Cinsel Yaşam Oral yapmak mı, yaptırmak mı? Sevdadk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Cevaplarinizi bekliyorumm Oral yapmak mı, yaptırmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Oral yapmak 0 0 Yorumla
AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Hem yapmak hem yaptırmak. İkiside güzel bir zevk benim için. Olmazsa olmazı. 2 0 Yorumla
Gone_Man Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İkisini de severim. Pozisyon olarak 69 ve facesitting çok severim. Bana yapılırken de dip yapması için kafasını bastırmayı severim. 0 0 Yorumla
23gazipolis46 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Hic yapmadım ama 69 pozisyonunda birbirimize yapmak isterim tekrar evlendigim zaman Bu arada profilime bakıp son soruma cevap verir misiniz? 0 0 Yorumla
Golgesizlik38 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 69% +1 yıl İkiside güzel. Suyunu ağzımda hissetigimde aroması çok hoşuma gitmişti. Tabi o bayılmak uzereydi 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Şöyle uzanacak açacak bacaklarını boşaltana kadar yapmak bana en çok zevk veren şey 0 0 Yorumla
YakisikliAlihan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Kadina yapmak ve kadinin zevkten senin kafanı vajinaya bastırmasi... Of diyorum 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl 69 olup hem yapıp hemde yaptırmak hemde bosalana kadar devam etmek güzel olmazmı 0 0 Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Yapmayı çok severim yaptırmayıda çok severim o yüzden yaşasın 69 sana göre hangisi 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hem yapmayi hrm de yapilmasini severim.Oral yaparak kadınimi zevkten cildtmak hosuma gider. 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her ikisi de mükemmel bir şey. Tabii ki erkeğin bu konuda kadını eğitmesi lazım önce.. 0 0 Yorumla
LegolasYeşilyaprak Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl İkisi de güzel. Ama aynı anda ikisini de yapmak gerek. Müthiş oluyor. 0 0 Yorumla
Nehii_ir Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tercih edicek olsam yapmak 5 3 Yorumla LegolasYeşilyaprak +1 yıl Tecrüben var mı Yorumla Nehii_ir +1 yıl evet var Yorumla LegolasYeşilyaprak +1 yıl @Nehii_ir iyiymiş o zaman Yorumla
Bayj3380 Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl Her ikiside çok keyifli.. ama yapanda yok, yaptıranda.. eşim sevmiyor :( 0 0 Yorumla
Duygusuzkızz Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Bence ikisi de ama yaptırmak daha güzel 8 1 Yorumla umutsuz6407 +1 yıl ister misin Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yapmayida yaptirmayida cok severim saatlerce yalarim 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben uzun uzun yapmayı severim ilk kez öyle orgazm yaptırırm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaptırmak aslında 4 1 Yorumla Antuan-Sovalye +1 yıl Yalturdigin var mi Yorumla
HardAktif Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yaptirmak ama tabi yapmayida seviyorum 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bulduk seçenekleri tartışma kaldı 😹😹🤦♂️ 0 0 Yorumla
Tamtakır___Kurubakır Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Direk 69 yapalım kurtulalım. 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evlenince ilk isteğim olcak yapmak 😅 0 0 Yorumla
Lessismore_ Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl yapmak ama her kadına değil hak edene 0 0 Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Her ikiside zevkli olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkisi de olmalı 0 3 Yorumla Antuan-Sovalye +1 yıl En çok hangisini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Antuan-Sovalye İkiside mutlaka olmalı birini seçemem :D Yorumla Antuan-Sovalye +1 yıl 3 k versem yapsak Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. İkisi de bence 0 0 Yorumla
AyşenurrAy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İkiside eglenceli 2 1 Yorumla Antuan-Sovalye +1 yıl Hangisi daha iuo Yorumla
sekscambazıyım Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Elma mı armut mu lezzetli? 0 0 Yorumla
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yaptırmak 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. İkisinde karşıyım 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yaptırmak 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yaptirmak 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Her şey karşılıklı 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İkiside babe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Oral yapmak
Hem yapmak hem yaptırmak. İkiside güzel bir zevk benim için. Olmazsa olmazı.
İkisini de severim. Pozisyon olarak 69 ve facesitting çok severim.
Bana yapılırken de dip yapması için kafasını bastırmayı severim.
Hic yapmadım ama 69 pozisyonunda birbirimize yapmak isterim tekrar evlendigim zaman
Bu arada profilime bakıp son soruma cevap verir misiniz?
İkiside güzel. Suyunu ağzımda hissetigimde aroması çok hoşuma gitmişti. Tabi o bayılmak uzereydi
Şöyle uzanacak açacak bacaklarını boşaltana kadar yapmak bana en çok zevk veren şey
Kadina yapmak ve kadinin zevkten senin kafanı vajinaya bastırmasi... Of diyorum
69 olup hem yapıp hemde yaptırmak hemde bosalana kadar devam etmek güzel olmazmı
Yapmayı çok severim yaptırmayıda çok severim o yüzden yaşasın 69 sana göre hangisi
Hem yapmayi hrm de yapilmasini severim.
Oral yaparak kadınimi zevkten cildtmak hosuma gider.
Her ikisi de mükemmel bir şey. Tabii ki erkeğin bu konuda kadını eğitmesi lazım önce..
İkisi de güzel. Ama aynı anda ikisini de yapmak gerek. Müthiş oluyor.
Tercih edicek olsam yapmak
Tecrüben var mı
evet var
@Nehii_ir iyiymiş o zaman
Her ikiside çok keyifli.. ama yapanda yok, yaptıranda.. eşim sevmiyor :(
Bence ikisi de ama yaptırmak daha güzel
ister misin
Yapmayida yaptirmayida cok severim saatlerce yalarim
Ben uzun uzun yapmayı severim ilk kez öyle orgazm yaptırırm
Yaptırmak daha eğlenceli
Yaptırmak aslında
Yalturdigin var mi
Karşılıklı ikiside güzel
kisiden kisiye degisiyo
Yaptirmak ama tabi yapmayida seviyorum
Bulduk seçenekleri tartışma kaldı 😹😹🤦♂️
Direk 69 yapalım kurtulalım.
İkisini aynı anda yapmak
Evlenince ilk isteğim olcak yapmak 😅
69 bunun çözümü
yapmak ama her kadına değil hak edene
Yapmak yapilmayada hayir demem
Her ikiside zevkli olur
Önce yaptırmak sonra yapmak
İkisi de olmalı
En çok hangisini
@Antuan-Sovalye İkiside mutlaka olmalı birini seçemem :D
3 k versem yapsak
Duştan sonra gelmiş ise yalanır. Yalatılır.
Birlikte yapalım mi
Biz 69 yapıyoruz.
İkisi de bence
İkiside eglenceli
Hangisi daha iuo
Yaptırmak benim koca alete de o yakışır
yapmak
Yaptırmak
Elma mı armut mu lezzetli?
Karsılıklı 69
İkisini aynı anda yapmak daha güzel
Yaptırmak