7 aylık bir ilişkide cinsellik konuşmak normal mi

7 aylık bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz bu kısa zaman diliminde bile evlenme kararı aldık,Sevgilim hep evlilikten bahsediyor benim karım ol ve hep yanımda dur diyor her zaman sevdiğini söylüyor,Seneye aile arasında da ciddi bir şeyler olacak inşallah tek temennimiz bu Benim ilkim o ve her şeyi onda yaşıyorum sevgi denen şeyi bile onda tattım ben,Şimdi sorum şu bazen sevgilim beni istediğini söylüyor arada cinselliğe giriyor ben biraz utanıyorum konuyu değiştiriyorum ya da bir iki ufak bir şeyler söyleyip gönlünü hoş edip öyle kapatıyorum Şimdi 7 aylık bir ilişkide cinsellikten bahsetmek normal mi yoksa çok mu erken başladık konuşmaya,(beni sıkmaz hiç bir zaman rahatsız olduğumu hissettiği an tatlı bir dille açıklamasını yapar kapatır çok da girmez öyle cinsel tedaya )Sizce çok mu erken bunları konuşmaya bu şekilde konuşmak aşkı öldürür mü benim tek korkum bu ilşkimizi cinselllik ayakta tutmasın onada söyledim oda öyle diyor tabi ki cinsellik ilişkimize yön veremez sadece bu bizi rahatlatmak için söylüyorum
7 aylık bir ilişkide cinsellik konuşmak normal mi