- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sorununuzu anlatırken başka kadınlardan ve mal varlığınızdan bahsetmeniz bile bence size soğuk davranmasına etken olabilir.. Bir derdinizi anlatırken bile bu kadar aşağılık kompleksine giriyorsanız evdeki halinizi ve egonuzu düşünemiyorum.. Bence öncelikli olarak üslubunuzu değiştirin.. Eşiniz sizinle beraber olmuyor diye altında yatan duygusal ya da fiziksel sebebi araştırmak ve ılımlı davranmak yerine ona para harcayarak sevginizi göstermeye çalışmayın en temelde.. Sonra da sebep ne olursa olsun hayatınızdaki insanın karşısına geçip başka kadınların adını ağzınıza bile almayın..
200 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDepresyonda olabilir, morali bozuktur.
Sen iyi degilsindir. Erkeklerin geneli iyi oldugunu düşünür ama bunu bir de kadina sormak lazim. Zevk alamiyor olabilir. Kadinlarin kendilerini cozmesi gerekir biraz. Ve ulkemizde kadinlar cinsellikle gec tanistigi icin hemen oyle 5 ayda çözemez durumu. 2 yil bile surebilir bu. Cogu kadin der seksi zamanla, kesfettikce sevdim diye. Kadindaki zevk olayi erkek gibi degil. Siz delik buldugunuz an zevk aliyorsunuz hatta ilk gece bile aliyorsunuz ama kadin bu firsata sahip degil.
Senin yataktaki hareketlerinden rahatsiz oluyor olabilir. Sert davraniyor olabilirsin, bencillik ediyorsundur belki, iliski suresi esine yetmiyor olabilir, isin bitince arkani donuyorsundur, istemedigi seylere zorluyorsundur. Oral yapmak istemiyordur ama istedigin israr ettigin icin yapmak durumunda kaliyor olabilir. Bazi kadinlar erkegin menisinden tiksinir mesela ama caktirmazlar. Ustune boşalman, agzina bosalman vs rahatsiz ediyor, sogutuyordur hem senden hem seksten. Ya da baska fantazilerin ona ağır geliyor olabilir.
Mutlaka bir sebep vardir ama kadinlar konusamaz bunu. Cunku erkekler kadinlarin soyleyecegi olumsuz seyleri kaldırabilecek duzeyde degiller. Eleştiriye acik degiller. Hemen cocuk gibi tavir alma egilimi var erkeklerin. Ya da kendi sorununu kadının kadinligina laf ederek uste cikmaya calisan cok erkek oluyor. O yuzden kadinlar eslerine erkeklere durumu da soyleyemiyor cogu zaman cunku cozumsuz oluyor bu sorunlar. Soylese de cozumsuz oluyor, ayni hareketlere devam ediliyor ya da yapilan eleştiri erkegin ağırına gidiyor kadindan soğuyor, ben yetersiz miyim diye duygusal sömürü yapıyor. Bir sorun var ama bunu sana rahatca soyleyemiyor olabilir. erkeklerle bunlari konusmak gercekten zor oluyor. Hemen savunmaya geçiyorsunuz ve cogunlukla da kadinin, kadinligini asagilama egilimi gösteriyorsunuz. Senin yuzunden, sen beni atesleyemiyorsun ki ondan olmuyor gibi gibi.
Yatakta kendisi zevk almiyorsa erkegin zevk araci olmak istemez bazi kadinlar. O yuzden ben zevk almiyorsam hic yapmayalim daha iyi mantigina girebilirler.
Yoksa zevk alan ve orgazm olan bir kadinin psikolojik ya da fiziksel bir sorunu yoksa sekse yanasmamasi soz konusu degil. Bu kadinin kendinde kaynaklanabilecegi gibi erkege cok iş düşüyor. Bazi sorunlar cogunlukla erkek kaynakli oluyor.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Durumunuz gerçekten üzücü. Yaptıklarınızın eşinizin size yakınlaşmasını sağlamak için olmasını ve aranızdaki bağı yapılandırma uğraşınızıda takdir ediyorum. Lakin başında yapmanız gerekeni yapmadığınız şey, Cised cinsel terapi merlezleri ya da bir aile danışmanlığı merkezine gidip çözüm arayışınızı bir profesyonel gözetiminde yaptırmanız olacaktı. Vakit eğer çok geç değilse eşinizi karşınıza alıp bu evliliği sağlıklı götürmek istediğinizi , bu konuda elbirliği ile aşabileceğinizi söylemek olmalı. Eşinizin bu durumu yaşıyor olmasının bir sürü alt nedenini sayabilirim size ama bunun kaynağının ancak bir profesyonel tarafından tespit edilebileceğini bildiğim için size bunu öneriyorum. Psikolojik sorunları da aynı nezle grip ya da burkulma incinme gibi düşünebilirsiniz. Aralarındaki tek fark saydıklarım kendikendine iyileşir psikolojik olan tırmanır. Hastalıkta ve sağlıkta yemini ederiz ya gelin adil olun profesyonel desteği alın.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar bazen içten bunalım yaşarlar söylemezler bu birinci ihtimal bu geçidir..
İkinci ihtimal ise hiç istenmeyen bişeydir.. başkası olma ihtimali..
Biraz sabret inşallah düzelir..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHukuken bile şu an eşinizin yaptığı şey boşanma sebebidir, kadın kusurlu. Elinizden geleni yapmışsınız lakin son çare eşinizi bir terapiste götürebilirsiniz. "İstersen git" diyecek kadar gözden çıkardıysa bir kadın adamı ya vazgeçmiştir, ya aldatıyordur.
71 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aseksüel olabilir.. ya da bulmuşta bunuyor olabilir..
ufacık şeylerle mutlu olanlardan ufacık şeyler esirgenir.
Hiç bir şeyle mutlu olmayanların önüne dünyalar serilir..
Adaletin batsın dünya.
81 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öncesinde ilişkiniz nasıldı? Eğer ki öncesinde her şey normal ise başka biri mi var? Sorusu insanın aklına geliyor. Bir çok şe yapıp karşılığı olmayınca moral bozulur. KOnuşmuşsunuz bir şey yok böyleyim demesi de doğal değil gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide cinsel olarak seni çekici bulmuyordur büyük ihtimalle sevmiyor çünkü eğer emin ol seni seviyor olsa deli gibi isterdi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hata mı yapıyordun? Ve ne hatası yapıyosun?
00 Yorumla
+1 yılİlk başlarda yoğun tutkulu cinsellik yaşayıp iki taraflı son bir ayda bu hale geldiyseniz eğer psikolojik sebebleri olabilir birsey belirtmiyorsa üstüne düşme başka kadınlara giderim demen gereksiz soğutucu kariyer ve paranın egosunu kadının üstünde psikolojik davranış olarak kullandıysan kendini bitirmişsin demektir. Kadının cinsel geçmişi var ise unutamadiysa sen alt seviyede kaldıysanda bu sorun olabilir suanki devirde bu çok fazla ortaya çıkıyor sebebleri iyi analiz et kendini check et sorun kendisiyse yol ver gitsin kadından bol ne var.
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik sorunu var sanırım. Psikiyatriste götürmelisiniz onu ve gerçekten helal olsun size , o kadar naz yapmasına rağmen başka bir kadınla birlikte olmamışsınız bu da eşinize ne kadar sadık olduğunuzun bir göstergesi. Benim size tavsiyem karşınıza alıp , durumun ciddiyetini ona kavratmanız. Öyle dediğine de bakmayın başka birisiyle bir birliktelik yaşasaydınız, hemen sizi suçlardı ama bunu kendinize yakiştiramadiginiz için yapmamışsınız. Bence karşınıza alın ve ciddi bir şekilde konuşun. Ben artık yoruldum diyin ve böyle davranışlarındaki problemin ne olduğunu ona sorun. Eğer düzeltmek amacıyla bir şeyler yapmazsa evliliğin bitme yoluna doğru gittiğini kendisine açıkça anlatın.
02 Yorumla- +1 yıl
Büyük ihtimalle bir sebepten dolayı eşiniz depresyona girmiş.
- +1 yıl
Önceden mutlu bir evliliğiniz vardı hemen bitirip atmamalısınız. Eşiniz sizin kadar akli olgunluğa sahip değil heralde. Olmazsa evinizi başka bir yere taşırsınız. Son bir şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum. 3- 5 cahil ve aptal akraba için evliliginizi bitirmemelisiniz zaten severek evlenmişsiniz.
+1 yılOnlarca kadinla beraber olunca mi doyuma ulasacaksin ne kazancin olcak? keybedeceksin tam tersi ne degisik herifsin yaa. bu kafayla seni boynuzluyordur karin zaten senin yaptigini bilecek kendi yapmayacak mi? hirsindan yapar yine yapar. ya da herkes senin icin degil paran icin sana gelecek.. yazik hic bir zaman sen on planda olmayacaksin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seviyordur ama cinsel olarak belki bi çekimi yoktur ya da önceki ilişkilerinizde tam olarak onu doyurduğuna eminmisin yarım kaldığı, zevk almadığı bi ilişki yaşadıysanız uzak duruyor olabilir aksi takdirde hiç böyle bişey olmadıysa sen biraz uzak kal hiç oralı olma bazı kadınlar öyle hediye romantiklik sevmezler uzak kal ve dene..
20 Yorumla
+1 yılkonu para pul hediyelere yemekler vs değil
EŞinizin ya hormonal bir sorunu var ya da aarnızda cinsel çekim, ten uyumu yok. bu kadar basit.
Bir tst yaptırmasında yarar var. Sorun yoksa bu konuda bir terapist en doğru çözüm olacaktır.00 Yorumla
+1 yılBence biraz ilgiyi kesmelisin. Sonra illaki neden böyle davrandığını sorar. Kaçan kovalanır demişler birazda sen kaç o kovalasın.
15 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı. Hatta bir kaç gün dışarıda takılayım bakalım napacak.
- +1 yıl
Aynen zaten direk dikkatini çeker. Bazen çok ilgi gören insanlar vurdum duymaz olabiliyor.
- +1 yıl
arkadaş, kaçması kovalaması mı kalmış halen. evlenilmiş. belli bir seviyeye gelinmiş, ne kaçması kovalaması artık? 1 aylık sevgililer sanki. böyle yorumlar yapmayın.
- +1 yıl
@DelimiyizBiz doğru söylüyor, sen biraz soğuk davran
- +1 yıl
@PrincessGirllx Yani adam elinden geleni yapmış zaten. Karısının dikkatini bu şekilde çekebilir.
Seviyor olabilir, ama cinsel yönden seni istiyor mu? Benim gördüğüm seni tam olarak, kabul edemediği. Bir diğer nokta onda arzu uyandıracak, fanteziler denemelisin. Evde değilde, başka bir mekanda yap. 1 haftalığına uzak bir yere gidip, farklılık deneyin. Bir diğer nokta, kadın sana eşlik ediyor mu yaparken. Belkide kafasında boşanma ile ilgili psikolojik şeyler de düşünüyor olabilir. Mutluluklar dilerim.
00 YorumlaDönemsel bence. Omzunu öp sende uyu. Bırak o gerektiğinde açıklamasını yapsın. Ama yanında olduğunuda belli et... Ben senin yerinde olsam öyle yapardım. Ama hiç bir zamanda asla be kata zorlamaz ayrilirdim. Maks 5 ay daha dayanırdim. Oyle bir dünya yok çünkü. Hasta ruhlulugu insanların gelebilir bir zaman sonra çekilmez çünkü
00 YorumlaKadının ruhunun derinliklerine inememissin, konuş, konuşurken kedini çok sevdiğini cinselliginde mutlu evliliğin olmazsa olmazı olduğunu o olmazsa taraflar o aşkı dışarıda arayacağım bu ihtiyaç senin içinde gerekli olduğunu söyle bir yola girin derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan gitsin böyle şey olmaz hiç bir şey de yapamaz artık kanun önünde bu durum serbest cinsellik yok boşanırım dersin hiç bir şey olmaz boşandığı için nafaka vs hiç bir şey vermezsin o kadınlığını yapmıyorsa evli kalmanın ne manası var sende yanlış işler yapma olmuyorsa boşan
01 Yorumla- +1 yıl
Yargıtay uzun süre eşler arasında cinsel birliktelik kurulamamasını boşanma sebebi saymaktadır. Yargıtay kararlarına göre; sağlık açısından cinsel ilişkiye girmesinde bir sakınca olmayan fakat uzun bir süre cinsel ilişkiye girmeyi reddeden eş kusurludur ve boşanma sebebi olarak bu durum öne sürülebilmektedir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirincisi seni cezalandırıyor olabilir bir ay önce söylediğin bir söz iki hafta önce yaptığın bir davranış veya üç dört ay bilemeyiz.
İkincisi gerçekten morali bozuktur depresyondadır bunalıma girmiştir bu tür şeyler olabilir.
Çözüm olarak uzaklaş ısrar etme ve üstüne düşme uzaklaş bir süre uzak kal insan ulaştığının nankörüdür seni cepte görüyor gerek yok yani gizemli ol umursamadığını görünce peşine düşecektir.113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada istersen git lafı da size saygısının kalmadığının bir göstergesi çok ukala bir tavır.
Sizi gözden çıkarmış.
Soran+1 yılDün gece eve gitmedim. Aradı, neden gelmedin dedi. Bende sen beni belli ki istemiyorsun artık, sana zulüm etmek istemem, eğer birgün özlersen ararsın çağırırsın; bende hala seni istiyor olursam gelirim. Başka bir şey var mı? Dedim. İlk defa sensiz yattım, ilk defa sıcaklığını hissedemedim dedi. Bundan sonrada hissedebilir misin, bilemiyorum. Kalpten istersen belki, işlerim var görüşürüz dedim kapattım. Geri dönüş yapmadı. Bu neydi anlam veremedim
Cevap sahibi+1 yılBu kadın da bir işler var
Cevap sahibi+1 yılYa seni ve bi adamı daha yürütüyor bu yüzden kararsız
Cevap sahibi+1 yılYa da ruh hastası
Soran+1 yılBaşka adam yok eminim. Dedektif bile taktım peşine. Savcı arkadaşa rica ettim baz istasyonu takibide yaptı. Öyle evde spor yapıyor duruyor.
- +1 yıl
O zaman psikolojik sorunu var gibi.. olaya nerdeyse FBI yı katacakmıssin zaten. Psikoloktan randevu aldır.
Cevap sahibi+1 yılAynen terapi gorsun
Soran+1 yılDedektif öyle çok pahalı değil. 50 bin liraya don rengine kadar öğreniyorlar. Buraya sordum ama her şeyden emin olup sordum. Psikoloğa da gider mi teklif edicem
Cevap sahibi+1 yılKeşke senin gibi kocam olsaydi keske senle ben evlenseydim valla
Cevap sahibi+1 yılKadin istekli koca isteksiz koca istekli kadin isteksiz
Cevap sahibi+1 yılSenle ben evlenseydik tam uyumlu olurduk şans
- +1 yıl
Bu iş sadece cinsellik olsaydı adam eskorta giderdi. Kafa uyuşması lazm. Birbirini fiziken ruhen beğenip tamamlamak lazım. Şimdi keşke diyosun ama o o kadar kolay bişey değil. Adam eşiyle adam akıllı konuşup halledemezse boşanabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yıl*Holding yöneticisiyim, istersem bir gecede onlarca kadınla birlikte olurum*
Kadin böyle zihniyette biri ile evlendigine pisman olmustur.
Canli müzikte ona sarki söylemen libidosunu nasil artiracak? Bu kafa ile nasil Holding yöneticisi oldun sen?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki daha da ilerlemeden bir terapiste gitseniz iyi olur. Yoksa bu durumun devamında olumsuz bir ilişki sürmeye başlayacak. Çünkü kim ne derse desin cinsellik evliliğin çok büyük bir bölümünü kaplıyor. Sonra yanlışlıkla belki bir yakınlaşma olacak ve kucağınıza bir çocuk alacaksınız. En sonunda iş ayrılma boyutuna geldiğinde 3 kişi yanmış olacağına sorun çıkmadan baştan ikiniz yansanız daha iyi diye düşünüyorum.
10 YorumlaUmursama sende o zaman bırak kendi haline belki karın gerçekten bu hayatından mutsuzdur onu birazda yoklukla yaşat ufak şeyler yap parayla alamayacağın şeyler ama yinede uzaktan bir takip ettir madem bu kadar paran var neler yapıyor evine kim girip çıkıyor dışarda neler yapıyor birgün birini tut izlet her şey ortaya çıkar
00 Yorumla
+1 yılŞarkı söyleyince kadının libidosu mu artıyormuş 😒 sen en fazla romantik davranıyorsun erotik değil. Bunlar birbirinden farklı şeyler. Büyük ihtimalle de onu tatmin edemiyorsun bu yüzden istemiyordur
10 Yorumla
+1 yılen önce cevabı kızlarsoruyorda aramaktan acilen vazgeçmelisin. sonrasında birlikte psikoloğa gidin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsede dememiş ki belki kadını tatmin edemiyorsun? Paran pulun zerre önemi degil sen kadını yatakta mutlu edemedikten sonra. Belki agzin kokuyordur belki cok pis terliyorsundur yataktayken? Belki kendini rahatma odaklı çalışıyorsundur yatakta?
116 Yorumla
Soran+1 yılHer gün duş alırım. Günde 3 defa diş fırçalar, diş ipi kullanır ve asla ağız bakım suyu kullanmadan uyumam. Kişisel temizlik konusunda karım bana "Hayatımda gördüğüm en temiz erkeksin." demişti. Bunu karım için değil kendime saygımdan yapıyorum. Ayrıca yatakta acıyor dediği için bırakıyorduk artık. Haftada 2 defa yapıyorduk ve mecali kalmıyordu. Bu konularda asla sıkıntı yok. Kendi söylüyor zaten.
Cevap sahibi+1 yılSevgiliyken hic mi biseyler yasamadiniz? Evlenince mi boyle oldu? Boşan o zaman ne diyeyim aldatip gunaha girme ayrica aldatirsan senden yuklu bi tazminat alir ve şu an bir planin üzerinde çalışıyorda olabilir... sakın yanlış bi haraket yapma. Paçayı kurtarmaya bak
Soran+1 yılSevgiliykende yapıyorduk. Sorun yoktu. Sorun görse evlenmezdi. Aldatmam karakterimde yok.
Cevap sahibi+1 yıltamam bi planı var demek ki kendini kolla
Cevap sahibi+1 yılGuncellemen icin yaziyorum. Eve git ama kendini agirdan sat bu sefer o sana yanaşsın. Kaybetme korkusunu iliklerine kadar yaşat
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Bende böyle düşündüm
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ama anlamadim dün gece eglenceden sonra eve gittik o yatti uyudu demissin. Dimdide dun eve gitmedim diyorsun
Soran+1 yıl2 gün önceydi o. Paylaşım yaptığım gün gitmedim. Yani paylaşımdan 1 gün önce
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Bi gelişme olursa güncelleme yapar mısın merak ederiz 😁 biz kocaman bir aileyiz jsjs
Soran+1 yılTamam mutlaka haber vercem 😀
Cevap sahibi+1 yılMe soylemiş akrabaları? Bir insan yeni evli ciftte ne bulupta ne soyleyecek?
Soran+1 yılParası çok olan adamın oynaşı çok olur demişler. Birde ben iş için şehir dışına çıkmıştım 1 2 defa, iş için değil kadınlarla tatile gitmiştir falan demişler. Oda içerledim sanada söyleyemedim kanıt yok diyor. Ruh hastası bu insanlar
Cevap sahibi+1 yılEvini taşı karinada şart koş o insanlari hayatindan cikaracak. Ya ben ya onlar de. Oyle kolay yikma yuvanı daha yolun basindasiniz o da ne oldugunu anlamamış eilik tecrube kazandikca saglamlasır. Mesela aksam yemege cikar guzelce şartlarini koş gerisi kendi bilir
Soran+1 yılBugün bunu dinleyen yarında dinler. Bence kangrenli parmağı kesip atmak daha iyi. İyileştirmeye çalışmak tüm kolu yok edebilir.
Cevap sahibi+1 yılBence sınav gecmeden mutlu evlilik yakalayamazsin. Kimle evlenirsen evlen illa ki çeşitli sinavalrın olacaktır bu en basiti uzamlasirsiniz biter. Denemekten zarar gelmez baktin yine ayni boşarsın. Nebilim ya el alem yuzunden olmaması lazim. Hayırlısı olsun ne diyim
Soran+1 yılHayırlısı aynen
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmayı aklınızdan çıkartın zira hiçbir şekilde bunun bahanesi olamaz. Bence eşinizle bir profesyonelden yardım alın, tıbbi imkanları kullanın veya cinsel terapiste gidin.
10 Yorumla
+1 yılBoşasın da nafakamı alıp keyfime bakayım diye düşünüyor belli ki zerre kadar sevgisi yok. Hikaye seviyorum falan demesi inanma.
