Cinsel Yaşam Oral yapmak mı, yaptırmak mı? Asiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 115 Güncellemeler+1 yıl Bende cevabimi soyluyorum yapmayi 🥳 Oral yapmak mı, yaptırmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Vajinal ve anal oral yapmayı seviyorum. Yaptırmayı çok severim ama partnerim nasil mutlu olursa uyarim 2 0 Yorumla
Bayj3380 Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl Yaptırmayı daha çok, ama yapmakta keyif verir,Ha bide yapan olması gerek, eşim yapmaktan hiç hoşlanmıyor. Her yapmyor, hem de yaptırmıyor maalesef :( 2 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Her ikisinide severim iyi yalarım iyi yerim dillerim ama yaptırmak daha çok zevk veriyor bana 🥵 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben ikisininde yapar ve severim en az yarım saat yaparim partner istekli ise dorasiy yapariz 2 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaptırmayı daha çok seviyorum ve de boşalma anında ağzın içinde olmayı.. taparım yani o kadına o derece… 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Oral seks olmazsa olmazımdir benim kadınım uyurken yalarım bakarım onu aynı şekilde bende isterim o derece çok seviyorum oral seks 0 0 Yorumla
35-ÇILGIN-ADAM-35 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yaptırmak 22 kalın dmrlı o dudaklard a izlemek zevkli 1 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl yaptırırsan yaparsın ama bu birazda partnerine baglı 1 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Her ikisininde çok seviyorum ve mutlu ederken mutluda olmak istiyorum ister istemez 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En son oral yaptırdığımda kız ağzına alamadı. Kötü bir oral olmuştı dişledi falan. İkisini de severim 2 0 Yorumla
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 1 ay olmuş ama cevap yazıyım biri yapsa çok hoşuma gider yaptırmayı çok istiuorum 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. en çok yaptırmak doyamam ozellıkle arabada dışarda 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yapmayı daha çok partnerimin kivrandigini görmek güzel bir duygu. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yalamayı daha çok seviyorum böyle ağzına boşalıcak ama yaladığın kadın off 2 0 Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İkisi 8 1 Yorumla Bayj3380 +1 yıl Ne şanslı eşler var Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hiç yaşamadım ilişki ama bence iliside ya 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Her ikisi de olmalı. 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İkiside 69 en güzeli 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ikisini de çok severimolmazsa olmazdır 1 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Duruma göre akma kokma olmadığı sürece yaparım 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. İkisi de var bende... 1 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tabi ki yapmayı 🥰 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yaptırması keyifli de işbelen kızsa 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şokella varsa olur ya da pudra şekerı 1 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İkisinide severim oral karşılıklı güzeldir 1 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Daha once yaptirmadim ama yaptim 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay ben korkarım, sevmem😨 1 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ikiside olmazsa olmazım 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Her ikisininde yapıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yaptırmayı tabii ki 10 1 Yorumla 35-ÇILGIN-_-ADAM-35 +1 yıl İyisin o zaman Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben yapıp kadını orgazma ulaştırmayı isterim 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Yapmayı daha fazla seviyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaptırmayı da yapmayıda ama yaptırmak gibisi yok 2 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim 😉Peki sen nasıl seversiniz olarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahh huriş ahh Yorumla
gökçe2334 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 67% +1 yıl ikisi de 5 1 Yorumla Bosislerbos +1 yıl Ağzının tadını biliyorsunn Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yaptırabilsem 1 kerecik... 2 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Yapmak bi tık daha cazip geliyor sanki :) 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. her şey olacağına varır 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. Her ikisi de 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yaptırmak 1 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. İkisinide 1 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Yapmayi 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. 69 tercih ederim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Vajinal ve anal oral yapmayı seviyorum. Yaptırmayı çok severim ama partnerim nasil mutlu olursa uyarim
Yaptırmayı daha çok, ama yapmakta keyif verir,
Ha bide yapan olması gerek, eşim yapmaktan hiç hoşlanmıyor. Her yapmyor, hem de yaptırmıyor maalesef :(
Her ikisinide severim iyi yalarım iyi yerim dillerim ama yaptırmak daha çok zevk veriyor bana 🥵
Ben ikisininde yapar ve severim en az yarım saat yaparim partner istekli ise dorasiy yapariz
Yaptırmayı daha çok seviyorum ve de boşalma anında ağzın içinde olmayı.. taparım yani o kadına o derece…
Oral seks olmazsa olmazımdir benim kadınım uyurken yalarım bakarım onu aynı şekilde bende isterim o derece çok seviyorum oral seks
Yaptırmak 22 kalın dmrlı o dudaklard a izlemek zevkli
yaptırırsan yaparsın ama bu birazda partnerine baglı
Her ikisininde çok seviyorum ve mutlu ederken mutluda olmak istiyorum ister istemez
En son oral yaptırdığımda kız ağzına alamadı. Kötü bir oral olmuştı dişledi falan. İkisini de severim
1 ay olmuş ama cevap yazıyım biri yapsa çok hoşuma gider yaptırmayı çok istiuorum
en çok yaptırmak doyamam ozellıkle arabada dışarda
Karşılıklı. Ama kadının kıvranmasını ilemek çok güzel
Yapmayı daha çok partnerimin kivrandigini görmek güzel bir duygu.
Ben yalamayı daha çok seviyorum böyle ağzına boşalıcak ama yaladığın kadın off
Ben ağzıma almayı severim.
İkisi
Ne şanslı eşler var
Hiç yaşamadım ilişki ama bence iliside ya
Ikiside 69 candır😉
Her ikisi de olmalı.
İkiside 69 en güzeli
ikisini de çok severim
olmazsa olmazdır
Duruma göre akma kokma olmadığı sürece yaparım
İkisi de var bende...
Tabi ki yapmayı 🥰
Yaptırması keyifli de işbelen kızsa
Evlenmeden olmaz böyle şeyler
Şokella varsa olur ya da pudra şekerı
İkisinide severim oral karşılıklı güzeldir
Daha once yaptirmadim ama yaptim
Ay ben korkarım, sevmem😨
Kesinlikle ikiside
Ikiside olmazsa olmazım
Her ikisininde yapıyorum
yaptırmayı tabii ki
İyisin o zaman
Ben yapıp kadını orgazma ulaştırmayı isterim
Yapmayı daha fazla seviyorum
Yaptırmayı da yapmayıda ama yaptırmak gibisi yok
Teşekkür ederim 😉Peki sen nasıl seversiniz olarak
Ahh huriş ahh
ikisi de
Ağzının tadını biliyorsunn
Yaptırabilsem 1 kerecik...
Yapmak bi tık daha cazip geliyor sanki :)
her şey olacağına varır
yapmayı
Her ikisi de
Yaptırmak
İkiside yaprken yaptırıyorum
İkisi de harika
Yapmak
İkisinide
Yapmayi
Her ikisini
Oral yapmaya bayılıyorummm
Yapılacak kişiye bagli😃😇