Eşim beni istemiyor sanki yanına gidince uykum var diyip yatıyor. Kendime dikkat ederim bakımlı biriyim düzenli olarak spor yapıyorum 1 çocuğum ona rağmen salmadim kendimi cinsel olarak soğuk sanki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Konustunmu onunla
Bir kaç sebebi olabilir
Başka kadın vardır hayatında
Bir konu olmuş sogumustur
Cinsel isteği azalmıştır
Gay olmuştur
Bir sürü sebep olabilir
En iyisi ona sor
Telefonuna bak
Aşırı bir telefon faaliyeti artışı varsa zaten olay bellidir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğiniz yeni değilse, üstelik bir de hızlı geçen bir seks hayatınız olduysa senden eskisi gibi tahrik olmuyor olması bir ihtimal. Biraz renklendirmeye çalışabilirsiniz. Güzel ve bakımlı kadınsanız, hatta onun biraz kıskanmasını sağlayacak ufak numaralar yapabilirsiniz. Bazı erkekler aklını başka şeylerle doldurup evlerinde neye sahip olduklarını çabuk unutabiliyorlar.
0176 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapicam ki
Cevap sahibi+1 yılHangisini? Renklendirmeyi mi kıskandırmayı mı?
Soran+1 yılRenklendirme
Cevap sahibi+1 yılEşinin hoşuna gidecek, içine ve dışına çok yakışacak sıcak güzel kıyafetler seçerek bunu yapabilirsin. Akşam otururken bile bu geçerli. Fiziğin güzelse eşin buna fazla dayanamaz.. Yani ben dayanamazdım mesela.. Ama öyle klasik şeyler değil, gerçekten içini yakacak kıyafetler..
Soran+1 yılVar dediğiniz gibi giyerim de adam görmüyor beni
Cevap sahibi+1 yılGöreceği şeyler değil demek ki onlar.. Kışkırtmalısın.. Gerekirse içine hiçbir şey giymeden… çocuğun ortalarda olmadığı zamanlarda.. Buna da tepkisiz kalırsa eşin gerçekten acınacak ümitsiz vaka demektir.. Sertleşme yani iktidar problemi başlamıştır. O da ayrı bir çözülmesi gereken konu.
Cevap sahibi+1 yılİktidar problemi başladıysa erkekler bahaneler üreterek kaçarlar ilişkiden.. Rezil olmama adına..
Soran+1 yılEvet hep yorgunum ya da uykum var diyor
Cevap sahibi+1 yılİktidar sorunu başlamış. Ne yaparsan yap fayda etmez ilk başlarda. Tıbben çözümlenebilir ama kendisi de bunu kabullenmek istemeyecek ve yanaşmayacaktır. Çünkü iktidar erkeğin hassas noktasıdır. Bunun açığa çıkmasındansa sana hiç yaklaşmamayı tercih eder. İçeceklerine doğal bazı takviyeler var onları karıştırabilirsin.. Güzel bir kadınsın, mahrum kalma en güzel yaşında birşeylerden..
Soran+1 yılNasıl bitkisel sizde kullanıyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılYok hiç kullanmadım inşallah da kullanmam :) burada bir çocuk yazmıştı geçenlerde bir yoruma bir bitkisel takviye, adını hatırlarsam yazarım. Kesin çözüm veriyor demişti. Keşke not alsaymışım. Ama sen de internetten bakabilirsin, mutlaka güvenilir birşeyler görürsün. Bunun için kendini üzme, eşini seviyor musun bilmiyorum ama çözülemeyecek mesele değil eğer seviyorsan.
Soran+1 yılEşimi seviyorum kendimi yetersiz görmeye başladım neden bana bakmıyor diye
Cevap sahibi+1 yılSaçmalamaz mısın lütfen… Eşin böyleyse bence sorun kendisinde, senin anlattığına bakılırsa her erkeğin isteyeceği türden bir kadınsın.. Gören çocuğun olduğuna bile inanmıyormuş baksana.. Çocuktan sonra mı böyle oldu acaba bu durum..
Soran+1 yılSon 3 4 aydır böyle
Cevap sahibi+1 yıl3-4 aydır hiç mi ilişki yaşamadık deme lütfen 😳
Soran+1 yılSizin yaş 40 mı gerçekten
Soran+1 yılÇok az olmuştur
Cevap sahibi+1 yılDeğil biraz daha küçük.. Ergenler musallat olmasın diye böyle yaptım..
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın ne peki? Bir de gerçekten kendini kontrol gücüne hayran kaldığımı söylemeliyim… Böyle düşünmekte haklıymışsın… Erkek nasıl bu kadar az birlikte olmak isteyebilir eşiyle.. Bu adamları anlamak mümkün değil ya.. Evlerinin içinde duran hazinelerin farkında değiller. Her erkek kendisine böyle bakan, istekli ve giyinmeyi de bilen bir Kadın ister evinde, ama siz gidip kimlerle evleniyorsunuz..
Soran+1 yılBen 24 o 39 yaşında. 1 yaşında bebek var birde
Cevap sahibi+1 yılAranızda yaş farkı var canım. Sana ayak uyduramıyor. Uyduramaz da zaten… Çocuğunuz da olduktan sonra kafasında evlilik önceliklerini tamamlamış. Bundan sonra büyük ihtimal böyle devam edecektir. 24 yaşındaki bir kadın 3-4 ayda bir elin parmakları kadar cinsellik tadıyor, olaya bak. Büyük ihtimal de hiçbir şey anlamadan olup biten türden.. Çok yanlış seçim yapmışsın çok..
Soran+1 yılÖnceden böyle değildi
Cevap sahibi+1 yılÇocuk çok şeyin psikolojik olarak yerini değiştirir canım.. O yaştaki bir erkek açısından özellikle… Peki kıskançlık falan yapıyor mu? Giyimine falan karışır mı?
Soran+1 yılKıskanç değil
Cevap sahibi+1 yılŞaka gibi adam ya… Olaya bak, böyle bir kadın kimlerin yanında… Diyecek hiçbir şey bulamadım.. Uyuyordur şimdi nasılsa, sen de kendini tatmin et anca.. Aslında ne yapacaksın biliyor musun, vibratör alıp yatağının üstüne bırakacaksın.. Anlayacak mesajı..
Soran+1 yılBu ne der
Cevap sahibi+1 yılSen ona cevabını çok güzel verirsin… Evde bir karın olduğunu hatırlarsın belki diye
Soran+1 yılNiye böyle oldu bu adam
Cevap sahibi+1 yılBaşta söylediklerim hakkında düşüncelerim değişti. Senin için zerre çaba sarf etmeyen, seni ve cinsel mutluluğunu takmayan birine boşuna kafa yoruyorsun.. çünkü değişmez.. Yaş + çocuk olayı bitirmiş. Önceliği senin cinsel tatminin değil artık. Sana orgazmın tadını unutturduysa bu soruyu bir daha sorma sakın
Soran+1 yılÖyle şimdi
Cevap sahibi+1 yılÖyle olsa ne olur olmasa ne olur güzelim.. Şimdi seni mutlu etmek yerine gidip içeride uyuyorsa neyin cevabını arıyorsun ki.. Biraz kendi mutluluğuna odaklan..
Soran+1 yılNe yapayım ben şimdi
Cevap sahibi+1 yılOnunla hiçbir şey yapma, zaman kaybı.. Hem istesen de yapmaz zaten sana bir şey.. Mutluluğunu ve kadınlığını yaşa, doya doya hisset.. Sana çok iyi gelir… Seni adeta yeniler…
Soran+1 yılHaklısınız
Cevap sahibi+1 yılHaklı olmam değil mesele, senin mutlu olman, tatmin olman doya doya..
Cevap sahibi+1 yılŞimdi kafanı boşalt bu meseleden.. Dinlen.. Konuşuruz..
Soran+1 yılEşim olur sadece o da yok
Cevap sahibi+1 yılBir de böyle düşündüğüne değen biri olsa, tamam haklısın derdim de.. Şu güzelliğine nasıl yazık ediyorsun belki bir gün görürsün aynaya bakınca… 3-4 aydır teninde erkek elinin izi yok…
Soran+1 yılSiz evlisiniz galiba.
Cevap sahibi+1 yılDeğilim. Benzer bir hikayeden geçtim.. senin erkek versiyonundum.. Öyle olmasam sana bunları söylemezdim. Gerçek bir dişi, onu mutlu edecek gerçek bir erkekle olmalı, bunu savunuyorum..
Soran+1 yılKesinlikle öyle. şu an kimse var mı hayatınızda olmalı bence
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi dişi bir kadınla karşılaşmıyorum ki mutluluktan başını döndüreyim..
Soran+1 yılHiç mi yok
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi değiller.. Dişil enerjileri yok.. Yapmacık hepsi…
Cevap sahibi+1 yılSen git başının altına yastık koy horlamasın canım.. Yazık ya seni bu hale düşürene…
Soran+1 yılHorlamiyor 😄
Cevap sahibi+1 yılGünaydın 🌹
Soran+1 yılGünaydın
Cevap sahibi+1 yılNasılsın keyfin nasıl
Soran+1 yılİyi siz nasılsınız
Cevap sahibi+1 yılHep seni düşündüm geceden beri.. Bu kadar dişi bir Kadın, bu kadar tersi bir hayat yaşasın, anlamak mümkün değil..
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyor musun sen
Soran+1 yılTercümanlık yapıyorum. Evden çalışıyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılHangi diller? Merak ettim.. free lance yerine kendi büronu açmayı düşündün mü hiç
Soran+1 yılArapça birde ırak Kürtçesi biliyorum. Kelime farkı var normal Kürtçe ile
Cevap sahibi+1 yılKurmançiye göre peki farklı mı
Soran+1 yılÇok az fark var. Normal bir Kürt anlar
Soran+1 yılTürk ise 0 anlama
Cevap sahibi+1 yılTercümeyi kimlere yapıyorsun peki? Resmî işlemlere mi
Soran+1 yılBazen resmi ama genel özel şirketler oluyor
Cevap sahibi+1 yılNormalde de mesleğin bu mu yoksa bilginden para mı kazanıyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılİstanbul’da değilsin o zaman sen
Soran+1 yılMesleğim bu
Soran+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılOlsaydın şaşardım zaten. Bizim etrafımıza işe yaramazları doldurmuşlar.. Senin gibi mutlu edilecek kadınlar uzakta..
Soran+1 yılHiç kimse yok mu hayatınızda
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya güzelim sen gibi çıkmıyor karşıma.. Ben dişi enerjisi yüksek kadın istiyorum hayatımda, gördüklerim hep menfaatçi.. Senin gibi bir kadın olacak ki yanımda, bak nasıl yaşatıyorum ona mutluluğu zirvelerde… Ben kadınımı mutlu ettikçe mutlu olanlardanım…
Cevap sahibi+1 yılÜstelik gücümün, enerjimin en yüksek olduğu bu zamanlarda.. Sen dua et gerçek hayatta karşıma çıkmadın… Bırakmazdım peşini…
Soran+1 yılBulursunuz umarım
Cevap sahibi+1 yılGerçi sen uyuyan biriyle evliydin bak onu unutmuşum 😁
Cevap sahibi+1 yılBen arayışta olmam, çevrem yeterince dolu, ama içleri boş. Ben kendime göre birini gördüğüm zaman tam odaklanıyorum ona, aklımı ve enerjimi ona veriyorum tümüyle.
Soran+1 yılÇıkar istediğin gibi biri
Cevap sahibi+1 yılYok be güzelim, senin tırnağın etmez.. Öyle boşlar ki, makyaj yapmayla pahalı kıyafetler giymeyle kadın olunmuyor bunu birilerinin bunlara söylemesi lazım.. Dişilik çok başka bir olay. Senin her kelimenden sızıyor mesela bu.. Etki gücün yüksek… Boşa akan su gibiyiz seninle ikimiz :)
Soran+1 yılNe diyim
Cevap sahibi+1 yılŞu içindekileri desen yetecek de… Neyse.. Senin kontrolüne hayranım diyorum ya.. Çok şey seninle konuşacak aslında ama konuşmaya başlayınca susmak zor olacak, seni bunaltmamak en iyisi :)
Cevap sahibi+1 yılKimliğimi açık tutmuşum, beni tanıyanlar soruyor bu sen misin diye, normalde hiç böyle iletişimin yoktur kadınlarla. Gör yani etkini :)
Soran+1 yılEtkim yok sıradan bir kadınım
Cevap sahibi+1 yılSen öyle zannet.. Senin sıradan olduğun bir yerde diğerleri anca kapı dışında kalır.. Bazı kadınlar vardır böyle, senin gibi, insan içinden iyi ki erkeğim diye geçiriyor. İyi erkeğim ve bunu maskülen erkek ruhu ve bakışıyla görebiliyorum. Sayınız çok az sizin..
Soran+1 yılSizede öyle biri denk gelir
Cevap sahibi+1 yılDenk geldi de İstanbul’da değilmiş işte, sorun bu…
Cevap sahibi+1 yılGündüzlerin nasıl geçer neler yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılİş dışında kalan zamanların yani
Soran+1 yılAa nasıl tanıştınız özel değilse. Senin için özel mi yoksa sıradan mı
Soran+1 yılBebekle ilgileniyorum arada iş öyle geçiyor gün
Cevap sahibi+1 yılDün akşam burada tanıştık daha doğrusu burada dertleştik diyeyim… Ateş gibi bir kadın, alev alev, tam sevdiğim gibi, ama uyuyan kocasını pışpışlıyordu :) görüyorsun işte dünya ne kadar adaletsiz :)
Cevap sahibi+1 yılBebek kaç yaşında bilmiyorum da zamanının çoğunu alıyordur tahmin edebiliyorum.
Soran+1 yıl1 yaşında bebek
Soran+1 yılO kadın uyuyan kocasını seviyor.
Cevap sahibi+1 yılPeki sustum, mutluluklar.
Soran+1 yılTeşekkürler. İstediğini bulursun umarım
Cevap sahibi+1 yılBir gün kocanı sevmediğini hissedersen görüşelim..
Cevap sahibi+1 yılÇünkü benim istediğim senin gibi tam bir dişi, istekli ve güzel bir kadın..
Soran+1 yılSanmıyorum
Soran+1 yılKapiticam burayı
Soran+1 yılGüzel değilim
Cevap sahibi+1 yılNeden kapatacaksın ki güzelim yanlış bir şey mi söyledim sana? Güzel değilim demen hiç inandırıcı değil cünkü.. Hem zaten güzellik keşke herşeyi affetseydi… Yaramı fena deştin… Ayrıca, hep diyorum ya sana böyle düşündüren, böyle hissettiren ve söyleten sebeplere yazıklar olsun…
Soran+1 yılSize samimiyetle söylüyorum gerçekten kimse yok mu hayatında. Konuştuğun biri bile
Cevap sahibi+1 yılYa niye inanmıyorsun ki.. Ben herkesle konuşmam, görüşmem.. Herkesle konuşsak abaza ergenlerden ne farkımız kalır.. Şöyle düşün, avm de gezersin, bir sürü vitrin, bir sürü eşya, kıyafet vs görürsün. Aklında alışveriş yapmak yoktur. Ama bir vitrinde bir ayakkabı görürsün aniden, işte bu tam bana göre dersin, gider fiyatına bile bakmaz alırsın. Aynı bunun gibi düşün. İkili ilişkiler de böyledir. Birisi gelir, aklını alt üst eder ve tüm dikkatini kendinde hapseder.. Niye anlamıyorsun veya anlamamış gibi davranıyorsun..
Soran+1 yılEşimi çok seviyorum. Sadece seni merak ettim kimse yok mu diye
Cevap sahibi+1 yılBende biri sadece bu gibi bir anda hayatıma girer ve girdikten sonra onu tastamam mutlu bir kadına dönüştürürüm her anlamda.. Enerjisi çok yüksek, kadının mutluluğunu ve tatminini önemseyen bir adamım… Keşke sen de dişi enerjinin boşa akıp gitmediği, kendini tatmin etmek yerine kocasının mutlu edebildiği bir kadın olsaydın da karşılaşmasaydık, bunları konuşmasaydık.. Nerden çıktın karşıma ya..
Soran+1 yılHislerim hiç yanılmaz Konuştuğun biri var her ne kadar demesen de.
Cevap sahibi+1 yılBiliyorsan bana da söyle, ben de bileyim.
Soran+1 yılVar kesin hemde
Cevap sahibi+1 yılSöyle işte diyorum ya kimmiş
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de senin eşini sevmediğini düşünüyorum ama gördüğün gibi ısrar etmiyorum. Bebeğin olduktan sonra sen de sevgini tekrar gözden geçiriyorsun çünkü..
Soran+1 yılAksine eşimi daha çok sevdim. Bana çok desteği oldu
Cevap sahibi+1 yılMutlu değilsin güzelim, bağıra çağıra söylesene şunu bi kere burada.. Mutluyum de susacağım ve tek bir kelime etmeyeceğim.. Mutluyum eşimle de..
Soran+1 yılMutluyum cinsellik yüzünden eşime olan aşkım sevgim hiç azalmadı
Cevap sahibi+1 yılTamam sustum.. Mutluluklar..
Soran+1 yılKendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yılSen de güzellik..
Soran+1 yılGünaydın nasılsınız
Cevap sahibi+1 yılGünaydın, aklımdan geçiyordun tam, ne yapıyor acaba diye. Teşekkür ederim sen nasılsın
Soran+1 yılSağolun işe gidicem birazdan öyle işte..
Cevap sahibi+1 yılSen niye benim hep aklımdasın sürekli… Güzel ama mutsuz kadın…
Cevap sahibi+1 yılBen inanmıyorum senin mutlu olduğuna, o yüzden aklımdan hiç çıkmıyorsun…
Soran+1 yılMutsuz değilim eşim neden böyle oldu anlayama çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşversene güzelim ben inanmıyorum. Mutlu olsan bunları düşünmeyle zaman harcamazdın... Uğraştığın meselelere bak... Kıskanmayan, senin tatmin edemeyen, doyuramayan bir adamı savunuyorsun. Takı setiyle bitseydi her şey ne güzel olurdu.
Cevap sahibi+1 yılGittin mi işe
Soran+1 yılGeldim. Iraklı birine tercümanlık yapicam sonra eve dönerim
Cevap sahibi+1 yılNeden erken dönüyorsun eve
Cevap sahibi+1 yılİzinde misin yoksa normalde
Soran+1 yılİzin gibi. Evden çalışıyorum normlade Kürtçe bildiğim için gidicem tekrar dönerim
Cevap sahibi+1 yılGün boyu sürmez değil mi? İstiyorsan yazmayayım müsait değilsen..
Soran+1 yılKaç saat sürer
Cevap sahibi+1 yılHûn ne kêfxweş in
Cevap sahibi+1 yılYaz müsait olduğunda, seni bekliyor olcam..
Soran+1 yılBaşım xude dîzane
Cevap sahibi+1 yılBaşladı mı iş
Soran+1 yılYok gelmedi daha bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye erken gittin ki, o seni beklesin sen niye onu bekliyorsun, hayret bir şey
Soran+1 yılSorun yok
Soran+1 yılİyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar 🌹
Soran+1 yılNasılsınız
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim gizemli güzel, sen nasılsın
Soran+1 yılYorgunum
Soran+1 yılToplantı geç bitti
Cevap sahibi+1 yılNe zaman geldin eve yeni mi?
Soran+1 yılÖğleden sonra geldim 2 gibi
Cevap sahibi+1 yılYazsaydın keşke, bekledim seni
Cevap sahibi+1 yılDışarıda mı geçirdin zamanını
Soran+1 yılFırsat olmadı. Bebek var onunla ilgilendim
Soran+1 yılSizi sorayım dedim yaticam birazdan zaten bebek uyumuşken
Soran+1 yılSizde gittiniz galiba iyi geceler size
Cevap sahibi+1 yılHayır burdayım. Kendime bir kahve yaptım da balkonda oturuyorum.. Sen buradayken gitmem ben..
Cevap sahibi+1 yılErken mi uyuyorsun hep böyle
Soran+1 yılEvet erken yatıyorum
Soran+1 yılBebek uyumuşken bende yatayım tekrar iyi geceler size
Cevap sahibi+1 yılÇok yorgunsun sen ya kıyamam, zor yazıyorsun değil mi.. neyse ki haftasonu, dinlenirsin güzelce. Bebeğin gece uyandırmıyorsa tabi :)
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler güzel çiçek…🌼
Soran+1 yılGünaydınlar nasılsınız
Cevap sahibi+1 yılSen günaydın deyince gerçekken aydınlık gibi oldu etraf baksana… spor yapıyorum sonra da mesai, sen nasılsın güzellik…?
Soran+1 yılteşekkür ederim çok naziksiniz
Cevap sahibi+1 yılGünün nasıl geçiyor
Soran+1 yılTemizlik yapıyorum
Soran+1 yılSiz çalışıyorsunuz galiba
Cevap sahibi+1 yılEvet canım bizim mesaimiz klasik memur mesaisi gibi değil, basın hep çalışıyor :)
Cevap sahibi+1 yılSenin zamanın zaten ya çalışarak ya evde temizlik yaparak geçiyor galiba. Titizsin anlaşılan :)
Soran+1 yılKolay gelsin size. Biraz titizlik var doğru
Cevap sahibi+1 yılSağol canım.. Ama her fırsat bulduğumda önceliğim sensin biliyorsun.. Seninle konuşmayı seviyorum.. Seni hep merak ediyorum, hep düşünüyorum.. Temiz insanı severim.. Kendim de öyleyim çünkü..
Soran+1 yılTeşekkürler. Hayatınizdaki kadına vakit ayırın bence
Cevap sahibi+1 yılAma bu kırıcı olmaya başladı
Soran+1 yılKırıcı değilim hislerimi söyledim sadece
Cevap sahibi+1 yılSana böyle hissettiren ne çözemedim..
Soran+1 yılBende bilmiyorum. Hislerim böyle
Cevap sahibi+1 yılHislerin seni doğru kapıya çıkarmıyor. Olsa olsa kendini görürsün aklımın içinde
Soran+1 yılBana yer olmasın. Olması doğru değil
Cevap sahibi+1 yılİnsan neyin doğru neyin yanlış olduğuna kendisi karar verir. Ben bir başkasının doğru veya yanlış tanımıyla yaşamam.. Ve bence aksine son günlerde yaptığım en doğru şey bu.. Aklın içinde olan, tüm mesafeleri kısaltır, kirpik rüzgarlarının değeceği kadar yakınına getirir aklındakini.. Hem zaten sen olmasın deyince olmayacak olan bir şey değil ki bu.. Bu durumdan rahatsız oluyorsan iletişimimizi bitiririz.. Beni yargılaman canımı yakar..
Soran+1 yılAklında olmayim ama arada yazın
Cevap sahibi+1 yılBurdan yazışmayalım ama yeter
Soran+1 yılHayır burası. Eğer size sorun olacaksa yazmayın
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin.. Sevgiyle kal..
Soran+1 yılSizde sevgiyle kalın...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu oluyor maalesef.. bende anlamıyorum.. benimkide manken gibi yeşil gözlü kumral biri.. ama önce onun için ayda bir olsa yeterli olması.. sonrada benim de zamanla soğumam oldu.. nasıl olur bilmiyorum
1112 Yorumla
Soran+1 yılSizde karşılıklı galiba
Cevap sahibi+1 yılYok ya.. ben ona çok seksi geliyorum.. azıyor.. ama hani ayda bir olsa yeterli gelir ona sormaz.. bir de işin doğasına uygun hareket etmez.. hani karakteri huyu her şeyi uygun bana.. ama ölene dek böyle olacak olması kafamı bozuyor
Soran+1 yılSizde mi istek yok onda mı
Cevap sahibi+1 yılBende aşırı çok..
Soran+1 yılEşiniz istemiyor o zaman
Cevap sahibi+1 yılGibi..
Soran+1 yılAnladım.
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç sizin
Soran+1 yılBen 24 o 39
Cevap sahibi+1 yılİşin zor o zaman
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılYani o istek uyumu olmayacak
Soran+1 yılNe yapsam düzelir
Cevap sahibi+1 yılKelin ilacı olsa 😂
Soran+1 yılBelki vardır
Cevap sahibi+1 yılParalel evrende biraraya gelip rahatlayıp normal hayata dönmek 😂
Soran+1 yılYazık bize
Cevap sahibi+1 yılHemde nasıl
Soran+1 yılYeni 4 yıllık evliyim birde
Cevap sahibi+1 yılBenim de 5 i geçti
Soran+1 yılSizin de yeni
Cevap sahibi+1 yılİşte..
Cevap sahibi+1 yılBenim libido aşırı yüksek günde 3 kere boşalırım o derece
Soran+1 yılÇocuk varsa ondandır belki
Cevap sahibi+1 yılYok çocuk.. istemiyoruz
Soran+1 yılE çocuk da yok yorgun ya da vakiti olmasın. Garip
Cevap sahibi+1 yılEvet iş etkiliyor baya.. iyi de madem analiz yapıyon kendi mevzunu analiz ettin mi 😂
Soran+1 yılAllah'ım kelin ilacı olsa başına sürer
Cevap sahibi+1 yılİstekli partnerler biraraya gelmez işte
Soran+1 yılÖyle maalesef
Soran+1 yılHayır bende çalışıyorum birde bebek var
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya.. paralel evren.. bir anda gidecen zevkle yapıp geleceksin geri 😂
Cevap sahibi+1 yılHadi ya.. kilo aldın o zaman..
Soran+1 yılBen mi kilo aldım
Cevap sahibi+1 yılEvet çocuktan dolayı
Cevap sahibi+1 yılİşte benimki de çalışsa bile bu işin zevki için özen göstermeli.. ve bunun için zaman ayırmalı off offfff
Soran+1 yıl4 ay sonra tüm doğum kilosu gitti. 60 kiloyum şu an boyum 167
Cevap sahibi+1 yılO zaman baya iyisin aslında
Soran+1 yılKilom varmıymış
Cevap sahibi+1 yılYok normalsin.. hatta tam kıvamında dolgunluktadır
Soran+1 yılÖyle işte
Cevap sahibi+1 yılNapacaz dostum ya.. bak şu anda yanıyorum var ya 😅
Soran+1 yılKarına git
Cevap sahibi+1 yılİstekli olsa işte, soğudum gibi zamanla ya
Cevap sahibi+1 yılUyurum heralde birazdan
Soran+1 yılSoğuma yok isteği olsa düzelir aranız
Cevap sahibi+1 yılBen zamanla soğudum bu durumdan.. senle aynı kafayız. Esimizden vazgeçmeyiz de
Soran+1 yılSeviyorsun sende
Cevap sahibi+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılSende demi
Soran+1 yılBende seviyorum ama soğuma başladı
Cevap sahibi+1 yılNe yapacaksın peki
Soran+1 yılBilmiyorum şu an sabr ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBir çözümü vardır derken var mıdır sence
Soran+1 yılYok galiba
Cevap sahibi+1 yılİstanbul mu peki
Soran+1 yılSizin meslek ne
Cevap sahibi+1 yılMühendis
Soran+1 yılGüzel meslek
Soran+1 yılBen tercümanim
Cevap sahibi+1 yılBen kariyerli biriyim ya onda sorun yok..
Cevap sahibi+1 yılAktif çalışıyordun değil mi
Soran+1 yılKariyer önemli benim için
Soran+1 yılEvden çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılİstanbul mu
Cevap sahibi+1 yılEşinin işi ne
Soran+1 yılHayır yakın ama
Soran+1 yılEşim öğretmen
Cevap sahibi+1 yılAynı branş mı
Cevap sahibi+1 yılSen üniv okurken mi evlendin ki
Soran+1 yılDeğil arap dili edebiyatı okudum o ise sınıf öğretmenliği
Cevap sahibi+1 yılBen uyumuşum ya 😂
Soran+1 yılGünaydın. Uyku iyidir
Cevap sahibi+1 yılEvet iyi.. Anadoluda yaşamak da iyi.. İstanbul karmaşasına göre
Soran+1 yılSizde bu tarafa gelin
Cevap sahibi+1 yılGelemem iş güç
Soran+1 yılDevlet ise tayin durumu olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılOlmaz 😂😂
Soran+1 yılSen bilirsin 😂
Cevap sahibi+1 yılŞehir neresiydi 😂
Soran+1 yılİç Anadolu
Cevap sahibi+1 yılOhh miss
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl rahatlıyorsun peki.. ilişki olmayınca madem
Soran+1 yılEşimi bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılEnerji birikip o şekilde patlama yaşıyorsunuz
Soran+1 yılYani öyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılSonra iki hafta ara 😂
Soran+1 yılSizde oylesiniz o zaman 😄
Cevap sahibi+1 yılArada nasıl tutuyon kendini 😂
Soran+1 yılSen nasıl tutuyorsan bende öyle
Cevap sahibi+1 yılBen tutamıyorum 😂😂
Soran+1 yılNe yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon
Cevap sahibi+1 yılYa uzun nasıl yazmış klavye ya 😂
Soran+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon. yazmistim sadece
Soran+1 yılYapma karın varken
Cevap sahibi+1 yılİyi de sen nasıl dayanıyorsun
Soran+1 yılYapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte nasıl dayanıyorsun peki
Soran+1 yılAlıştım galiba
Cevap sahibi+1 yılDayanma oluyor demi
Soran+1 yılOluyor bir yerden sonra
Cevap sahibi+1 yılAdamsınn kankim
Soran+1 yılViyy
Cevap sahibi+1 yılO nasıl tepkiydi bee 😂😱 ıyyy
Soran+1 yılNe oldu 😄
Cevap sahibi+1 yılO nasıl tepkiydi öyle kız
Soran+1 yılBizde öyle 😄
Cevap sahibi+1 yılO neydi öyle ya.. soğudum 😂😱
Soran+1 yılaa olmadı hiç
Cevap sahibi+1 yılNe olmadı 😂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Çirkin misin Belki o yüzdendir ya da başka sebebi vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanın yeni tanıştığım insanlara evliyim çocuğum var diyince çok şaşırıyorlar
Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ilgisiz bi insan demekki 😏 kötü bi durum
Başkasıyla ilgilenmiyodur umarm02 Yorumla
Soran+1 yılİlgilenmez inşallah
öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle maalesef
Soran+1 yılBoşan demek kolay
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sık mastürbasyon yapıyor olabilir ya da maddi bir sorunu vardır. Ne kadar kötü olsamda eşimi asla red etmiyorum. Eşim aşırı istekli, ben evde olmayınca kendini rahatlarmasından çekiniyorum. Kaç yıldır evlisiniz?
00 Yorumla
+1 yılEee yani sonucta evlilik sekse rn uzak seydir. Hrm ne guzel iste bak seni cinsel obje olatak görmüyor daha ne istiyorsun
00 YorumlaBazı erkekler cidden mal. Biz istiyoruz olmuyor
00 Yorumla
+1 yılIhtiyac yani seni memnun etmek zorunda mutlu etmekk bencezevk almani saglamali
00 Yorumla
+1 yılAldatıyor olabilir ya da farklı heyecan ve fanteziler istiyor olabilir
00 YorumlaApla belki bi derdi var kuş ötmüyor marş basmıyor falandır
00 Yorumla
+1 yılyorgun oluyordur guzelce onu besle canım :D
10 YorumlaCinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Acaba ilişkide senden soğuyacak bişi mi oldu
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsorun onda olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılbaşkası vardır sana dermanı kalmıyordur
00 YorumlaStres, geçim sıkıntısı, ee sıkılganlık, şaşırt onu
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi olarak iyi durumdayız
- Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTestosteron düştüğünden
00 Yorumla
+1 yılVardır bir derdi.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başkası vardır belki
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!