Eşim benimle birliktelik istemiyor, ne yapmalıyım?

3 senelik evliyiz ve hamileyim 5 aylık cinseliğimiz her zaman devam ediyordu ediyorda bi kere bunu p*rno izlerken yakaladım ve çok zoruma gitti çünkü her zaman iyiyim bunu yapması çok saçma geldi kavgasını ettik tatmin etseydin dedi bana ve o günden beri güzel şeyler giyiyorum yaklaşıyorum dokunuyorum 1 kere yapıyor ben doymuyorum hemen gidiyor tekrardan istiyorum yapmıyor kaçıyor benden ben yaklaşıyorum o istemiyor ona diyorum ben tatmin olmadım bana diyor mastürbasyon yap hiç beni düşünen birisi değil sadece kendi zevkine bakar hamile olmama rağmen fiziğimde gayet yerinde aklını başından alamıyorum ya ne bicim erkek diyorum bazen onuda yormuyorum herşeyi ben yapıyorum ama istemiyor hep uzak macun kullanıyor ama ben istediğim zaman kullanmıyor hep yarım kalıyorum konuşuyorum mastürbasyon yap diyor yaw yanımda kocam varken ben neden mastürbasyon yapayım delirmek üzereyim hamilelikten mi diyorum ama hamile kalmadan öncede böyleydi neymiş çok sıkıyormuşum 1 tane neyime yetmiyormuş ben tatmin olmadan boşalıyorsan yetmez tabi yaşımızda genç o 25 ben 24 yani çok libidosuz napabilirim buna
Eşim benimle birliktelik istemiyor, ne yapmalıyım?