20 YorumlaSon cümlelerden başlayayım sanırım dersini almıştır sensiz uyumak istemiyorum diyorsa git yanına eğer yine bir şey olmazsa mutlaka bir psikoloğa gidin çünkü altında ciddi sebepler olabilir
00 YorumlaHocam öncelikle durumuna çok içten üzüldüm üzerine gitme hocam su akar yatağını bulur yanlışsa anlama aklıma kötü seylerde geldi bakdin düzelmiyor aldat derim dosr hayatı yaşa dalgana bak
00 Yorumla
+1 yılÇok anormal ve 5 ay senden bıkmıs olması için çok erken bir zaman.
Belki de en baştan arzulamıyordu seni.
Zaten yapılması gereken her şeyi yapıyor gibisin.
00 Yorumla
+1 yılCinsel doyumu başka yerlerde tatmış olabilir, zaten onun elinin içinde olduğunuz için çaba göstermiyordur
10 Yorumla
+1 yılErkeğin maddi manevı guclü olusu kadını etkıler ok. Ama aradıgımız bu olmuyor. Guclerıne guvenmek yerıne duygusal tatmınını sagla bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlam yere kapak atıp 3 ay dişini sıkmış, şimdide boşanmaya teşvik ediyor gelsin mal mülk artı süresiz yüklü nafaka. Başka bir kadınla birlikte olursan tamda istediği olacak
216 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKalkmadı ve aldatsa bile alabilir,
Cevap sahibi+1 yılYalan bilgiyi sen yayıyorsun, tasarı çıktı red edildi
Cevap sahibi+1 yılSen araştır 2 tane balon habere kanmışsın 1987 de çıkan 2. Tmk değişmedi, bozdağ haksızlık ama önceliğimiz değil dedi, şeyimin adalet bakanı
Cevap sahibi+1 yılNe zaman kaldırılmış at bakalım resmi gazete yayınını
- +1 yıl
benim yeterince param var
Cevap sahibi+1 yılKaldırılıyor , kaldırılıyor mu gibi şeyler yazıyor, kaldırıldı yazmıyor, attığın haberi daha kendin okumamışsın.
En güncel açıklama bu
www.haberturk.com/bakan-bozdag-dan-suresiz-nafaka-aciklamasi-3405749
Cevap sahibi+1 yıl@pentin @Pentin @Redamancy-4 hayırdır bu 18 yaş altı şahıs sürekli herkese küfür yazıyor bu sitede neden tutuyorsunuz
- +1 yıl
ben 19 yaşındayım ama belli ki ufak olan sensin
- +1 yıl
attığın yazıda da net bişi yazmıyor insanları kandırma boş laflarla
- +1 yıl
yalan yanlış bilgilerine kimsenin ihtiyacı yok
- +1 yıl
istediğim resmi de koyarım mk
- +1 yıl
benden iyisi yok ondandır
- +1 yıl
güzel olduğumu biliyorum
- +1 yıl
Yaww siz ne yaşiyonuzz 🤦🏻♀️😂😂 açıkçası çok güldüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin bu yaklaşımından kim olsa istemez gelmiş başka kadına giderim diyo nasi laf o ya boşanır umarım senden
22 Yorumla
Soran+1 yılKardeş 1 aydır böyle, ilk defa böyle bir şey dedim. Çünkü sonuç yok. 1 aydır tık yok. Kocan sana böyle yapsa naparsın?
Cevap sahibi+1 yılboşarım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeks için arzu yaratman lazım. Demek ki seksi bir erkek değilsin. Gidip bide sevgi rüşveti vermeye kalkmışsın hediyelerle falan
00 Yorumla
+1 yılHolding yönetici si derdini burada mı arıyor hiç inandırıcı gelmedi
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuya odaklan ya takıldığın yere bak.
- +1 yıl
Kardeşim çok güzel ozetlemissin yalnız şu yönetici sözü geçmese daha olumlu ifaden olduğuna inanırdım
+1 yılSorunun ne olduğunu bilmeden çözemezsiniz. Önce sorunu tespit etmek için çabalamalısınız.
10 Yorumla
+1 yılBilip bilmeden kırmışsındır belki, bence çok üsteleme bu durumu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce birsüre ilişki şarttt illa ilk olmak isteyen erkeklere ibret olsun işte böyle kalırsınız her akşam kendi kendinize
12 Yorumla- +1 yıl
Adamın penisi küçük , ince, çirkin olabilir.
Soran+1 yılEvlilik öncesi evlilik öncesi birlikte oluyorduk.
+1 yılbiraz kendi haline bırak sonra da tahrik etmeye çalış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence güzellikle olmuyorsa ciddi ciddi konuşmalısınız evliliğin temeli cinselliktir olmuyosa bi yerde ipler kopar ve herkesin gözü dışarı kayar
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa onlarca kadınla olacaksın ya da karını boşayacaksın. Ben böyleyim demekle işin içinden sıyrılınmıyor maalesef. Aldatılıyor olabileceğin ihtimalinide bir kenarda tut derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan bana gel ciddiyim
52 Yorumla
Soran+1 yılBoşanırsam evlenmem
Cevap sahibi+1 yılE iyi haketmişsin o zaman alıyorsunuz böyle çöpleri sonra başka insanlara küsün
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGit benzin istasyonuna istek arttırıcı çikolata ya da kahve al karına caktirmadan yedir ya da içir
00 Yorumla
+1 yılSenden sadece maddiyat olarak faydalıyor demekki ilişki yaşamak istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDostum hiç uğraşma böyle bir robotla bende evlilik yaşadım bosan emin ol boş boş konuşmuyorum 6 ay elini sürme aklina bile gelmez
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma kadın kasıt ta yapıyor olabilir bosanirsam alacağı nafakayi da düşünüyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılGitme gitsen de birlikte yatma onu hiç yokmuş gibi düşün sen üstüne düşünce. Ne oluyor desin
Soran+1 yılGidip uzak durcam evet. Anlayacak benimle istediği gibi hareket edemeyeceğini
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ona teslim olma yani seni kendince gözünde küçük görmek istiyor sana başka kadına git demesi bile buna işaret
Cevap sahibi+1 yılTamam kardeşim sen olayı cozmussun tamam biraz ona ceza ver uzak dur yatağını ayır bir daha kim olursa olsun onun eşinin kocasının sen oldgunu bilsin hadi yine olayı erkenden ela almissin
Soran+1 yılBence direk bitirmeliyim. Bugün dinlediyse başka zamanda dinler.
Cevap sahibi+1 yılYok yok o dersini aldı bir daha ilismez ne derler sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer herkes hata yapar sonuçta seni aldatmadi
Cevap sahibi+1 yılAldatmış olsaydı gözünün yaşına bakma derdim yapmış bir cahillik
+1 yılboşan başkasıyla evlen sonuçta birlikte tavla oynamak için evlenmedin
01 Yorumla- +1 yıl
Santrac olabilir :)))
kardeşim biraz zaman var Ve kovalama bırak haline sabırlı ol kendiliğinden düzelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılSende bütün kabahat. Böylesi salk kadınları neden eş seçersin ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPara var.. huzur yok. Eğer böyle davranmaya devam ederse boşa derim
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGit ama onunla çok ilgilenme soğuk davran
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikoloğa gitsin, belki bilmediğiniz altında yatan başka bir sebebi vardır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılBaskasini bulmus olabilir veya sizden ters birseymi gordu
00 Yorumla Bence kendinizi çok fazla beğeniyorsunuz ve bu davranışınız eşinizi sıkmış bir durum haline gelmiş olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO detaydakini yapmak evli bir adam için g.. ister
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArdında büyük bir olay uada travma olabilir?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBipmediğim bir durum olay var mı diye sordun mu?
Bir yoklasaydın belki kafasını meşgul eden bir şeyler vardır.
Yakın akraba ya da ağır hasta ölen bir yakını vs
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa seni sevmiyodur paran için evlenmiştir ya da aseksüeldir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizene bu cinsellikle alakalı sorununda paranla çöz.
00 Yorumla
+1 yılgecmiste istismae edilmis olabilir maalesef veya karakteriniz nedeniyle sizden soğumuş olabilir belki de bekledigi kisi cikmamissindir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnşallah düzelir bende bu yönden korkuyorum aslında kendimden
00 YorumlaGuzel siq sen de amca yha
32 Yorumla- +1 yıl
Küçük ve inceyse güzel si.. mez.
Sen gel onca hevesle evlen tırt çıksın
20 Yorumla
+1 yılkıskanma bile yok sevmiyor işte
20 YorumlaE ol hayret biseysiniz
20 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri