Cinsel Yaşam 4 buçuk aylık ilişkide cinsellik olmaması normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Neden istemiyor sizce 4 buçuk aylık ilişkide cinsellik olmaması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ToplumAvcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evlilik öncesi istemiyor olabilir. İlişkinin süresi cinselliğe giden yol değil 0 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl iliski icin mi berabersin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onun için beraber olsam devam etmem Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Türk erkeklerine güvenemiyo ya da fazla dindar 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden ama ya çok oldu öpmedi bil e Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona sor ne diyo Yorumla Soran +1 yıl Yok ya belli olmaz ne diceği Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrenmen lazım nedenini Yorumla Soran +1 yıl Öylede işte sorulmazki ama öpmeyen birine buna sorarsan kızlarımızın klasik cevabı Abaza der Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaaa yerimm nasıl da düşünüyor Yorumla Soran +1 yıl Yani oyüzden yapıcak bişey yok sanırım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakiroş mu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Benim bildiğim bakiroş evet kdkdkkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman sorduğun soru saçma 4 ayda neden bekaretini bozdursun evlenmeden bozdurmamalı Yorumla Soran +1 yıl Ya onuda bilmiyorum açıkçası bakir dedimde bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Da ayrı furki Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Soran +1 yıl Senin adın ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evlilik öncesi istemiyor olabilir. İlişkinin süresi cinselliğe giden yol değil
iliski icin mi berabersin
Onun için beraber olsam devam etmem
Türk erkeklerine güvenemiyo ya da fazla dindar
Neden ama ya çok oldu öpmedi bil e
Ona sor ne diyo
Yok ya belli olmaz ne diceği
Öğrenmen lazım nedenini
Öylede işte sorulmazki ama öpmeyen birine buna sorarsan kızlarımızın klasik cevabı Abaza der
Yaaaa yerimm nasıl da düşünüyor
Yani oyüzden yapıcak bişey yok sanırım
Bakiroş mu
Benim bildiğim bakiroş evet kdkdkkd
O zaman sorduğun soru saçma 4 ayda neden bekaretini bozdursun evlenmeden bozdurmamalı
Ya onuda bilmiyorum açıkçası bakir dedimde bilmiyorum
Da ayrı furki
Ne
Senin adın ne