+1 yılDaha denemedim ama bence ikiside oldukça keyifli yaptırınca zaten anlatmaya bile gerek yok o sıcaklığı hissiyatı ıslaklığı hissetmek oldukça keyif verir diye düşünüyorum özellikle göz teması da kurulursa muhteşem olur. Bir yandan partnerime bunu yaşatmak onun derinliklerini keşfetmek o sıcak ıslak dokunma adeta yiyişmek ve onun zevkten dört köşe oluşunu görmek gerçekten bana bambaşka bir zevk verir diye düşünüyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yıl69. Kimsenin gönlü kalmasın 😂
43 Yorumla- +1 yıl
Ah be
- +1 yıl
En güzeli
- 1 yıl
Hastayım sana ve düşüncene
+1 yılYaptırmak tabiki
69 Yorumla- +1 yıl
partnerime yapıyordum utanmasam her dakika ağzına verirdim diyordu gerçekten bu kadar zevkli mi oluyor
- +1 yıl
Ya yapmasını bilene tabiki çoğu sadece acıtıyor
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun kadın için de erkek için de geçerli yapmasını bilmeyen çok acıtıyor
Aslında basit yani dil dudaklar ve emmek - +1 yıl
Ve yapmayan erkekler de var yapmayana ben de yapmıyorum ne bu bencillik tabiki karşılıklı olacak sadece kendine zevk bekliyorlarsa kendi kendilerine zevk versinler
- +1 yıl
Ve ben bunu gerçekten istekten ziyade ihtiyaç olarak görüyorum
- +1 yıl
Yapmamak sadece bi kaç durumda olur bence yani akıntı varsa kötü koku varsa kadının illede oral yap demesi biraz bencillik olur bence
Ama tertemiz vajina sadece zevk suyu geliyorsa bu vajinaya oral yapmamak sexe ihanet olur yani
Oraldaki zevki kadın da yaşamalı en azından ilk orgazmı oral ile olmalı ikinci ilişkide olur - +1 yıl
Biz ilişkiye girdiğimiz zamanlarda partnerim oralda ilişkiden daha güçlü boşalıyordu orgazm olurken de devam ediyordum baya uzun titriyordu
- +1 yıl
Yok ya erkeğinden kaynaklı dediğin gibi olsa tabiki yapılmamalı kimseye yapmıyor yani
- +1 yıl
Yani ben çok severek yapıyorum çok da hoşuma gidiyor yani kadına yapmak o aldığı zevki hissetmek çok güzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılfark etmez
10 Yorumla İlk olarak ben oral yaparım, sonra bana yapılır, daha sonra 69. Pozisyonu.
10 YorumlaLaa olm baska seyler dusunun:)
12 Yorumla- +1 yıl
Düşünemiyorum dayııııı
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ikiside zevkli karşılıklı olmali
10 Yorumla
+1 yılİkiside
10 Yorumla
+1 yılher ikisi de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptırmak
10 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer