daha 6 aylık evliyiz ve eşim başından beri birlikte olmak istemiyor. onun için özel kıyafetler giyiyorum baştan çıkarmaya çalışıyorum ama o hep erteliyor. bazen 6 hafta boyunca bana dokunmadığı oluyor. ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
30 yaşında bir adam için durumu normal kabul edilmese de hepimiz çok mu normaliz sanki.buraya yazıp çare aramanı anlamaya çalışıyorum ama bence yanlış yapıyorsun.
sen gitmeden gelmiyorsa da açıkça konuş, haftada bir mutlaka olsun kendimi kötü hissediyorum.bu benim için önemli dersen anlayışla karşılayacağına eminim.
en azından rutine bağlarsınız sen de rahatlarsın.
sonuçta o farklı biri buradakilerin hakkında söyleyebileceği şeyleri nasıl kaldırabiliyorsun anlayamıyorum.
1-eşcinsel 2- seni sevmiyor 3-başka kadın var 4-seni çekici bulmuyor.
duyabileceklerin bunlar, üzgünüm.
benim sana diyeceğimse her insanın tabiatı cinselliğe bakış açısı ve hormon düzeyi farklı, sorununu eşinle paylaş.seviyorsa senin için elinden geleni yapacağına eminim.32 Yorumla- +1 yıl
En önyargısız cevap. Düşünülüp de yazılmış. Bence sen de bunları oku ve biraz düşün, onunla konuş ve ondan sonra yap ne yapacaksan. Sana söyleyemediği bir şey kesinlikle vardır. Yoksa bir erkek eşine yaklaşamıyorsa ya da incitmeye korkuyorsa, ve o kadar düşünceli ise onu bu durumda bırakmaya dayanamaz.
En İyi Cevaplar
yanı benım yazdıklarından cıkardıgım su esın evlenmeden once aranızda cınsel ılıskı oluyormuydu oluyorsa ozaman nasıldı eger olmadıysa esın hıc senı arzuladıgını flan solemıyormuydu? severek ve ısteyerekmı evlendı senınle? eger evlenmeden oncede bu konu hakkında bole sıkıntıların vardıysa esın bastan berı zaten senı ıstemıyormus demektır ama eger evlendıkten sonra bole bısı ortaya cıktı dıyorsan ozaman ya pıskolojık yada uzulerek soluyorum aklında baska kadın olabılır bende evlıyım ve Allah korusun basıma bole bısı gelse bır ıkı anlayıs gosterırım ama bı sure sonra suphelenmeye baslarım cunku 6 hafta dıle kolay ama ole kısa bı sure degıl ozellıkle bır erkek ıcın.. bı sure hıc oralı olma bakalım o ne tepkı verecek yıne aynıysa karsısına gec acık acık konus
00 Yorumla
bunun yolu karşılıklı olarak konuşmaktır,eşcinselse de kendisinde hissettiği bir sorunu var,yada bir başkasımı var her neyse bunu yumuşak bir lisanla onun ağzından almalısın,akkılıca ve tepki göstermeden bu konuları yumuşak bir lisanla ağzından almalısın...belki cinsellikte bir problem yaşıyorduryada b ir başkası ..bir seyahata çıkmayı teklif edebilirsin...orda bu konular daha rahat konuşulabilir...bir günde sen yaklaş direk sexe davet et,ebdirek giyimlerle değil...tam tersine tahrik edici kıyafetler değil,konuşarak davet et...
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Eşinin bahaneler üretip senden kaçması pek hayra alamet değil,bir erkek uzun süreli kadından kaçmaz, en azından belli birsüre belki yorgunluk stres tamamda haftayı geçmemesi lazım, çok tuhaf bir durum,sen yeteri kadar ona ilği gösteripte onun sana ilği duymaması gerçekten soru işareti,bu sorunu çözmek zor gibi,psikologa gidin desem kendisi doktormuş,
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
29Cevap
Hayatında başka bir kadın olabilir..Cinsellikten soğumuş olabilir..menopoz'a girmiş olabilir dicem bu imkansız olamaz..yediği bişey dokunması asla olamaz..acaba fiziksel olarak mı beğenmiyor ne yapıyor ?Cinsel performansını da beğenmiyor olabilir..Sınırları zorla bakalım..
02 Yorumla
Soran+1 yılbu zamana kadar kendine hakim olmaya çalıştığı için soğumuş olabilir mi
senin sexten büyük zevk alıp devamlı yapmak isteyeceğini ve sana cinsel yönden yetemeyeceğini
frenleyemeyiz beni aldatır gibisinden düşünüyo olabilir
ayrıca ders çalışmak sex e mani değildir hatta ben ders çalışırken ne zaman 80 civarı soru çözsem ereksiyon olup masturbasyon yapıyorum02 Yorumla- +1 yıl
"...beni aldatır gibisinden düşünüyor olabilir.." uçmuşsun yahu ne aldatması. asıl beraber olmazlarsa kadın aldatır. hep adamın keyfini mi bekleyecek?
bunu onunla neden konuşmuyorsun belki bir sıkıntısı vardı belki başka bir kadın vardır bu en son düşüneceğin ihtimal olsun yinede içini karartmak istemem yorucu bir işi varsa buda olabilir çare eşinde bizde değil
02 Yorumla
Soran+1 yılevet yorucu bir işi var ama spor yapmayı çok seviyor yani yorgun olmuyor genelde. bana sevgisinden de şüphem yok. onunla konuşmayı denedim ama bu soruyu sorduğumda şaşırıyor yani bu kadar nadir olması onun için normal gibi...
- +1 yıl
hmm tuhaf eşin kaç yaşında bilmiyorum ama her şeyi ile sana güven veriyorsa ortada bir güven sorunu yok demekki bu ona normal geliyor diyorsun ama senin için normal değil bunu ona söyle istediğini söyle seni kırmaması gerekiyor bi erkek olarak seninde ihtiyaçların var bunu bilmeli anlayışa davet et enişteyi böyle erkekler olabiliyor bu erkekleri tüm erkekler azgındır diyen kızların gözüne sokmalı yinede sorunun çözümü eşinle arandaki sağlam bir diyologda bitiyor mutluluklar dilerim
+1 yılmastürbasyona çok alışmıştır sana çaktırmadan kendi yapıodur biyerlerde yoksa hiçbir erke 6 hafta yapmadan duramaz mastürbasyona alışanlar sevişmekten tad almıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılbana da bu mantıklı geliyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi şekilde, istemeden kendinden soğutmuş olabilir misin acaba ? bu fiziksel yöndende olabilir, ruhsal yönden de davranışsal yöndende olabilir. bilemiyorum... ya da fiziksel özelliklerin onun hayallerindekinden daha farklı olabilir mi ?
02 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum evlenmeden önce beğeniyordu çünkü
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden beğeniyordu peki sadece evlenmeden önce dıştan mı beğeniyordu... yani şöle söliyim evlenmeden önce anadan üryan, komple çıplak görüp üstüne evlendiyse benim dediğim söylediklerim geçersiz, ama evlenmeden sadece kıyafetlerde seni görüp evlendikten sonra çıplak gördüyse onu bilemem, onu sen biliyosun... neyse yeteri kadar belirttim sen bu yöndede düşünüp karar verirsin artık...
+1 yıl6 hafta mi yuh! Bence bir sorunu olabilir cinsel sor bakalim kendisine cunku erkek aldattiktan sonra bile esleriyle birlikte oluyorlar.Bu baska birsey.
00 YorumlaBildiğin Öküz
bir kadının verdiği tadı kadınada erkeğin vereceği hissiyatı vermez ben 1 hafta zor dayanıyorum Kocan öküz sonra bir gün elindne uçup gidersen ağlamasın nasıl erkekler var aklım almıyor00 Yorumlaevlenmeden once bu konu hakkinda bilgin yokmuydu. uzuldum. konusman gerek bunla. :s cinsel sorunlari varsa ve senden utaniyorsa yanina yaklasmak istemeyebilir..
00 Yorumlaboşan gitsin yani neden evlendinki bile bile bunu sonuçta sana dokunmayan insan sevmiyordur bence sonuçta bi ilişki değilki bu dokunmaya kıyamıyor diyelimm:S
03 Yorumla- +1 yıl
kışkırtma kızı
- +1 yıl
senden iyi bir eş olmaz. Hemen boşan?
- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle durumuna üzüldüm ortada çok ciddi bir sorun var ve bence büyümeden çözmelisiniz sorunların üstüne örtmeyin derim
eşinle bu konuyu ciddi bir şekilde konuş, seninle bu konuyu konuşmak istemiyorsa profosyonel yardım al00 Yorumla kötü bir bir gece mi geçirdiniz. Kötü tecrübe soğukluk yaratabilir.
00 Yorumlaten kokusu kötü geldıyse burnuna tiskinmişte olabılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılCiddi oturup konuşsana. Muhakkak bir sebebi vardır..
00 Yorumla
+1 yıleğer böyle bişey gerçekten varva çok üzülüyorum senin için. kaç yaşında eşin
04 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşında
- +1 yıl
tedafisini ara derim ayrılıp yeni bi hayat kurmak çok zor.yada direk ilaç ver içsin
Soran+1 yılbu zamana kadar kimseyle olmamış acemiliği her halinden belli ve erken boşalma sorunu oluyor ama bu erkeklerin çoğunda oluyor başlarda diye biliyorum. bunlar da onu seksten soğutuyor olabilir mi?
- +1 yıl
erken boşalıyosa adamın sinirini bozar bu karşındaki alay ederse gurunu kırar.Ergenken oluyor
link
link
Erken boşalma tedavisinde kalıcı ve doğru çözüm için bir uzmana başvurmakta fayda vardır. Böylece sorunun öncelikle fiziksel olup olmadığı araştırılır. Eğer gerçekten psikolojik bir durumsa, çok kolay ve kısa sürede terapi ile kalıcı çözüm sağlanılır.
Sen o duruma bisi yapamazsin emin ol senle alakasi yok
04 Yorumla
Soran+1 yılneyle alakalı olabilir peki
Soran+1 yılhayır biz severek evlendik.
severek evlendiyseniz senin bişey yapman gerekmiyor.vardır cinsel bir sorunu paylaşamıyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılseverek evlendik ve sevgili olduğumuz dönemde yakınlaşmalarımız oluyordu şimdi niçin böyle anlam veremiyorum.
Soran+1 yılkonuşuyorum kibar bir dille. şu an çocuk düşünmüyoruz korunuyoruz da ama o hep tedirgin hamile kalırsam diye. bu durum etkiliyor olabilir mi?
+1 yılevlenmeden önce hiçbir şey yaşamazsan evlendikten sonra başını duvarlara vurabilirsin işte böyle.
02 Yorumla- +1 yıl
yaşayanlar değişik sıkıntı yaşamıyor mu sanki. Birde beraber olup ayrılırsa ne olacak. O zaman herkes evlenecem diye herkesle denesin.
- +1 yıl
ucunda ölüm olmaz şimdi mutsuz bir evliliği var. boşansa ellendi diye bir durumla karşı karşıya kalacak. boşanmasa mutsuz olacak. aldatma namussuz ilan edilecek.
+1 yılHiç tam olarak ilişkiye girdiniz mi? Büyük ihtimalle eşin eşcinsel
03 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak girdik evet ve ereksiyon sorunu da yok. ben başlatmazsam gelip bana dokunmuyor ama :(
- +1 yıl
Geçmiş olsun eşin eşcinsel
- +1 yıl
walla eşcinsel olabilir çünkü genelde kariyeri iyi hayatta çoğu şeyi başarmış insanlarda görünüyor bu durum..bi yerden sonra sıkılıyolarmış arayışa giriyolarmış walla duyduklarımın yalancısıyım
nedenini öğrenmeye çalış eğer gerçekten bir mazereti yoksa sonra kendini ölç tart sorun sende de olabilir ondan sonra ne yapıcağına karar verebilirsin bence
00 Yorumla
+1 yılBunun yeri burası değil,bence yok yakınken bir psikiyatriye gidin
10 YorumlaKonuşmayı dene belki bir problemi olabilir ya da anlatmıyorsa psikoloğa gitmeyi deneyin onunla.(onun için.)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşlığı kabul eder misin bişey sormak istiyorum
00 Yorumlacinsiyet değiştirmeye karar vermiştir. yoksa 6 ay insan karısına el sürmezmi ya.. bazıları elindekinin kıymetini bilmiyor ya..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu tür duygularını başkasınla tatmin falan etmiyor demi?baskasınla yapıyorsa bundan olabilir
tavsiyem keçi boynuzu çayı kullanın çok iyi gelir00 Yorumlasenin kocan ramazana önceden girmiş yada ürolojiye gitsin
00 Yorumlaboşan bence.. öyle çekilmez.. yada sorunu wardır.. onu öğrenmeye çalış.. yada başkası wardır
01 Yorumla- +1 yıl
hemen boşan dersi vermeyin. Önce aile birliği için önerilerde bulunun.
+1 yılöyle adammı olur boşa gitsin dokunmayana dokunurlar yaneee
01 Yorumla- +1 yıl
aslında sen kocanı çıldırtabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki pen.si küçük olabilir mi ? yani tatmin edemezsem gibi bir durum olabilir
00 Yorumla1- İktidarsız
2- Çok mastürbasyon yapmış
3- Seni aldatıyor
4- sende sorun var
5- Gay00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuh yani o kadar süre nasıl dayanıyor ya birisi var hayatında yada birisi var.Çünkü başka alternatifi yok.
00 YorumlaEşini gerçekten seviyo olmalısın üzüldümm
02 Yorumla
Soran+1 yılevet seviyorum ve hep düzeleceğini düşündüm ama artık umudumu kaybetmeye başladım...
Gizli Üye(36-45)+1 yılmesela yalan söylemeyebilirsin...
01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. duruma göre sen onu aldatıyorsun gıbı geldı ;))
10 YorumlaSence sebebi ne bunun?
Ona niçin sormuyorsun?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaştan öyleydide neden evlendinki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin pisikolojik tedavi görsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıleşin homo olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
evet benimde aklımdan bir an öyle geçti.şüpheli bir durum.benim elimin altında bal kutusu olacakta balın tadına bakmayacağım öylemi. kafama sıkarım ya.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir sorunumu varki? psikolojik olabilir
014 Yorumla
Soran+1 yıltus sınavına hazırlanıyor bu stresten dolayı olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılDoktorsa normaldir.Stres çok yoğun oluyor onlarda.
Ne zamandır birlikte olmadınız
Soran+1 yılşu an 4. haftadayız. aslında beni çocuk severmiş gibi seviyor yani kadın sever gibi değil ben böyle hissediyorum :(
Cevap sahibi+1 yılYaşı kaç? 4 hafta çok uzun bir süre
kadınsımı bulmuyor seni?
Soran+1 yılçocuksu buluyor olabilir mi? canımı yakmaktan korkuyor mesela.
Cevap sahibi+1 yılNAsıl çocukssu? siz evlisiniz daha önce yapmadınızmı hiç?
Soran+1 yılyaptık evet ama hep sorun yaşıyoruz. benim canım yanacak diye korkuyor onu ikna etmeye çalışıyorum canımın yanmadığına. benden 9 yaş büyük.
Cevap sahibi+1 yıloo baya fark varmış. Seksi giyiniyormusunpeki?
Soran+1 yılevet ama o beğenmiyor gidip rahat ve kapalı pijamalarımı giymemi istiyor sanırım o seksi şeyleri bana yakıştıramıyor.
Cevap sahibi+1 yılsorun bence büyük.Başkası olabilirmi?
Soran+1 yılsanmıyorum yani benden hiçbir şeyini saklamıyor işten arta kalan zamanını hep evde benimle geçiriyor. birlikte zaman da geçiriyoruz ama bu zamanlarda fiziksel bir yakınlaşma yok. çok iyi iki arkadaş gibi işte...
Cevap sahibi+1 yılpeki sen bu arkadaş gibi olmaya ne diyorsun? üzülmüyormusun
Soran+1 yılüzülüyorum tabii ki de.
Cevap sahibi+1 yılsana bir kaç önerim olacak eklermisin
hımmmmm enteresan
05 Yorumla
Soran+1 yılduygusal anlamda evet.
Soran+1 yılfiziksel anlamda da şikayetçi olmuyorum zamanla düzeleceğini düşünüyorum ona çaktırmıyorum.
+1 yılSeni sevmiyor?!
00 Yorumlaıkdıdarsız olabılır
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri