Eşim 24 saatte 4 saat uyku ile çalışıyor. İlişkide erken geliyor ve ben yarıda kaldığım için her ilişki öncesi uyarıyorum erken olacaksa yapmayalım diye. Bu konu başladığından beri bana karşı isteksiz olduğunu düşünüyorum. İlişkiye girelim dediğimde veya tahrik etmek için uğraştığımda pek istekli hareket etmiyor. Günlük yaşamda sürekli beni elliyor ama ilişkide isteksiz. Bakımlı bir kadınım güzel vücudum ve yüzüm var. İsteksizlik nedeni yorgunlukla alakalı mı erken gelmesi özgüven eksikliği mi yapıyor yoksa artık beni beğenmiyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAblacım adama erken olacaksa yapmayalım demişsin. Zaten psikolojik olarak alarmı vermişsin eşine. Empati yap biraz eşinle alâkalı. Bu işin doktoru var uzmanı var adam seni beğeniyordur beğenmese yüzüne bakmaz zaten. Ama şu an bakamıyorsa senin laflarından dolayıdır psikolojik olarak gidin bir doktora
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın gitmek gerekiyor
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Erken boşalmasının nedenleri arasında yorgunluk olabilir. Ama o az. Yorgun olması erken bosalmanın aksine onun erekte olamamasını sağlar.
Erken boşalmasının nedeni senin çok sıkı bir vajinaya sahip olman olabilir,
Çok heyecanlanıyor olmasından kaynaklı olabilir.
Veya onun orgazm olacağı pozisyonlarda secisiyorsunuzdur. İlişkide sen onun üzerine çıkarsan. Biraz daha gecikebilir boşalması.
Eğer bu sorunlar yoksa doğuştan gelen bı özellik olabilir. Eğer öyleyse de sadece geciktirici krem kullanabilirsiniz.14 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden yoktu bu işe girdi bebeğimiz oldu şeker hastası olduğunu öğrendi vs her şey üst üste geldi sonra böyle oldu
- +1 yıl
Önceden olmaması çok iyi. Ama bu sorunun hiç birisi senin ile alakalı veya senin yüzünden yapılan bir şey değil. Sorunda beni mi beğenmiyor gibi bir şey demiştin. Erken boşalması aslında seni sevdiğinide gösterir. Yoksa zevk alamaz. Monoton ilişkilerde dediğin şey normal. Bunun yerine kendinize ayırabileceğiniz bir gün olsa. Toparlarsınız aslında. Onun için güzel bı gecelik alıp gece onun yanına uzan. Farklılık olsun. Bazı şeyler monotonlasinca biz insanlar oluruna bırakıyoruz. Ama yeni şeyler insanı heveslendirir. İlişkinin uzun sürmesini ister ve uzun olur.
Soran+1 yılHer ilişki öncesi gecelik, şort, fantezi iç çamaşırı gibi şeyler giyerim zaten onunla alakası yok sanırım
Merhaba, erken boşalması tabiki bir sorun ama bunu çözmenin yolu "erken olacaksa yapmayalım" demek değildir. Ona destek olmalı ve bu durumu birlikte düzeltmeye çalışmalısın. Erken boşaldığını zaten biliyordur o, ama senin bundan sikayet etmene yüzüne karşı, kendini eksik hissetmesine neden olmuştur
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz teşekkür ederim
+1 yılBöyle dersen adamın özgüvenini biçersin
E yorgunluk da var, her gün 4 saat uyku cidden yorar adamı
Belkide seni kandırıyor iş var diye başka kadınlara gidiyor senden soğudu, şaşırma böyle bir şey olursa burası Türkiye burada çoğu insan eşini aldatıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldatan insan biraz canım
Soran+1 yılSıkıntılıdır akıldan
- +1 yıl
Adriana Limayı bile aldattılar amwq
Soran+1 yılO da doğru ama aldatacağını düşünmüyorum yani
- +1 yıl
Yıkıcı yaklaşma samimi yaklaş, problemi varsa da çözmek üzerine yaklaş
Soran+1 yılBen öyle yaklaşınca problemin üstünde durmuyor sorun yapmadığımı düşünüp
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılAdam 24 saatte 4 saat uyuyor hormonların dengesiz çalışması çok normal. Ne sıklıklı ilişki yaşadığınıza göre değişir tabii ama bir erkek kolay kolay cinsel ilişkiye hayır demez
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu bildiğim için art niyet arıyorum artık ben her zaman yapmak istiyorum o her zaman istemiyor
- +1 yıl
Vücudu tempodan dolayı yorgun düşüyor olabilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni begenmedigini sanmiyom diger iki secenekler oldugunu dusunuyorum. Ozguven gider bencede erken bosalip esini rahatlatamayip isi bitmesi uzerdir icten ice erkekligimi gorevimi yerine getiremiyom ama belli de edemem simdi temelli ozguven dusecek rezil olacam falan her sey olabilir yani konusmalim esinle tatli dille yanina yanas opup koklasirken konus sor esin degil mi konusup sormadan nasil anlasacaksiniz mecbur soracan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılYorgunluk kesinlikle büyük etken. sabahları yapmayı denediniz mi hiç, uyandığında yani? Erken gelme sebebi yorgunluktan da olabilir. Senin üstte olduğun pozisyonları deneyebilirsiniz. O daha uzun sürebiliyor
013 Yorumla
Soran+1 yılO da benim üstte olmamı söylüyor
- +1 yıl
Peki üstte oluyor musun?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bir de çocuk falan var mı? Bunlar cinselliği zayıflatan şeyler. Gün içi çocuk ayakta olduğu için eşlerin gün içi birşeyler yapması mümkün olmuyor. Gece olunca da yorgunluk ciddi etkili. Bunun için en doğru zamanın ayrılması lazım aslında
- +1 yıl
Peki ilkinde mi çabuk boşalıyor. 2ncide nasıl
Soran+1 yılBebeğimiz var 15-30 dk sürüyor
- +1 yıl
Anladım. Oral yap biraz rahatlat sonra girsin kendinle uyumlu hale getir
Soran+1 yılHer ilişkide o şekilde oluyor ama daha erken getiriyor onu yapmak
- +1 yıl
Oral daha hızlı getirir. Benim demek istediğim 2nci daha uzun sürüyosa oral yapıp kocannı getir. Sonra kalkıp kocan seni halletsin. Senin de en zevk aldığın ilktir muhtemelen
Soran+1 yılTabiki öyle sonrasında yarıda kalıyorum isteğim gidiyor
- +1 yıl
Eşinle bi konuş o zaman söyle durumunu seni yarım bırakmasın
Soran+1 yılSürekli söylüyorum dediğim gibi hatta yine erken gelecekse yapmayalım diyorum ama elinde olmadığını söylüyor çok zevk alıyorum diyor ama önceden böyle değildi yeni oldu
- +1 yıl
İşte bu yorgunluktan bence. Erken uyarılıyor. Onun üstte olduğu pozisyonlar daha da beter uyarılır. 3-4üncüye kadar çıkabilsr iyi aslında ama senin de isteğin gidiyormuş
+1 yılAdam erken boşalıyorsa ve sen öyle dersen adamda özgüven diye bişey kalmaz çünkü elinden bişey gelmiyor sen koy kendini yerine ama bunun bir çözümü var
15 Yorumla
Soran+1 yılHastaneye gideceğim dedi bakalım
- +1 yıl
Bu iş pek hastaneyle çözülecek bir iş değil
Soran+1 yılNasıl çözülür
- +1 yıl
Kendini kontrol edebilmeli mesela arkadaşımda senin eşin gibi ama ben dün bile svisme hariç yarım saati geçti kendi kendimi tedavi ettim ben
- +1 yıl
En önemli şey şu uzun bir süre hergun yapmanız lazım oluyorsa günde iki kez daha iyi
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. İnsanın düşmanına söylemeyeceği şeyi söylemişsin bu kadar kırıcı olmak genlerinizde mi var senin burnun neden böyle dese göğüslerin biraz küçük mü dese 3 ay yüzüne bakmazsın bazı şeyleri söylerken empati yapın biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBunun tek çözümü eczaneden cinsel gücü artırıcı damla alıp her gün yemeğine içeceğine atman
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErken gelmesinin özgüvenle ilgisi yok
İlişki süreniz uzun aralıklarla olduğu içindir
Erkek ne kadar isteksiz olsa da seksi bir kadına dayanamaz, yani sana dayanamıyor ve istiyor olması gerekir normalde125 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe bu saatte uyku tutmadığına göre ya yarım kaldın ya da seni düşünceden uyutmadı
Soran+1 yılBen hergün yapmak istiyorum o kaçınıyor yarıda kalmadım yaptık ilk önce onu hallettik 2. De beni hallettik sadece geçtiğimiz hafta 4,5 kere ilişkiye girdik hepsinde aynı olduğu için artık dayanamadım fikir aldım
Cevap sahibi+1 yılDemek ki erken boşalma sorunu var gerçektende sayılar normal aslında
Cevap sahibi+1 yılSeni nasıl hallettiniz ikinciye mi yoksa farklı yolllarla mı
Soran+1 yıl2. De
Cevap sahibi+1 yılHm o güzel en azından ama yine çabuk bitti galiba
Soran+1 yıl2. Bitmedi ama kendi de devam etmek istemedi ben bittikten sonra
Cevap sahibi+1 yılHm güzelmiş desene o zaman. Erken kalkma nedenin o mu iş mi
Soran+1 yılBebeğim var o yüzden
Cevap sahibi+1 yılAh be güzel bu
Uykusuz bıraktı desene yedi anneyi :) karnı doydu
Soran+1 yılÖyle oldu
Cevap sahibi+1 yılNe güzel kaç yaşındasın
Doyma sırası sende uyandır seninkini
Soran+1 yıl22 yaşındayım eşim 33 yaşında şu an evde değil işte
Cevap sahibi+1 yılOrantı güzelmiş aslında
Şanslı adam
Olsa zaten affetmezdin bence nerde
Soran+1 yılAkşam yaptık çalışıyor
Soran+1 yılAkşam dediğim 4 gibi
Cevap sahibi+1 yılYani 3 saat önce
Doyurup gitti anlaşılan akıllı adam
Soran+1 yılBenim isteğimle oldu
Cevap sahibi+1 yılHalbuki o uyandırsa ve başlasa çok güzel bir sürpriz olurdu di mi
Cevap sahibi+1 yılHatta öyle uyansan
Soran+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılDüşüncesi bile keyifli severim öyle uyandırmayı
Cevap sahibi+1 yılGerçi kim sevmez.)
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyorsun miniğimi uyutuyorsun
Cevap sahibi+1 yılUyudun anlaşılan
+1 yılBen böyle eşi öperim başıma koyarım ne güzel işte.
22 Yorumla
Soran+1 yılİlginç
- +1 yıl
Öyle bir eşi neden öpüp başının üzerine koyuyorsun anlamadım
+1 yılKocanın derdini anlamadığın için artıi istemiyor demek ki
21 Yorumla
Soran+1 yılKendi de anlamıyor neden böyle olduğunu
+1 yılErken gelmesi konusunda kendisini ezdigin için ondan ozgiveni düşmüş olabilir geciktirici sprey ve condom al ve özel gece hazırla
01 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim
Ön sevişmeyi uzun tutun, eleştiren cümlelerden uzak durun onu öven cümleler kullanın ayrıca cinsel ürünler kullanmayı deneyebilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalmasını kontrol etmesi gerekiyor evet. Bu süreçte ona destek olmaya çalış tabiki. Seni istemese hiç ilişkiye girmek istemez. Kontrolü sağlamak zaman yönetimi motivasyon ve tecrübe ister. Onun tecrübe kazanmasını sağlayabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere sordum istiyorum diyor ama ben inanmıyorum yani tavırlarında normal zamanda bir değişiklik yok sadece ilişki sırasında isteksiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeciktirici ürünler var bunu kullanabilir, kullanmalıdır da. bunun dışında bir çok etken olabilir. duygusal olarak senden uzak olabilir vb. durumlar. uyku durumu da kritik tabi. senin için çaba göstermesi gerikyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılHastaneye gidecek iğne yapılıyormuş sanırım bunun için
Cevap sahibi+1 yılonu duymadım ancak hiç bir şey kullanamasa dahi eliyle diliyle ve her şekilde sana öncelik tanımalı. önce kendi boşalmasını düşünmemeli.
Soran+1 yılElinde olmadan oluyor aslında
Soran+1 yılBazen ön sevişmedeyken geliyor
Cevap sahibi+1 yıl? Konuşmak istemez misin?
+1 yıl20 saat çalışan bir insan seks değilde ufak tefek ellemeleri sever çünkü seks en fazla kaloriyaktıran şeydir o yüzden her şey normal bence
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 saat boyunca çalışmıyor ama evde olduğu sürede 4 saat uyuyor sadece
Beğenilmeyen kadının değil yüzünü vücudunu görmek bile iğrenç.
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman beğenmeme gibi bir durum söz konusu değil sohbetimiz baya iyi
- +1 yıl
Tahminim seni beğeniyor ve arzuluyor ancak erken gelmesi ve kısa sürmesi tamamen kontrol ile ilgili. Sen baskı da yaratıyor olabilirsin, adam da başarısızlık korkusu oluşur böyle. Bir yaptıktan sonra, ikiyi zorlayın böyle böyle ilerleme olur zamanla performansı çok yükselir diye düşünüyorum
İş saatlerine göre ayarlayın dinç olduğu zamanlarda yapın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde olduğunda uyuyor uymadığı zamanda dinç olmuyor :(
+1 yılErken olacaksa yapmıyalım demişsin isteksiz olması normal
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüveni kırıldı yani
- +1 yıl
Yani sevgilim banada dese isteğim kalmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBencil erkekleri sevmem. Eşinizde kendini düşünen bir bencil
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demeyin ya
- +1 yıl
Neden senin eşim sadece kendini düşünen bir erkek
Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. cinsel performansını etkileyen şeyin kesinlikle uyku olduğunu düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı zamanda şeker hastası
Erken geliyor diye uyarma gururu kırılmasın. Birde işi agirsa ondan dolayı olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılServis çekiyor
20 saat çalışan 4 saat uyuyan bir insan organları hiç dinlenmiyor demek sorun o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılRuh hastası mısın sen?
Adam 4 saat uyku ile yaşıyor. Ne bekliyorsun. Tövbe tövbe00 Yorumla 4 saatlik uyku nedir bilir misin sen.. Adamın yaşadığı hayat değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Belkide senin yaptigin şeyler erken bosalmasina neden oluyordur? nasil yapiyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerif te özgüven diye bisey bırakmamışsın. Niye istesin ki adam?
111 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tabi ama yarıda kalmak istemez kimse
Cevap sahibi+1 yılTamam da bu şekilde söylenmez ki buda
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yılAynı sey 1 dönem bende oldu. Eger esim böyle söyleseydi bi daha yaklaşamazdım ona
Soran+1 yılBizimki hastaneye gitmeden çözülmeyecek bence
Cevap sahibi+1 yılYooo cok kolay çözülebilir hastaneye falan gitmeden
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılCok kolay yöntemler var bu sorunu çözmek icin hastaneye falan gitmeden diyorum
Soran+1 yılTamam anlat yani nasıl yöntem onu dyoruk
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğeniyorum simdi. Dm den yazsana bi sen bana
Cevap sahibi+1 yılYazacan mi?
+1 yıl4 saat uyku ve iş stresi insanı ne hâlâ sokar bilgin var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılErken gelme nedeni de ona bağlı olabilir yani dimi
- +1 yıl
Kesinlikle stres ve uykusuzluk herşeyi bitirdiği gibi seksi de bitiriyo
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu önlemenin bir kaç yolu var. İşe yarar mı denemek lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Cevap sahibi+1 yılYa bu taktikler bi tık bana Özel, burada söylemem 🙃
Soran+1 yılPeki
Yorgunlukla alakalı değil tamamen psikolojik bir şey sana eskisi kadar ilgi duymuyordur
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden elliyor veya arkamdan sarılıyor
Soran+1 yılNasıl oldu
Soran+1 yılMüsait değilim eşim evde müsait olunca
+1 yılCok mastürbasyon yapiyosa erken gelir ayrica erken gelsin nolucakki devam etsin ikinciyi senle yapsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç yapmaz yapana da sapık der
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşim olacak sabaha kadar malı içinde bekleticem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle dersen tabi olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvenini mi kırdım
Cevap sahibi+1 yılevet olaya girmeden panik ediyorsun uzun sürmesi biraz da seni n elinde
Soran+1 yılAma uzun süredir kısa sürüyor napayım bir de şeker hastası o yüzden olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılŞeker hastası olması da etkilidir de ama buradaki asıl olayı tetikleyen sensin. Olayı biraz renklendirerek bu süreyi yükseltebilirsin
Soran+1 yılİlk zamanlar böyle bir şey yoktu yeni başladı şeker hastalığından olabilir mi diye düşünüyoruz
Cevap sahibi+1 yılŞeker hastalığı etkendir ama bu etkeni siz değiştirebilirsiniz ayrıca şeker hastalığı bu kadar etkilemez.
- Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılKimi bulamaz kimi bilemez :)
10 Yorumla
+1 yılNe yazıkki her aldatmanın en büyük nedeni sizin için demiyorum ama bu böyle giderse sıkıntı
00 YorumlaNasıl bir reçete bekliyorsunuz sitemizden?
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBi kez boşalınca bidaha gelmiyormu
014 Yorumla
Soran+1 yılGelmiyor maalesef
- +1 yıl
Yaaaa o ne be oyle 😂
Soran+1 yıl10-15 dk geçmesi gerekiyor
- +1 yıl
Eeee sonra hemen gene boşalıyor mu
Soran+1 yıl15-30 dk arası sürüyor
- +1 yıl
Eee senin istediğin ne
Soran+1 yılŞevkli değil eskisi gibi zorla yapıyor gibi öperken vs
- +1 yıl
Sen nasılsın peki
Soran+1 yılBen istekliyim
- +1 yıl
Sorsan herkes istekli napiyosun onun için?
Soran+1 yılBurdan konuşulmaz
- +1 yıl
Himmm gerekeni yap o zaman
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKac yıllık bu evlilik
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl
- +1 yıl
Sizde is bitmis bundan sonrası cok daha zor
Soran+1 yıl2 yılda mı bitmiş
- +1 yıl
Bitirmissiniz Yani hayat sartlarida buna dahil tabiiki
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünme bunları ister ister
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz
- +1 yıl
evet
Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Özgüven olabilir beğenmiyor da olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmiyorsa neden elliyor
Soran+1 yılÇok fazla zevk aldığım için diyor ama önceden yoktu
Soran+1 yılEvet öyleymiş
Soran+1 yılBilmiyorum işte
+1 yılBegeniyordur bence bı mana arama bence ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkıymet bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılÖzelden ulaş bir iki tavsiyem var
00 YorumlaNeden osteksiz ki sana karsii guzel biriysenn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Abla 4 saat uyuyosa ne bekliyosunki normal yani
00 Yorumla
+1 yılKeşke bizimkşfe senin gibi olsa
00 Yorumla
+1 yılBir de ona sormak lazım bunune diyecek
00 Yorumla
+1 yılAslında çözüm yolu çok kolay.
01 Yorumla- +1 yıl
Yaşarken odak noktasını değiştirmekle başlayacaksınız
45 dkka sürmesi lZm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yıl2
Cevap sahibi+1 yılÇok yeni, peki cinsellik yaşadığınızda nasıl, önsevişmesi, oral yapması teninle ilgilenmesi vs gibi? Şehvet yüksek mi?
Soran+1 yılZevke gelene kadar isteksiz sonrasında bazı günler bitse de gitsek der gibi bazı günler sert kaplan gibi
Cevap sahibi+1 yılYa asıl en baştan istekli olup, senin teninle ilgilenirken delirtmesi gerekir, o kaplan gibi oldu dediğin günler, kaç kez ya da kaç saat yapıyorsunuz, artık boşalmaktan halin kalmayacak hale gelebiliyor musun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucağına oturtup okşamıyor mu peki
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 saat uyku çok az yorgunluktandır
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBugün de yapsın yarın da ne olacak
04 Yorumla
Soran+1 yılHergün mü yapacağız diye biraz kem küm ediyor
- +1 yıl
Ne erkekler var ya, bu yaş ta yapmayacaksınız da ne zaman yapacaksınız, yazık yani şu günleri boş geçiriyor ya bu 40 yaşına gelse hiç yapmaz bir daha
Soran+1 yılÖyle düşünmüyor demekki anlamadım
- +1 yıl
O zaman çok pişman olur ama iş işten geçer
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın her şey den önce uyumaya ihtiyacı var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTakviye ilaç almalı faydası oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet görmüştüm ama zararı olabilir doktor tavsiyesi ile kullanmakta fayda var tabi
+1 yıluykusuzluk etkiliyordur onu
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Sağlıksal olarak nasıl
07 Yorumla
Soran+1 yılŞeker hastası
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılEvlenmeden önce böyle değildi
Kocanı seviyormusun sen
09 Yorumla
Soran+1 yılTabiki seviyorum sevmesem çözüm aramam
Soran+1 yılFavorilerimde var :)