Cinsel Yaşam Evli biri seks teklif etse kabul eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ederim Etmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evli biri seks teklif etse kabul eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Aramızda bir çekim ve etkileşim olup olmadığına göee cevabım değişir 0 0 Yorumla
nygma_Asmodemos Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bununla ilgili İsra suresi 32 ayet var Burada her şey açık zaten 0 0 Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Hayır tabiki neden ettiğini sorarım eşi yetmiyor mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kalkmışın dini imanı olmazbenle olmasa zaten başkasıyla olacakyakalanmayalım yeter 0 0 Yorumla
BirSıcakBuse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Evli biriyle olmadım henüz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teklif etse diye sordum Yorumla BirSıcakBuse +1 yıl Onu o an şartlara göre belirlenir şimdi cevap vermek samimi değil bence Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Etti ve bana reddetme sansida bırakmadı 😬 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Hayırr 0 0 Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Etmem. 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Etmem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet kabul ettim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cazip gelmişti ve hatun çok iyiydi Yorumla Soran +1 yıl Hamile mi kaldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır tabiki sadece seks iliskisiydi bizimki Yorumla Soran +1 yıl Bitti mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bitmek zorundaydi taşındım çünkü ama hala telde konuşuyoruz Yorumla Soran +1 yıl Kocasından daha mı yakışıklıydın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca daha zeki ve daha istekli Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. asla etmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aramızda bir çekim ve etkileşim olup olmadığına göee cevabım değişir
Bununla ilgili
İsra suresi 32 ayet var Burada her şey açık zaten
Hayır tabiki neden ettiğini sorarım eşi yetmiyor mu
kalkmışın dini imanı olmaz
benle olmasa zaten başkasıyla olacak
yakalanmayalım yeter
Evli biriyle olmadım henüz
Teklif etse diye sordum