Eşim beni istemiyor ....ne yapmalıyım ?

eşim beni istemiyor çok açık . eve geliyor hiç muhabbet yok . yemek haızlıyorum yiyor kalkıyor . birşey anlatıyorum dinlemiyor bile . çok konuşursam sus yeter kes dırdır yapma hep böle lafları . çok gücüme gidiyor . çalışmıyorum şu an evdeyim . hiç dışarı çıkmıyorum canım istemiyor bile hep evdeyim . oda böle . konuşcak kimsem yok . akşam geç geliyor işteydim diyor . kendisi cerrah . hep ameliyatım vardı hastam vardı diyor artık inanmıyorum bile kendisine . söylüyorum sus sorun çıkarma diyor . telini bir gün aldım elime bakıyordum hemen aldı elimden utanmıyor musun dedi bakmaya ?bende sustum . beni sevmiyor . zaten beni severek evlendiğinide düşünmüyorum . ben onu çok seviyordum . önceden tanıyordum . sonra bir gün nette karşılaştık. ben onu daha önceden tanıdığımı söylemedim . sonra benden hoşlandığını söyledi buluşmak istedi buluştuk . sonra beni hiç aramadı . ben aradım onu sevdiğimi söyledim . ailesel problemlerim vardı . dayanamıyordum artık evlenmem gerekiyordu . oda bana acıdı evlendi . ama hep hizmetçi gibiyim bu evde . annem telde sen hizmetçisin diyor o adamın hizmetçisi . herşey kabahat yaptığım . her lafım suç . bıktım .
Eşim beni istemiyor ....ne yapmalıyım ?