Cinsel Yaşam 2 aylık sevgili ile seks yapılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Arkadanda olsa. Yani kızların geneli nasıl yaklaşır 2 aylığa 2 aylık sevgili ile seks yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mountain-Inn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Sizinle ilk 2 hafta içince sevişmeyen kadınla evlenmeyin. Çünkü daha önce Ahmet ile ilk gece sevişti. 1 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Öncesinde, dokunarak test et, eline, omzuna, sırtına, koluna vb.O sinyale göre ileri. 2 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Ya millet aynı gün yapıyor sen 2 ay nasıl bekledin sjsjjs 1 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. yaşa göre değişir, yani 25 27 ye kadar 5 ay sonrasında zaten kişi tecrübeli oluyor, kafasına göre 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlk buluşmada yapan var 0 2 Yorumla Soran 11 ay Onlarda 2. Buluşma olmuyor. Alkol falan kullanmadığım için ne yapacağım Yorumla Hadiiyani 11 ay Genelde temkinli yanasirlar Yorumla
Magic190530 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Şimdiye kadar durduğun hata kardeş 0 2 Yorumla Soran 11 ay Nasıl ikna edicem peki Yorumla Magic190530 11 ay Onu ben de bilmiyorum valla :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Kendi kız kardeşine bu teklif yapılsa nasıl tepki veirirdin? 1 1 Yorumla MastrClass 11 ay ben tahmin edebiliyorum aslında o kişiye saldırırdı muhtemelen kızlarında aklı yerinde olsa üç kuruşluk adamlarla harçatmasalar hayatları düzgün olur du Yorumla
refleksi07 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 67% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. 2 aylık değil 2 saatlik ile bile yapılır 1 0 Yorumla
helebidinle00 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 11 ay 2 yıllık da olsa evlenmeden yaklaşmam 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İlk anda veriyorlar zaten 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kız istemiyor mu? 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Her kız farklı. Ateşli ise hemen ister. 1 0 Yorumla
_uumutt Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Acelen ne 0 2 Yorumla Soran 11 ay Yaz bitiyor. Yazın bişiler yaşamak istiyorum şehir dışına gidebilirim Yorumla _uumutt 11 ay Değişik Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Niye arkadan 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmax 0 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Hazır olanlar var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sizinle ilk 2 hafta içince sevişmeyen kadınla evlenmeyin. Çünkü daha önce Ahmet ile ilk gece sevişti.
Öncesinde, dokunarak test et, eline, omzuna, sırtına, koluna vb.
O sinyale göre ileri.
Ya millet aynı gün yapıyor sen 2 ay nasıl bekledin sjsjjs
yaşa göre değişir, yani 25 27 ye kadar 5 ay sonrasında zaten kişi tecrübeli oluyor, kafasına göre
Kıza göre değişir bi alttan alttan fikirlerini öğren
İlk buluşmada yapan var
Onlarda 2. Buluşma olmuyor. Alkol falan kullanmadığım için ne yapacağım
Genelde temkinli yanasirlar
Şimdiye kadar durduğun hata kardeş
Nasıl ikna edicem peki
Onu ben de bilmiyorum valla :)
Kendi kız kardeşine bu teklif yapılsa nasıl tepki veirirdin?
ben tahmin edebiliyorum aslında o kişiye saldırırdı muhtemelen kızlarında aklı yerinde olsa üç kuruşluk adamlarla harçatmasalar hayatları düzgün olur du
2 aylık değil 2 saatlik ile bile yapılır
2 yıllık da olsa evlenmeden yaklaşmam
İlk anda veriyorlar zaten
Anal ilişki bana hitap etmiyor
Kız istemiyor mu?
Olur neden olmasın
Yapılır brom amacı o ise yapılır
Jel kullan gtten yaparsan 😮
Her kız farklı. Ateşli ise hemen ister.
Yapılmamalıdır
Acelen ne
Yaz bitiyor. Yazın bişiler yaşamak istiyorum şehir dışına gidebilirim