Cinsellik vs konuşmuyoruz hiç. Öpüşme de birkaç kere oldu o da anlık bir şekilde.
Benim açımdan sorun yok ama o ben istesem cinsellik yaşar. Sadece ben istemiyorum diye teklif etmiyor
Sizce bir erkek bunu sorun eder mi?
Cinsellik vs konuşmuyoruz hiç. Öpüşme de birkaç kere oldu o da anlık bir şekilde.
Benim açımdan sorun yok ama o ben istesem cinsellik yaşar. Sadece ben istemiyorum diye teklif etmiyor
Sizce bir erkek bunu sorun eder mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Etse 8 ay durur muydu? İnan bana 1 ay geçmeden senin istemediğini anlayınca salar başka kapılara giderdi.
Teşekkür ederim ama hani teklif etsem kabul eder bence :/ bu yüzden aklıma takiliyor. Belki bunu yaşayabileceği birine gider diye
Tabi ki de erkeklerin %99u kabul eder zaten en mıhafazakar en istemeyeni bile ortamı olursa durmaz. Ama eğer saygı duyuyorsa bu da güzel sen sırf başkasına gitmesin korkusuyla girmemelisin ilişkiye. Ayrıca çok istiyorsa konusunu açmasını, sormasını, seni kıvama getirmeye çalışmasını da bilirdi bence çok da zor değil çünkü
Su akar yolunu bulur. takılma. Sen açık kapıysan zaten yeri geldiğinde yaşanır. Demek ki senin eleman biraz acemi
Ben istemiyorum zaten bunu dedim ona
Hımm
Sen istemiyorsan zaten oda yapamaz
Teklif de etmiyorsa bence sorun yok, zamanla açılmazsa sen bir kapı açarsın
Ben istemiyorum ki hiç
O zaman sorun yok yine de
En azından şu an
8 ay dayandığına dua et amwq; yakında ayrılır merak etme, ya da belkide başka kızlarla gideriyordur o muhabbetleri
Bazı insanlar bu konulara çok uzak bağ kuramıyor insan bu bazen uzun zaman sonrada olsa ayrılık getiriyor
Sorun etseydi 8 ay devam etmezdi, böyle düşün.
Ben nedense cinsel bir şeyler yaşadıktan sonra ilişkinin bozulacağını düşünüyorum bilmiyorum
Evlenincede evde iki arkadas oturursunuz aman evlilik bozulur falan man kafaaa
Evlilikten bahsetmedim ama yine de sen bilirsin
Ne alaka a. p evlenmeden iliski bozulcabi dusunuyorsan o kisle evlenincede bozulmazmi insalr evlenince degisiyormu
Olur tabi a. p mezerami goturcen versen olcen mi alt tarafi bir delik
Ne güzel işte. Daha ne istiyorsun?🤦
Belki yasiyacak kız bulsa ona gider
Öyle birisi olsa çoktan bahsederdi
baban zengin mi gülüm
Istemiyor musun laan 😂😂😂
olmaz ve olmamalı da
Nasıl yani
Olmaz
Olur
Eder veriver
Neden olmuyor sen neden istemiyorsun