eşim beni istemiyor çok açık . eve geliyor hiç muhabbet yok . yemek haızlıyorum yiyor kalkıyor . birşey anlatıyorum dinlemiyor bile . çok konuşursam sus yeter kes dırdır yapma hep böle lafları . çok gücüme gidiyor . çalışmıyorum şu an evdeyim . hiç dışarı çıkmıyorum canım istemiyor bile hep evdeyim . oda böle . konuşcak kimsem yok . akşam geç geliyor işteydim diyor . kendisi cerrah . hep ameliyatım vardı hastam vardı diyor artık inanmıyorum bile kendisine . söylüyorum sus sorun çıkarma diyor . telini bir gün aldım elime bakıyordum hemen aldı elimden utanmıyor musun dedi bakmaya ?bende sustum . beni sevmiyor . zaten beni severek evlendiğinide düşünmüyorum . ben onu çok seviyordum . önceden tanıyordum . sonra bir gün nette karşılaştık. ben onu daha önceden tanıdığımı söylemedim . sonra benden hoşlandığını söyledi buluşmak istedi buluştuk . sonra beni hiç aramadı . ben aradım onu sevdiğimi söyledim . ailesel problemlerim vardı . dayanamıyordum artık evlenmem gerekiyordu . oda bana acıdı evlendi . ama hep hizmetçi gibiyim bu evde . annem telde sen hizmetçisin diyor o adamın hizmetçisi . herşey kabahat yaptığım . her lafım suç . bıktım .
Cevabın nedir?
Bende eşimle çok severek evlendim bosaniyoruz sebebi sürekli yoğundu normal işte calisiyosun 2 ci iş olarak kahvehane açtı biz 5 sene sevgilim yaşadık 6 senede evlendik o kadar degistiki eve gelmedi ve ailesiyle altlı üstlü oturuyorduk ben isteyken ben evi havalandırcam diye eşimin babası ile annesi evin dağınık olmasından bide afedersiniz yatak odama ne hakla giriyorsun. Ben neler çektim sen sen ol ben o kadar fedakarlık yaptım bana delisin sen oğlum bunu boşa daha guzelini alırız dedi? Benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü ya düşünsene sen kaç seneni 1 adama adiyosun adam seni bir bez parçası gibi atıyor ve bosanma günü ise Zeyno ben pişmanım diyo annemden babamdan özür dile babamın evine beni bırakırken şunu demişti hayatım boyunca bu bana ders olarak kalacak senin evlencehin kişinin ailesi olmasın sonra sülalem seni istemiyor ulan ben senin için kredi çektim nelere katlandim siz siz olun sakın benim yaşadıklarımı yasadiysaniz hakkınızı vermeyin helal etmeyin kimsenin ahi kimseye kalmaz benim ne hayallerim vardı kocamı çok seviyorum haylada ama o beni isteseydi bana o ağır lafları etmezdi babamın evine yollayıp 1 ay geçmeden esylarimi yollamazdi sen sen ol çalış ayaklarının üstünde dur eşimin annesi babası calismazdi benimle çok uğraştılar eşim çok pişman olcak geçmiş olsun ve hayatım boyunca ben güçlü ama içim buruk kalacak😞💔
42 Yorumla- +1 yıl
Selam bana yazarmisin benzeri bı donemden geçiyorum fikir almak istiyorum
En İyi Cevaplar
Bende diger herkes gibi ayrılmanı tavsiye ediyorum tabikide ama sen kafana koymussun ayrılmamayı. O zaman kadınlıgını kullan biraz sonucta aynı evde kalıyorsunuz aynı yatakta yatıyorsunuz eşini baştan çıkartabilirsin kalbine giden yol yataktan geçer :) Kapıyı her açtığında aynı kadın olarak karşısına çıkma. Kendine bak , bakımlı bir kadın ol. Fiziksel özelliklerin nasıl? Bunları ön plana cıkartmaya çalış. Ayrıca kendine hizmetci gibi davranılmasına izin verme. Eger dedigim gibi onu etkilemeyi başarırsan, yavaş yavaş gücün sende oldugunu goster ama bunu yaparken cok yavas ve dikkatli ol, kendine baglamaya başlamadan yaparsan ters teper. Aynı zamanda da eglenceli bir kadın ol. Değişik sürprizler yapabilirsin ya da onun hoşlandıgı şeyleri birlikte yapmayı teklif edebilirsin tabi zamanla. Ve eger onu kendine baglamayı basarabilirsen zaman zaman ayagının bir adım dısarda oldugunu, istersen cekip gidebilecegini hissettir dikkatli bir sekilde ki kaybetme korkusu olsun..
31 Yorumla
Soran+1 yılYatakda sorun yok ki zaten
senin kendi hayatın olduğunun farkında olmadığını düşünüyorum. sadece bir insan üzerinde odaklanmış ve kendini unutmussun. insanın kendine verceği değer diğerlerinin vereceği degerden daha fazla olmalıki yaptığı ve yasadığı seylerden keyif alsın ve içinde yasam sevinci olsun. eşinle ilgli bir yorum yapmayacağım cunki söylediği iş gercekten zor bir iş. ama senin yadıklarından anladığımız kadarıyla senin kendine zaman ayrıman kendinin sevdiğin seylerle ugrasman, hobi gibii etkinler, dısarda arkadaslarınla vakit gecirmeler vs gibi seyler yapmaya calısmalısın. kendini sadece bir kişiye odaklarsan bu eşin olabilir, cocugun olabilir, ailenden birisi olabilir, tek kişiye odaklı yasamak seni insanlıktan cıkarabilir. cunki insanlar sosyallreşmeye ihtiyacı olan vssyal varlıklardır. kucuk bir not:kendine zaman ayır... kendini, sev ve saygı duy.. ip ucu bu..
50 Yorumla
güzel kardeşim eğer boşanırsan sana talibim.seni çok mutlu ederim.annemin rahatsızlığı yüzünden evde bana yemek yapabilecek eşe ihtiyacım var.ablam evleneceği için zor durumdayım..yemek yapmasını bilen bir eşe ihtiyacım var.bana akşam yemeğimi pişirsin ben ona taparım...
12 Yorumla
Soran+1 yılyok artık çüşş
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
26Cevap
Giden senleler sizin ömrünüzden gidiyor.
Bu anlattiklariniz cok sagliksiz,cok saygisizca ve cok sacma.
Insan hayat arkadasina böyle davranamaz.Hakki yok.
Siz hizmetci falan da degilsiniz.Kendinizi asla o pozisyona koymayin daha fazla.
Insanlar yüz verdikce astarini isterler zaten.
Bugün yapmazsaniz seneler sonra o evlilig bitireceksiniz.Cok daha pisman bir sekilde,
cok daha büyük kayiplar yasamis olarak ve daha gücsüz bir sekilde.
Bu yüzden gözünüzü karartin bence,o evlilik müsvettesini sonlandirin
Kusura bakmayin ama biraz öfkelendim.Saygsizliga hic tahammülüm yoktur.
Ayaklarinizin üzerinde durursunuz,zor da olsa yaparsiniz.
...40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyy ya sen ne tatlısın ne inatçısın :D oyyy kıyamam ya inan acıdım.. ama eminim çok temiz bir kalbin var sana ne desem ki sevilmeye ihtiyacın var seninle ilgilenmiyor diye üzülüyor olabilirsin ama emin ol ki riskli işler ciddi ameliyatlar yapıyordur. bu durum hem onu yorup hem de strese sıkıntıya sokuyordur... böyle bir doktor seni sevmese istemese evlenir miydi? evlenmezdi acımak ne ki alakası bile yok ama henüz yeni evlisin.. o yüzden bu küçük sorunları kafana takıyorsun.. en azında seni dövmüyor ya buna şükret ancak eve gelirken verdiği tepkiyi beğenmedim o ne öyle dır dır etme gibi en iyisi sen buna pek yüz verme kendine bir hobi bul onunla ilgilen senin ilgisizliğinden etkilenip konuşmaya çalışacaktır... boşanma ama sıkıntını konuş onunla..
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler beni anladigin icin canim.ben çok seviyorum ayrılmak istemiyor um
Cevap sahibi+1 yılAyrılma tabiki
+1 yılİşin zor boşanmayacaksan kendine de hizmetçi gibi davranılmasını istemiyorsan çözümün çok basit kendine bak güzelliğini ve cazibeni her zaman ön plana çıkar makyajın kıyafetin her zaman bakımlı bir bayan ol ve eşini bazen kıskandıracak şeyler de yap seni sahiplenmesini sağla dışarıya çıktığın da dekolte giyin sen de fazla ilgilenmiyormuş gibi yap ve mutlaka fiziğine dikkat et.
18 Yorumla
Soran+1 yıldekolte giydirmez asla fazla makyaj yok . kırmızı oje istemez . mini vs yok . bunları asla giydirmez
- +1 yıl
Niye ki anlamadım nasılsa seninle ilgilenmiyor .
Soran+1 yılevet ama işte kıskanç . beni aşağılar ama feci kıskanır da . öyle bir tip . bir roman okumuştum taa çok eskiden ordaki kadının kocasıda böyleydi . demek bu tipler böle .
- +1 yıl
Romanın sonu iyi olsaydı bari. O zaman sende kendine bakacaksın evdesin nasılsa fiziğine ve görünümüne dikkat et ve eşini mutlu et.
Soran+1 yıldikket ediyorum. romanın sonu kötüydü . kocası ölüyordu falan filan . .
- +1 yıl
:-) Ben anlayamadım ki tam olarak durumunuz ne kocan seni kıskanıyor, kendine bakıyorsun ama hizmetçi gibi davranıyor bu işte biraz tuhaflık var sevmese kıskanmaz kendine bakıyorsan gözü dışar da olmaz tuhaf demek ki eşinin huyu böyle yapacak birşey pek yok sanmıyorum...
Soran+1 yılgarip biri . sevdiğinden kıskandığını sanmam . huyu bu kıskanç biri
- +1 yıl
Allah kolaylık versin ama bence sen ipleri fena kaptırmışsın bu saatten sonra zor alırsın bence sen yine de hırs yap ve kendine iyi bak biran önce bir iş bul.
+1 yılHerşeye rağmen boşanmam diyorsun. O zaman sorun kocan değil sensin. Demek ki duygularının isteklerinin ne olduğuna karar veremiyorsun. Ne yardan ne serden olmuyor. Seviyorsan gülü dikenine katlanacaksın. Adamı bu saatten sonra sen mi düzelteceksin. Bağımlı kişiliğin olabilir aşırı baskıcısındır birgünde adam senden kaçmadı ya. Kendini de sorgulamalısın. İlle başka kadın diye düşünmüyorum ben. Sen de kendini başta mükemmel kadın gösterim sonradan değiştiysen adam da ben bu kadınla evlenmedim diye kendini koruyordur. Bir de boşanmam asla diyerek bile evlikte sadece benim sözüm geçer ben ne dersem o olur havan var. Adam sen istiyorsun diye seninle evli kalmak zorunda mı. Bu da erkeği sıkar. Sen bile ailende huzur yok diye evlenip kaçayım değişsin. Eşin de senin gibi olsaydı ne olurdu sen düşün...
20 Yorumla
+1 yılCanim benimmm cok uzuldum haline vallahi . :( benim en yakin arkadasimdada ayni durumlar yani seni anliyabiliyorum onun cekdiklerini goruyorum cunki . canim benim noldu ona diye sorarsan cocouk dogurdu biraz sanki duzeldi adam cocuklar icin eve baglandi daha cok vakit gecirdiler duzledi biraz anliycagin ama hep diyor " sevgi eksikligi hiss ediyorum " diyede . razi oldu oturdu kocasinin yaninda . tabi ben hep soyluyorum istemiyorsan eziyyet etme kendine bosan ama seviyor . yani eger onu seviyorsan kaybetmek isteiyorsan bir cocuk sart . eger sevmiyorsan canim benim bosan bir is bul yeni bir hayata basla sevdiginle evlen .
00 Yorumla
+1 yılböyle insanlar Sevişerek Aldattırlar Sonra Duşa Girip Abdest Alırlar Dini alet edip Temizlenirler Ama Kalpte Hep Şerefsiz Kalırlar Bazı kadınlar vardır; Şaire şiir olur,Saçları yaprak gibi mısralara savrulur Bazı anneler vardır; Şiire şair olur,Şiir gibi tehlikeli şerefsiz erkekler doğurur..
10 Yorumlacerrahların geneli sinirlidir. doktor erkeklerin de geneli eşini aldatmaya meyilli olur geceleri nöbetlere falan da kalıyosa yandın. hastanede dallas gibi bir ortam olur ve hemşireler hatta hastalar bile karşılarındaki dr olunca evli ya da değil dinlemez yapacaklarını yaparlar.boşanmak istemiyosan umursamycaksın ama o evlilikten aşk mutluluk bekleme.
14 Yorumla
Soran+1 yılevli erkeklerle sırf doktor diye yaşayanlara ne demeli bilmem ki . bazı kadınlar çok alçak
Soran+1 yılbenim eşim nöbet tutmuyor ama . özel muaynanesi var . oraya insanlar geliyror . ameliyat için . oda gidiyor bazı hastanelerde bu kişileri ameliyat ediyor . özel çalışıyor yani . nöbet yok ama işte yinede tabi işi geç saatlere kadar oluyor . öyle evli erkekle olanlrdan hayır gelmez zaten eşim bunu bilir
+1 yılbırakmamanızın sebebi nedir ?eşimi asla bırakmam diyorsunuz...kadın olduğunuzu size hissettirmiyor demişsiniz,hizmetçi gibi görüyor demişsiniz,sadece kariyeri kalıyor geriye,onun için katlanıyorsunuz buna...
210 Yorumla
Soran+1 yılhayır kariyeri değil şekerim sevdiğim ilk erkeğim olduğu için bırakmam
- +1 yıl
size saygısı olmayan bir adamın yanında sevdiğiniz için duracak mısınız!
çok farklı bir sevgi anlayışınız var...
bana sorarsan eşin seni yıpratmaya çalışıyor,seni evden gitmeni istiyor,genel erkek taktiği...madem çok seviyorsunuz kocanızı o zaman kendinize güvenin ve değer verin,yoksa erkek bir kadını yanında istemiyorsa illaki giden kadın olur...nerden mi biliyorum cerrah olan dayımdan :)
Soran+1 yılyanılıyorsun bir erkek istemezse evi terk eder canım .
- +1 yıl
senin daha öğrenmen gereken kurallar var işte...adam evi terk etmez hele ki doktorsa...doktorların zeka düzeyi yüksektir yavrucum...amaç seni yıpratmak ve çekip gitmeni sağlamak...
ayrıca sorularda ki sen ile cevaplarda ki sen sen değilsin...gerçek hayatta da böyleysen ALLAH kocana sabır versin :)
Soran+1 yılvalla canım neden bunu yapsın kısa yoldan ayrılır açar davasını . zor mu sanki demek ki kalmak istiyor .
- +1 yıl
senin boşanma davalarının fiyatlarından veya nafaka olayında haberin var mı!
yavrum dışarda kocaman bir dünya ve olmadık planlar dönüyorken sen hala demekki kalmak istiyor diyosun...doktor adamı elde tutmak yürek ve maharet ister ki ben tutabileni görmedim...
Soran+1 yılsen bulamadın heralde kudurruyorsun
- +1 yıl
:):):) ölüyorum ne diyosun ah bir doktor bulsam da boynuzu yesem diye ölmek üzereyim..sonra suçu etraftaki kadınlara da atasım var ...benim kocam onlara deger vermez de diyesim var ama gel gör ki doktor koca bulamadım...nasıl imreniyorum şuan sana anlatamam..kelimeler kifayetsiz kalıyordu ki sen anladın beni...ah canım ah...neler çekiyorum bir bilsen ::D:D:D
Soran+1 yılNe zavallisin
- +1 yıl
senin kadar olamam...
Mutsuz olduğun biriyle devam etme nekadar çok sevsende ayrıl. onu unutmak en çok 1 seneni alır 1 sende yaşıyacağın ayrılık acısı evliyken yaşıyıcağın acının yanında hiç kalır.
19 Yorumla
Soran+1 yılasla
Soran+1 yılnerden bu kadar eminsin belki düzelcek . allah kimsenin yuvasını yıkmasın amin
- +1 yıl
amin. ama anlattıklarından emin olabiliyorum bir ilişkiyi ayakta tutan iki bağ vardır saygı ve iletişim bunlar olmadığı zaman o ilişki istediğin kadar çırpınsanda yürümez elbet bir taraf sıkılır ve yolunu ayrılır belki bu sen olabilirsin belkide eşin... asla ayrılmam falan bunlar hikaye vazgeçilmiycek kimse yoktur!
Soran+1 yılvardır
Soran+1 yılkaptırmam kimseye
- +1 yıl
senin egon sevginden ağır basmış. eğer kaptırmak istemiyo olsaydın onu çok sevseydin burada kaptırmam kimseye diyceğin kadar bilgisayar başından kalkıp eşinin gelmesini 4 gözle beklerdin. eğeer gerçekten çözüm yolu arıyo olsaydın insanların dediklerini birazda olsa anlamaya çalışırdın sana söylücek bişey kalmadı. kuş yuvadan uçma aşamasında umarım istediğin gibi olur sonucu.
Soran+1 yılKocami asla birakmam ...senin gibilere..
+1 yılya git dışarı çık kendine çok iyi bak saçının modelini değiştir giyim tarzını değiştir çok neşeli ol kendine iyi bak arkadaşlarınla gez onlara git onun telefnunda bakma şüphelniyorum da deme gelince aşkım çok yoruldun de mi ne istersen hazırlayım de çoook ii davran bişey yapıyosa utanır ve vazgeçer sen dediklerimin hepsini yap çok neşeli ol yüzüne gül aşkım bitanem de arkasından geber öküz de :D bu arada ne kdrlık evlisiniz
26 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay oldu . hep böle başından beri ama . dışarı çıkmamı istemiyor yalnız . bir kere bir yemek vardı davete gidicektik . ben hazırlandım evde bekliyordum aradı sen gelmiyorsun yalnız gidiyorum dedi . ben bütün gece ağladım inan bana. saat üçte eve geldi . ben ağlıyordum . geldi sarıldı birde öpmeye kalktı bende ittim . oda kızdı . seni götürmek zorunda mıyım sen beni rezil edersin orda cahil birşey bilmiyorsun dedi
- +1 yıl
o zmn kndine bak kendine çeki düzen ver çok hoş giyin saç rengini şeklini değiştir ne biliyim havalı olmaya çalış gören bu adam bu kızı nsl buldu desin o sana gelmiyosun derse tamam aşkım sen bilrisin nsıl istersen de bağlamaya çalış dedklermi yaparsan her davette yan yanasınız :D
Soran+1 yılbi kere götürdü arkadaşlarının yanına . orda çok tatlı bir hanım vardı arkadaşının eşi . eşime ne güzel bir karın var gencecik maşallah gibi birşey dedi . eşim resmen bozuldu . ben yaşlı mıyım dedi . kadın yok öyle demek istemedim vs vs dedi . zaten kimsenin yanında rezil falan etmiyorum onu beni çok sevmişlerdi hatta evlerine davet ettiler bu bahsettiğim kadında doktordu zaten . eşim göndermedi beni . bir yere göndermez zaten . bir markete anca . feci kıskançtır . çocuklardan bile kıskanır .
- +1 yıl
seni sevdiği için kimseyle paylaşmıyo kıskandığı için götürmüyo öyle dedğine bakma güzel davransa şımarırsın die üzülme ya seni seviyo bence yine de dediklermi yapabilir msn
Soran+1 yıldediklerini yapıcam canım desteğin için teşşekür ederim allah razı olsun
- +1 yıl
ö.d canım :) mutluluklar :D
çocuk yoksa net. ayrıl.
parası var diye evlenmenin sonu da bu.
ayrıca sevdiğim bir söz: "ben sana doktor olamazsın demedim adam olamazsın dedim adam."12 Yorumla
Soran+1 yılparası var die evlenmedim ki
cok üzüldüm :( bence kendine daha fazla eziyet etmemek icin ayrılmalısın cunku esin anlattgın kdaryla seninle ilgilenmiyor :/ belki sorunları problemleri vardır ya da baska biri :/
11 Yorumla
Soran+1 yılayrılmam
+1 yılDoktor olduğunu görünce seversiniz tabi ...
böyle işe yaramaz adamlarla evlenip
size gerçekten değer veren kadınlığınızı hissetirecek erkekleri red edin...
sonra böyle 2 kuruşluk adamların elinde köp*k olun30 YorumlaSen seni istemeyen biriyle bir ömür geçirme derdindesin hala.yapmayi düşündüğün çocuğa şimdiden üzüldüm annesi güçsüz ve onurunu kaybetmiş biri.
22 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğim için mi onurumu kaybettim . asla bırakmam
Neden boşanmadığına dair tek bir tane mantıklı sebep söyler misin bana?
211 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum
Soran+1 yıldeğil ben evliyim ne onursuzluğu
Soran+1 yıliyi onursuzum .
- +1 yıl
siz hayatı ne sanıyorsunuz! sizin gibiler yorum yapmasın.ben bu yazdıklarında aldatma olabileceğini sanmıyorum.her ilgisiz erkek aldatıyomu demek.adam koskoca cerrah aklı başında adamdır sanmıyorumki öyle olsun.bence sadece iletişim sorununuz var.biraz üsütne düşme bu aralar kendine özen göster gez dolaş.aklını başka şeylerle meşgul et.mutlu görünmeye çalış.
Soran+1 yılteşşekür ederim ...evet bazıları anlamıyor . yok onursuz yok gurursuz kolay sanki yuva yıkmak hemen .
- +1 yıl
Arkadaşın yazdıklarını tekrar okurmusunuz lütfen.. İlişkileri hakkında tek bir tane iyi cümle kurmuş mu? Bende evliyim ve kocam bana iki kere üst üste sus yeter kes sesini gibi bişey söylese çok gururum kırılır, saygım kalmaz kocama.
Ayrıca üyelerden birine yazmış kocası bu arkadaşı kalabalığa çıkarmıyormuş sen cahilsin beni rezil edersin diye. Insan nasıl devam edebilir bu evliliğe acaba ?
Birde bu mutsuz iletişim eksikliği olan evliliğe çocuk getirmeyi planlıyor.
Mantıklımı sizce?Kaldır
Soran+1 yılsanane ya . ayrılmıcam . hayret birşey . işi e hadi
Cinsellik konusunda 658 cevap paylaştı. Bence işin varsa, hiç uzatma istenmediğin yerde durma, acı çekersin,
20 Yorumlaboşanma çek çünkü sen yapışkansın anladığım kadarıyla
adam haklı19 Yorumla
Soran+1 yılneden sen mi kapıcan
Soran+1 yılsenin gibi kadınların kapı aralığında beklemesi sinirimi bozuyor .
Soran+1 yılben ne yaptım pardon ?ben evli bir erkekle mi oldum ?kapı aralğında mı bekledim ?ben sevdim sevdiğimin peşinde gittim ve bu kişi evli değildi . bekleyeni var mı bilemem ama saçlarını eline veririm o kişinin . ben kocamı bırakmam . inşş çocuğumda olucak korunmayaı bırakıp hamile kalıcam bu ay inş
Soran+1 yılE heralde yaticaz tovbe yarabbim ya .cinsel hayatta sorun yok
Soran+1 yılE herif karisinla yatti diye mi suclu oldu .yaticak tabi.
Google da bir şeye bakarken bu soru çıktı merak ettim okudum şimdi ne oldu aranız iyi mi merak ettiğim için soruyorum cevaplarsan mutlu olurum🙂
00 Yorumla
+1 yılo zamn boşan resmen aldatıyo biraz hikaye gibi geldi ama neyse
03 Yorumla
Soran+1 yılasla boşanmam
- +1 yıl
o zamn böyle devam o sanazaten yakında çar dava üstünede taş gibi bir hatun geitrir :))
Soran+1 yılben taşım zaten bu bir . ikinciside kimseye kaptırmam
+1 yılprofessiyonel bir şekilde hallet bu konuyu. işten gelince gülümse hal hatır sor. bir isteği var mısor. ama anket yapargibi değil .biyerlere çıkmayı teklif et. gün içindeki ilginç olayları anlat. yeni dolap alalımmı falan de.
00 YorumlaCinsellik konusunda 502 cevap paylaştı. eşinin değerini bil
seninle evlenmiş
seni sevmeseydi seni boşardı03 Yorumla
Soran+1 yılEvt bencede
+1 yılArada çocuk yoksa kendini daha da yıpratmanın anlamı yok. Boşanmanı tavsiye ederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım sana acıyarak nasıl evlenio ya aklım almıo böle bişey olabilirmi çok saçma geliyor . bir erkek bu yüzden evlenmez bnce. yarısı kızı kullanıp atma derdindeyken üstelik
17 Yorumla
Soran+1 yılsevdi evlendiyse neden böle yapıyor o zaman şimdi . ben acıdığı için evlendiğini dşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılsaçmlama sen sanki adama lütfen benmle evlen die yalvarrdnmı
Soran+1 yılyok ama ağladığım oldu . ya aslında şöle oldu . ben onu çok seviyordum . o emin değildi henüz . sonra bir kere evine gittim kalmaya . ağladım ayrılmak istemiyorum senden hiç dedim . göğsüne yattım ağladım . oda başımı okşadı . sonra öpmeye başladı kendine engel olamadı bana sahip oldu . sonra evlenmek durumunda kaldık . ortada bırakmak istemedi öyle . vicdanı rahatsız oldu
Cevap sahibi+1 yılböleyse bncde sevmiyo rüstelik seni kçük grüyor gbii senin bir mesleğin üni okumşluğun varmı
Soran+1 yılevet üniveriste okudum . ama o amerikada okumuş falan . bir arkadaşımın arkadaşıydı . ben beğenmiştim . seneler sonra nette karşılaştık . ben mesaj attım . oda kimsin vs derken tanıştık . beni beğendiğini söyledi resimlerimi görmüştü . buluşalım dedi buluştuk . sonra aramadı bile . çok üzüldüm tam 6 ay ne ben aradım ne o . sonra yine msnde gördüm . laf attım sonra gerisi geldi işte
Cevap sahibi+1 yılçok acaip bir ilşkii neden seni aşağılyor o zmn anlamıorm ne eksiğin varki.sen ok saplantılı gibisn üstelik
Soran+1 yılOnu bende anlamadım. Egosundan sanırım
sevgisiz temeli olmayan bir evlilik adamın dediği gibi ..eğer tutunacak bir dalın yoksa sus sesini çıkarma .. annen de iyi gaz veriyor sana bu araa
10 Yorumla
+1 yılbence hiç uzatma gece uyuduğunda boğ onu hem maaşta alırsın ne güzel
00 Yorumlaen başından belliymiş ilişkinin gidişatı... sana aşık olmadığıda ortada. otur naapmak istiyorsa konuşun ve zarar görmeden karar verin
00 Yorumlaçocuk yoksa boşa gitsin satın mı almış seni ? nasıl öyle hor göre biliyor... ?
02 Yorumla
Soran+1 yılasla boşanmam
+1 yıladamın seni sevmediğini bile bile evlendiysen katlanman gerekiyor hiç dırdır yapma adama ne diyorsa yap aman bak boşar ortada kalırsın
10 Yorumla
+1 yılBence kendini baştan yaratmalısın sacınla makyajınla giyinmenle sen kendini salmışsın adam da vazgeçmiş gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılyoo salmadım . valla
- +1 yıl
Salmasan adam kul köle olur. Niyetim seni eleştirmek değil yanlış anlama ama kendine bak o adamı peşinde süründür yapabilrsn
Soran+1 yılyok ya onla ilgisi yok ki
hayatını o herifle heba edemezsin zararın neresinden dönersen kardır bir an önce boşanmaya bak seni insan yerine koymayanı sen neden koyasın ki ?
00 Yorumla
+1 yılOrtada çocuk yok, saygı yok aşk yok... Evli kalmak neyin nesi onu anlamadım.
25 Yorumla
Soran+1 yılyeni evliyiz zaten . hamile kalıcam inşş
Soran+1 yılyapıcam tabikide . kimseye kaptırmaya niyetim yok sevdiğim adamı
- +1 yıl
İyide sen elmayı seviyorsun diye elmada seni sevmek zorunda mı?
Soran+1 yıldeğil ama ben ayrılamam ondan
+1 yılkendine bir an önce bir iş bul ve kendi ayakların üzerinde durmayı öğren.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılher evlilikte olan şeyler, bir süre bu şekilde geçer,
aşağıdaki boşan diyen gerizekalılara bakma10 Yorumla
+1 yılya seni sevmiyor kafasında bitirmiş. ya da adamın büyük sorunları var.
06 Yorumla
Soran+1 yılneyi bitiriyor ben boşanmam
- +1 yıl
seninle kafasında evli olmayı bitirmiş olabilir ama bu boşanmak anlamına gelmez. senle remiyette evlidir ama hayatında başkası vardır. veya bir yolunu bulup ayrılmakta isteyebilir. ama ben başka sorunu olduğunu düşünüyorum. sana açılmasını sağla. ama bunu yaparken sorgulama hesap sorma gibi değilde dost ve arkadaşa açılıyormuş gibi hissetsin.
Soran+1 yılsoruyorumm cevap vermiyor . hayatında sevdiği birinin olduğunu sanmam . ayrılmak istediğini hiç söylemedi
- +1 yıl
işte sorununun ortaya çıktığında tepkini bilmediği için cevaplamıyo olabilir. yaklaşımın çok önemli. düşün biraz ona karşı davranışlarını empati kur eğer eksikliklerin varsa onu bul öyle yaklaş ama kendinde eksik bişiler yoksa aşk bitmiştir. bide cinsel hayatınızı bir gözden geçirin derim.
Soran+1 yılcinsel hayatımızda sorun yok . sorunumuz iletişimde
- +1 yıl
farklı yollarla iletişim kurmaya çalış.ona hesap sorar tarzında yaklaşma, arkadaşça yaklaşmaya çalış.
Belli ki senin yaşın çok küçük ya da beyin yaşın çok küçük allah akıl fikir versin.. sen bu şekilde çocuk gibi davrandıkça sorunların hic değişmez ilk önce biraz büyümelisin
10 Yorumla
+1 yılBosanın o zaman.hos bir durum değil çünkü.sığıntı gibi yasanmaz öyle.üzüldüm size.
10 Yorumlabana gel yardımcı olayım cidden tanıdıgım çift pisikolagları var
00 Yorumla
+1 yılartık kendini düsün.ve boşan.
00 Yorumla
+1 yılSeninle konuşalım mı ben de aynı cikmazdayim
00 Yorumlaboşan bide nafaka alırsın temizden keyfine bak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılboşanmam
+1 yılboşan gitsin sende kurtulursun o da kurtulur .
12 Yorumla
Soran+1 yılölürüm eğer boşanırsak intihar ederim
- +1 yıl
yuhh daha neler merak etme boşanınca başkasını bulursun bulmazsanda nafaka öder rahat edersin
+1 yılkonuş olmazsa ayrıl seven birini bul
00 Yorumlaboşan sende.
10 Yorumla
+1 yılyaşamayamıyorsanız ölün*.
10 Yorumlaparasını ye onun
04 Yorumla
Soran+1 yıle yiyoruz zaten .çalışmıyorum ki
Soran+1 yılasla aldatmam ben
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı