İkimizde istiyorsak beklememizin ne anlamı var ki? Güven oluştuysa aramızda ne gibi bir sorun olabilir ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama biraz erken gibi yani sevgili bile değilsiniz bak iki aydır flört ediyorsunuz sadece bir de şöyle bir şey var eğer sen cinsel ilişki yaşarsan çocuk büyük ihtimalle seninle ciddi düşünmeyecek iki ayda benimle yatan bir kadın herkesle yatar diye düşünecek seni belli bir süre daha kullanıp büyük ihtimal atacak o yüzden biraz daha bekle
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakireysen ve buna önem veriyorsan yapma çünkü istediğini alıp da gidecek. Sonrasında da pişman olacaksın. İlerde iyi bir kişi çıkarsa karşına bekaretiniz yok diye reddedilebilirsiniz. Hiç öyle "beni seven böyle sevsin" demeyin çünkü iş evliliğe gelince erkekler, kendileri öncesinde yapmış olsalar da bakirelik arıyorlar. Bakire değilseniz ve evlenmek istiyorsanız muhtemelen bu sebeple reddedileceksiniz. "Evlenilecek kız" değil "eğlenilecek kız" olarak görüleceksiniz. Toplum bu ve toplumumuzdaki erkekler böyle. Eğer Avrupalı biriyle evlenmeyecekseniz, sizin evleneceğiniz kişi de muhtemeldir ki yukarıda yazdığım profilden birisi olacak. Bence bekaretinizi koruyun.
52 Yorumla- +1 yıl
Parti kur oy vereyim 😂 Aşırı ama aşırı haklısın, cidden.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı güven, arzu, şehvet varsa beklemenin gereği yoktur. 2. ayda seks yapmış olmak kimseyi hafif veya basit yapmaz. Ya da 6. ayda seks yapmak kimseyi ağır veya zor yapmaz.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba..
Kendinizi hazır hissediyorsanız ve iki tarafta istiyorsa tabi ki yapılabilir neden olmasın. Tercih sizin kimse karışamaz sonuçta. Ama sonradan pişman olacaksan hiç o yola girme..10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
65Cevap
u +1 yılÇok namuslu kadın olan eşine saklar kendini kamuya mal etmez..
92 Yorumla- +1 yıl
Bravo ayakta alkışlıyorum seni
- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yılçoğu erkek erkenden birlikte olduğu kıza ciddi gözle bakmamaya meyillidir de hani aklının bi köşesinde de dursun ona göre karar ver
26 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 yan, hiç yapma da diyemem kendi kararı ama 2 ay sonuna kadar gitmek için erken kaldı ki bi de flört diyo kim ne derse desin ben bu flört lafının sevgili olmadığını düşünüyorum yani daha sevgilin bile olmayan bi herifle 2 ay kadar kısa sürede olması güvenmek için çok çok erken
- +1 yıl
İki yıllık kocasına bile güvenemez insan. Neler neler olabilir...
- +1 yıl
@CounterOffensive111 ona kalsa bu devirde anana babana bile güvenemezsin öz kardeşine de o yüzden ben oyumu kimseyle bağ kurmamaktan yana kullanıyorum
- +1 yıl
Bağ kurulur ama koşulsuz bağ kurulmaz. O koşul da her noktada gözü açık tutmaktır.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 valla birader ben kalan ömrümü güven sınavı vererek hergün bi gözüm açık uyuyarak geçirmek istemiyorum bu kadar strese değecek bişey olsa gam yemeyeceğim ama değmez en azından benim için kaldı ki ben yaşamda falan da gözü olan biri değilim benim isteğim Arzum polis olup bir gün de nasip olursa şehit olmak
+1 yılValla ben artık kimseye güvenmiyorum bu yüzden sadece evleneceğim kişiyle yaparım
42 Yorumla- +1 yıl
Bende senin gibi düşünüyorum ama libidom sürekli beni itekliyor ne yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
@garipbirisibu valla ya kaldık yine
Karşılıklı güven varsa neden olmasın amaç sevgili olarak birbirinden yararlanmaktadır bir an önce etinden sütünden yararlanmaya başlayabilir
00 YorumlaGüven oluştuysa 2 hafta sonra bile yapabilirsin. Bazı ilişkiler hızlı ilerler. Ama bazıları 1 sene geçse güven vermez. Karar senin
00 Yorumlaİstek her zaman vardır. Bu aşktan mi yoksa salt ihtirastan mi bunu bilmeden isterse 5 yıl geçsin, yanıltabilir.
00 Yorumla
+1 yılMadem birbirinize bu kadar güveniyorsunuz bu ten uyumu vs olacağını düşünüyorsunuz neden hala flört sevgili degil?
01 Yorumla
+1 yılBiraz önce 19 yaşında kızın biri yazmış, sevgilimle yaptık korunduk ama hamileymişim acil yardım diye. Bundan korkmuyorsanız keyfinize bakın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani sonuç itibariyle Bu bir devlet dairesi değil yani kuralları olmamalı tek şey var istiyorsanız içinizden geliyorsa ve inanıyorsanız yaşa
00 Yorumla Güven oluştuysa ne evlenmiyorsunuz? 3n azından zinadan yırtmış olursunuz. Allah mutluluklar versin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ikiniz de arzu doluysanız her zaman olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen aynı gün tanıştığım kişi ile seks yaptım siz geç bile kalmışsınız
00 Yorumla
+1 yılAyrılacaksınız, ayrılacağın biri ile cinsellik yaşar mıydın? İlerde pişman olmaz mıydın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Razı geliyorsa zevkine bak sadece anı yaşamak için 2 saatlik bile yeterlidir.
00 Yorumla
+1 yılO güveni hissediyorsanız birbirinize, yanlış değil.
00 Yorumla
+1 yılİkiniz de istiyorsanız ilk günden de yapabilirsiniz, sonuçta iki yetişkinsiniz.
00 YorumlaZamanı boşa harcamayın beklemek anlamsız keyfinize bakın😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle bişiy var bence hayat bir şekilde geçiyor ve ha şu gün bugün diye bişey yok istiyorsanız olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbenim diyeceklerimi demişsin zaten. şartlar uygun bence de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Kesinlikle doğru düşünce
ikinizde istiyorsanız kimi neyi bekleyeceksiniz ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMotor yaglaniyorsa, kapak aciksa, alisiksa 2 ay neden bekliyorsun, hemen bacaklari acip iceri park ettirseydin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 aylık flört ne ki. Ben 8 yıllık can dostum dediğim kızla seks yaptım. Çok normal sizinki. 2 taraf da razıysa kim ne diyebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Güven derken? Beraber yatalım pek guvenle ilgili değil, guvenmeyen de yatıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Evlilik planı yoksa ve seks düşünülüyorsa mutlaka hemen yap.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılpardon ama 2 ayda ne güveni? 2 ayda yapılan seksten ciddi gelecek bekleme yoksa istersen 1 haftada yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha flört yolundasin bari sevgili olsaydınız bi yavas
00 Yorumla
+1 yıl2 tarafta istiyorsa neden olmasın
00 YorumlaIstoyorsan neden olmasin
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 2 ay çok uzun be. Max 2 hafta bence. o dönemde belli olur yapıp yapmayacagin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım seks istediyse güvene falan bakmam. 2 ay nedir ya. bazen aynı gün bile yaşadığım olur.
52 Yorumla- +1 yıl
Vay be öyle yaptınmı
Güveniyorsanz birbirinize sorun olmz
40 Yorumla
+1 yılTanışalı 1 gün olan kızla bile seks yapmışlıgım var 2 aylık flört ne ki tabiki yapılır
00 Yorumla
+1 yılBakire değilsin sanırım. Böyle isen zaten bataktasin ne demek gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılİkinizde istiyorsanız sorun yok
21 Yorumla- +1 yıl
Hmm bişey sorcamda
+1 yılamaç fb olmaksa devam et
10 Yorumla
+1 yılSiz yapin ama üremeyin bu kafayla felan.
10 Yorumla
+1 yılSeks sohbeti seven kızlar nerede?
00 Yorumla
+1 yılBenim için sorun yok yapabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılOlabilir 8stek arzu bu
00 Yorumla
+1 yılYanlış ya biraz sene geçmesi lazım
00 Yorumla
+1 yıldetayda kendin cevaplamissin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılbekleyince ne oluyor:)
00 Yorumla
+1 yılİki taraf da istiyorsa yapılabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılGüven ve uyuma bağlı bir şey bu sanki.
00 Yorumla Yani tercihin istediğinle istediğini yaparsın
00 YorumlaAceleniz mi var daha flörtsünüz
00 YorumlaSorun olmaz veririm problem olmaz diyorsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBize ne herkesim kendi hayatı bunun zamanı mı var
00 Yorumla
+1 yıl2 günlük flörtle de yapılabilir, ne var ki bunda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılZaman geciyor hayatinizi yasayin
00 Yorumla
+1 yıl2 ay bence uzun bi sure
00 YorumlaHiçbir sorun olmaz yeter ki partnerler istesin
00 YorumlaHiç bir sorun yok devam
00 YorumlaBirbirinize güveniyorsanız siz bilirsiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılnormaldir ilk buluşmada yapmışlığım oldu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sorun yok bam bam bam :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence evlenmeden seks yapmak yanlış komple
00 Yorumla
+1 yılAman kızım geç kalma (!)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güven ve çekim varsa olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYeterince hissediyorsan sorun yok
00 Yorumla - Devamını Gör (29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım