Eşim birlikte olmak istemiyor, nasıl davranmalıyım?

Eşimle 5 aydır evliyiz. Son 1 aydır hiç bir hata yapmamama rağmen cinsel birleşme yaşayamıyoruz. Yaklaşıyorum, hediyeler alıyorum, çiçekler yolluyorum ve ona çok güzel davranıyorum. Dün gece canlı müziğe götürdüm, mikrofonu alıp ona şarkı bile söyledim libidosu artsın diye. Akşam eve gelince teşekkür ederim dedi öptü ve yatıp uyudu. Maddi olarak çok güçlü bir erkeğim. Başka kadınlara mı gitmem için çabalıyorsun anlamıyorum dedim, istersen git dedi. Soğudun mu diyorum hayır seviyorum diyor. Niye böylesin diyorum, böyleyim diyor. Sizce ne yapmalıyım? Holding yöneticisiyim, istersem bir gecede onlarca kadınla birlikte olurum bunuda biliyor. Ama çözüme ulaştıramadık. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Dün gece eve gitmemiştim. Bugün de gitmedim. Aradı bugün sensiz uyumak istemiyorum gelir misin? Dedi. Bakarız işlerim biterse gelirim görüşürüz dedim kapattım. Gideyim mi yoksa uzatayım mı? Napayım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Komşularımız eşimin akrabası. Anladığım kadarı ile onların dolduruşuna geliyor. Bende ne istersen düşün, ben boşanma davası açıyorum; komşuların mutlu mesut yaşarken sende böyle ayrılırsın dedim ve evleri ayırdım. Ağlıyor yalvarıyor ama benim için bitmiştir. Çok ilginç şeyler söylemişler akrabaları..
Eşim birlikte olmak istemiyor, nasıl davranmalıyım?