5 aydır sevgiliyiz ve cinsellik vs. konuşmuyoruz. Sadece 3-4 saniyelik öpüşme ve sarılma oldu. Bu arada bakireyim.
Sizce böyle olması yeterli mi? Benim ne yapmam gerekiyor
5 aydır sevgiliyiz ve cinsellik vs. konuşmuyoruz. Sadece 3-4 saniyelik öpüşme ve sarılma oldu. Bu arada bakireyim.
Sizce böyle olması yeterli mi? Benim ne yapmam gerekiyor
Siz bu kadar ezikmisiniz seksi geçen süreye göre mi yaşayacaksınız olacaksa aradığın özellikler varsa yaparsın bu süre takıntınızı anlamıyorum kime ne sizin seks hayatınızın süresinden sen ver kararını
Cevap
16Cevap
Sen ne istediğini ne karar vermen gerektiğini bilmiyorsun. Olgunlaşmadan bence cinsellik yasama kimseyle.
Evet sadece evlenmeden ilişkiye giremem
İliskiye girmemek gibi niyetin kesin ise sevgililik döneminde anal seks yapabilirsin en fazla iki tarafında tatmin olması icin
5 aydır hiç cinsellik konuşmamak? Bu çok saçma ihtiyaçlarınız bunlar sonuçta ilişkiye girmeseniz de konuşarak beraber rahatlamıyorsanız nasıl rahatlıyorsunuz arkadaş? :D
Bilmem ben kendi kendime yapıyorum. O nasıl bilmiyorum
İşte neden sevgilin ile değil mesela? Beraber konuşarak bunu neden yapmıyorsun?
O konu açmadı ki ben nasıl acicam :/ ve ilişkinin bozulmasindan çekiniyorum
O konuyu nasıl açmaz onu da anlamadım çok mu mesafeli duruyorsun bu konuda? Sen kendi kendine tatmin oluyorsun ama erkek arkadaşın nasıl oluyor acaba?
Biraz benden çekiniyo herhalde😅 Ne yapmam lazım şimdi?
Ya çekinmek de bir yere kadar sonuçta sarılıp öpüşecek kadar yakınlaşmışsınız sana hiç fantezi dünyanı isteklerini v. s. sormuyor mu bu adam?
Yok sadece öpmek sarilmak gibi ve kendisi o konulara girmesse ben nasıl giricem kii
İşte onun başlatması da gerek hiç imada da mı bulunmadı?
Çok az bulundu ama yani on sevisme kısmı olur o sadece
Nasıl yani merak ettim gizliden çıksam bir yazsan?
Sessizlik hayır mı demek oluyor en azından cevap verirsen :)
Sen begen ben yazarim
Beğendim
Sen de bakirelik kalmadi artik o yuzden sorun yok istememesi de ilginc ona sormak gerekiyor
Bakirelik kalmadı derken? Sarılınca gidiyor mu😅
5 yıl çok uzun. en azından sürtünme evresini geçmeniz gerekirdi. elle okşama boşaltma gibi.
Yıl değil ay
Daha fazlasını aramaz dimi? Belki beni çok mesafeli buluyordur
Ama çok sık bulusmuyoruz yani 10 günde 1 falan veya haftada 1
Evet ama çalışıyor ve aramızda biraz mesafe var. İşten çıkıp gelene kadar saat 9-10 oluyor o saatte de dışarı çıkamıyorum pek
Böyle olması daha sağlıklı herhalde
Akışına bırakın ve gayet güzel bu şekilde.
Marıo mu oynuyosunuz siz 5 aydır
isteğine ve isteklerinize bağlı
Neden yeterli olmasın kocan mı?
Yok da sanki erkekler cinselliğe Önem veriyor
Erkeğin önem vermesi neden senin için önemli olsun. Bu kafayla sevgili dediğin herkese kendini açman gerek.
Doğru. Sırf bu yüzden ayrılmak isteyen sevmiyordur zaten dimi
Niyeti farklı olur evet. Zaten erkeklerin geneli sevgililiği cinsellik için araç olarak kullanır.
İnşallah öyle biri değildir:/
Sen zaten kendine temas ettirmeye başlamışsın. Açılışı yapmışsın devamını da ister.
Yoo sarılmak normal. Sarılma mi diyim adama
Öpüşme peki o da cinsel bir eylem.
Başka bir üye ile yorumunu gördüm de sen zaten o yolun yolcusu imişsin 😀
Ne diyorsun?
Yolcu yolunda gerek kendini sömürt bebeğim zaten hamurunda varmış 😀
Cinsellik olmamalı. Tutun kendinizi
Soruna beğeni attım 😊
İyi dayanmışsın
Sana kalmış bir durum
Olmamali
Yeterli bence
Yeterli fazlasını istemesin