Evli olduğunun altını çiziyorum
Ederim
Etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evli olduğunun altını çiziyorum
Dinen haram , ahlaken etik olmayan bir konunun sizin kendinize saygınız açısından değerlendirmenizi öneririm. her şey bir kenara süregelen hayatınızın bundan sonraki döneminde hangi kimlikle ayakta duracağınızı siz belirlersiniz.
Bende evliyim. Kadında evli idi 2 yıldır samimi bir sohbetimiz vardı. Cinsel ilişki teklifi ondan geldi. Çok istememe rağmen reddettim.
Bugüne kadar Allah bin şükür nefsimize sahip çıktık. Bundan sonra da böyle devam eder inşallah.
İş arkadaşı mı
İş çevremden kendi firmamdan değil
Ya nasıl cesaret etti
Cesaret konusu biraz farklı ama onu burada anlatamam.
Önemli olan evli olup olmaması değildir. Birbirimizi tanıyor muyuz ve birbirimize ilgi duyuyor muyuz bir çekim hissediyor muyuz, birbirimizden hoşlanıyor ve arzuluyor muyuz diye bakarım olaya.
Eşi dahil olmayacaksa, bekarsam ve benim belirlediğim mekana gelecekse ederim. Çünkü buna niyetlenen kadın benimle yaşamazsa gider başkası ile yaşar...
Cevap
52Cevap
Hayır etmem, ama evli değilse tabi ki ederim
yapmam yaparım diyende ister öz anne babam olsun ister öz evladım eğer bir gün daha kemikleri sağlam ağzını da kullanabilir halde yaşamak istiyorsa benden ve sevdiğim herkesten uzak durmak zorunda
ayrıca dikkatini de çekeyim yaparım ve daha güzel olur diyen bütün erkeklerin tipini Allah affetsin hepsi de ezik dejenere kan emici vasıfsız tipler bunlar çoğunlukla kız bile bulamadıkları için normalde yapmasalar bile başkasının kadınını çalma hayali o hasarlı egolarını ve kuyruk acılarını dindirdiği için böyle şeyleri hayal etmeyi bile seviyorlar çünkü o kadar ezik beceriksiz ve kendi dahil kimseye saygısı olmayan yozlaşmış boş tipler
İlgimi çekiyorsa güveni sağlamışsa evet kabul ederim. Ancak uzun ilişki insanıyım ben tek gece yaşayacak bir cinsel ilişki bana göre değil. Evli olabilir ama ilerleyen günlerde zaman neyi gösterir bilemeyiz. Güven önemli bu yüzden.
Hayır etmem çünkü kendime yakıştırmam ayriyeten bu durumdan hiç haberi olmayan bir insan var arkada yani bu çok kötü bir şey aslın da o eşinin yerine koysana kendini eşin seni başkasıyla seks yapıp aldatıyor bunun bir parçası olmam yani
Değer yargılarım kendime özgüdür :-) Bu hayat benim ve başkasının kapalı fikirleri ilgili düşünerek veya bunları önemseyip yaşayarak zamanımı çar çur edemem.. İçimden ne geliyorsa, düşünsel, hormonal, zihinsel olarak onu yaşamayı her zaman tercih ederim..
Herkes bunun çok muazzam bişey oldugunu söylüyor ama hep kendi yaşıtlarımla birlikte oldum evlş biriyle ilgili nasıl yaklaşılır nasıl olur hiçbir bilgim tecrübem yok ama istitorum yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim
Beni. İçin sorun yok karısı ile kendi düşünsün
Evli olmasi dişinda öylesine bi ilişki ise kendin bilirsin seni ucuz görmekten kaçınmıcaktır. Ama sevdiğin biriyse olabilir
Ben zaten eski kadınlarla birlikte olmayı daha çok seviyorum.
Evli fb vardı, gündüz iş yerinde ben 2 posta atıyordum akşam kocası işten almaya geliyordu.
Neresinde iş yerinin
Pandemide iş yeri boş oluyordu. Üst katta kullanılmayan wc ve bodrumdaki depo falan.
Zor olmuyor mu oralarda
İş yeri boş olduğu için kolay oluyordu aslında.
Şimdi doludur
yok şimdi ayrıldık
Tüh
niye ki
Kocası doyuramıyorlar bendinde yardım isterse ben yardım sever bir adamın onu doymasina yardım ederim insanlık ölmedi ya
Evlilerden uzak duruyorum. Sağlam bir kişiliği yoksa ki normal olarak olmuyor da bana hiçbir anlamda mutluluk veremez. Selam dahi vermem.
Bu tarz teklifin karşı cinsten gelmesi en başta itici gelir bana ayrıca cinsellik için kişinin medeni hali önemli evli biri ile olmamasını isterim
Evli olması niye farkediyor ki, Karşılıklı sevgi istek olduktan sonra başka şeye gerek yok.
dimi vicdan gibi mesela ya da ahlak ya da onur gurur halsiyet bunların hepsi gereksiz dimi
fransada yaşıyorum annemle babamın açık ilişkisi var bu tamamen zevkle alakalı bir durum aşk ayrı seks ayrı
Senin için sorun olmuyor mu
ilk başlarda karmaşıkdı ama sonradan bende benimsedim
Nasıl
direk soru altında ayrıntı vermek istemiyorum değişik şeyler yaşadım
Muhtemelen hayır diyemem. Yalan söylemenin manası yok
Bilmiyorum mantıken etmemem lazım. Ama bağlı kararlar akılla değil duyguyla veriliyor
Oral yaptircaksa vakumlattırmayı ve agzıma oturursa kabul ederim
etmem ama umarım çok kötü bir anımda da olmam şu an olduğum gibi :( :(
Ederim diyenlerin ahlaktan yoksun olduklarını düşünüyorum
eşi tatmin edemediği için benden yardım istiyorsa kabul ederim
Evli biriyle asla birlikte olmam.
Aldım ama kabul etmedim
Nasıl bu teklifte bulunabildi ki
Karakter meselesi iste
Etmem. Hakaret ederim. Şerefsizliğin lüzumu yok.
Yalan söylemese hayır
Neden olmasın zevki daha güzel olur
Hayır etmem o kadar sefil değilim
Ederim
Üzgünüm ama ederim
evli biri ile yaptım bir çok kez
İğrençsin
@anyaozturk22 teşekkürler.
Kabul etmem. Teklif eden cok oldu etmedim
kendinde bu cesareti bulmuş :D
Evlilik onun sorunu benim değil. Kabul ederim.
İcinden geçerim umrumda degil
Çatır çatır yaparım evli bekar bakmam 🥵🥵🥵
No problem kocası düşünsün banane
O anki hayvanlığıma baglı
ihtiyacı olmalı ki teklif ediyor
Büyük vebal. benden uzak
Kendi istedikten sonra seve seve yaparım
Teklif edene bağlı, seçiciyim
Teklif eden mi edilen mi oldun?
Karşılıklı çekim varsa düşünülebilir
Ölsem de aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evli mevli dinlemezdim.