Sadece birini seçecek olsaydınız hangisini seçerdiniz?
Oral yapmak
Oral yaptırmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
oral yapmak tabi ki yani ben aslında oral yapmayı daha çok severdim partnerime çünkü benim için zevk almak değil aslında zevk vermek daha önemlidir. bu yüzden de yapmayı seçerdim ama aynı şekilde bana yapılmasını da severdim. özellikle bir kadını o zevki alırken görmek ve onun benim sayemde mutlu olduğunu bilmek hissi güzel bir his
Sevdiğim kadına hizmet etmek ve ona zevk vermek her zaman önceliğimdir. Oral yapmayı tercih ederim bu nedenle. Kadının anatomisi konusunda kendimi geliştirdiğim için hangi noktaya nasıl müdahele gerekir bilirim :) Yani yalaktan su içen bir inek gibi değil de daha ziyade hayalindeki gibi olurdu o kadının :)
Bu görüşe sesli güldüm 😅
Pekii kadının tecrübesizse?
Tecrübesinin olmasına gerek yok, cinsellikten bir haber olsa dahi doğası gereği sinir uçlarına ve hormonlara sahip. O sadece keyfine baksın, ben o hormonları en narin ve en güzel şekilde tetiklemeyi bilirim :)
Pekii tetiklediğinde de pasif kalan biriyse ne tepki verirdin? 🙂
Pasifliğine yahut aktifliğine bakmazdım. O an ona vermiş olduğum hazzın keyfini nasıl çıkartmak istiyorsa o şekilde çıkartsın. O an tek hedefim onun doruk noktasında kalmasını sağlamak :)
Merhaba ben sudeseven. Romantizme önem verdiğimi dile getirerek sevişmeyi daha çok arzuluyorum. Yanında yapılacak bakımlı temiz özellikle el değmemiş vajinasına seve seve oral yapmayı isterim. Bayılacak şekle gelene kadar oral sonrası birleşme muhteşem olacaktır.
Beni sevsen bence sürekli gizliden yazmazdın 🙂 Neden gizlendiğini de açıklamıyorsun.
Henüz hazır olmadığını düşünüyorum. Yazarsam direkt mesaj atarım.
Gerçekten istiyorum, eğer sevgin varsa artık LÜTFEN saklanma 🙂
Saklamasam şu an ney değiştirir?
Saklaman neyi değiştiriyor?
Hiç bir şey değil mi?
Unut gitsin sözdeseven 🙂
Sözde değildi. Unut dersen unuturuz.
Cevap
66Cevap
İlle de seçmem gerekiyorsa ''yapmayı seçtim'' ama yapılmasına da hayır diyemem ki! @sudesiyahseven , Deli, niye ille de bi tanesini seçmek zorunda bırakıyorsun insanı? Sanki seçmediğim zevkten mahrum kalacakmış gibi hissettim kendimi :) :P
Yaptırmak sanırım 🥰
Sende soruma gelir misin soru sahibi gizliyim davet edemiyorum? 😇
Kızlar, 55 kilo bir erkekle teke tek kavga etmek zorunda kalsanız kim döver 😊?
En sevdigim soru :) daha önce cevap vermiştim tekrar vereyim oral yapmayı erkegimi mutlu etmeyi son damlasına kadar seviyorum
İllaki biri dersen elbette yapmak olurdu çünkü iyi bir oral yapılan kadın sekste kendinden geçer ve yaşattıkları muazzamdır
Yasattiklarindan kasıt nedir? Yani ne yaparak yansitir
sadece biriyse yapmayı tercih ederdim. eşim ne kadar isteklenir ne kadar kendini iyi hissederse ilişki o kadar güzel geçebilir. en büyük isteklerimden hayallerimden biri de budur. eşimin kıvranışlarını izlemek. bunu yapabilmek. bakalım var bir hayalimiz... :D
Ben beklemem yaparmı yapmaz mı diye ben doğrudan kafamı gömerim ben seviyorum bayılıyorum hemde
bence her ıkısıde. ikitarafın mutlu olması daha buyuk zevk verıyor. ve benım ıcın karsı taraf nekadar hoslanıyorsa ınan daha cok hosuma gıdıyor
Ben vajinal seksden zevk almıyorum oraldan alıyorum zaten ne alakaysa o yüzden ikiside ama kesinlikle partneriminde benimde duş alma zorunluluğum olacak isterse 3-4 saat önce duş almış olsun yine alacak iki taraf içinde geçerli bu benim için
ağırlıkla insanlar yapmayı seviyor. lakin yapılması da güzel. 69 da güzel yani her türlü güzel
ikisi de güzel.. ama saplantılı bir oral hastası olarak yapmak derim.. gün boyu sıkılmadan yaparım.. harika bir zevk ve lezzettir... hastasıyımmm..
Bu ankete katılmıyorum çünkü her ikisi de, en sevdiğim şeylerden birisi duştan sonra sevdiğim kadın ile 69 yapmak
Once yapardim ama sonrasinda yaptirmakta asiri hosuma gidersi :)
Bence ikiside çünkü zevk almaya odaklanmak bencilliktir
Ben yapmayı severim... titretmek ve inletmek beni zevke boğuyor👅👅👅😍😍😍
Madem tek bir seçim hakkımız var yaptırmayı seçiyorum eee önce can sonra canan.
Titretmek Uçtugunu izlemek uçarken Sarılıp boynundan öpmek
Ben yapmayı seviyorum. Kadın merkezci ilişkiye girdiğim için yapmak daha güzel
Aslında yapmayı da yaptırmayı da çok severim. Özellikle 69 olursa süper oluyor
oral yaptırmayı seviyorum kadının önümde diz çöküp bana verdigi hazzı hiçbişeye değişmem
Tabikide yaptırmak güzeldir ama yapmayı da Severim karşılıklı olması güzel olur 🥵
Her ikisi olmazsa olmaz ama bana oral yapılmazsa bile ben severek oral yaparım bir kadında
Yap yaptır kendini kaptır sonra saptır koptur zuttur 😂
Yapmak yaptirmak berabaer yapmak seksin vazgecilmezidir
oral yapmak daha iyi olur en azından kadının zevk aldığını bilmek erkeğe kişisel bir özgüven verir
Kesinlikle yapmak, karşımdakinin zevk almasından haz alıyorum ben, ve kesinlikle kadınlar çok daha fazla zevk alıyor.. o suların dudaklarımın kenarından akması, mükemmel bir şey.
Zorunlu olsaydı yapmayı
Kızlar yapmayı daha çok seviyor ya nedense
Yaptırmak. Onu daha çok seviyorum. Ve boşalma anında oral yaptırmaya devam etmeyi.
Oral yapmayı severim. Saatlerce isteyen oluyor.
Hahaha 😄 40 yaşında dayı senle evlenmek mi istiyor
Şaka gibi dimi 😅 Arada geliyor sorularıma. Yani gelebilir, sorun yok ama evlenmek nedir 😅
Ikisi de
O zaman yaptırmak 🤠 ikisini de seviyorum ama yaptırmayı daha çok. Kadinlar sexe daha zor hazır olur ama erkeklerin işi daha kolay ☺
İçimden gelmesine göre söylüyorum 🤠 Bir de sexting yaptım. Reelde yapmadım sadece.
Kendi zevk suyumun tadına baktım ve kilodumu kokladım. Sizinki de aşşağı yukarı benimkine benziyordur diye düşündüm ama muhtemelen erkeğe oral yapmak beni daha çok zorlar. Çünkü bu siteden aldığım verilere göre kadınlarınki hafif ekşiyken, erkeklerinki hafif tuzlu. Ben tuzu çok sevmiyorum. Umarım çok tuzlu değildir 😬
Yapmak ve o ekşimsi suyu doya doya içmek birde o bal kutusunun kokusuyla çıldırmak
Yapmayı deli gibi seviyorum bacak arasında dil darbeleri
Partnerıme zevk vermek bana ayrı bır haz verıyor bu yuzden partnerıme saatlerce oral yapmayı ısterdım
Yaptırmak sen peki... penis önemli mi oralda sekli estetik olarak
İkisi de, damarli olmazsa daha iyi cunku fobim var
Damarsiz beyaz tenli penis ucu parlak pespembe nasıl
Ekstra kayganlastirmaya gerek var mı
Gayet iyi, gerek yok
Sık mastürbasyon yapan erkek oral da erken bosalma olur mu
Bilmiyorum
Penis inik halinde mi oral zevkli olur oral esnasında sertlesmesi yoksa ereksiyon da iken mi oral iyi
Hafif sertken daha ilgi cekici
Aynen ben inik halinde iken yapılmasını denemek istiyorum önce kendi kendine oral sırasında sünnet derisi sayrilip ucunu çıkartsın... frenulum kısmına dil darbe
Öncesi duş alıp yaptırmak istiyorum
Pırıl pırıl penise
Tabiki tutkulu bir oral yapmak. Partnerimi delirtircesine
Yaptirmak tabi tek secenek varsa cokda üzülsemde 🥲
Kesinlikle yaptırmak ☺️☺️
Ama yapmakta bi okadar hoşuma giderdi
O kadar hosuna gitmezdi. Cunku ikisini esit tutsaydin, yaptirmaktan bahsederken (kesinlikle) demezdin 🙂
Eşit demedim ki seçeneğim olsa yaptırmak isterim ama ikiside olsa yaparım da
Bi okadar da ne demek? Ayni seviye de hosuma giderdi demek. Celiskili konusmayiniz lutfen😅
Belki aklında çelişki bırakmak istedim 😂😂
En sevmedigim insan türü. Hayatimdaki cogu insani bu yüzden engelledim. Birdaha yapma, rica ediyorum 😃
Cidden mi özür dilerim ozaman bidaha olmaz çelişki bırakmak istedim şakaydı ama yine de kusura bakma 🙏
Affettim nazik insan 💜💜💜
Sevindim o zaman 🙏🙏
Ben yaptırmayı isterim sudecigim.
SEN?
Ikisi de
karşılıklı bebeyimsu
Sevmediğim bir olay
Yapmayı severim , o yapsada olur yapmasada
Yapmayı daha çok seviyorum.
Yapmak ve yaptırmak tüm mesele bu evlat
oral yapmak offf canım vajina çekti
İkiside güzel olur bence aynı anda