7 aylık hamileyim ve cidden artık ağırlaştım. Bebek iyice büyüdü mideme bağırsaklarima baskı yapıyor. Haliyle belimde ağrıyor artık. Bugün istedi bende halsiz olduğumu belimin ağrıdığını felan söyledim sonra o da ısrarladı biraz öpmeye başladı bende istemiyorum bugün dedim. Sonra tamam diyip döndü yattı. Trip attı yani. Bende ne yapayım şu an ağır olduğum için yatakta aktif olamıyorum
Uzandığım yataktan bile birisi el vermese destek olmasa doğrulup kalkamıyorum. Trip atması çok saçma bence
Uzandığım yataktan bile birisi el vermese destek olmasa doğrulup kalkamıyorum. Trip atması çok saçma bence
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Anlayışla karşılamalı senin sağlığın herşeyin önünde olmalı, onun beş dakikalık keyfi için keyifsiz olmak zorunda değilsin
Vay arkadaş ne kadar bencil adamlar var. Yahu arkadaş biz de evlilik, bizim de eşimiz doğum yaptı. Hiçmi hal den anlamazsınız
TripAdvisor atmaya gerek yok hamile olunca ona göre değilde sana göre davranmali
Aynen bencede
Adam haklı istemiş vermemissin sen isteyince * seni bu haksızlık degikmi
Normal zamanda her istediğinde reddetmiyorum ama şu an hamileyim durumum farkli
Ama hamileyken de son bir aya kadar yapılıyor biliyorum onun canida çekmiş ne yapsın disardami kendini tatmin etsin
Hemen 1,2 reddetmeyle gidip kendini disarda tatmin edecek zihniyette birini yanımda koca diye bulundurmam zaten ki asla öyle biri değil. Evet hamileyken son 1 aya kadar yapılıyor ama 7. Ayimin ortalarindayim ve bebek bayağı büyüdü artık. Organlarıma baskı yapıyor neredeyse. Bende istemedim bugün
Hamile olmadan önce her istediğinde veriyirmuydun
Evet bi mazeretim olmadığı sürece keyfi yere reddetme hiç yapmiyordum
O zaman haklısın adamın ki kalkmış istemiş bunu açıklayarak anlasaydın tepki vermeyebilir
ya da durumu söyleyip doğumdan sonra şöyle böyle verecem diyebilirdin
Şu an sana küstüren yatiyormu
Küstü de yatiyormu
Açıklayarak anlattım zaten. Kendiside farkında yataktan bile eşimden destek alarak kalkıyorum karnım burnumda ne yapayım bende.
Ya iste İstemiyorum sonra yapariz felan dedim o da iyi geceler sana diyip yattı
Ya aslında haklısın anlatmışsın da
Seni anlaması gerekiyordu ya da bunu yapamayız bu durumda ama yalayim seni bosalayim falanda diyebildim ne bileyim
Birde şöyle düşün amin sulanmış yanıyor canın o kadar ya istiyorki kocan hasta hali yok seni reddediyor aynı durum ama herkes haklı sanki
Hamilelik gerçekten çok farklı. Bunu yasayamayacagin için bilemezsin Bebek organlara baskı yaptıkça cidden nefes bile alamıyorum sanki. Bazen daralıyorum cidden. Düşünsene karninda bi canlı taşıyorsun ve artık doğmaya hazır bi bebek neredeyse. Gerçekten zor özellikle yaz ayında daha da zor
Ne kadar istekli olsam eşim çok hastaysa istemem ki kendi işimi kendim hallederim artık
Ya seni anlıyorum
Haklisin da
Ben en azından yalayarak bosatabilimiyidin diye sordum
Bazen yapıyorum öylee ama bugün cidden hiç istemedi canım
O da bir çözüm belki sen bippp okşayarak bosalabilirsin oda esim var 31 çekerek mi bosalayim diye düşünür zor durum
Neyse sabah gönlünü al 1 2 ay daha dayan sana öyle verecem ki de bu iki aya değecek de beni bütün gün diyebilirsin de adamın morali düzelsin
Hamile değilken haftada kaç gün veriyordun
Aynen artık o şekilde söylerim. Bak saat kaç oldu ama uyuyamıyorum bile. Bi yandan sıcak diğer yandan bebek kıpır kıpır şu an hareket ediyor cidden zor ya
Yani ne zaman isterse o zaman oluyordu. Bazen hergun bazen 2 gunde 1 bazense 3 ,4 gunde 1 yani degisiyordu
Daha yaşınız çok genç uzun yıllar sikisme şansınız var git yatağa gir kocana sarıl uyu
Nerdeyse hergun vermişsin alışmış adam hala öyle saniyor
Bu kadar açık konuşmana gerek yok bence. Yaşımız genç ama genç yaştada hamilelik oluyor işte yapacak biseu yok. Bu dönemde biraz eşler anlayışlı olması gerekiyor
Peki öyle olsun
Doğumdan sonra cinsel hayat biraz daha durağan oluyor. Lohusalıktır ondan sonra çocuk bakmadır felan derken alışması lazim artik
Bir 3 ayı bulur gibi
Ama adam her gün yapmaya alışmış o zaman ne olacsk
Hiç yapmayız demiyorum doğum yaptıktan sonra bi 40 gün kadar bekler sonra devam. ederiz. hergun olmasa da 3,4 günde bir felan olur artık
Tamam umarım hayırlısı ölür
Dertleşmek istediğinde yazarsin
Tamamdirr iyi geceler
Böyle zamanlarda anlayışı onun göstermesi gerekirdi
Erkekler biraz şeydir şartlar ve zamanlardan bağımsız istekliler
Yani hamilesin normal gorsun. Normalde hayir demiyodum galiba
Normal zamanda bi mazeretim olmadığı sürece reddetmem hiç olmadi
Ondan bu tavirlar zaten. Ama hamile kadin daha istekli olmuyo muydu
Hormonlardan dolayı daha istekli olduğum zamanlar oluyor ama şu an 7. Ayin ortalarindayim bebek bayağı büyüdü. Organlarima baskı yapıyor neredeyse.
Anladim. Hamile biriyle yapmayi cok merak etmisimdir hep. Nasil bir his. Daha mi dar oluyosunuz
Yani pozisyonlar sınırlı oluyor ve biraz daha dikkat etmek gerekiyor. Özellikle son aylara doğru kadının aktifligi biraz düşüyor ağırlaştigi için. Darlıkta değişmiyor yine aynı. orada değişen bisey olmuyor. Karın büyüyor sadece
Beni heycanldiriyor iste hamile biriyle yapmak isteme fikri. Daha ozel bisey gibi geliyo.
Eşimde öyle. Bi de bu ilk hamileligim. Beni böyle daha çok isteklendiriyorsun felan diyor.
Fizigi degisiyor kadinlarin popo buyuyor gogusler de.. bence daha se. ksi oluyosunuz. Daha ozel varliklar oluyosunuz. Senle konusmak istiyorum ozelden yazarmisin. Heycanlandirdin beni
Evet fizik değişiyor ister istemez. Özelden konuşmuyorum ki ya
Konus ama cok merak ettim. 🙂
Seni tanimam gerek 🙂
Burdan konuşabiliriz sadece
Seni taniyamam buradan. Mesajinda farki sadece konusulan aramizda kalsin. Engellersin istemezsen. Lutfen mesajdan yazarmisin.
Ama sormam gerkeen seyler var. Bu kadar kati olmasa
Buradamisin
Gunaydin. Reel bulusurmusun?
aslında daha faydalı değil mi? üstte olarak yapsanız
Hamile olunca daha se ksilesmis olabilir misin. Istek artmasi ondandir
Bunu kendisi de diyor zaten. Bu halinle daha çok tahrik ediyorsun felan diye ama o gün hiç isteğim yoktu zaten hareketlerimde sınırlı artık
Bir kere hamile biriyle olmustum. Ici nomalden daha sicakti ve daha dardi. Aklimda kaldi. Sorunuda gorunce kesin bu hatun cok seksi dedim.
Hamile biriyle birlikte olduğun kişi kaç aylikti peki?
5 filandi galiba. Ama asiri istekliydi
Peki ya senle?
5 aylıkken rahat oluyor bebek pek büyümemiş oluyor. Ben 7 ayligim hatta 7 buçuk. Çok zorlanıyorum artık
Denemek isterdim senle ne yalan soyliyim
Hamile biriyle denemissin ki zaten
Bide hamileyken daha dikkatli olmak gerekiyor pozisyonlar daha sınırlı oluyor özellikle son aylara doğru ama bazı erkekler hamile biriyle birlikte olmayı daha çok seviyor neden acaba
Daha cok hissediyorum icini. Evet hosuma gittigi icin sana sormak istedim. Ozelden yazarsan sevinirim aslinda
Sevindirmedin😏
Selamm
hımmm hiçbir şey yapamazsın ki
Evet karnım çok büyüdü artık hareketlerim sınırlı
İki git gel yapsın ne olacak
İstemedim işte. Zaten bebek büyüdü bayağı
tamam
ne desem boş şimdi
Oral yaprak rahatlatamaz mısın
O direkt ilişkiye girmek istedi bende istemedim
Slow missionary yapabilirdiniz
Ama hiç istediğim yoktu ilişkiye girmek hiç istemedim
İdare rdecek artık
Aynenn
Sen hareket etmeseydin girip çıksaydıda mı olmazdı
Öyle olmuyor işte
Neden ki yan dönsen o hafif bacağını aralayıp giriş sağlayamıyoe mu
Sağlar ama ben istemedim işte. Sadece ben yatsam o aktif olsa da bana giriyor sonucta
Evette o işini görmüş olur sen de zevk almış olursun işte de zevk alır mısın onu bilmiyorum
İstemeyerek girdiğim ilişkide zevk alacağımı sanmıyorum
Ya sen de zevk almaya bak yani o acının üstüne inim inim olmsk seni mutlu eder belki
Eee napalim şimdi
Yani hamilelikte 2 3 ayda yaptinmi zormuydu