O bunu dert eder mi bilmiyorum. Kendi her haltı yapıp bakire kadın arayan biriyle de olmak istemem. Şuana kadar öyle biri gibi değil ve bu konu dışında anlayışlı, ilgili, centilmen ve naif biri hatta hayatıma giren insanların en düzgünü bile diyebilirim. Uzak ilişki yaşadığımız için bu konuda ne o ne de ben birbirimize henüz yakınlaşmadık. Zaten daha çok yeniyiz o da çok yoğun bende çok yoğunum mesleklerimiz aynı ve bu aralar görüşmelerimiz bile ayda 2 kere falan oluyor. Ben işler ilerlemeden bakış açısını nasıl öğrenebilirim.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ayAçıkça söyle , dürüstçe yani 👍 kabul eder ya da etmez , ama sen baştan söylemiş oluyorsun zaten. Sana ileride hiç bir şey demeye hakkı olamaz..
013 Yorumla
Soran11 aykonu hakkı olması değil de. gerçekten güzel bir insan ve bana bakış açısı değişir mi bilmiyorum. yani şöyle en bariz örnek işleri ilerletip ciddi adımlar atmaya geldiğinde sırf bakire değilim diye yine sevgililiğe devam edip belli bir süre sonra olmuyo diyip ayrılır mı? yani bir çok erkek kafası gibi takılmalık kız evlenmelik kız kafası olur mu? bunu bana açık ifade edeceğini bilsem sorun yok zaten ayrılırım ama bilinmezdeyim.
- 11 ay
Ama bunu şimdiden bilemezsin ki.. ilişkiniz başlar ve ancak zaman gösterir bunu. Bunu deneyerek bilebilirsin ancak. Zaten ciddi bir ilişkiye geçtikten sonra açıklarsın ona , şimdiden değil asla.. belki başka sorunlar çıkacak cinsellikle hiç alâkası olmayan. Unutma, ilişkilerde cinsellik en son olay..
Soran10 ayevet ama ben bir kişiyle yaşadım daha önce ve pişmanlık duyuyorum. bu konular benim için duygusal ve derin konular yani hayatım boyunca tek bi kişiyi tercih ederdim. yobazlık olarak değil düşünce olarak iki tarafta her şeyi yaşamalı erkek nasılsa kadın da öyle diye düşünüyorum ama kendi içimde keşke tek bir insan olsaydı diyorum. belki de ben böyle düşündüğüm için bu kadar takıyorum
- 10 ay
Çok kafana takıyorsun bu işleri.. herkesin bie cinsel hayatı var. Kimin yok ki. Kızlara bakıyorum bakireler ama yapmadıkları kalmamış. Bence sen bu konuda oldukça dürüstsün. İlişkin ciddi yoka gittiğinde söylersin zaten. Ve hiç bir rahatsızlık ta hissetme. Metrobüse bin bir sürü genç kız var saygı duyarım belki bazıları hiç bir şey yaşamamış , ama emin ol ki bi çoğu öpüşüyor , oral - anal yapıyor veya çırılçıplak sevişiyor. O yüzden müsterih olsun daima için..
Soran10 ayteşekkür ederim. keşke herkes sizin gibi düşünse. evet kimsenin ne düşündüğünü umursayan biri değilim çoğu zaman ama karşıma bu konuların dışında dürüst efendi ve gerçekten bana değer veren biri çıktığı için belki de zaten pişmanlık duyduğum bir şey için güzel bir şeyi kaybetmek istemiyorum.
- 10 ay
Benim gibi o düşünmeyen herkes var ya; bakire biri ile evleniyor belki de ama kızlık zarı var içinde kız herşeyi yaşamış. 👍 tabii ki istisnalar da çok vardır hepsi tamamı böyle değil. Ben tecrübeli çok yaşamış biriyim abicim. Neler neler duyuyorum üniversite hayatında. Anne - baba para gönderiyor antalyadan kızına ev tursun İstanbul'da okusun diye kızda ev tutup sevgilisi ile taşıyor İstanbul'da. 4 yıl üni hayatı bitiyor sonra evli evine, köylü köyüne 👍😅😅
Soran10 ayHaklısınız maalesef keşke bastırılmış duygular olmasa, toplum olarak bu konuları bu kadar bastırmasak ailelere, ilişkilere bu kadar yalan yanlış sokulmasa... En azından baskıcı olmayan ailede büyüyen bir kadın belli bir yaştan sonra ve kaliteli insanlarla yaşar ne yaşayacaksa...
- 10 ay
Kesinlikle haklısın 👍
- 10 ay
EİC için çok teşekkür ederim 👍🌷
Soran10 ay:) rica ederim
- 10 ay
Yani ne kadar çarpık bir düşünce sistemini var ya hem geleneksel düşünceyi eleştiriyorsun hem kendin yok pişman oldum da bilmem ne de geleneksel kalıplara göre düşünce belirtiyorsun Neden şimdiki sevgiline cinsellik sunmuyorsun? Daha önce sevgilinle aşık olduğun için seks yaparken moderninde şu anki ile evlenmeye gelince mi geleneksel oldun? Sorun bir defa Her şeyden önce yanlış niye itiraf etme gereği hissediyorsun seks yaparken anlasın bakire olmadığını
Soran10 ay@Progressivegirl geleneksel değilim dinsel de bakmıyorum şimdiki partnerimle asla yapmam evlenince yapayım da demiyorum hanımefendi. okuduğunuzu yanlış anlamışsınız. pişman olma sebebim o anki partnerim psikolojik durumum manipülasyonu ve bana davranış şekli vs vs. şuanki durumumda da karşımdaki insan şimdiye kadar çok iyi ve kaliteli biri tabi farklı göstermiyorsa kendisini.. bu konuda düşünce yapısını henüz anlayamadım. uzak ilişki olduğu için bu kolay olmuyor. işler ilerleyip bağlandıktan sonra aramızda cinsellik yaşandığında sırf bakire olmadığım için soğur mu? ya da o düşüncede biri mi? bunu bana açıkça ifade eder mi ya da kafasında eğlenmelik kız olarak devam edip vakit kaybı ve yıkım mı yaratır? tereddütüm bu yüzden ve benimle bu sebepten ciddi düşünmeyen biriyle sevişmek istemiyorum. Bu kadar açıklama yapmamdaki sebep de başka birini haddiniz olmadan eleştirmemeniz.
- 10 ay
Valşahi bu söylediklerine ben bile inanmıyorasam hiçbir erkek inanmaz yok o zamnki psiklojimdi artı eximin manipülastonuydu falan vazgeçelim artık bu bahanelerden aşık olmuşsun geleceğini düşünmeden zevk almak için seks yapmışsın işte şimdikiyle seks yapmıuorsan çocuğun günahı ne? Demek ki aşık değilsin çekici de bulmuyorsun önceki sevgilin de seninle evlilik dışı cinsel ilişli yaşadı o ilişkide düşünseydin evlenmeden cinsel ilişli yaşarsam benden soğur mu diye 😃
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ya açık açık konuşacaksın ya da yaşayıp göreceksin
10 Yorumla
11 ayPeki gecmisini sormadı mı hic kac sevgilin oldu hiç biriyle birlikte oldunmu diye
021 Yorumla
Soran11 ayhayır bende ona sormadım. sonuçta benden önceki yaşadıkları beni ilgilendirmez.
- 11 ay
Peki yaşlarınız kaç ve sen daha önce kaç kişiyle birlikte oldun
- 11 ay
Ben bile merak ettim şimdi geçmişini
- 10 ay
Cevap
Soran10 ay31-33 ve ben 1 kişiyle oldum
- 10 ay
Aslında yaşından dolayı belkide tahmin ediyordur bakire olmadığını
Soran10 ayyani bunun bi önemi var mı?
- 10 ay
Ben oymuşum gibi düşün ona göre cevap ver bu çocuk aynısını sorsa ne cevap verirsin
- 10 ay
Erkek icin önemli bir konu bu
Soran10 ayo kişiyle 2 sene sürdü ve zaten aile evinde yaşadığı için çok olmadı 3 -5 kere falandır belki daha bile az yani üzerinden 2-3 sene geçti
- 10 ay
Keşke oda olmasıymış cnslk düşkünü biri deilsin demekki o istedi diye kabül ettin ama her isteyene verirsen üzülen ve terk edilen sen olursun aynısını yaşamamak için evlenene kadar bekle derim bakire olmadığını öğrenince ne yapacak evlenmekmi isteyecek yoksa yatmakmi isteyecek bunu öğren ve ona göre analiz et ona göre adım at derim
Soran10 ay31 yaşındayım her isteyene verseydim şu an bayaa bu konunun uzmanı olurdum. evet cinsellik düşkünü değilim. önceki ilişkimde yaşama sebebim konular ciddileşmişti ve ben birazcık psikolojik olarak sağlıklı düşünemiyordum.
- 10 ay
Ciddi derken söz nişan oldumu
- 10 ay
Onunla niye ayrıldınız peki
- 10 ay
Cevapp
Soran10 ayAldattı
- 10 ay
Ohaa ilişki yaşadığınız halde niye aldattı ki sorun neydi
- 10 ay
Kimseye de güvenilmiyor artık
Soran10 ayBilmiyorum sormadım ve ayrıldım
- 10 ay
Aldattığını nasıl öğrendin peki ve barışmak istemedimi hic
Soran10 ayHayat hikayemi anlatmak istemiyorum. sadece şu kadar yalan söylediğini anladım ve araştırdım kızı buldum kızın instagramında birlikte aldattığı günden gittikleri yerde onunla videolar vardı. Geri dönmek istedi ben tabiki kabul etmedim. Teşekkürler sohbet için.
Gizli Üye(36-45)11 ayzaten tahmın edıyodur bence hıc seks muhabbetı olmadı mı? ayrıca geldıgınde dırek orala yumul o zaman net anlar
030 Yorumla
Soran11 ayhayır olmadı ilişkilerimi ciddi yaşıyorum ve eğer gerçekten ciddi düşünüyorsam cinsel bir şey yaşarım. dolayısıyla uzun süre sonra cinsellikten konuşabiliyorum. arada mesafe olunca ilişkinin o evresine gelmek normalden daha uzun sürüyo
Cevap sahibi11 aybılıyorum ama temas etmesı lazım bende uzak mesafe yasadım
kadın bakıre sandım hatta yanasamadım uzunca bı sure sonra romantık bı ortam yaratıp son raddeye gelmeye calıstım sesını cıkarmadı ve gırdım oyle anlamıstım
Soran10 aye ne düşündün. ve senin için ciddi bir ilişki miydi?
Cevap sahibi10 ayevet cıddıydı neden soylemedı dıye kızmıstım oldukca. bakıre olsaydın da bırakır mıydın aynı sekılde kendını dedım hayır dedı
Soran10 aysen peki öğrendikten sonra ona bakış açın değişti mi? yani ciddiyken öğrendikten sonra yok ya ben evlenmem bu kızla takılıp geçeyim kafasına mı girdin yoksa sadece söylemediği için kızıp aynı şekilde devam mı?
Cevap sahibi10 aybıraz bozuldum ama seks cok ıyıydı hayır dıyemedım.
sonrasında sevısmeler sureklı olmaya basladı hep yapıyorduk bı gun ıcıne bosaldım yanlıslıkla
bana dedıkı boyle bı hatayı yapan ılk kısısın bu nasıl acemılık boyle falan
sormamıstım kac kısıyle yattın dıye haddım degıldı cunku
ama sanırım bıraz cok geldı bana bu laftan sonra bı soguma geldı
Soran10 ayyani sizin için 1 le çok kişi arasında fark var? bence bir kere yapıldıktan sonra fark olduğunu düşünmüyorum. tabi ki bu gecelik ilişki yaşamak gibi değil gerçekten sevdiği aşık olduğu insanla yaşayan farklı
Cevap sahibi10 ayzaten 1 kere olduktan sonra evlenene kadar en az 3 4 kısı oluyor fark yok aslında
ancak bana kıyaslama yapıyor gıbı muamele yapması gucume gıttı
bu kadar buyugunu hıc gormemıstım falanda dedı baslarda bısey demedım ama zamanla dokundu
Soran10 ayyani ben henüz 1 kişiyle yaşadım umarım 2. de son bulur.
Cevap sahibi10 ayçok kısıtlamaya gerek var mı emın degılım
tabıkı kullandırmak hos degıl ama zaten bır kısı de desen ınanmaayacak
oralı kotu yapmaya calıs sana onerım
Cevap sahibi10 ayve ılk gırdıgı an acıyor yavas vs de
cok uzun zamandır bırıyle oldum de pek tecrubelı degılım falan
Cevap sahibi10 aysehırler neresıydı sızın
Soran10 ayoral zaten yapmadım ki hiç :D
Cevap sahibi10 aybekaret duruyo olmasın emın mısın :D
Soran10 ayya zaten tecrübeli değilim ki :D insan birkaç kerede uzman oluyo mu yaa? :D
Soran10 ayhahahaha :D şimdi bende bi şüphelendim
Cevap sahibi10 ayhee 2 kere sevıstın yanı :D
Cevap sahibi10 ayama su an gorusmeler az ya
mesela hemen artacak
her gorusmede seks olacak
Soran10 ayya inanması zor olabilir ama zaten birlikte olduğum kişi aile evinde yaşıyodu böyle bir fırsatımız da çok yoktu üzerinden de 2.-3 sene geçti en pandemi vardı :D
Cevap sahibi10 ayneden bekaretı verdınkı ya hıc gerek yokmus aslında
:D sızın su an sehırler neresı
Soran10 aykonu şu an konuştuğum kişiyle olup olmaması değil bakire olmamama takılır mı ya da ben nasıl belli edeceğim.
Cevap sahibi10 ayhıc mı konusu gecmedı ya anlaması lazım
sorunu begendım yazarmısın
Soran10 ayhiç konusu geçmedi ben yalovadayım o bandırma da, evet şimdiki aklım olsa zaten yapmazdım :D
Cevap sahibi10 aybende ıstanbul bursa arası her hafta gıderdım :D
Soran10 aysevişmek için gitmem ama insan özlüyor gidip gelinir :D
Cevap sahibi10 aygorukleyı bılırsın evde de tektı hep gıttım :D
Soran10 aysenin adına iyi olmuş :D
Cevap sahibi10 aysonu evlılık olsun ısterdım aslında
Soran10 aykader, kısmet :)
Cevap sahibi10 ayen son gercegı soyle dedım 4. ymusum
11 ayYani eski sevgilileri konuşarak başlatabilirsin konuyu
06 Yorumla
Soran11 ayyeni bir sayfaya eskiyi konuşarak başlamak ne kadar doğru ki? yani ben onun eskilerini bilmek istemiyorum açıkcası
- 11 ay
Sadece konuyu oraya bağlayıp söyleyebilirsin diye bir yol söyledim yoksa geçmiş geçmiş
Soran10 ayteşekkür ederim
- 10 ay
Rica ederim geçmişten pişman mısın peki
Soran10 aymaalesef evet
- 10 ay
Ya pişman olunacak bir durum yok bence olabilir şeyler bence niyet önemli detaylı konuşmak ister misin peki
bence insan ara sıra yaramazlık yapmalı diyebilirsin
03 Yorumla
Soran11 aybu biraz kaşarımsı olmaz mı? :D
Soran10 ayhayır yapmadım insanların yaşantılarını bilmeden bu şekilde düşünmek yanlış yine de sen istediğini düşünebilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
11 ayAçıkça konuşmak iyidir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
11 ayAcele etme bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onunla olmayı ima ederek
01 Yorumla
Soran10 ayo zaman direkt birlikte oluruz zaten ben o ciddi düşünmüyorsa olmak istemiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tek kişiyle mi yaptın yoksa birden fazla mı
019 Yorumla
Soran11 ayaslında tek ama maalesef bir çok kadın bu şekilde kandırdığı için bunu böyle söylemek istemiyorum.
Soran11 ayevet ama aklından bi sürü şey geçecek bana dürüst olur mu onu kestremiyorum. bakire değilsen olmaz bu iş kafasındaysa bile dürüst olup söylemesini ve ayrılmayı tercih ederim beni düşündüren dürüst olmayıp devam etmesi ve işler ciddileşince ayrılması
Soran10 ayevet haklısın ama zaten o bir kişiyle de olmak pişmanlıktı keşke olmasa diyorum ikinciyle de aynı şeyi yaşamak istemiyorum eğer yaşayacaksam beni gerçekten seven ve ciddi düşünen biriyle olmak istiyorum. yatıp kalkıp boş veren bir kadın değilim. olanlara saygım sonsuz iki tarafta eşit. ama ben olaylara duygusal bakıyorum.
Soran10 ayeğitmenim
Soran10 ayne ne kadar süre?
Soran10 ayerkekler bunu çok mu önemsiyo bir üye daha sordu. 2 senelik ilişkimdi toplasan 3 5 kere belki daha az çünkü aile evindeydi ve sadece özel günlerde başbaşa kaldık.
- 10 ay
Öğrencilerden hayatım Hani bir kişiyle olmuşsundur ama 6-7 yıl boyunca haftada 4-5 gece seninle birlikte olmuştur O zaman hayat kadından bir farkın olmaz yani hareketi de 4-5 defa senden olduysa haftada ama hani Ayda yılda bir ve iki defa olmuşsundur O zaman çok takılmayız yani
Soran10 ayhe bu durumda benim yaşadığımda pek takılacak bi şey yok mu?
Soran10 ayevet kadınlar zaten böyle düşünüyor bende öyle düşünüyorum. ama erkekler genelde çok farklı kafada oldukları için karşımdaki de şuana kadar çok iyi bir olduğu için hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum. ve ona dürüst olmak istiyorum
Soran10 ayteşekkür ederim özelden kimseyle konuşmuyorum. :)
11 ayİlk buluşmada ver sorun çözülür?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayDirek konuş. Sıkıntı olmaz. En kötü ayrılırsınız
02 Yorumla
Soran11 ayya ayrılmayıp işler ilerlemeye başladığında sırf bu sebepten ayrılırsa?
Cevap sahibi10 ayYapacak bişey yok. O da senin şansın.
Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Nişan attım de😅
02 Yorumla
Soran11 ayyalan söylemek bana göre değil. ya direkt söylerim ya da belli etmeye çalışırım ama her türlü dürüst olmaktan yanayım
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
10 ayÇok haklısın
00 Yorumla bence aor ilerde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBence söyleme
02 Yorumla
Soran11 aybenim için bir seçenek değil. dürüstlükten yanayım bi şekilde ifade etmem gerek
Cevap sahibi10 ayBiraz daha bekle bence
Gizli Üye(30-35)11 ayDirekt sor
06 Yorumla
Soran10 ayneyi sorucam? ''Bakirelik senin için önemli mi?'' diye mi?
Cevap sahibi10 ayÖyle sorma evlenmeden yapmak hakkında ne düşünüyorsun de anlarsın zaten
Soran10 ayolabilir ama bunun için biraz daha ilerletmek lazım
Cevap sahibi10 ayNiye ne kadar süredir konuşuyorsunuz
Soran10 ay6 aydır 7 olacak
Cevap sahibi10 ayEvet daha yeniymiş
Gizli Üye(36-45)10 ayKonuşmak iyidir
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilime daha önce cinsel birlikteliğim olduğunu, söylemeden nasıl belli edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım