Eşimle birlikte olmak istemiyorum. Dokununca kendimi kötü hissediyorum ona belli etmemeye çalışıyorum üzülmesin diye istemiyorum bazen bu yüzden uykum olmadığı halde erken yatmaya gidiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. İnsan kendi emeğidir denir ya; ne kadar haklı bir söz! Kendinize emek vermezseniz hiçbir şey olamazsınız. Boş bir insan olursunuz. Peki yalnız insan mı kendi emeğidir? Hayır, evliliklerde kişilerin verdiği emekle evlilik olup yaşanır, varlıklarını hissettirirler. O da insan emeği ister. Emek verilmeyen evlilikler bitmeye mahkumdurlar. Bunun olmaması için ta ki kendinize artık yapacağım bir şey kalmadı diyene kadar emek vermelisiniz. Neden mi? Vicdanen rahat olmak için. Evlilik evcilik oyunu değildir. Gerçektir. Tahammül, sabır ve oluşan sorunlara göğüs gerebilmeyi, dayanabilmeyi ister. Siz bu tahammülü gösterdiğinizi düşünüyor musunuz? . Bunlar için benim anlayışıma göre savaşılır çünkü siz bu yola birlikte baş koydunuz. Ve Bazı Saçma Sapan Şeyler İçin Boşanılmaz..
04 Yorumla
Soran+1 yılKendi içimde çok savaş verdim sevmek isterdim onu ama olmuyor saygım vardır o ayrı mesele
Soran+1 yılÖyle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTek nedeni aranızda ten uyumu yok veya başka bir nedeni aşk ve sevgi yok eşimi seviyorum diyebilirsin bana ama bir sevgini ve aşkını sorgula derim önce seviyorum diyorsan sakın bu bir alışkanlıktan ileri gelen bir durum olmasın bunu bir düşün derim eşini tanımam bilmem sana ilgisi ve sevgisi ne düzeyde ensen nezaman bir çiçek ile geldi bunları bir düşün veya ensen ne zaman tatlı bir söz duydun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba onu sevmiyor musun istemiyor musun çünkü bir kadın birisini seviyorsa ister yani sen diyorsun ki midem bulanıyor demekki gerçekten istemiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılEşinin seni degersiz hissettirmesinden kaynaklı bir duygu bu. Çünkü seni anlamıyor senin isteklerini önemsemiyor. Belki de erken bosalan bencilin birisi. O yuzden de artik onunla seks yapmak istemiyorsun
00 Yorumla
+1 yıle ne halt yemeye adamla evlisin o zaman hak mı la bu adam evlensin kadın adamı istemesin oh nala memleket
00 Yorumla
+1 yılAdama yazık sen bı süre sonrada aldatirsin katil edersin adamı
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden zina yapayım eşime belli etmiyorum bile
- +1 yıl
Zina günahını düşünen biri yapmaz doğru
Peki neden istemiyorsun ona karşı heyecanını mı kaybettin ilişkiden memnun mu değilsin
00 YorumlaYanlış yapmışsın yarın bir gün seni aldatınca neden beni aldattı diye ağlama belki sende psikolojik bir sorun olabilir belki de vajinusmus olabilir bir doktora görün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen olur öyle isteksizlik, bazen de tam tersi olur, hormonsal olabilir başka bişi yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi hareketi belkide soğuttu sizi.. uzak kaldığınız da isteme durumu oluyor mu peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye evlenip adamın hayatını kararttın adamın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde sevişme isteğin var mı. Libido yükseliyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeyecan kalmamis sanki bi erkek degilde normal bi arkadasin gibi gelmeye basliyor bir sure sonra imsan tanimadigi gormedigi bedenleri arzuluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil bende
+1 yılTamam da bunun bir sebebi olmalı… Bakımsız mı?
026 Yorumla
Soran+1 yılAksine çok spor yapan düzenli beslenen bakıma özen gösteririm
- +1 yıl
Seni iten nedir ona karşı? Aranızda bir aşk olmayışı mı? Yoksa onun kadınlara karşı bir zaafını mı gördün?
Soran+1 yılAşk yoktu baştan beri inanmıyorum aşka
- +1 yıl
Kaç yıldır içinde bu zor savaşı veriyorsun? Onunla evlenmeye seni iten neydi? Aşk olmadan hiçbir şeyin gerçek tadı yok, bunu çok iyi biliyorum..
Soran+1 yıl4 yıldır böyle görücü usulü evlilik
- +1 yıl
Evliliklerin en acımasız olanı… Görücü usul evliliğin insan hayatıyla oynanan bir kumar olduğunu söylediğimizde bize kızan, linc etmeye çalışan çıkıyor. Peki neden sürdürüyorsun evliliğini? Mutlu olmak, aşık olmak hem de çok çok aşık olmak hakkın değil mi senin?
Soran+1 yılAşka inanmıyorum birde içimde hiç bir şeye heves kalmadı. Çocuk var nasıl boşanayim
- +1 yıl
Her sabah kalbinde kocaman keskin bir bıçak ile uyanarak güne başlamaktan daha kötü ne olabilir hayatta… Çocuk olması seni hayattan koparmamalı… Aşka, bu nedenle inanmıyorsun… Aynaya baktığında kendini kadın gibi görmene bile engel oluyor bu yaşadığın evlilik… Heveslerini öldüren de bu… Ama hayat böyle bir şey değil… Gelir öyle bir mutluluk çıkar ki karşına, seni küçücük bir kız çocuğu gibi heyecanlandıran türden bir mutluluk, o zaman fark edersin birşeylerin aslında var olduğunu ve omuzunda taşıdığın yükün seni bunu görmekten alıkoyduğunu… İskender’in dediği gibi, bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şekli..
Soran+1 yılşu an boşanma Zor. Güzelsin derler öyle gelmiyor bana birinin ilgisi olsa bile etkilenmem
- +1 yıl
Senin zaten basit bir kadın olmadığın yazdığın her harfin üzerine sinmiş. Güzellik inan pul kadar bile değerli değil. Mutluluğu satın alabilecek bir şey daha icat edilmedi. şu an zorsa bile, bir gün gelecek kendini sen de bunu ister halde bulacaksın. Çünkü taşıdığın cana emanet edilmiş hayat senden bunu isteyecek. Tek bir hayatın var. Geçen her saniyen önemli. Kalan ömrünün tamamını versen, geriye dönük bir dakika bile alamıyorsun. Doğrudan çıkıp yanlışı bulamazsın ama yanlıştan çıkıp doğruyu bulursun. O güzel gözlerindeki ışığın gitmesini ikimiz de istemiyoruz
Soran+1 yılYazdıklarınız çok doğru hepsinin farkındayım. Giden ömürden gidiyor telafisi yok çocuğum beni hayata bağlayan tek şey
- +1 yıl
Çocuğun, senin oksijen masken… Her daraldığında bakıp bir anlık da olsa yüzünü tebessüm ettiren varlık, bu hayata bırakacağın en değerli iz.. bilmediğin ya da şu an için farkında olmadığın şey, hayatta ölüm hariç herşeyin bir telafisinin olduğudur. Başına gelen, yaşadığın hiçbir şey tesadüf değil bunu unutma. Milyonlarca farklı insan seçeneği arasında şuanda bunu okuyor olman da.. Sen çalışıyor musun? Yoksa günün evde mi geçer?
Soran+1 yılOkuyorum tatil şimdi evdeyim
- +1 yıl
Daha okulun bile bitmedi yani… Neden bu kadar erken evlendin be güzelim… Ne kadar kaldı okulunun bitmesine?
Soran+1 yılBen istermiydim böyle olsun. 2 yıl var bitmesine
- +1 yıl
Okulun bittikten sonra senin için çok güzel bir başlangıç olabilir.. özellikle işe başlamak sana hem yepyeni bir nefes, hem de hayatına dair yeni başlangıcın kararını almak için gücü verir. Ne okuyorsun?
Soran+1 yılÖğretmenlik okuyorum. Maddi olarak iyi durumdayız ama çalışmak istiyorum
- +1 yıl
Çok iyi, çok sevindim. Sana çok yakışır. Mesele, kendini iyi ve mutlu hissetmen. Sen parayla mutlu olacak bir kadın değilsin ki. Senin için mutluluk bambaşka alfabelerin içinde. Her okuyan bulamaz, her bilen okuyamaz. İstediğin kadar görmezden gel, aşk kadınısın… Hem de gerçek bir aşk kadını… Bunu görüp, bulup, dışarı çıkarabilecek biriyle değilsin sadece.. İnancını perdeleyen de tam olarak bu…
Soran+1 yılAşk değilde sevgi isterdim. Nasip böyleymiş demek ki
- +1 yıl
Sence ikisinin farkı ne? Aşkı da sevgiyi de kendi üzerine hiç giymemişsin bir elbise gibi. Nasıl bir fark var?
Soran+1 yılAşk duygu sadece ne yapıyor nasıl beni düşünüyor mu şimdi merak yani. Sevgi ise kalıyor yanında kaldıkça daha çok istersin onu
- +1 yıl
Aşkta bedenen de çok yoğun bir çekim olur. Bütün hormonları çalıştırır cünkü. Eli, içinde derin noktalara dokunur. Sevgi aşkın olgunlaşmış hali belki de. Tıpkı insan gibi. Ergenliğini üzerinden atmış, yerli yerini bulmuş, daha kalıcı hali.. kesinlikle haklısın.. Hiç sevmedin mi peki sen hayatında?
Soran+1 yılHayır kimseyi sevmedim
- +1 yıl
Bana şunu söyle, neden sevmediğin adamla evlendin? Göz göre göre sen öz çocuğun gibi seninle doğan, senin dokunuşlarınla büyüyecek olan o kalbine bunu yapabildin?
Soran+1 yılBurdan yazmak doğru değil her kes görüyor
- +1 yıl
Bana söyle o zaman sadece… kimsenin bilmesi gerekmiyor..
Sevmediğinden ilgi duymadigindan
00 YorumlaValla bilemedim.
00 YorumlaSeksi seviyormusun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. piskologdan destek al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmeden mi evlendiniz?
00 Yorumla
+1 yılNeden istemiyorsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisiniz? Zaman zaman böyle şeyler normal aslında. Eskiden beri böyle mı?
00 Yorumla
+1 yılNeden ondan uzaklaştın? Bir hata mı yaptı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mu ilişki yasadiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çok saçma la 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa tiksinmişsin ya da büyü yapılmış sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklınızda kim varsa artık!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Neden ki acaba sorun nedir
00 Yorumla
+1 yılAklında başka biri var sanırım
00 Yorumlaayrıl ozamanseni artık çekmiyormı
00 YorumlaNeden ki
00 YorumlaNeden?
00 Yorumla
+1 yılpeki ne zamandır bu şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı ben😔😔😔😔
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Firari347 oluyor iste:(
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoygunluk knk bencee baska ne olabilir ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen baskasini begeniyosun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisin?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler