Eşime ne zaman yaklaşsam beni geri çeviriyor. Bi bebeğimiz var, Allah var her konuda yardımcı oluyor bi ben ilgilenirsem bi o ilgileniyor. Ama bebekten vakit bulup bir şeyler yapalım desem hemen "kendime ayıracak vaktim yok" diye şikayetleniyor. Bana sürekli doyumsuz bir insan olduğumu söylüyor. Dün sabah onun isteğiyle birlikte olduk, geri çevirmedim. Ben akşam tekrar yaklaştım diye söylendi en son yattı uyudu. Sürekli reddedilmek beni kırıyor. Kavga etsek "başkasına mı gideyim" desem git ne yapıyorsan yap diyor. Gerçekten bıktım. Amacım aldatmak falan değil, sadık biriyim ama benim suçum ne? Fantezi kıyafetler falan giy demeyin. Onu da yapıyorum elimden geldiğince. Bütün gün soğuk davrandım, uzak durdum şimdi de arkasını döndü yatıyor koltukta. Hiç gönlümü almaya bile yanaşmıyor. Bu böyle nereye gider sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadını erkeği yok bu işin. Cinsellik çok ciddiye alınması gereken bir ilişki türüdür ve olmazsa olmazdır. Konuşun ve bu durumun sizi ne kadar üzdüğünü anlatmaya çalışın. Her erkek eşini arzular, ister. bunun aksi ise bir sorun, sıkıntı olduğunu gösterir. Derdi neymiş muhakkak öğrenin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni cepte nezaman canım isterse elimde diye düşünüyor sende her istediginde veriyorsan zamanı o belirler olmuş bence biraz diren aynını sende ona yap anlasın yaptığını
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasına mı gideyim demeniz çok yanlış ama onun sizi reddetmesi de. Bence bir terapiste gitmelisiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlış ama artık sabrımı taşırıyor. Madem yüzüme bile bakmayacak da ne diye evlendi..
- +1 yıl
Yaş farkı çok mu? İş hayatı çok mu sıkıntılı?
Soran+1 yılAynı yaştayız, şu an izinde.
- +1 yıl
Bir sorunu vardır ve sizin olayınız bunu açığa çıkarmaktır.
+1 yılmaalesef ben bu tur sorulara inanmiyorum saygilar
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanmazsan inanma.
Burası yeri değil. Siz doktorluk olmuşsunuz. Çocuktan sonra değiştiyse, iletişiminizde sorun var. Terapi şart. Eşin sana açık değil.
00 Yorumla
+1 yılBak günde 2 defa seks yapmak zor ( 2 defa bosalmaktan bahsetmiyorum)
Her gün seks yapıyorsanız
Adam normal demektir01 Yorumla- +1 yıl
Yorucu bir istede çalışıyorsa normak
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. eniştede tek atımlık kurşun war o bitince şarteli indiriyo anlaşılan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya adamın hiç isteği yok ondan dolayı bu oluyor
00 YorumlaDurmadan o. is yapılmaz zaten de. genel bir sorun var anladım. kadariyla evlilikte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten böyle mi davranıyor sana? İnanması gerçekten zor. Normal tam tersi olur benim evliliğimde olduğu gibi
00 Yorumla
+1 yılböyle adamlar aldatılmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle ilgisiz, sorun çözmeye yönelik bir şey yapmayan eşe karşı yapılacak tek şey var.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu da gündüzleri sizi anlayan insanlarla konuşmak.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ilgilenme sende Red et bir. muddet
013 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım, bıktım artık zaten.
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisiniz
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kac
Soran+1 yıl16 aydır evliyiz,26 yaşındayız.
Cevap sahibi+1 yılNasıl ya
Daha çok yeni
Bu kadar yeni olan evlilikte cinsellik neden bu kadar sogukki.
Bebek kaç aylik
Soran+1 yılBen de anlamıyorum. 3 buçuk aylık bebek.
Cevap sahibi+1 yılDoğumdan öncesi ile sonrası arasında fark var mı?
Iliskide
Soran+1 yılPek sayılmaz
Cevap sahibi+1 yılEskiden de senin talebinle mi birliktelik olurdu ya da hep o istediğinde mi.
Soran+1 yılGenelde ben talep eden tarafım
Cevap sahibi+1 yılAnladım. En başından böylemi. Yani her daim
Soran+1 yılEvet maalesef
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misiniz gizliden çıkmalı istiyor musun
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😭😭 Bende bir gün bu seviyeye gelecekmiyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Hayret eşinize gerçekten
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimin beni her seferinde geri çevirmesi doğru bir davranış mı, bu durumda ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat