3 yıllık evliyiz bı tanede evladımız var 7 aylık. Eşim son 4 5 aydır hep kendi iatediginde cinsel ilişkiye giriyoruz. Ben yanastigimda hadi uyu saat geç. Gibi bahaneler buliyor bende kiriliyorum ben onu hiç reddetmedim nerdeyse yani konuştum ama hala devam ediyor evet yoruluyor ama bende yoruliyorum uykumdan fedakarlık veriyorum ama karşılığı yok napmaliyim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Seninkinin kadin versiyonu bizim evde bulunuyor inan reddedilmek cok kırıcı oluyor resmen soğuruyor ala kendi istediginde hayir dendiginde kavga cıkiyor
Yorgunlukla falan alakası yok tamamen libido düşüklüğü ben bunu anladim kendi canları istediginde yorgunluk kalmiyor ama
Yani peki bı erkek neden istemez erkekler daha isteklidir yani ama bizde durum tam dersi bı kaç defa dedim sen bana yetmiyosin yaslanmissin gibi diye artık yani neden. Reddediyor
Performansla alakali olabilir esin kaç yasinda bilmiyorum birde soyle dusun iliskiye girdiginiz zamanlarda performansi nasil bir defa bosalip bitiyormu yoksa 2 3 oluyormu ve iliskide sen nekadar tatmin oluyorsun
32 yaşında ben 27 yok yani 3 yıllık evliliğimiz de sadece 2 gün ölmüştür bir günde 2 defa ilişki yaptığımız performansı bu galiba ama ben daha fazla istiyroum her yerde olabilmeli her zaman
Anladim seninkinin performansi bukadar ama senin libido yüksek oldugu icin yetersiz geliyor ayrica ilk posta zaten çok uzun surmuyordun ve öm sevismede seninle fazla ilgilenmiyorsa sen zaten hep yarim kalirsin ben iliskide cok aktifin esimi 3 4 hatta 5 dafa orgazm olmadan birakmiyorum ama bunu sonunda ben 1 defa da kaliyorum esim tam doyuma ulastigi icin 2 yi zaten istemiyor ben o halde kaliyorum
Bende cok konustum hatasini kabul ediyor fakat uygulamada yok bugune kadar o her istediginde birlikte oldum ve her defasindada tam olarak doyuma ulasmistir
Evet bende çok konuştum ama aynen devam ediyoruz herşeye ilk başta kabulleniyir işler rutine bağlanın ca aynne devam yani eşiniz nsil orgazm oluyor eklemi bosaltiyosunuz
Hani bazıları ilişkide bosalmaz. Elle klotorisboşalma olur
Ben on sevismede oral yaparak esimin 2 defa orgazm olmasini sagliyorum ama oral yaparken cok istahli oluyorum ve tamamen ıslanmasini sagliyorum bu benide zaten cok tahrik ediyor sonrasinda icine girdigimde zaten asiri uyarildigi icin 2 defa daha orgazm oluyor sonrasinda ben bosaliyorum ama sorun su ben ereksiyoni kaybetmiyorum devam etmek istiyorum tabi 2. De daha gec bosaldigim icin o devam etmek istemiyor
Elle bosaltmak bana gore degil ya oral yapmak daha cazip geliyor
Daha 30 u nda bile değilsin neyin yaşlanması 😂
Kafasında bir şeyleri bitirmiş gibi
evliyim. aslında lohusalıktan çıktığından beri eskisi gibi değil ilişkiniz. gebelikboyunca nasıldı peki? sen mi daha çok talep eden taraftın
Sen de arada onu reddet yorgunum de yat o ne öyle her şey karşılıklı
Onu yapamiyorum beni baştan çıkarıyor bisekilde
Başkası olabilir dikkat et parmağında rahat bir şekilde oynatıyor seni baksana
Allah var eğer öyle bişey varsa onun gözlerini oyar eline verir cukunu kes er atsrim :) benm nasıl bı kadın olduğumu bilmiyosuniz gebertirim onu
Normal bunlar zaten evlilikte cinsellik azalır arkadaşsınız artık
Bizde de var o sorun evliliğin monotonlaşması sanırım bu
Seni sevmiyor olabilir. ya da bir başkası vardır.
İlgisiz red eden ve bunu düzeltmeyen erkek kadını aldatmaya iter. Ve böyle biri aldatilmayi hakeder
Kocan da iş kadın yatakta yalnız bırakılmaz
Bunun çözüm yeri burasımı sence 🤦♂️
Ya kardeşim böyle bı platform var mı var gizlilik var mı. Var? Bana bu hak verilmiş mi evet kimle konuşayım gideyim annemle mi konusayim
Başka biriyle tatmin oluyor bence
Sanmıyorum 2 gün önce yaptık daha da yani ben istiyroum ki ikimiz de ne zaman istersek yapalim yeri gelir koltukta yeri gelir banyoda ama beyfendi istediignde oluyor
Himm anladım geçmiş olsun
Vakvak hemen teşhisi koydu
Fikrim bu ne diyim soru sorulmuş cevap veriyorum. Bu sitedeki erkeklerin benimle derdi ne?
Sen de onu red et bir kere
Peki yaptığınızda seni tatmin edebiliyor mu?
Tatmin olamiyor ya da başka birisi var
Haftada kaç defa beraber oluyorsunuz?
O ne zaman isterse ben günah diye reddetmiyorum istiyorum da bilmiyorum cinsel arzusunu az
Karsilik ara
Şu an canın istiyo ve yine hayır dedi dimi
Sıkılmış senden
tavsiye verebilirim canım burdan olmaz ama
Yok canım tavsiyelik bı durim yok çok hoş kadınım. Napmam gerekeni biliyorum adamda iş yok ;)
o anlamda demedim bende benzer olaylar yaşadımda dertleşmek anlamında demiştim
O ıstedıgın de sende kabul erme
Aldat gitsin