Yabanci-turk melezi biriyle beraberim. Iliskimiz cinsellik olmadan hatta bunu konusmadan ilerliyor. Benim ilk iliskim. Bu sitede ya da baska sitelerde erkek arkadasim surekli konuyu cinsellige getiriyor diyorlar. Bizde bu yok.
Mesajlasiyoruz ama baska konulardan. Ben ona okudugum kitaplari soyluyorum, o soyluyor surayi surayi gezdin mi diyor hayir diyorum, musait olunca beraber gezelim falan diyor. Bu sekilde mesajlasiyoruz.
Yani bilmiyorum benden mi cekiniyor. Avrupada dogmus buyumus biri. Belki doymustur boyle seylere o yuzden de girmiyor olabilir. Bircok kiz rahatsiz oluyor bu konusmalardan bunu bildigi icin yapmiyor olabilir belki. Bilmiyorum. Normal mi sizce? Ilk iliskim oldugu karsilastirma da yapamıyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet normaldir yani benim de amacım cinsellik olmadığı için konuşmam bile. çünkü benim amacım aşkı yaşamak sadece
Konuşsa sıkıntı, konuşmasa sıkıntı. Anlamak çok zor hemcinslerimi.
Erkekleri anlamak zor asıl. Ben bu durumdan memnunum açıkçası. Ama bizim turk erkekleri her sekilde konuyu bel altina bagladigi icin garip geliyor bunda. Normal erkek arkadaslarim birkac defa girisimde bulundu. Yani o yone kayan cumleleri oluyordu. Neyse konusmayalim daha diye engelliyordum sevgilim degillerdi zaten. Tam anlamiyla karsilastiramiyorum o yuzden. Simdi bizimkiler boyle olunca insan garipsiyor. Yoksa bence olmasi gereken de bu. Ama bir yandan acaba bunlari baskasiyla mi konusuyor. Kendi ulkesindeki kızlarla mi konuşuyor, beraber oldugu fb gibi biri mi var yoksa kendini tutuyor mu gibi seyler dolaniyor kafamda. Turk erkekleri cok ac bu konuda malum. Biriyle beraberken bile yedekleri oluyor illaki. Birde turk erkekleri aldatmalarina kilif bulmak icin sen benimle yapmiyordun, konusmuyordun bende baskasiyla yapiyorum gibi savunmalari var ya. Acaba bu adamda mi boyle diye düşünüyorum ister istemez. Ama bu adam turk erkegi ozellikleri taşımıyor pek rahat ol diyorum bir yandan kendime. Bilemiyorum ya. Bu iliski isleri ne zormus
Belki o da bu konuyu açarsam soğur gibi düşünüyordur.
Seni sevdiği aşikar. Fakat seks konusunda tam bir sürpriz yumurta
25~29 yaş aralığında bir erkek Avrupa'da cinsellik alkol parti vs vs doymuş oluyor. Buradaki gibi maddi sebeplerden dolayı adamlar kıt kanaat yaşamıyor.
Kizlarin cinsellik konularina girmeye calismasi çok itici engelliyorum direkt
Yok artık daha neler bence konuşmanız gerek
Belkide cinselliğe yeterince doymuş birisidir
Olması gereken
Hangi ülkede yaşıyor... sen hangi ülkede sin
Olabilir
Nasıl oluyor ama sende mi istemiyor sun konuşmak?
Anormal gibi
Olmaması garip