Kız sadece onunla birlikte oluyorsa, onun sevdiği tatlı ve yemekleri yapıyorsa, işte acıkırsa yemesi için börek, sarma vs yapıyorsa, erkekle sohbeti iyiyse erkek için bakım yapıp gecelikler alıyorsa bunlar erkeği kadına bağlamaz mı? Kadın giderse üzülmez mi ya da gitmemesi için uğraşmaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGerçekten sevildiğini hissettiğin bir ilişkide olsan bunlar normal. Ama sen daha emin olmadığın bir insana kendini kullandırtmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Bir kere istediğini verme, kendini geri çek eskisi gibi davranma, senin hakkında ne düşünüyor o zaman anlayabilirsin. Ki seni her isteğini karşılayan, istediği gibi kullanabileceği biri gibi görüyor, o bariz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim ve ilgi duyduğum bir kadın olduğum için bir birliktelik olabilir.
Sadece güzel olduğu için bir yakınlık veya birliktelik isteme durumu ve bunun üzerine ona baglanmam söz konusu bile olamaz.
O güzel gözler , o güzel bakislar, bakişmalar herşeyin başlangıcı olmuştur çoğu kez.
Birde kafaların uyması , birde üzerine tek uyumu ile birleştiği anda zaten siz istemeseniz bile o yakınlaşma olacaktır.00 Yorumla
Eğer sevmeye karar verirse sever, yoksa dünyaları ayağının altına sersen de sevmez.
Hatta dünyaları ayağının altına serdiğinde sevmeme ihtimali daha yüksek. Zerre çaba harcamadan paşalar gibi muamele görüyor, niye uğraşsın?
14 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuzu çok beğendim. Peki nasıl davranmalıyım
Soran+1 yılYa genel olarak bencil birisi. Tek bana karşı değil genel yapısı öyle. Ancak nasıl davranmam gerekir değerli olmak için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer hayatında başka biri varsa bu zor olabilir sadece sen varsan ona karşı biraz gizemli olabilirsin. Yani kaçan her zaman kovalanır bunu da unutma.
07 Yorumla
Soran+1 yılHayatında başka biri varsa zor olmasının sebebi ne peki? Yani sevgililiği kast ediyorum evliliği değil
- +1 yıl
Yani diğerine daha fazla değer verirse seni sallamaz gibi...
Soran+1 yılPeki bu durumda nasıl davranmalıyım
- +1 yıl
Yani ona karşı yapacağın şeyler biraz riskli olabilir, mesela gizemli olmaya çalışırsın bu sefer karşı tarafı yorabilir ve senden uzaklaşabilir. Sen önce hayatında bir sen mi varsın bunu anlamaya çalış.
Soran+1 yılHayır 1.5 senelik bir sevgilisi var. Ama aynı zamanda başka kızlarla da takılıyor. Erkeğin biyolojik olarak çok eşli olduğuna, aynı anda birden fazla kadından hoşlanılabilmenin mümkün olduğuna inanıyor
- +1 yıl
O zaman vazgeçeceksin bu sevdadan. İnsanlığın varoluşundan beri çözemediği bir şey bu. Dediğin şıpsevdi birine benziyor.
Soran+1 yılSiz ne düşünüyorsunuz yani bir erkeğin her kadından çabukça hoşlanması hakkında
+1 yılSevseydi söylerdi. İstediği her şeyi yapıyorsun niye sevsin? Kronolojik sıra yanlış. Bu saatten sonra bağlanmaz.
10 YorumlaBu tamamen bizim sevgi duyup duymamamıza bağlı, biz sevişmeyle bağlanmıyoruz
012 Yorumla
Soran+1 yılSevgi nasıl duyarsınız peki? Karşınızdaki kızı alımlı, çekici de buluyorsunuz diyelim
Soran+1 yılPeki benim ona sevdiği yemekleri tatlıları yapmam gibi davranışlarım beni kıymetsix mi yapar? Yani nasıl davranmalıyım değerli olmak için
Soran+1 yılYani yan yanayken çok iyi. Sevişiyoruz film izliyoruz sohbet ediyoruz. Sadece arama mesaj atma kısmında ilgisiz. Benim birkaç kez rahatsızlığımı dile getirmemden ötürü arada yazıp ediyor. Haftada bir o da. Genel olarak mesajlarıma geç de dönüyor. Yakın zamanda vakti bulabilirse balık yemeye götüreceğini söyledi. Tabi götürmeyedebilir
Soran+1 yılArayıp sormadığı için mi
Soran+1 yılPeki bu durumda birazcık mutluluk için kalmalı mıyım yoksa gitmeli mi?
Soran+1 yılYani kullanılmış hissettiriyor bana
Yani başka ne kaldı ki bağlanmayacak evli gibi bir şey gitmemesi için uğraşmalı
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmaya başlıyorsan uzaklaşmalısın. Başka amaçla başlamış ilişki hayal kırıklığına uğrama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben bağlanırim ve gitmemesi için elimden geleni yaparım, üzülürüm yani. Ama seninkini bilemem, galiba gitmek istiyorsun ama seninki hiçbir şey yapmıyor, yanlış anlamıyorsam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılillaki bağlanacak diye bir şey yok ama bu şekilde bağlanması da mümkündür
00 Yorumla Zaman aşımı gibi düşün bir yerden sonra istek olmuyor
00 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten sevmiş hoşlanmış ise bağlanır yakınlık ta gerçekten samimi ise bağlanır neden baglanmasin olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin karı koca olmuşsunuZ ! Adam bırakıp gitse nafaka tazminat derdi yok temiz ! 1-2 sene daha takılır en fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışkanlık haline gelebilir fakat bağ olayı erkekten erkeğe değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBağlar ama bu kişinin niyeti kullanmaksa her türlü kullanıp atar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bağlanırdım bana değer veren kadın bulsam kaçırmam
00 Yorumla
+1 yılOlay cinsellikten öteye gitmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Hiçbir erkek cinsellik yaşadığı biriyle evlenmez. Bunu bütün karşı cins kulağına küpe etsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani, bağlanabilir tabii ki de bazen de olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaması neyden dolayıdır peki
- +1 yıl
Ya şöyle erkeğin yapısıyla ilgili üstelikte bir zaman sonra sıkabiliyor sürekli aynı yaşantı.
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılbağlanmayı sevmem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılben öyle değilim başkası nasıl bilemem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Nayır.
Sevdiği Aşık olduğu kişiye bağlanır.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Sadece bedenini arzular.
00 YorumlaNiye bağlasın ki amaçları belli zaten
00 Yorumla
+1 yılBağlar ama o iş FB den öteye gidemez 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kiza göre degisir bu durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayalimdeki eş figürü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇat diye bırakırsan o zaman bağlanır
30 Yorumla
+1 yılÖyle biri çıksa karşıma evlenirim direk
00 Yorumla
+1 yılAsla
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Vur kaç işte
Soran+1 yıl1 senedir sevişiyoruz ama
- +1 yıl
Olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbağlanmaz işini görür gider.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ben böyle kız bulsam zatenn hiç kaçırmam
00 Yorumla
+1 yılİyi veriyorsan olabilir yani
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel yaşantımız iyi ancak bu beni özel kılmaz ki çünkü hangi kadınla yatarsa yatsın cinsel hayat iyi olur
- +1 yıl
Bedava olduğun müddetçe gelir gider
Soran+1 yılKendimi nasıl kıymetli hale getirebilirim peki? Yani minik hediyeler almasını isterim ya da bir yere benle gitmek istemesini falan
- +1 yıl
Çok zor bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin
Soran+1 yılBurdan yazın lütfen
- +1 yıl
Uzun sürer... sory
Gizli Üye(25-29)+1 yılİpleri elinde tutarsan bağlanır
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tutacam? Yorum kısmında yazın lütfen dmden konuşmuyorum kmseyle
+1 yılAksine uzaklaşır
00 Yorumla
+1 yılYok ya
00 Yorumla
+1 yılBağlanma işini kimse kestirmez
00 Yorumla
+1 yılBağlamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAksine yedekte tutar
00 Yorumla İhtimali var
00 Yorumla
+1 yılBen üzülürüm ama benim ilişkim uzun sürüyor zaten
00 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi
00 Yorumla
+1 yılİsim gorulsun gozuylede bakabilir
00 Yorumla
+1 yılAbaza ise evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla