selamlar 2 senedir falan esimle birlikte olmak istemiyorum hic cezbedici gelmiyo o olay ve zorlaniyorum da kendimi buna hazirlamak için zevk vesayre de almiyorum esim de surekli istiyo o istedikce ben daha cok bunaliyorum. Psikologla da gorusmeye basladim ama konu buraya gelene kadar arada bi ton sey buldu benle ilgili ve ona da bunlari anlatirken utaniyorum. Napcam nasil geri kazancam ben bu ise olan ilgimi? Bu arada kimseye hic bisey hissetmiyorum yanlis anlamayin sadece esime degil.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGayet iyi anlıyorum. Psikologunuzu doğru seçmişsiniz. Onun arada buldukları doğru temas noktaları. Cinsel isteğimi kaybettim ve istemiyorum dediniz hemen cevap hazır olmuyor. Psikolog etraflıca ele alarak doğru. sonuca ulaşmaya çalışır ve lütfen anlatırken en küçük detayı. bile atlamadan çok rahat bir anlatım içinde olun. Durumunuzu utanmanızı anlıyorum fakat o orada size yardımcı olacak ve sorduğu sorularda o kişi farklı düşüncelerde değil araştırmalar içinde olacak. İpucu peşinde olacak. Bu sebeple lütfen rahat. olun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinin davranışlarından dolayı ona olan çekimi ve ilgiyi kaybetmiş olabilirsin. Eril enerjisini biraz yükseltmesi lazım. Kadın saygı ve ilgi duyduğu erkeği her zaman arzular.
12 Yorumla
Soran+1 yılEn mantikli konusan sensin helal olsun olabilir
- +1 yıl
Ona saygını kaybetmene sebep olan şeyleri tespit et ve onu bu konularda yönlendir. Tabi bu konular; çiçek almadın, ilgi göstermedin hediye almadın tarzındaki konular değil de biraz daha onu erkek olarak görmeni sağlayan görev ve sorumlulukları konusunda yönlendirmeler olmalı. Ayrıca ona bu konularda kendimi gösterebilmesi için fırsat tanı. Baskılama. Tabi şunu da unutma bu sadece senin yönlendirmen ile olabilecek bir şey de değil. Kişinin kendi içinde olması lazım.
Ayrıca eşinin bu durumunu bahane edip aileni yıkacak farklı konulara yönelmek yerine sorununa çözüm aradığına göre sen kıymetli bir kadınsın. Umarım eşin de kıymetini bilir hatasını anlar ve ona olan eski arzunu kazanırsın..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
+1 yılSenin yapacağın bişey değil eşinin yapcgi bu durumu biliyorum bu senin çok fazla duzeltebikcrgin bı durum değil esin bunu anlamalı
00 Yorumlaİşin çok zor piskolog sorunun senden kaynaklı olduğunu mu dedi
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo konuyu daha oraya tam getirmedik bile baska bi sikintidan bahsetmistim onu konusuyoruz Şu an
Soran+1 yılBilmem biseyi gozume de carpmiyo
Soran+1 yılValla hissetmiyom kimseye boyle oyuncular sarkicilar mankenler modeller gosteriyo kiz arkadaslarim hic biri hosuma bile gitmiyo
+1 yılPsikolog ne gibi tespitler buldu bunu aydınlatır mısın, istersen dm den anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevliliğin temeli cinselliktir ama çözmeniz gerek bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye oyle olsun
Cevap sahibi+1 yılöyledir yani yoksa düz iki arkadaş olursun
Soran+1 yılNe sacma sey yani insanlarin hayati paylasma anlayisi gercekten cok degismiss
Cevap sahibi+1 yılhayatı paylaşacaksın da seks de olacak bu adam saksı değil isteği var bunu da senle gidermesi lazım
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşin seni soğutmuş olabilir daha öncesinde yarım mı bırakıyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlasik Tc kızı, aseksüel, seksten anlamayan...
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn azından senin gibi soğuk nevale değilim.. bıktırdınız awk tc kızı
Cevap sahibi+1 yılKökenin türk ne fark eder
Cevap sahibi+1 yılsg
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşinle bu durumu konuş ve sana yaklaşırken daha hassas ve senin sevdiğin şekilde yaklaşsın
00 Yorumla
+1 yılİnş düzelir. Pek de sanmıyorum ama genelde düzelmiyor...
00 Yorumla
+1 yılKaç güne bir yapıyor
00 YorumlaBakalım o istiyormu 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılHee istiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılNeden ayrilmiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye ayriliyim dunyada kimseye bisey hissetmiyom cinsi olarak dunyadan da mi ayrilim
- +1 yıl
Belki de sadece eşine karşı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu yok
00 Yorumla
+1 yılBaşkasını bul
00 Yorumla
+1 yılTedavi olun
00 Yorumla
+1 yılBiraz isteklendir kendini kendine odaklan
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendime de istemiyom
- +1 yıl
Denemen lazım hani kendin icin. Psikolojik boyutunu asman icin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen bilirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım