Evli olduğunun altını çiziyorum
Kabul ederim
Etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evli bir kadın duyguları için erkek ile sevişmek ister çünkü kocası dokunmuyor ise kadını takmıyor ise kadın sevilmek ister tabi severken de yatağa kadar gider evli bir kadın başka erkeğe dokunduğu için belki kocası ile hiç bu kadar mutlu olmadığı kadar zevk mutlu olur onun için evli kadın için takıncalı çünkü kocası ile hiç mutlu olamaz
Bu konuyu karaktersiz rezillik gibi ahlaki şövaleylikle eleştirenlerin hiç biri kad9nlar da dahil tamamen duyar kasmak için söylüyor.
Kendi adıma daha önce yasadım yaşayabilecek cesur kadın olursa yine yaşarım... tabi kadın bağlamayacak bu konuda kadının güvenilir olması önemli.
Eden kadınlar oldu sadece 2 tanesini kabul ettim
Cevap
43Cevap
Eğer beğenirsem neden olmasın. Evli erkeklerle seks yaptığım oldu. Ama baştan açık açık söylemeliler.
@Ceren__Ceren bende öyle düşünüyorum olacaksa açık açık konuşulmalı kartlar açık oynanmalı gizli kalmalı ikimizin arasında
Yuh ya şu ana kadar oy veren kızların hepsi kabul etmem demiş. Erkeklerin hepsi kabul ederim demiş. Tutun biraz kendinizi erkekler ya
yorumlari oku bnce kabul eden kiz daha fazla
@Keremcan2021 yoo erkek oranı daha çok
ya tabiki azginlikta erkekleri gecemezwinz ama kizlarda baya varmis yabi ben buladr beklemiyordum
@Keremcan2021 ben de beklemiyordum ama iki taraf için de yanlış
ya tabikide gerckte olmasi yanlis ama sanl ortamda bi sorun olucnai dusnmuyorum sahsen
tek gecelik olmak kaydıyal kabul ederim, sende etmelisin
Vallahi keyif benim keyfim, hayat benim hayatım, seçimlerim de yaşamım demektir.. Diğer taraf beni ilgilendirmez 😌 Kendi isteğime bakarım.. İsterseniz bencil diyebilirsiniz arkadaşlar
Bu siteden bile evli kadınlarla ilişkim oldu.
Son fb evliydi yaklaşık 2 yıl sürdü. Benim fantezim de evli ve mutsuz kadınları mutlu etmek.
Kaç tane oldu
bu siteden 3 kişi oldu. reelde 4
Sizde evli misiniz
hayır ayrıldım
Güven veren bir yapınız var o halde
sadece o değil ki :)
hem büyük penis hem enerji hem de fanteziler
Evliyim diyorum sanalda. olsun ben arkadaş olmak istiyorum diyorlar. onlarca defa başıma geldi. bunlar bizi ne sanıyor. sürekli mastürbasyon yapan seviyesi düşük karaktersizler yapar bunu
Birkaç kişiyi red ettim öyle adı zamparalar aşırı reziller
affein kiz gözüme girdn
Oylamaya baktım da sorsan herkes namuslu, herkes timsal bu konuda. Anket sonucuna bak bir de. Hey yavrum hey.
etmeyen kalmadı gibi bir şey zaten, bir tuaflık var bu işte ama sağlık bakanlığı farkında değil..
Sağlık bakanlığı ne alaka
Yaygın bir problem var bu aralar. Eşinde cinsel isteksizlik şikayetini her yerden duyar oldum. Covid yan etkileri arasında var bazı araştırmalara göre de. Farklı arayışa giren bunu boşanma nedeni gören kadın sayısı bir hayli fazla. Kitlesel problem gibi, böyle durumları hemen fark etmeleri lazım ilgili yönetim kurumlarının ama bunla alakalı haber bile yok. Sadece siddet v. s. olan ilkel olayların haberleri var, ama arkaplanda yüz binlerce benzer nedenlerle dava oluşumu var. Aldatma, cinsel soğukluk v. s.
Evet kocasını öldüren kadın serbest kalmış
soru başka anlamında yanıt dönersin diye düşünmüştüm, beyleri ürkütme şimdi dur..
anketine katıldım, ama yanıtı bende saklı, o konuda yazmadım.
Yaz o zaman
hayır, ama şöyle de bir şey var, kimisi evli olduğunu gizleyerek yan hattan v. s. görüşebiliyor babam kızdığı için telefonu açmıyorum ders yapıyorum felan diyor mesela meğer evli ve kocası uzak çalışanmış çok da üzerine düşmüyormuş gibi şok itiraflar çıkabiliyor. uzun zamandır boşanma sürecinde ayrı şehirde yaşayıp farklı arayışta olanlar var, eşi yurtdışında olduğundan özgürleşenler var. yeni kimlikte de yazmıyor zaten evli mi değil mi, kvkk denen zımbırtı çıktı sağolsunlar kimse kimseyi hiç tanıyamaz oldu.
Çok doğru kadınlar daha çok aldatıyor artık bizim malahallede 2 tane çocukları kocasından çıkmayan kadın var
mahalle ilişkilerinde daha fazla gizli olaylar, kadınlar hatta birbirine numara veriyor.
mahalle ortamında yaşarken bulaşmadım, yine de yalandan dolayı istemsiz oldu geçmişte.
Bekarım mı demişti
bekarmış gibi anlatmıştı her şeyini, farklı bir dünyanın insanı çıktı. kimisi sanırım sırf mal mülke ortak olmak için birileriyle evleniyor.
Evet neden evlenecekler ki
bunu aldatanlar için mi yazdın şimdi, kadınların geneli için mi..
Çoğu aldatıyor zaten aşk dediğimizin ömrü max 2 yıl kimse aşk için evlenmez
öyleyse anket cevabımı güncelliyorum. kabul ederim (evlenmem de)
Tm
Sen neden evleniyorlar sanıyordun ki
çevremdekiler evlendi ya, evlenmiyorlar demedim, %99'u mu problem yaşar ona şaşırıp yorumladım sadece.. ben zaten evlenmeye başka nedenlerle sıcak bakmıyordum, şimdi hiç bakmıyorum.. hatta soyguncu gözüyle baksam haksız sayılmazmışım..
Ne evlisini ne evsizini kabul etmem aslanim. Helalim benim velinimetimdir. Gizli olmamin sebebi ben utandim sizden!
Irz düşmanı değilim engellerim kendime hakaret sayarım bunu
Kadınlar yine sadakat tutkunluğu maskesiyle yazıp çizmişler. Hiç inandırıcı değilsiniz.
sevgili gibi yalan dolan saçma ilişkilere inanmayanlar için daha mı çekici sanki belki biraz eşit şartlarda
Aldatılmak istemem ve kimseyi aldatmam; beni kullanarak başkasının aldatılmasını hiç istemem.
Hoşlanmadığım muhabbetim olmayan biri asla olmaz ayrıca evlilik farklı biey.
hayır tabiki olmaz derim
bana bekar lazım bekarrrr
Çekici buluyorsam medeni durumu önemli olmaz..
ederim gizlilik olacaksa ya sen
Ederim. İkram geri çevrilmez
3 defa kabul ettim zaten jdjsjd
kim olduğununa göre değişir benim de arzuladığım biriyse neden olmasın
Ederim.. Çünkü ben de evliyim... 😊😊
kabul ederim ve onu uçururum
Evlilerin de seks e ihtiyaci var.
Neden kolay olmasin. Zaten mantık olarak baktigimizda cinsellik istemeyen bir erkek neden evlenir evliligin icinde bununda oldugunu bile bile? Her erkek cinsellik ister ve bunu sevdiğiyle yaşamak ister. bence sizin anlatmak istediğiniz şey adamın karisini mutlu etmemesi ve yetersiz olması. Fakat bunlar konuşularak halledilebilir her sorunun cozumu aldatmak değildir. Olmuyorsa kocasindan boşanabilir. Boşanamıyorsa o zaman bu yola sapabilir
@-DLR- Bi cok erkek artik karosindan bikiyor ve Farkli fatneziler farkli kisilerle olmayi arzuluyor. Karisindan soguyor karisi ile birlikte olmak istemiyor. Ama karisinida bosamiyor, kadinda isi gucu yoksa gidecek yeri yoksa cocuklari varsa bu sekilde idare etmeye calosiyor. Kadini bu duruma kocasi dusuruyor
ederim. evlilik benim sorunum değil onun sorunu :)
Bir kerede olsa bu zevki tatmak isterdim.
Etkilenirsem kabul ederim.
Kaç yaşında olduğuna bağlı biraz da
Etmistim yine olsa yine
Sen ne cevap verdin onu desene
Evet çünkü çok azgınım dlglgllhh
Evlilerden hep tiksinmişimdir.
Kişisine göre değişir
etmem yallah
Kafalar uyuşuyo mu
Yok vebal
işim olmaz
Ettiklerim oldu