- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılOral yapmayı da çok severim yaptırmayı da.
Ben oral yapıyorsam dilimi vajinaya sokup zevk sularını tatmak, arada bir ıslak vajinaya şaplaklar atıp ısıtmak, sadece vajinada değil vajina çevresinde ve bacak içlerinde de dille ve sudaklarla keşfe çıkmayı çok severim. Vajşna dudaklarını ve klitorisi vakumlayıp somurmak, aşağıyı yalarken klitorisi okşayıp uyarmak ve partnerimin zevkten kıvranıp inmeleleriyle karışıkl başımı bütün gücüyle bastırmasının verdiği zevk kelimelerle tarif edilemez.
Ama oral yaparken yaptırmak yani 69 bunun masters degree seviyesidir. Onun zevki bambaşkadır. Hele ki iki taraf da dillerini ve dudakarını bir ressamın fırça darbeleri gibi kullanıyorsa muhteşemden de öte bir güzelliktir. Ve tabi ki karşılıklı birbirinin ağzına boşalmak ve yaşattığın zevkin meyvelerini tatmak harika bir zevktir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİsteyerek yapıldığında bedenine cinselliğine ne kadar yabancı olduğunu düşünürsek yapmayı uygun görmemesi de anlaşılabilir ayrıca erkeğin de rolü önemlidir bence kimse ağzında gırtlağının dibine kadar sokulmuş bir şey olsun istemes sonuç itibariyle
ama birçoğumuzun kabul ettiği üzere oral seks bazen vajinal seksten daha keyif verici olabilir hem kadın hem erkek için önemli olan bunu gerçekten isteyerek yapmaktır kadın yapmayı istiyorsa bunu erkek de hisseder ve aynı şekilde erkek istiyorsa bunu kadın da hissedeceğinden duygu yoğunluğu da işe girer ve bu yaşananı farklı bir kategoriye ve haz düzeyine taşımayada yeterli olur10 Yorumla
+1 yılBunları birbirinden ayırmak oldukça zor.. İkisinin de hem yaparken hem de yaptırırken, hem zevk verme hem de zevk alma gibi bir özelliği var..
İlla birisini seçmem gerekiyorsa, yaptırmak derim.. Çünkü farklı olarak hükmetmenin o eşsiz güzelliğini de sunuyor bana..12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim..
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de çok zevkli ya kesinlikle ikisi de olmalı bence hatta şöyle bir şey düşündüm 69 pozisyonu olmalı ben karşı tarafa yapmalıyım karşı taraf bana yapmalı bana inanılmaz derecede zevk vermeli ben zevkten bir taraftan kendimden geçerken onun penisi de benim ağzımın içinde olmalı 🤨
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yıl69 der konuyu kapatırım! Neden boş duralım aynı anda zevk alıp vermek varken
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılOral yapmayı çok merak ediyodum. İlk deneyimimde lavaboya zor yetiştim. Daha da yeni yemiştim. Ne yediysem kustum. Kızın zoruna gitmişti tabii ama ben çaktırmadım. Hasta olduğumu son birkaç gündür hep böyle olduğumu söylemiştim :) Bence yaptırmak daha zevkli
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerine bağlı bir şey.
Ben yaptırmayı daha çok seviyorum10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılYaptırmak amatör, yapmak profesyonel bir davranıştır.
60 Yorumla
+1 yılHer ikisi de olmalı kesinlikle.. Keyifli geceler..
80 Yorumla
+1 yılA şıkkı yapmak derim ve gerekçesine gelirsek, sekste ki mantalitem degişmez, zevk almaktansa vermeyi ve görmeyi onu hissedip daha bir ayrı hırçınlık iştahla fazlasını fazlasını yapmaktan kaçınmam asla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence ikiside zevklidir. Hiç yapmadım onu bilmiyorum tjjrjr.
20 Yorumla
+1 yılkarşılıklı tercihim ama midesi kaldırmıyorsa partnerime saygı duyarım ama ben vakumlar gibi. y*larım dilimi içinde gezdirir o zevk suyunuda içime çekerim yapıştımmı bırakmam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar ıcın yaptırmak zevklidir somurup ıyıce kıvama getrınce böğure böğure ard arda ucuşa gecen kadınrda var
10 Yorumla Partnerlerin karşılıklı birbirlerini anlaması birbirlerinin isteklerine göre davranması zevki doruğa çıkartır
10 Yorumla
+1 yılBen genelde yapmakdan zevk aliyorum yaptirmakdan da aliyorum ama yaptirmıyorum niye onun ağzını kirleteyim ki
10 Yorumla
+1 yılBen büyük zevk alırım, yaptığımdada partnerimin aldığı o zevki gördüğümde bana yapılmasında daha çok zevk alırım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılO anki duruma bağlı aslında ben yapmaktan da yaptırmaktan da zevk alıyorum açıkçası
10 Yorumla
+1 yılher şey karşılıklı iki tarafta birbirine yaptırmalı ister69 ister sıra ile nasıl isterseler.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişye göre degişir ama yaptırmak daha zevkli bende bi bayana saatlerce yapmayı severim partnerime
10 Yorumla yaptırmak tabi bu ama bencil olmanın manası yok bunun için.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılpartnerin kıvranarak kasılmalarını izlemek inlemelerini dinlemek gibisi yok
10 Yorumla
+1 yılyapmayı yaparken karşımdakini deli gibi kıvrandırmayı severim
10 Yorumla
+1 yılBen yapmayi seviyorum... partnerim de isterse o da yapabilir istemiyorsa ısrar etmem
10 Yorumla
+1 yılMutsuz olduktan sonra ne yapmak zevli ne de yaptırmak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılYapmak da, yaptırmak da apayrı bir zevk.. Ayıramadım ikisini de birbirinden.
10 Yorumla
+1 yılBeni kimse bitiremedi oralla, saatlerce yaparim diyen gelsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İkisi de güzel. Ama yaptığımda karşımdakinin aldığı zevki izlemek daha keyifli
10 Yorumla
+1 yılkendine yapılmasını istediğin şeyi karşındakine de yap
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen oral yaparken kendimden geçiyorum o koku o tat o ıslaklık off
10 Yorumla
+1 yılYapmakta yaptırmak ta aşırı iyi olsada yapsak kskekekkdsk🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılHer ikisi de ama yapmayı bir tık daha çok severim :))
10 Yorumla
+1 yılZamanı ayarlayarak hem yapmak hem yaptırmak ödevi paylaşmak herzaman iyidir her şey emek ister😉
10 Yorumlaiki gundur yapiyorum yaptiriyorum.. emmedigim yalamadigim bi tada vurmak
10 YorumlaKarşılıklı olmalıdır fakat ben yaptırmak değil de yapmaktan daha çok zevk alıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOral ıyyy oral seven kişiler mide yoksunu
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılıklı olmali
83 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap abartma :)
Cevap sahibi+1 yılİyi olmus 👌👌
Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Yapmak sjjddj
80 YorumlaYaptırmak 😂😂
10 Yorumla
+1 yılYapmayıda yaptırmak kadar severim
10 Yorumlaİkisini aynı yapmak daha hoş olur.. 69 gibi..
10 Yorumla
+1 yılBence en güzeli karşılıklı yapmak aynı anda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için ıkiside vazgeçilmez
10 Yorumla İkiside aynı anda alsam? 😅
10 YorumlaYaptırmak daha zevkli yapmak da zevkli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılOrtaya karışık altmış 9
10 Yorumla Özel bi konu bende kalsın
10 Yorumla
+1 yılBen yapmayı çok seviyorum🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Tabi ki yapmak ben yaptaktan daha çok zevk alırım
10 YorumlaYaptırmak
10 Yorumlayapmak da yaptırmak da keyifli bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisi de ayrı zevk
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapmak daha zevke getirir beni
20 Yorumla
+1 yılYaptırmak ve gözlerine boşalmak
10 Yorumla
+1 yılBenim tercihim yapmak
10 Yorumla
+1 yılYaptırmak
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben her ikisinden ayrı keyif alıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. 69 daha zevkli 🙂 ama yapmak şahsen ayrı bir güzel
10 YorumlaYaptıran ve yapan kişiye göre değişir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBana iğrenç geliyor
20 Yorumla Yapsak daha güzel
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapmak daha zevkli
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. İkisi de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. 69 candir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılBence yaptırmak ya
10 Yorumla - Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar