Eşim neden beni arzulamıyor. Nasıl davranmalıyım?

Arkadaşlar ben bir buçuk senelik evliyim. Eşim beni güzel bulduğunu söyler hep aldatmayacagına da eminim. Fakat aramızda cinsel bir yaşam yok. Ben istemesem 2 ay istemiyor. Bana dokunur eller öper sarılır ama sonra dönüp uyur. Çok yorulduğunu söylüyor. Hatta sürekli horlar. Ben kendime güvenimi kaybettim kendimi çirkin bulmaya başladım. Hatta yaşlı hissediyorum menopoza girmiş gibi. Eşim ile ilk gecemizde ilişki yaşayamadık çünkü onun ve benim ilk deneyimimizdi ve baya bilgisizdi. Ozman çok heycanlıydı şimdi ise ben ona sıradan geliyor gibiyim. İlk deneyimimizdi sonra bir kıyafet giyip onu bekledim ama o terasa çıkıp beni unuttuğunu söyledi. Bu sebeple kavga bile ettik. Hep trip yapar. Küser onla kavga bile edemiyorum ya evi terk etmeye kalkar ya bagırıp çagırır ya ağlar hatta bir dönem bayılıyordu da beni çirkin buluyor gibi hissediyorum artık. Tuhaf biri imiş evlenınce anladım beni kandırdıgını hissetmeye başladım. Beni asla arzulamıyor ama arzuladıgınu sadece yorgun olduğunu ve ben başlatmasam zaten isteyeceğini söylüyor bende gururum incinmiş gibi hissediyorum. Olduğunda bazen iyi bazen kötü. sıkıntıları oluyor. İlk zamandan beri motivasyonumuz bebek yapmak üzerine idi hep para konuşuyor ve bana doğumdan sonra bile süpriz yapmadı. Daha neler var neler de sizce sorınu ne cinsel olarak. Hatta ben hakkını vermeyeceğim işe başlamam bile dedi. Anlam veremiyorum 😏yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada kendime bakan kötü kokmayan biriyim

Eşim neden beni arzulamıyor. Nasıl davranmalıyım?