Cinsel Yaşam Evli biri ya da sevgilisi olan biri seks teklif etse kabul eder misiniz? Ahendy Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Ederim Etmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evli biri ya da sevgilisi olan biri seks teklif etse kabul eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
H4ndsome Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Bu zamanda cogu kisi hayır dese de kabul edecek bir suru kisi vardır. Benim onceligim tanımaktan gecer kahveleri ısmarlasın bir, yangından mal kacırmıyoruz hahah 0 0 Yorumla
-iirene Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hayır etmem metres olmayı kabul eden kadınım diye gezmesin bence 2 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Aile kavramına saygı duyan hiç kimse kabul etmez. 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evliye seks baska olur evet derim, sen evli olsan baska erkek istermisin 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl teklif edenler çok oldu çok şeyler yaşadım ben hashdhsah 0 1 Yorumla pandaexpres +1 yıl İyi halt ettin. Birde övünüyorlar ya yüzsüzlükte hat safha da. Tarih tekerrürden ibarettir güzel dostum. Bunu aklının bir köşesine yaz😉 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evli olanı etmem sevgilisi olanı kabul ederim ettiğimde oldu sevgilisi olup da 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Seksin evlilikle alakası yok zaten ahlaksız bir şey bu spor 0 0 Yorumla
Handsome_devil Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Aramızda etkileşim varsa ve bulaşıcı bir hastalığı yoksa mümkün. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Başka birinin çüktüğü içine boşaldığı deliği mi yalayacağım 🤮🤮🤮🤮🤮Düşüncesi bile iğrenç. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Grup fantazimiz olduğu için eşimle kabul ederdik 0 1 Yorumla Subayyyy51 +1 yıl O derece Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ederim, teklif ettiğine edeceğine pişman ederim düşmanımı**gibi ** m 0 0 Yorumla
CandyGirlCandy Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Onunla aramda iletisim ne duzeyde ona bagli 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. zamanında evlilerden çok teklif geldi, yapmadım 0 3 Yorumla Ahendy +1 yıl Niye Yorumla tt_Escape_tt +1 yıl oturma milletin koltuğuna, gün gelir otururar koltuğunakarmaya inanıyorum Yorumla pandaexpres +1 yıl İşte bize böyle insanlar lazım @tt_Escape_tt👏👏 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Etti ve kabul ettim bir kez. Bir daha asla. 0 2 Yorumla Ahendy +1 yıl Niye Yorumla Zorunne388 +1 yıl Bana göre değil. Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. hayır ya o kadar abaza değilim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ederiz tabiki şartları uyarsa 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet ederim anında 😘 0 2 Yorumla gizliiiiing +1 yıl Yapicaz dimi aşkımm Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Evet aşkım 🤩 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hoşuma giden biri olursa olabilir. 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seks herkesle olabilir sorun yok 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ederim. Sen eder misin? 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Belli olmaz. Evliyi etmedim 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Evet kabul ederim 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ederim 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ederim 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. olm çok zor soruu 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. ederim ben 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. affetmem :) 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 😂😂😂 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Zamanında yaptımda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Bu zamanda cogu kisi hayır dese de kabul edecek bir suru kisi vardır. Benim onceligim tanımaktan gecer kahveleri ısmarlasın bir, yangından mal kacırmıyoruz hahah
hayır etmem metres olmayı kabul eden kadınım diye gezmesin bence
Aile kavramına saygı duyan hiç kimse kabul etmez.
Evliye seks baska olur evet derim, sen evli olsan baska erkek istermisin
teklif edenler çok oldu çok şeyler yaşadım ben hashdhsah
İyi halt ettin. Birde övünüyorlar ya yüzsüzlükte hat safha da. Tarih tekerrürden ibarettir güzel dostum. Bunu aklının bir köşesine yaz😉
Evli olanı etmem sevgilisi olanı kabul ederim ettiğimde oldu sevgilisi olup da
Seksin evlilikle alakası yok zaten ahlaksız bir şey bu spor
Aramızda etkileşim varsa ve bulaşıcı bir hastalığı yoksa mümkün.
Başka birinin çüktüğü içine boşaldığı deliği mi yalayacağım 🤮🤮🤮🤮🤮
Düşüncesi bile iğrenç.
Grup fantazimiz olduğu için eşimle kabul ederdik
O derece
ederim, teklif ettiğine edeceğine pişman ederim düşmanımı**gibi ** m
Etmem, etmemeliler, etmemelisiniz, etmemeliyiz.
Ayıp daa
Onunla aramda iletisim ne duzeyde ona bagli
zamanında evlilerden çok teklif geldi, yapmadım
Niye
oturma milletin koltuğuna, gün gelir otururar koltuğuna
karmaya inanıyorum
İşte bize böyle insanlar lazım @tt_Escape_tt👏👏
Etti ve kabul ettim bir kez. Bir daha asla.
Niye
Bana göre değil.
hayır ya o kadar abaza değilim
Ederiz tabiki şartları uyarsa
Evet ederim anında 😘
Yapicaz dimi aşkımm
Evet aşkım 🤩
Hayır tabii deli miyim?
Hayır hayatınsa biri olanla işim olmaz
Hoşuma giden biri olursa olabilir.
Seks herkesle olabilir sorun yok
Ederim. Sen eder misin?