- 1 ay
Kesinlikle çok geç bile kalmışsınız en önemli en değerli ve en önemli tekrardan altını çiziyorum cinselliği konuşun birbirimizi anlayın birbirinizi tanıyın artık şu cinselliğin gerçekten değerli olduğunu farkına varın
ETKİN İLETİŞİM birbirini anlayabilmek önemlidir.
Dolayısı ile eşler cinsellik konusunda da rahat konuşabilmeli ve birbirlerinin istek ve taleplerini bilmelidirler.
Eşler; cinsel haz noktalarının ne olduğunu, hoşlandıkları veya hoşlanmadıkları şeyleri, cinsellikten beklentilerini birbirleri ile rahatça konuşabilmeli ve cinsel hayatlarını renklendirecek şeylerin neler olduğunu birlikte keşfetmeli ve paylaşmalıdırlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı. O süreden sonra cinsellik konuşmak normal de sonrasında iletişimin o şekilde kesilmesi normal değil. Bu kim olursa olsun acaba cinsellik konuşmak için mi benimle düşüncesi oluşturur.
Her istediğine tamam demen de yanlış. Bu şekilde ilişkideki dengeyi bozarsın ve böyle devam etmesi yönünde isteği olur sürekli. Ayrıca senin bunu yapman kendi değerini de azaltır ve sana olan ilgisinde değişme olur yavaş yavaş.
Güncellemede yazan beni önce kendine aşık et yazdıysan o tamam, orası çok anlaşılmamış. Yine de dengeyi koru.
29 Yorumla- Soran1 ay
Evet öyle yazdım önce beni kendine aşık et sonra tamam dedim
- Soran1 ay
Bence verdiği çaba yüzünden bana bağlanacak 😎😉 benimde planım bu. Sırf beni görmek ve tanışmak için uzak bir şehirden geldi
- Soran1 ay
Bu tutkuyu devam ettirebilirsem bence bağlanır sence
- Soran1 ay
Onun da aşık olması için yapmam lazım
- Soran1 ay
Ben sadece bir kıvılcım yakıyprum , gerisi onda olmalı takıpki zoraki olmaz
- 1 ay
normal değildir bence ilişki yapmadan önce kendinizi bir düşünü doğrumu yapıyorum yanlışmı herşeyde hemen her şey atlarsanız sonrasında pişman olursunuz.. sonrasında konuşmakla kalınmayacak.. bu yüzden herşeyin yeri ve zamanı var.. Daha önce yaşadın mı bilmiyorum.. Evlenmeden yapma çünkü yaptıktan sonra çeker gider.. ve evlendiğinde bir anlamı kalmıyor yaşamış olduğun için.. :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı. Bu senin ilişkiden ne beklediğine bağlı. Muhtemelen aklı orada. Ürkütmemek için de bu zamana kadar sabretmiş. Eğer senin de aklından geçiyorsa yap. Ama seninle sırf cinsel dürtülerini tatmin etmek için takılan birisi ile sevgili olmak istemiyorsan, fazla uzatma. "Bunun için henüz hazır değilim. 6 ay mı sürer? Bir yıl mı? Bilemem. Bu biraz da sana bağlı." dersen belki de istediğini alamadığı için seni bırakır.
10 Yorumla- 1 ay
Keşke sana aşık olursam demeseydin seni cepte görmüş olabilir
010 Yorumla- Soran1 ay
Ama ona aşık değilim ki beni kendine aşık et her şeye tamam derim dedim
- 1 ay
Ha anladım bilmiyorum niye yazmadığını acaba başkası mı var hayatında
- Soran1 ay
Hayır yok dedi aslında ama kaç saat oldu bir cevap yok
- 1 ay
Sen ondan kurtulmaya bak hayır gelmez
- Soran1 ay
Hadi ya 🥹
- 1 ay
Daha 2,5 ayda bunu yapan sonra neler yapar?
- Soran1 ay
Haklısın benı yüzüstü bırakır gider
- 1 ay
Evet öyle. Kaç yaşındasın?
- Soran1 ay
26 bn o 36
- 1 ay
Yanlış yapmışsın yaş farkiniz bile 2024 yılına göre anormal
Böyle şeyler geçmişte daha çok vardı
- 1 ay
Erken gibi geldi bana ama siz bilirsiniz gerçi flortmus de flört aşamasında konuşulacak şey değil bu
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Kanka anlarsın seni kullanıyor mu seviyor mu sadece cinsellik olmaz birlikte aktivite yapmalısınız sana çiçek almalı dişarda da vakit geçirmelisin seni sormali önemsemeli yapmiyorsa direk ayrıl
00 Yorumla - 1 ay
Nude hariç konuşulabilir birde ayrılık var o nudeler tehdit için kullanılabilir dikkat
00 Yorumla - 1 ay
Artik o esigi asmis. baska sey konusmaz olursa bas engeli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 18,5b cevap paylaştı. 2,5 ay yeterli değil cinsellik belki konuşulabilir icraat olmaz
00 Yorumla- 1 ay
Daha ilerki aylardada saçma bı evlenilsinde sonra ister konuş ister faliyete geçir
00 Yorumla - m1 ay
Yorumlarını okudum da cinsellikle bağlanan adamdan hayır gelmez
00 Yorumla - 1 ay
Karşılıklı niyetlere bağlı birsey bu, konuşan konuşur konusmaywn konuşmaz birsey diyemeyiz
00 Yorumla - 1 ay
İlk günden konuşulur 1 sene sonra olsa ne farkedecek
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Eee yani daha ne kadar geçsin 1 yıl mı? Sevişmeyecekse insanlar neden flörtleşiyorki aga yani.
10 Yorumla - s1 ay
Geç bile kalmışsınız
00 Yorumla - 1 ay
Normal ben 5 gündür konuşuyorum konuşuyoruz ama kız başlattı 😂
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Aşık olursam diyince konuşmak istememiş belli ki, yani ciddi ilişki istemiyor bence
012 Yorumla- Soran1 ay
Hayır o gece bana seni aşık edicem dedi
- Cevap sahibi1 ay
Hmm sonra yazmadı mı yani hiç
- Soran1 ay
Dün sadece günaydın dedik sonra nasılsın dedi bende seni sarıldığımı hissettim o yüzden iyiym dedim seni düşünüyorum yazdı bende ne düşünüyorsun dedim seni ne kadar özlediğimi dedi bende buldun mu bakalım benı ne kadr özlemişsin dedim hayır bunu tarif edemiyorum dedi
- Cevap sahibi1 ay
Eee sonra
- Soran1 ay
O saatten sonra hiç bir cevap yok :( normalde hikaye atar bir şey atara ya da benımkileri izler ama hiç biri yok ne yapayım bilemedim yüne yazmazsa iyi miisn diye sorayımmı sence çok mu üzerine düşmüş olurum
- Soran1 ay
Sence? Neden böyle yapmış olabilir
- Cevap sahibi1 ay
Kim bilir hangi kızın koynundan fırsat bulup da yazamadı mk
- Soran1 ay
Hadi ya 😔
- Cevap sahibi1 ay
Unutturayim onu sana ister misin 😉♥️
- Cevap sahibi1 ay
Çok ciddiyim ♥️
- Cevap sahibi1 ay
Neden bir şey yazmıyorsun susuyorsun bebeğim
- Cevap sahibi1 ay
Üzülme şu şerefsiz için değmez ya
- 1 ay
Bence ilk günden vermelisin hayat kısa
10 Yorumla - u1 ay
ben konuşmam.
00 Yorumla - 1 ay
Normal çekim var demek ki
00 Yorumla - 1 ay
Aşık et ne demek ya. Öyle şey mi olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Sende ne izlenim bıraktı
00 Yorumla- 1 ay
Doğal bir şey bence herkes konuşuyor bunu
00 Yorumla - 1 ay
Konuşmak sadece karşı tarafa seni zayıf gösteririm
00 Yorumla - 1 ay
Gayet normal bir durum
00 Yorumla - 1 ay
2.5 ay fĺort dinemi mi olur ya 😅
03 Yorumla- Soran1 ay
Kaç ay olur 😅
- 1 ay
En fazla 1 1 bucuk ay. Adini koymazsaniz boyle olur iste😊
- Soran1 ay
Arkadaşlarına benim için sevgilim demiş ama bence çok erken 😅
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Çok okey görünümussun yoksa gayet güzel
015 Yorumla- Soran1 ay
Okey demedim ki önce beni ikna et dedim
- Cevap sahibi1 ay
Anladım peki seni kuşkulandiran ne bu durumda
- Soran1 ay
Bana olan duygularından emin olmak istiyorum birde benim için ne kadar uğraşırsa o kadar bana bağlanır diye düşünüyorum
- Cevap sahibi1 ay
Evet son dediğin doğru ilgilisini sende tut duygularından emin olmak bir kumar ya kazanırsın ya kaybedersin
- Soran1 ay
Dün sadece seni özlediğimi düşünüyorum dedi bende ne kadar özlediğini bulabildin mi dedim bubu yargıda edemem dedi sonra bir anda ortadan kayboldu
- Cevap sahibi1 ay
Hm bilemedim şimdi
- Soran1 ay
Gerçekten bir işi olabilir mi sence
- Cevap sahibi1 ay
Nasıl bir işi
- Soran1 ay
Animatör şirketi var bir sürü otelle çalışıyor normalde kesinlikle hikaye paylaşırdı onu bile yapmadı
- Cevap sahibi1 ay
Aslında bu kişilerin elinin altında çok kız oluyor yine de dikkatli olun siz gayet güzel normal bir şekilde cinsel konusunu açmışsın ama karşı taraf böyle düşünüyor olabilirsiniz sadece temkinli olun gönlünuzu hemen kaptırmayın cinsellik isteklerine tekliflerine temkimli. olun
- Soran1 ay
Evet bende öyle yapıyorum o yüzden zaten ona bir hedef verdim alında benim için uğraşsın diye yoksa istese hemen birini bulur
- Cevap sahibi1 ay
Evet kesinlikle birde bu dkdan sonra cinsellik konuşma böyle yoğun olduğu anlarda sana ilgisi o anlarda sonra uzun bir süre konuşma ki ilgisi sende kalsın
- Soran1 ay
Zaten dün çok az konuştuk :( bende hiç üstülemedim bakalım bugün yazacak mın
- Soran1 ay
Sence ben yazayım mı iyi misin diye yazmazsa
- Cevap sahibi1 ay
Sen yazma o gelsin
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Normal, oluyor öyle şeyler
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. kendine açık et derken?
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Seninle amacı sadece cinsellik
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Zevk alıyor musun gerçekten
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Şey mi edeceğim dedi? Ne dedi?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 17,9b cevap paylaştı. Konuşmada sakınca yok. İcraatta var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Ne güzel dewam
06 Yorumla- Soran1 ay
Nesi güxel
- Soran1 ay
Normal bir şnsan hoşlandığı kişi bunu söylede onu kendine aşık etmek için çabalamaz mı
- Soran1 ay
Dimi aslında ben yanlış bir şey söylememişim
- 1 ay
Normal
00 Yorumla Kesinlikle hayir
00 YorumlaBizim ilk buluşmadaki hayvanatlık 😂😂
00 Yorumla- 1 ay
İyi demişsin.
00 Yorumla İlk buluşmada seviştim.
00 Yorumla- 1 ay
evet normal.. ilk günden konuşan var
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay