Dün çok azmıştım uzun süredir yapmıyorduk eşimde ps oynuyordu o sırada. Hazırlandım gittim sırnaştım o kadar uğraştım hiç pas vermedi git şurdan dedi. Ben de üzüldüm ve sinirim bozuldu kendim hallettim bu durum daha da sinirimi bozdu eşim yan odadayken benim bekarlar gibi mast yapmam falan. 3-4 saat sonra geldi hadi yapalım diye ben de kendim hallettim sana gerek kalmadı daha da yaklaşmam zaten dedim çünkü beni sık sık reddediyor. benim canım istiyor ama dedim ben çok sinirlendim ve kavga ettik kim haklı? Bir kere olsa iki kere olsa tamam ama ben çoğu zaman mast ile tatmin ediyorum kendimi onun isteksizliği yüzünden. İnsan eşinin isteklerini yerine getirmez mi ne yapayım ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen haklısın.
Reddetmek nedir ya. Hayır yani bir erkek nasil reddedebilir onu da aklım almıyor ya. Konuş durumu net bir şekilde bence. Böyle devam etmeni istemiyorum de. Kesin seks esnasında da iticidir bu adam hayal edemedim.
Sen niye kendini tatmin ediyorsun eğer bu şekilde inat ederse ayrıl. Senin kadar istekli bir partner bulursun.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeks iki kişiliktir,, yani tek tarafın istediğinde yapıp, diğerinin istediğinde ertelemek olmaması gereken bir durum, hele de evlilikte,,, Evli olan bir kadın ya da erkeğin eşinin onu o an reddetmesi sonucu kendisini masturbasyonla tatmin etmesi evililikte kabul edilemeyecek bir durumdur. Sen isterken git başımdan deyip, kendisi istediğinde hadi yapalım demekte ayrı bir hanzoluk,, Bu konudaki tartışmada yerden göğe kadar haklısın,, nasıl ki erkek istediğinde kadın reddetmiyorsa, kadın istediğinde de erkek reddetmemeli,, bugün mastla ihtiyacını giderir yarın o yetmezse farklı birine kayabilir
10 Yorumla
Sen haklısın. Reddedilmek insanda özgüven eksikliği yaratır ve partnerden soğutur hele sürekli olursa. Bir süre yanaşma derim! Bırak talepkar olan o olsun. Bakalım nasıl oluyor. Ya da ona ufak cezalar ver oral yapma ve kulağına bunun ceza olduğunu söyle. Yani ne kendinden soğut ne de sinirlen. İstediğini al ve onu bazı şeylerden mahrum bırak. Yola gelir kısa zamanda 😉 kadınsın sen vücudun kadar zekanı kullan 😎
42 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama aşırı soğudum artık kendi işimi kendim görümcem ne hali varsa görsün
+1 yılTatlım sen haklısın boşver o gerzeği.. Gitsin ps tatmin eder onu.. Hem git şurdan ne demek ya.. Böyle saçma insanların popolarını kaldırmaktanda vazgeçin.. Çocuk yoksa boşa gitsin.. Bekara boşamak kolay ama böyle adamları da babalıkla taçlandırmaya gerk yok.. Adam olamıyor baba nasıl olsun
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide haklısın bu durum onunla alakalı cinselligi kendi hayatının zaman cizelgesine göre kendi isterse diye görüyor karşısındakinin istekleri umrunda degil bunun altında seni istedigi zaman kullanabilecegi eşya araç gereç gibi görüyor yazık bunun altıdada yatan gercekler daha korkutucu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadarrr şrefsssizlerrrr var yaaa kadın derdini sormuş bazı şrefff yoksunları hemen sen bana gel sen benim olsan yok söyle yok boyleee.. kendi ananız bacınız söz konusuuu olduğunndaaa pehlivan kesilirsiniz bide erkeğim diye dolaşiyorsunuz ortalıkta aciz pislikler.
Ps oyununu imha et.. Tekrar reddelirsen boşanma davası aç çocuk oyunu değil bu.20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadın bi soru sormus ben senı tatmın ederım vs olum bi tek sizde yok dıkkat edin szim mıkmesınler ananızı bacınızı düşünerek yazın hanfedni sizde burdaki abazan ve mal sayıssını düşünerek yazın size önerım su olur oyun baglımslısı bırı dunya yansa umrunda olmaz siz üstelemeyın seks ıcın o kendısı gelır
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte olgun erkek farkı adamsın abicim çoğunu sildim abazaların yorumlarını
Cevap sahibi+1 yıliyi yapmsısın
ahh kavga mı ettiniz neden öyle davranıyor yaa bir kadın reddedilir mi hiç? Ne yaşadınız da böyle davranıyor sana karşı?
110 Yorumla
Soran+1 yılHep daha önemli işleri var
Soran+1 yılArtık ona zaten amm falan yok
Soran+1 yılVibratörüm var vermeyeceğim ona daha
Soran+1 yılHayır çok söğüdüm istemiyorum artık onu, ayrılmayı düşünüyorum
Soran+1 yıl@marcus26 dışarda arayıp pçlik yapma ayrıl adam gibi adamlık sende ararsa
Kesinlikle sen haklısın... Sebebini bilemem tabi ama yinede yanlış yapıyor... Sende eksik gördüğü birşey varsa bile bunu konuşup halletmeli... Bu durum evliliğe zarar verir
11 Yorumla
Soran+1 yılEksik birisi varsa bence kendisi olmalı ben spor yapıyorum lazerliyim temizim istekliyim ilgiliyim. Kendisinin şeyinden kıllar olmuş saçım kadar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ya inanamıyorum gerçekten bu nasıl erkeklik nasıl bir kocalık..Çoğu erkek karısını razı etmek için uğraşır iken böyle seks arzusu olan kadını görmezden gelmek analamsız geliyor bana... Senin gibi eşi olmasını isteyen çok erkek vardır..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. sen haklısın kim haklı olacak benim ki de aynı isteyen hep ben oluyorum
111 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak çözüm değil erkek çocuğusun adam değilsin
Soran+1 yılTamam yazma erkek orspusu
Soran+1 yılNiye zoruna mı gitti değil misin 😂😂😂
Soran+1 yılOrspu olmaktan iyidir
Soran+1 yılHahshshshshshsh kaybol
şu erkeklerin 5 yaşındaki çocuk gibi olan oyun takıntısı beni öldürecek
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ahmak bir şeylerin farkına varması için uzun bir süre mahrum kalması gerek. Uzun bir süre muhatap olma da anlasın değerini. Seks sadece bir kişi istediği için yapılmamalı, fedakarlık yapmak lazım. Bir de hani bu her zaman olmaz ki, gördüğüm kadarıyla da sık sık red yiyor bir kadın. Bu kadının değerini düşürür ve hoş değil.
00 YorumlaYani yaşım tutmuyor belki ama eleman hödükmüş. En azından bunu söyleyebilirim.
30 YorumlaElindekine kıymet vermeyene el gelir kıymet verir. O zaman iş işten geçmiş olur. Günümüzde maalesef Böyleleri oldukça çoktur
10 Yorumla
+1 yılHem sen reddediyor Bir de utanmadan geri mi geliyor insanda bir utanma olur
21 Yorumla- +1 yıl
Yüzsüz herif 😀 bak yine sinirlendim
+1 yılMercimeği vaktinde fırına vermek lazım , geç gelen trene ayı bönbon bakar djdj
10 YorumlaKarşılıklı oturup bunları konuşun sen biraz tahrik et yani cilve yap nebilim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sanırım o boynuz istiyor...
oyun ne yahu... koca adam olmuşsun oyun oynuyorsun...10 Yorumla
+1 yılBende eşlerin birbirini reddetmesini bir türlü anlamış degilim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Her zaman boyle olmaz kaptirmis kendini baska seylere
10 Yorumla
+1 yılsen haklısın. sağlıklı bir evlilik gibi görünmüyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbunları nerden buluyosunuz ya bunlara erkek dicem ama alakaları yok insan karısını mutlu edemezmi ya
10 Yorumla
+1 yılSen haklısın aynı durum arada bizdede oluyor uyurken ben işimi gördüğüm oluyor ama asla ve aslada partnerimi umursamazlık yapmam
10 Yorumla
+1 yılsakince konuşmaya anlaşmaya çalış ha anlamadı hayla aynı mı boşanma dilekçesini eline ver
17 Yorumla- +1 yıl
Azcık sıkışınca boşanmak o ne öyle SABREDECEKSİN önce
Soran+1 yıl@Bankerçılgın ben zaten uzun zamandır sabrediyorum
- +1 yıl
Konuşun aile büyüklerine bilgi verin
- +1 yıl
@Bankerçılgın hahaane desin anne baba eşim benle birlikte olmuyo mu desin 🤣
- +1 yıl
Kocalık vazifesini yapamıyor desin ne var bunda
- +1 yıl
Olmaz tartışma ya da başka biriey olsa paylaşılır ama bu ikisinin özeli adam sorunlu zaten ya boşasın gitsin ne gerek var boşa zaman kaybetmesin kız
- +1 yıl
Yok hemen boşayamayız
+1 yılSenin yerinde başkası olsa başkasıyla yatar sen masayla idare etmişsin tebrik ediyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılMecbur ama bunfan sonra böyle olmayacak
- +1 yıl
Yapma lütfen konuşun yanlış yapmma
Soran+1 yılBen aldatmam zaten. Boşanırım
- +1 yıl
Ok
Gerçekten yanlis eşin seni tatmin edemezsse sıkıntı olur sende insansın sonucta
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yemekte ilaç yuttur bak o zaman ikiler sizde mutlu olursunuz..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılNeden uzun süredir yapmiyordunuz peki?
Esas sıkıntı orada sanırım.00 Yorumla Süründür biraz. Eğitmen gerek. Hediye ve ceza yöntemi 😊
00 Yorumla
+1 yılkıyamam sana yavrum ben seni doyururum pısırık kocan ps oynasın ben seni tatmin ederimm
00 Yorumla
+1 yılHaklısın doyurması lazım.. Sonra insan ister istemez gözü dışarı kayıyor.. Boşanmak istiyor
00 YorumlaVala zor durumm kendi kendine 🙈
17 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılMast yapıyorum napıcam
eşini al karşına konuş bu ciddi bir durum
113 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere denesin bir daha tapmam diyor ama hep daha önemli işleri var
Soran+1 yılAyda 10 kez
Soran+1 yılBen her şeyi yapıyorum bir daha da yapmayacağım hiçbirini haketmiyor kendi işimi kendim görürüm
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBen çok fedakarlık yaptım genliğimi bu adama harcayamam
Soran+1 yıl26
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdaletsiz dünya yaa, istekli birine hep isteksiz denk geliyor maalesef. Bende bu durumdan bıktım
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOynarken oral yapsaydın ya dayanamaz becerirdi seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen haklısın ama çok uzatma derim. Bir kez daha yanına gidip teklif et.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ben gurursuzmuyum artık istemiyorum zaten onu
+1 yılSiz haklısınız
Eşinizin ayıbı
Asla vazgeçmeyin ısrar edin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma oyunu bırakırsa önceki emekleri boşa gider tamamlanması gerek biraz bekleseydin sen de gelirmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatlı dille sorunu konuşup çözmelisiniz. Ayrıca mast yakışmaz artık sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziğin mi kötü yani niye yapmıyor. Bari oral yapıp boşaltsın ya öylede olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen benim olsan varya... bütün geceyi sana ayiririm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam olarak nasıl hazırlandın onu etkilemen gerekirdi
00 YorumlaUlan Ps Oynarken Oralda ne zevkli giderdi varya
12 Yorumla
Soran+1 yılVar öyle bir hayalim ama eşek hoşaftan ne anlar
+1 yılBöyle devam ederse seni kaybeder
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen haklisin, ben olsam reddetmezdim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnş senın gbı esım olur işi bırakıp eve gelirim yeterki istesın
10 YorumlaSeni aldatıyordur, boşanma sebebi bu dinen de caizdir.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe aldatması ya ne kadar kolay böyle yargıda bulunmak
Soran+1 yılBoş yapıyorsun telefonu ortalıkta kendisi işten eve evden işe sosyal bile değil hiç kız arkadaşı da yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyorsa yapmak zorunda değil isteyene kadar bekle
05 Yorumla
Soran+1 yılE ben istiyorum sürekli onun istemesiyle mi olacak? O isteyince de ben istemem cinsel isteklerimizi karşılayamayacaksak niye evlendik
Cevap sahibi+1 yılYaa aynı soruyu dün kadın sormuş. linc ediyorlardı beni
Soran+1 yılNe sormuş
Cevap sahibi+1 yılBen istemiyom kocam istiyo dedi bende mecbursun dedim diye linç yedim aslında kocansa yapacak
Cevap sahibi+1 yılAma kıyamam sana yaa
+1 yılZor durum eşin aldatıyor olabilir Sana bişey sormak istiyorum lütfen
00 Yorumla
+1 yılHaklısın bence böyle giderse aldatabilirsin
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşında adam ne ps si yaw
01 Yorumla
Soran+1 yıl33
Sende seni reddetmeyecek birini bul nasıl fikir
00 YorumlaErkek olduğuna emin misin onun
00 Yorumla
+1 yılNe kadardır evlisiniiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke sana yardımcı olsaydım eşinde malın teki
00 Yorumla haydaaa niye acaba gizli olmasn isterdim. sormak
00 YorumlaKendine boynuzu taktiracak zorla😊
20 Yorumla
+1 yıltam öküzmüş senin kide
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Defalarca yaptıysa ne desen haklısın
00 Yorumla
+1 yılEşinle yaşlarınız kaç
010 Yorumla
Soran+1 yılO 33 ben 26
- +1 yıl
Kaç çocuğun var ve yaşları kaç
Soran+1 yılÇocuğum yok
- +1 yıl
Şaşırdım hadi çocuk yapmış olsan vücudunda değişim olur begenmezde kesin psikolojik sorunu var ya borcu vardır ya da kavgalı olduğu
Soran+1 yılBi şeyi yok inan
- +1 yıl
Erkek milleti içine kapaniktir emin ol illa ki kafaya taktiği birşeyler vardır onu keşfet sen ya da en son çare seni boynuzluyordur
Soran+1 yılEvden işe işten eve telefonu hep ortada fazla arkadaşı da yok
- +1 yıl
Bu gizli telefon kullanamayacağı anlamına gelmez demi ah ah keşke benim için de cinselliğe hazırlanan olsa ofggg
Soran+1 yılKullanmaz çocuk aklı var kendisinde hiçbir şeyi beceremez bir güzel skşiyo ama onuda anca
- +1 yıl
Seninle konuşmak isterim mümkün ise
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma da bir hıyarla evlisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYqpcak bisi yok. Denemeye devqm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. böyle ne eş olur nede erkek olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kötüymüs ya
20 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri