Cinsel Yaşam Oral yapmak mı, yapılması mı daha iyi? Bilinmeeyeenşeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Oral yapmak mı, yapılması mı daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben yapmayı isterdim tabi ki de 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapılması tabiki ilk tercihimm ;) Yaparken de zevk alıyorum ama hiç diz kapaklarım zangır zangır titremiyor ;) Ama bana yapıldıgında bazen adımı unutuyorum zevktenn 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben ikisininde severim hele 69 olup birbirimize ritmik oral yapmanın keyfide ayrı bir güzel deneyen oldumu 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. saplantılı bir oral hastası olarak yapmak derim ben.. öncelikle.. gün boyu skılmadan yaparım.. harika ve lezzetli bir zevk.. 0 0 Yorumla
KartallJK Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Oral seksi sevmiyorum. Zevk almanın ve vermenin çok çeşitli yolları varken bence yakışıksız oluyor. Hijyenik değil her şeyden önce. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bencil değilim. Mutlu oluyorsam etmesini de bilirim. Eşitlik hayatımızın her alanında olmalı 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İkiside çok hoşuma gider yapmak %51 bana yapılması %49 gibi düşün ama 0 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Her birinin farklı tadı var ikiside olmalı 69 da olursa harika olur tabi 0 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Eskiden yaomayi daha cok seviyordum ama bu aralar yaptirmak 0 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl yapmak tabiki onun zevk aldığını gördükçe daha da hizlaniyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aman yüzlerce kişi aynı soruyu sormuş sen eksik kalsaydın bağri dd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 69 u tercih ederim. Hele iki tarafın birbirinin ağzındayken gelmesi... 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Oral yapmakta zevkli yaptırmakta yaparken altında zevkten kivrandigini görmek bile zevk veriyor 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Daha çok yapmak Yapiliyorda 4 1 Yorumla yazkızım4 +1 yıl 69 olmak diyelim mi Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Her ikisi 9 1 Yorumla Metraj03 +1 yıl Başarılı !!! Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Her ikisine karşılıklı 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İkiside karşılık yapmayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. yapmayı cok daha sevıyorum 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Karşılıklı olması iyi, 69. 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapılması tabi 😈 0 0 Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Yapmak 6 1 Yorumla Metraj03 +1 yıl Yaptın mı hiç Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben daha çok yapmaya bayılıyorum 0 0 Yorumla
FlörtözBakire Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl ikisi de 1 1 Yorumla remzi1905 +1 yıl en zevklisi zaten sırayla yapılmalı. yapılan elinde sigara ve viski ile hazzın doruğuna çıkıyor. Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yapmak da güzel 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. 69 olsun olmazmı 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yaptirmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Ben yapmayı isterdim tabi ki de
Yapılması tabiki ilk tercihimm ;) Yaparken de zevk alıyorum ama hiç diz kapaklarım zangır zangır titremiyor ;) Ama bana yapıldıgında bazen adımı unutuyorum zevktenn
Ben ikisininde severim hele 69 olup birbirimize ritmik oral yapmanın keyfide ayrı bir güzel deneyen oldumu
saplantılı bir oral hastası olarak yapmak derim ben.. öncelikle.. gün boyu skılmadan yaparım.. harika ve lezzetli bir zevk..
Oral seksi sevmiyorum. Zevk almanın ve vermenin çok çeşitli yolları varken bence yakışıksız oluyor. Hijyenik değil her şeyden önce.
Bencil değilim. Mutlu oluyorsam etmesini de bilirim. Eşitlik hayatımızın her alanında olmalı
İkiside çok hoşuma gider yapmak %51 bana yapılması %49 gibi düşün ama
Her birinin farklı tadı var ikiside olmalı 69 da olursa harika olur tabi
Eskiden yaomayi daha cok seviyordum ama bu aralar yaptirmak
yapmak tabiki onun zevk aldığını gördükçe daha da hizlaniyorum
Aman yüzlerce kişi aynı soruyu sormuş sen eksik kalsaydın bağri dd
69 u tercih ederim. Hele iki tarafın birbirinin ağzındayken gelmesi...
Oral yapmakta zevkli yaptırmakta yaparken altında zevkten kivrandigini görmek bile zevk veriyor
Daha çok yapmak
Yapiliyorda
69 olmak diyelim mi
Her ikisi
Başarılı !!!
Her ikisine karşılıklı
İkiside karşılık yapmayı tercih ediyorum
yapmayı cok daha sevıyorum
Karşılıklı olması iyi, 69.
Yapılması tabi 😈
69 seven kızlar favlasın
sen yaparsan , yapılması :P
Yapmak
Yaptın mı hiç
yapilmasi tabj. yapmayi sevnem
yapmak beni daha da coşturuyor.
İkisi de ama yapmayı daha çok severim.
Yaparım da yaptırırım da
Ben daha çok yapmaya bayılıyorum
ikisi de
en zevklisi zaten sırayla yapılmalı. yapılan elinde sigara ve viski ile hazzın doruğuna çıkıyor.
Yapmak isterdim
yapmak da güzel
69 olsun olmazmı
İkisi de
Yapmak
Her ikisi
ikiside birden
İkiside
Yapılması
Yaptirmak
69 harika
İkiside