Erkek arkadaşım ile cinsellik konuşsam nasil olur daha 2 3 aylik sevgiliyiz ve ondan öncesinde de tanışıyorduk sizce konuşulur mu konuşmalımıyım 4 5 ay kadar da flört tarzinda konstuk daha öncesinden dediğim gibi tanışıyordum konuşmalı miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Siz çok yavaş ilerliyorsunuz haberiniz yok 😂 düşünüyor musun bir de? Geç bile kalmışsınız. Konuşmayı geç icraata bile geçilir bu kadar sürede. Flört ettiğim insanlarla bile çok konuştuğum oldu, sizin 4-5 ay flört zamanı var üstüne 2 ay sevgili, gerçekten bir terslik var bence, sevgilin konuyu açamıyordur belki de söylersem ters tepki verebilir diye.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka kiminle konusucaksin?
Sorun şurada sadece. eğer seni sadece bunun için istiyor gibi hissediyorsan konuşma bırak kendine o uzaklaşır zaten kendi kendine ama sevdiğini biliyor hissediyor isen bir ilişkide cinsellik en azından konuşma olarak ufak ufak temaslar olmadan olmaz bence asla. Olur hayır diyen ya dinine çok düşkündür (saygı duyuyoruz olabilir sonuçta) ya da yalan söylüyordur ufak ufak konuşmak dokunmak bence heyecan dahi katar yoksa ne birader arkadaş misiniz kanka mi da sürekli sohbet edin okey atin yoksa yani dokunmak konuşmak istemeyen sevmiyordur hatta bence00 Yorumla
+1 yılevet hatta yaşanabilir de bu tamamen o kişiyle aranızda ki çekimle oluşan bir şeydir, o değilde bir başkası konuyu oraya getirdiğin de muhtemelen tepkin sert olacaktı ama bunda o kadar da sert olmamış var demek ki bir sebebi. Akışına bırak içinden geliyorsa devam et gelmiyorsa dur.
00 Yorumla
- Cinsellik konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara bak yapsan bir dert yapmasan ayrı dert. Başka soruda ilk zamanlarda beklemem diyene or*spudur dediler, tabi yapmayan asalet abidesi oldu. Şimdi de böyle sorulara gelip '2-3 ay ne yaa 2 gün bile fazla' diyorlar. İkiyüzlülük ve laf salatası bu olsa gerek gidin ötede saçmalayın. (Dediğinde sabit olana lafım yok).
Sen içine sineni yap burada önemli olan zaman değil kişidir. Sana güven veriyorsa ve senin için değerliyse daha rahat olabilirsin bu konuda. Tecrübe için yaşıyoruz, tercihlerini iyi belirlemek istemen gayet doğal anlıyorum seni.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
58Cevap
- Cinsellik konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşulur yapılır bileee hiç mi istemiyorsunuz anlamıyorum insanın sevgilisi olurda üç ay nasıl sevişmezz
30 Yorumla Cinsellik konusunda 574 cevap paylaştı. selam canım, öncelikle karşındaki kişinin karakterine bağlı olarak ve aynı zamanda ilişkinizin gidişatı ve seviyesine bağlı olarak değişebilir bu durum. ilişkiyi belirliyen faktör tam olarak bu değildir. benim 4 yıldır süren ilişkimde böyle şeyleri düşünmeye bile gerek duymadım, anlık olarak gelişecekse gelişmesine engel olmadım ve daha 1 ay dolmadan ilk basladrda bu konular acıldı. o yüzden zamanı yoktur. konu oraya evriliyorsa engel olma. aaAAAAAğ bu kötü kız la demez. aç konuyu yardır.
10 Yorumla2 Ay kanka gibi mi gezdiniz?
İlk haftadan bile bırak konuşmayı direkt cinsel ilişki bile yaşanabilir. Bunun bir zamanlaması falan yok, canın ister gider yatarsın.
Yapmak varken zaten neden konuşulur ki? Hayır anlamadığım şey cinsellik konuşmak nedir?
Pozisyonlar hakkında falan mı konuşacaksınız :)))
116 Yorumla
+1 yılKonuşulmaz. Bu konuşulur diyenler acaba bunu kardeşleri sorsa nasıl tepki verirdi :) bu erkek milletine sert davranacaksın.
613 Yorumla
Soran+1 yılHimmss
- +1 yıl
@Ars01 desene hadi
- +1 yıl
@Ars01 ben duygudan bahsetmiyorum karşısındakini seks için kullananlardan bahsediyorum.
- +1 yıl
@Ars01 niye üstüne aliniyon o zaman. 2 3 aydan seks konuşanın niyeti farklıdır ondan bahsediyorum.
- +1 yıl
@Ars01 erkek konuşalım derse ben öyle anlarim benim lugatimda boyle kardeş
- +1 yıl
Kadın isterse sorun yok ama erkek isterse büyük sorun ndndnd o yüzden kadının istemesine bakicaz çünkü biz kadınların kölesiyiz bunu mu duymak istiyonuz la ndnsns aha söyledim mutlu olun
- +1 yıl
@Bendenedim bak isine
- +1 yıl
Ben köleyim aynen hemen işime bakıyorum saygılar üstad 🙏
Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. cinsellik zaman değil güven ve samimiyet gerektiren bir durum aslında bu sorunun cevabını en iyi sen verebilirsin beraber olduğun insana güveniyorsan samimiyetine inanıyorsan ve en önemlisi bunu sen istiyorsan yap ama sen istemeyip te sırf karşı taraf talep ediyor ya da bu yönde bir beklentisi var diye asla ama asla yapma seninrqden dışında hiç kimsenin istekleri ile hayatına ya da ilişkine yön verme
10 Yorumla
+1 yılkomik soru... ortam hele böyleyken. yav/kariyersiz farketmeksizin uçkur muhabbeti daha ilk gınden yapanlar var. Adam saniyoraun muhabbete basliyorsun, qnliyorsun ki her cümle cinsellik imasi ile sonuçlaniyor..
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nasıl yaaa 2. Buluşma ev muhabbeti oluyor, hatta bazen ilk buluşmada… bu adamı kaçırma ve bulmuşsun madem evleninceye kadar, gerdeğe kadar konuşma
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer istiyorsan konuşabilin tabi.
Önemli olan her 2 tarafta halinden memnun olmalı.. kaç aylık sevgili olduğu önemli değil. Önemli olan anlaşmak ve güvenmek
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ilişkiyi bitirir menfaat mıntıkasına dönüşür en sonunda da sana bi güzel çakar sonra s i k t i R eder aha buraya yazdım açıp açıp okursun 😂
115 Yorumla- +1 yıl
Kendinizi ne güzel anlattın öyle.
- +1 yıl
Sen beni nerden tanıyosun tramer
- +1 yıl
Seni nerden taniycam. Sen kendini şu an bu yorumla tanıttın
- +1 yıl
Ben olacak olanı söyledim sende kuyruk acısı varsa bu benim problemim değil sana göre hemcinsinin kendini kullandırıp her zamanki klişe olaylarla kendi hayatını mahvetmesini istiyorsan buyur destek ol
- +1 yıl
Destek olan yok. Soru hepten yanlış zaten.
- +1 yıl
RRRRRRRR
- +1 yıl
O zaman bilip bilmeden beni yargılama tamam mı güzelim sonra sana ağzımı bi açarım bidaha kapatmam
- +1 yıl
Kendi terbiyeni göstermiş olursun. Bana bişey olmaz canım.
- +1 yıl
Ben senin canın değilim lolipop terbiyem sayesinde şu an burada artist artist konuşuyorsun İran’da senin gibileri asmaları lazım
- +1 yıl
Sen gel İran'a göstereyim kimi asıyorlar Ş. E R E F S İ Z. i t
- +1 yıl
Benim ne işim var İran da ya 😂
- +1 yıl
O G ö t yok sende. İran'a gel bak başına ne oyunlar getiriyorum senin.
Kes otur ananın dizinin dibinde o zaman. - +1 yıl
Ya ya kendine faydan yok bana oyun oynayacakmış Allah’ın canlı bombası seni hadi git s i k M e y i M belanı gece gece
- +1 yıl
😅😅😅 denemesi bedava. S i k t i r et başına bela alma hadi U Z A
- +1 yıl
La senin her yerin bela olsa ne olur olm sen hayırdır sardın gece gece başıma yazma la yazma yazma
+1 yılSevgiliyle arkadaş arasındaki tek fark cinselliktir zaten onu yapmıyosan sevgilin olmuyor
21 Yorumla
+1 yılHer kafadan bi ses çıkar bu soruya. Bildiğin gibi yap
02 Yorumla
Soran+1 yılEn doğru yorum seninki oldu galba teşekkür ederim çünkü dediğin gibi her kafadan farklı ses çıktı
- +1 yıl
İyi tamam hadi git yat
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik konuşmanın zamanla ne ilgisi var shdksls içinden gelince konuşursun zaten, kasma bu kadar
31 Yorumla- +1 yıl
Aynn
Konuşma veya zina yapma. Dünya zevki için ahiretini yakmaya değer mi?
13 YorumlaIlişkinin gidişatına göre konuşulur nolcak normal bence
00 YorumlaBekleme konuş tabii adamda eminim böyle bişi yapmanı bekliyordur
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok bi ömür beklenir öptürmem elletmem gecede 2000 dolarını alırım de
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeylerin zamanla ne alakası var takıntılı mısınız mk
00 Yorumla Seninle evlenecek çocuğa Allah yardım etsin inşallah saf ve temiz birine kısmet olmazsın
00 Yorumla
+1 yılKonuşmayı sen mi istiyorsun? Bir saatte buluşup öpüşenler bile varmış artık nasıl oluyorsa.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok bile olmuş. 3 ay da 6 kere boynuz atabilir bir erkek cinsellik olmadan. 2 haftadan fazla dayanabilene duvar diyebiliriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver masum güzel ilişkinizi mafetme canım ciddiysenz evlebınce yaşicaksanz bırak normal bı ılıskıniz olsn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen eger ki konusmak istiyorsan konus yok benim için daha erken diyorsan eğer ileriki zamana birakabilirsin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle konuşulmaz ve hatta evlenince bile cinsellik yaşamak doğru değil
00 Yorumla
+1 yılKişinin görüşüne kalmış bişey. Kimisi haftalar sonra kimisi aylar kimisi de yılını dolduruyor. Sana kalmış yani.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın nude falan atma ilerde sana koz olarak kullanır
00 Yorumla
+1 yılValla ilk günden yapanlar oluyor. Bunun doğrusu yanlışı planlısı yok. Kendiliğinden olur.
32 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşsan nolcak sonunun ne olduğu belli oluyor. Ayrılık
00 Yorumla
+1 yılbunun kuralı yok. içinden geldiği gibi davran ama temkinli ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
rica ederim.
+1 yılKonuşmalısınız mi orası sizinle ilgili 2 gün konuşanı biliyorum ben
00 Yorumla
+1 yılBen buluştuğum ilk gün bütün kızlarla seks yaptım yani bu işte Beklemeye gerek yok ki
00 Yorumla
+1 yılneler konuşacaksın mesela cidden merak ettiğim için soruyorum
00 Yorumlailk gün konuşmuştuk biz bence geç kalmışsın:)
00 Yorumla
+1 yılBiz 1 aylık sevgiliyken ilişkiye girmiştik
38 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Evet ciddiyim @Onurrr007
- +1 yıl
Erken
- +1 yıl
Yok değil tam zaminiydi
- +1 yıl
Ortam olarkmi
+1 yılÇekim varsa olur tabi
23 Yorumla- +1 yıl
+1 yıldaha erken ama konusmak istersen her zaman
06 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
isteridm birseyler sormak da inatci birisin galiba ya
Soran+1 yılSorabilirsin
Soran+1 yılAma buradan
- +1 yıl
hayir yapma lutfen ya yemem dmden ha ne zarim. olcak soru cevap ya
Soran+1 yılSorucaksan buradan sorarsın
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKullanıp atmaya heveslenir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 3 günnsonra bile konuşulur
41 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeden konuşulmasın ki
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkousulur tabıı kı
00 Yorumla Ne konuştuğunuza bağlı
00 Yorumla
+1 yılolur hemde çok güzel olur
00 Yorumla
+1 yılKonuşmakmı istiyorsun
00 YorumlaBence konuşulmamalı..
00 Yorumla
+1 yılyorumlardaki genişlik yuh yani neyse
01 YorumlaAranızdaki güven, samimiyet ve sevgi saygıya bağlı
00 YorumlaAranızdaki samimiyet tutkuya bağlı
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak mı daha yapmadınız mı? :/
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKank hen haftasına ilişkiye girdim
16 Yorumla
Soran+1 yılİlişki olmaz benim yaa o kadar değil
- +1 yıl
1 haftada yatağamı girdin
Soran+1 yılYatağa girmis evet öyle yazmış yukarıda
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok bile durmuşsunuz bence
21 YorumlaCinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Konuşma geleceğinizi konuşun
00 YorumlaGüzel olur , yavaştan deneyimlemeye başlarsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNude atma bir de konuşmaları ifşa eder mi bilemem
10 YorumlaGeç bile kalmışsın bence😂😂
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıltatmin edemeyeceksen tahrik etme derim.
00 Yorumla Cinsellik konusunda 4,4b cevap paylaştı. İlk hafta konuşulmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk hafta zaten geçti
Soran+1 yıl2 3 aylık sevgilm
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen istiyorsan konuşursun. Başkasına bakma
00 YorumlaGeç kalmışsın bile
31 YorumlaCinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. İçinden geliyosa konus
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 Ayda veriyorlar bana, şeytan tüyü mü var ne.
00 YorumlaCinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. güven varsa olabilir tabi
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği