Hiç başınıza geldi mi
Evet ederim
Hayır etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç başınıza geldi mi
Delikanlı adama yakışmaz evli kadınla uğraşmak. Adamlığı bilen yapmaz, boşanmış, bekar vs olur da evli ile asla. Onun yoksa bile karşısındakinin evliliğe saygısı olmalı, karaktersizlik tam anlamıyla. Ters durumlar, dünyada başka kadın, adam mı kalmadı milletin helali ile yapıyorlar. Üstelik çalma kapıyı çalarlar kapını demişler. Bu işler danışıklı dövüş, senin de başına gelebileceğini düşünürüm ben böyle durumlarda. Üstelik gerek yok sevmiyorsan-yapamıyorsan boşan. Boşandıktan sonra kimle istersen onla yat, dediğim gibi evliliğe saygısı olan yapmaz, karakter meselesi.
Evli olup olmaması bi kıstas degildir benim için! Onun beni - benim onu arzuluyor olup olamamama göre arzularım! Ve eger Onu arzulamışsam, evli olması bi engel teşkil etmez bana! Sonuçta ben onun evlilik cüzdanını degil, bizzat kendisine doymak istiyorumdur :) Belki saatlerce belki de aylarca
Bakma burada hikaye anlattıklarına, erkeklerin tamamı, kadınların ise %50 si kabul eder bunu ve ediyorlarda zaten. Aldatmalar çok arttı günümüzde.
Hatta evli olması daha da fazla heyecan verici oluyor onlar için. Aykırı olan şeylere meyilli oluyor insanlar
Çok başıma geldi ama kabul edemem 3. sayfa haberi olamam kocası ögrenşr öldürür beni ya da bunu bana karşı kullanır ifşa eder falan diye korkuyorum ben yoksa yapmak çok güzel olur
Teklif mi ettiler
Evet 4-5 kişi denk geldi konuşuyorduk falan 2 si KS den korktum yani hepsi kocası onları aldatıyor ilgilenmiyor onlar da dışarda arıyor amacan güvenliğinden korktum yoksa çok iyi olur
Cevap
56Cevap
Hayır. Onu uzak bir şehre çağırırım buluşmak için ve ekerim. Dönsün kendisi. 1 kuruş da vermem. Gerçi 1 kuruş kimseye vermem fakir gibi. Para vereceksem en az 20000 veriyorum ama ona 20000 bile vermezdim.
Evli kadınlarla fb ilişki yaşıyorum. Kocasıyla sıkıntısı olanlar daha doyumsuz ve çılgın oluyor.
Şu an 4 yıldır görüştüğüm kadın boşandı ve hala devam ediyoruz.
Geldi, etmedim de acayip bişimiş gibi sormuşsunuz zaten kabul edilmez yani, kabul etmek garip olurdu.🙄 Garipten kastım ahlaksızca!!
Bilmem.. Şu an kahveni nasıl istersin? Desen düşünürüm, ayrıca sek_s teklif edilmezki, yaşanır..
Okuldan arkadasti konuştuk oralara getirdi denemek istermisin dedi olur dedik bir süre yaptık sonra il değişikliğinden kaldi
Bu yaşta
Aşık olmadığım hiç bir kadına dokunmadım, dokunmam da. Evli ya da değil farketmez. Aşk var ise her türlü de olur.
evli bekar ziyade her kadın seks yapmam begenmem lazım evli bekar sonra bakarım ama cok begendiysem hayır demem herhalde denk gelmedim böyle duruma
Bu testin çoğu erkektir kadın istemez fazla
bekar evlı de olsa hayır derım.. bazen ınsanın kendısıne saygısı olması gerekır.
Kabul ederim neden dersen ihtiyacı var ki, bana geldi.
Buradan tanıdığım birisi sevgili olmak istedi. Boşanacağını söyledi, baştan yalan söyledi diye sorun oldu. Ama sadece sevişmek istediğini söylese hala devam edebilirdim
Bende evli olduğum için güzel oluyor heyecan daha fazla oluyor 😂
etmeye yakın biri olmustu da dedim olur da bana uzaksın dedim
sayısını hatırlamıyorum ama çok geldi ve hepsini reddettim çok şükür 😇😇
Basima gelmedi gelse ne olur bilemem sevgilim yoksa ùstùme dùseni yapardım
Kafalar uyuşuyorsa zaman mekanda müsaitse evet yapardım
Başıma geldi. Bende evliyim üstelik. Önce durumunu anlattı sonra böyle bir şey istedi
Evli biriyle birlikte olmak karaktersizliğin zirvesidir..
Başıma geldi ama bayan benim tarzım değildi kabul etmedim
evet başıma geldi tüm erkeklerin buna hayır diyeceğini sanmıyorum
kabul etmem asla
Başıma geldi hüsranla bitti
Nasıl
Asıl bekarsa ilgimi çekmez
Neden
Çünkü tercihim hep bu yönde oldu. Aşık olmaz, ses çıkarmaz, kafa ütülemeez. Senin görüşün nedir?
Neyi aşık olmasın evli ki
Ben kuralımı baştan koyarım. Aşk meşk olmaz. Ama herşeyi yaşarım
Hamile kalırsa
Bırakmam. Bu tipte kadınlarla birlikte olmam. Kuralları baştan koyarız
Hiç olmadı mı evli senden çocuk isteyen
Bu konuyu buradan konuşmasak
Ederim evli bi çift ile beraberim ztn
geldi ettim. pişman değilim gene ederim :D
Kabul etmem başıma çok şeyler geldj
O anki koşullar önemli
Asla etmem iğrenç bişey
Evet geldi kabul etmiştim ve beraber olmuştuk
Ederim hoşlandığım biriyse
Merhaba gelsmee
Ederim koşa koşa giderim
Etti ve yaptım da.
Sonra
Sonrası heyecanlı bir şekilde devam etti. Kıyaslamalarla ve isteklerle.
Ettim ama evli olduğunu bilmiyordum..
Nasıl öğrendin
Bilemedim
Evli msn?
Yapmam zaten o teklifi etmeden yüz vermem dinlemem
Peki sana teklif etse sen ne derdin
isteyene gereken ilgiyi vericeksin...
Çok yanlış
Evet 2 kere evli biri ile birlikte oldum
Nasıl tanıştınız
Ederim ki etdim
Sonra