- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası ilişkiniz tavsiyelerle kurtarılabilir bir noktada görünmüyor ki zaten tavsiyelerle hareket etmek mantıklı değil. Zira bir ilişkiye olumlu etki eden bir yenilik sizin ilişkinizi daha zor bir noktaya taşıyabilir. Benim tavsiyem profesyonel bir destek almanız yönünde olacak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi?
Bu genel erkek durumu. Evlenmeden önce dibinden ayrılmayan, her an sana dokunmaya çalışman adam gitti sen onu kovalamaya başladım. Buda senin kadınlık psikolojini çok bozuyor değil mi?
Erkeklerin geneli böyle bunda senin bir kabahatın yok. Ama erkeğin isteğini arttırman lazım. Yani eski duruma dönmesi hali. Onun bir kaç yolu var tabii ki.
Peki bir erkeği en çok tahrik eden şey nedir. En çok tahrik şey.
1-çıplaklık
2-seksi iç çamaşırları
3-cilveli olma
4-hiçbiri
Hangisi
Cevabından sonra sana bir çözüm yolu yazacağım. 00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnu cinsel olarak heycanlandirp arzulatmaya çalışmalısın sanırım o cinsellikte heyecanını kaybetmiz cinsellikte heycan arzu ve istek bir birini tetikler fantazilerle reklendir farklılıklar heycan uyandırır kadınlığını hissettir onada erkekliğini oral yapmaması sevişmesi büyük sıkıntı bence filim izleyin 18 beraber
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka tavsiyeniz var mı
- +1 yıl
Tavsiyem su onu cinselikte heycanlandirp yükselten şeyleri kesfetmen gerek bu filim olur gece kyafetleri fantezi oyuncakları neyir konulu filimleri izleyip odaklanmasına göre kesfedebilirsin mesela
+1 yılHocam buğday çimi yedir. Salatanın içine karıştır. Ben kendimden biliyorum etkisini. Bir de macun kullannan bi tanıdık vardı çok övüyordu ben de bi deneyecektim ama kaldı gitti öyle.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Muhtemelen p*rno bağımlılığı var. mastürbasyon a alistigi icin de cinsellikten uzak duruyor. Ya da en kötü ihtimal cinsellik yaşadığı partner ya da partnerleri var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı.
+1 yılYemin ediyorum herkes aynı dertten muzdarip. İsteklilerin partnerlerinde tık yok. Neden böyle oluyor ki
011 Yorumla
Soran+1 yılAy hiç bilmiyorum çıkmaz bir durumun içine itilmiş gibiyim asker arkadaşı gibi takılıyoruz ve bu durumdan zerre kadar rahatsız değil
- +1 yıl
Sorma ya ben de her seferinde bişeyler yapmaya çalışıyorum ama uyuyor. Yani daha ne kadar ittirebilirim bilmiyorum. Sadece ve sadece o istediğinde oluyor ve bu rahatsız edici
Soran+1 yılCidden benim eşim de asalak gibi uyuyor bunu söylediğimde yorgun olduğunu söylüyor ama 8 saat çalışıyor ona yanaşmamdan bile rahatsız çünkü rahatı bozuluyor ben istedikce o daha da kaçıyor
- +1 yıl
Bu işin sonu sıkıntı cidden 😧 bazen insan ne yapacağını şaşırıyor
Soran+1 yıl🤷♀️ sinirli asabi biri oldum kesinlikle hakkımı helal etmiyorum ona da söyledim ya öyle deme falan diyor içimden neler diyorum neler haberi yok
- +1 yıl
Cidden çok bişey istemiyoruz ama gel gör ki suçlu durumuna düşen biz oluyoruz
Soran+1 yıl🤷♀️
- +1 yıl
Geçmiş olsun ne diyim
- +1 yıl
Peki bunu gidermek için hiç mi bir çabası yok?
Soran+1 yılBelki inanmayacaksınız ama hiç yok neler konuştum neler söyledim yengesine bile söyledim abisi konuşsun kardeşiyle diye yine yok yine yok başım ağrıyor diyip kendini sürekli naza çeken kadınlardan olamadım hiç bu durum beni çok üzüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılDurum vahim desene cinsellikten sogumuş ve bu yasta sizi cinsellikten sogutması yanliş bence en az haftada 2 atması lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Miğdesi bulanıyomus insan kendi karısından miğdesi bulanırmı yapmaya gönlü yok bahane ediyo 3 yıldır yapmıyosa bitmiş işi onun
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3 yıldır istemiyorsa dahada istemez koparıp atsın niye yük ediyo kendine
02 Yorumla
Soran+1 yıl🥴sinirlerim bozuldu
+1 yılMastürbasyon yapıyordur yoksa bırakmaz seni
00 Yorumlabelliki sorunları var ama bunları burdan uluorta dökmek doğru olmaz
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMadem öyle seni mutlu etmiyorsa başkasıyla görüşmene karışmamalı yani
00 Yorumla Bende istek yok onun bazi erkekler istekli olmaz baskasi ile yap bunu benle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılona kaybetme korkusu yaşat.. başkalarının ilgisi olduğunuhissettir ya da başkasıyla olabileceğini farketmesini sağla.. yapmasan bile..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Adamın artık isteği kalmamış belli ki ve sen artık o tv izlerken gidip en seksi geceliğini giy adamın kucağına otur ve boynunu filan yala adamı azdırmaya çalış yani harla sönmüş ateşi
00 YorumlaSenin gibisini ariyorum bulamiyorum yemin ederim, beyaz tenli kilolu ve aşırı istekli olsun istiyorum. Hertürlü fanteziyi bana yapsın istiyorum. Eşin okadar şanslıki haberi yok😔
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilemicem artik, onunla oturup konusmalisin bunlari sorun nedir madem..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeler kaçırdığının farkında bile değil böyle eşim olsa neler neler yapardım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel tercihi farklıydı belki sen farketmiyorsun hâlâ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzüldüm yaa böyle erkekleri be yapmalı bilmiyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin
Cevap sahibi+1 yıl?
PiskoPsikolojik olabilir sana bişey sormak istiyorum
02 Yorumla
+1 yılYakın zamanda aldatırsın senin gibi çok evli kadınla tanıştım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bence herweyi çok verdin o sana yetemiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası var ya da cinsel yönelimi değişti
00 Yorumla bitik bir aşk hayatı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörmeden bişey diyemem, fizik ve yüzün nasıl bir foto gelirse yorumlariz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence güzel bulmuyor seni
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle düşündün
- +1 yıl
mümkün değil yoksa, seni parçalaması lazım :)
Bence aldatma sebebi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYenilikler bekliyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Baskası
00 Yorumla
+1 yılArzu, tutku ve heyecan bitmiş maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha farklı şeyler denedin mi genelde düzelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ereksiyon sorunu var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilodandır
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılÇekici gelmiyosun işte kilodan dolayı, tabi benim tahminim bu
Soran+1 yılÇekici gelmesem bile hic mi ihtiyqci olmaz hic mi canı istemez ya
Cevap sahibi+1 yılAldatmadığından eminsen mastürbasyon. yapıyordur
+1 yılBurclariniz
00 Yorumla
+1 yılHak etmiyor seni
00 Yorumla