Selamlar, ben 1 yıllık evliyim, eşimle severek evlendik. Her evlilikte olduğu gibi bizimkinde de bazı sorunlar tartışmalar oldu (borçlar, ailesi vs. kaynaklı). İkimiz de çalışıyoruz onun işi daha yoğun. Sorun şu ki eşimle nadiren beraber oluyoruz. En sık haftada 1 kez olmuştu o da yeni evlendiğimiz zamanlar bir kaç ay sürdü sonra o da bitti. Artık benim zorumla benim başlatmamla oluyor. 15 günde bir falan beraber oluyoruz son zamanlarda o da yok. En son 1 ay falan geçti belki de daha fazla. Artık ben başlatmak istemediğim için de hiç yanına gitmiyorum o kendi gelsin istiyorum istiyorum. Eşime soruyorum bazen neden böyle siye tartışıyoruz o da bana "tartıştığımız için kavga ettiğimiz için içimden gelmiyor tartışıyoruz çok konuşuyorsun sıkıldım vs." şeklinde. Dediği gibi zaman zaman tartışıyoruz sebepleri de yukarda yazdım, bir sebep de onun ilgisizliği hem duygusal hem cinsel anlamda ilgisiz olması. Kavga ettiğimiz için iki gün iyi bir gün kötü olduğımuz iin iinden cinsellik gelmiyormuş. Mesela son bir ay hiç tartışmamız olmadı gayet iyiydik, öperiz birbirimizi. beraber sarılıp uyuyoruz koala gibi ama hiçbir erkeklik belirtisi göstermedi. :( çok üzgünüm sürekli ağlıyorum bu sebepten, kendimi aşağılık görüyorum çok gururum inciniyor.:((
güzel bir bayanım boyum kilom manken ölçülerindeyim fiziğim düzgün, eşim bile boyun 10 cm daha uzun olsa manken olurdun diyor. Ama iş cinselliğe gelince dünyanın en güzel kadını bile olsan kavgalarla bu kadar bunalınca isteyemiyorum içimden gelmiyor diyor. Erkekler böyle hisseder mi?
Sizce neden böyle olabilir? yani sebep gerçekte bu mudur? aklıma bir sürü sebep geliyor hiçbirini kondurmak istemiyorum...
güzel bir bayanım boyum kilom manken ölçülerindeyim fiziğim düzgün, eşim bile boyun 10 cm daha uzun olsa manken olurdun diyor. Ama iş cinselliğe gelince dünyanın en güzel kadını bile olsan kavgalarla bu kadar bunalınca isteyemiyorum içimden gelmiyor diyor. Erkekler böyle hisseder mi?
Sizce neden böyle olabilir? yani sebep gerçekte bu mudur? aklıma bir sürü sebep geliyor hiçbirini kondurmak istemiyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer