Eşim beni reddetti resmen, ne yapmam gerekiyor?

Cumartesi günü akşam ben evdeydi o işteydi iştende bi davete gitmesi gerekti özlediğimi yazdım. Aradı çok yorgunum şimdi hazırlık yaparsın yarına ertelesek olur mu daha zinde olurum dedi. Bişey demedim. Pazar günü kahvaltıya davetliydik gittik çıktım annesigile uğradık ordan da uzun süre görüşmediği bi arkadaşının yanına gitti bendr eve geçtim. Akşam 11 e kadar bekledim beni bekle ya da gelicem va hiç bir şey yazmadı. Bende yattım akşam gelincede uyuyup uyumadığımı kontrol etmek için seslendi duydum ama içimden cevap vermek gelmedi. Sabahta kalktı işte kaçta uyudun geldim ama uyumuştun ben uyuyamadım dedi. Özür felan yok ben gelmişim nerdeyse 30 yaşına napiyşm evli olduğum halde kendimi mi tatmin ediyim bu yaştan sonra. Ağlayarak uyudum. Sabahta iki kere aradı anladı öküzlük yaptığını. Ama tepkimi koymak istiyorum. Ağzımdan dönüşü olmayan laflar çıkar diye de korkuyorum? Haksız mıyım Allah aşkına o kadar üzgünüm ki.

Güncellemeler
+1 yıl
Dün akşam olayı çözdük arkadaşlar güzel yorumlar vardı özelden konuştuklarım oldu, eşimin bile bacakları kasıldı deli gibi zevk aldı hepiniz rahat edebilirsiniz sorun yok 🫠😁
Eşim beni reddetti resmen, ne yapmam gerekiyor?