bir kızın bir erkekle sevişmesi erkeğin o kızından soğumasına sebep olur mu sizce yoksa daha çok mu bağlanır?
Cevabın nedir?
+1 yılSoğuyacağını sanmıyorum , Bağlamak ya da soğumasını sağlayacak tek şey kişinin karakteristik yapısı ve ileriki dönemde yapacak olduğu hamlelerdir. Sen senin istemediğin birşey yapıldığı zaman nasıl ki bir konu hakkında kızıyor ya da öfkeleniyorsan aynı şekilde , Anlatılan bahsedilen veya bazı konular hakkında erkeğe anlayış göstermelisin , en azından mantıkı birer açıklaması bulunan konular hakkında kimse boş yere kelam etmez, Birisi bir konu hakkında birşey anlatıyor ya da yapma diyorsa altında yatan problemi sormalı ya da öğrenmelisin haricinde ise erkeği kıskandıracağım diye bir başka erkeğin kucağında dolanıp selfieler birşeyler yapman kıskandırmak değil ancak kaş yaparken göz çıkartmanıza yarayacaktır. Dolayısıyla uyumlu olmaya çalışın aykırı ya da gereksiz davranışlar sizi ondan iter uzaklara taşır. Samimi olun doğruyu konuşun her ne olursa olsun doğrusunu söyleyin
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye gore değişir. Ten uyumu diye bir şey vardır. Eğer bu olursa ve de gerçekten güzel vakit geçirmişseniz asla soğutmaz şayet tam tersi olursa bu sogutabilir
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılSoğumak değil de kadın sevişince erkekten beklentileri yükseliyor sanırım, sonrasında umduğunu da bulamayınca pişmanlıklar baş gösterebiliyor.
En iyisi gösterip elletmemek00 Yorumla
+1 yılBaglandigini sanabilir ama bu baglilik degildir yarin öbürgün ufak tartismada s. iktir cekebilecek bir iliskiolur bu yani saygisizca bir iliski bu benim fikrim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
29Cevap
Genel olarak evet soğur.
İlk zamanlar ise zaten amacını ortaya koymuştur.
Siz siz olun hiç bir erkeğe bir şey vermeyin.
Bırakıp giderse olan size oluyor.
Erkeğe milli derler, poh pohlarlar, size de başka bir şey derler neyse..26 Yorumla- +1 yıl
gozun aydın asker ağa somaliye görev çıktı ne düşünuyon bu konuda :D
- +1 yıl
eyv yani beterin beteri şukredin halinize ak şukredin. :D
- +1 yıl
hmmm.
- +1 yıl
oooo @sadis-t sen kına gecelerine de katılıyo musun
+1 yılO dediğin sekste olur kolay kız durumuna düşersin. Sevişmek çok farklıdır.
11 Yorumla- +1 yıl
Sevistigim hicbir kiza kolay gozuyle bakmadim birazda karakter olayi bence
+1 yılcinsel açlıgı gecınce doyunca bir iki gün soğur. cinsel açlığa ulasınca yine yapışırrr
00 Yorumlaerkeğin karakterine ve seviştiği kızın nasıl seviştiğine göre değişir.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum ama bnce kızlar bir erkekle sevistiklerinde erkeklerin onla ciddi düşündüğünü evlilige gidecegini saniyor aslında öyle bişey yok sadece beklentiler yüksek oluyor
00 Yorumlaarzuluyor muydu seviyor muydu önemli olan o. Eğer soğuyorsa sadece arzulamış demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler evleneceği gerçekten aşık olduğu kızla beraber olmazlar.. akıllarından öyle birşey geçmez.. kıyamazlar.. o derece.. ama sadece cinsellik için beraber olduğu bir çok kız vardır..
00 Yorumla
+1 yılGeecekten seviyorsa mükemmel olur daha cok bağlanır ama sevmiyosa sadece bahanedir o yasanan
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bencese sevismek dahada baglar buna katiliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeği soğur, meden batı erkeği için değişim olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. yatakta ne yaşattığına bağlı.. soğurda, aşıkta olur
00 Yorumla
+1 yılolabilir olmayabilir kişiden kişiye değişir.. bunu en iyi sen çözeceksin çünkü kişiyi tanıyan sensin
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa daha çok bağlanır sevmiyprsa libidosu her arttgnda aşık olur
10 Yorumla
+1 yılBana çevreme karşı bir saygısızlığı olmadığı sürece soğumam.
00 Yorumla
+1 yılBen soğuyorum genelde sevişme olarak değil ilerisine gidince birdaha yüzüne bakasım gelmiyor.
00 YorumlaAmaca ulasmıs evet soğur bence bazıları bağlanıyo ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılmemnun olduysa iki tarafta soğuma yerine daha çok birbirini çekerler.
00 Yorumla
+1 yılArtık ona ulaştığı için daha rahat olma ihtimali daha yüksek gibi geliyo bana.
00 Yorumlaevlenmeden önce yapılan sekslerin çoğunluğu soğutur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet degeri düşer gözünde ben onun için yapmam evlenmeden basitleşir kesinlikle erkeklere sorsan inkar ederler ama böyle hecesini alana kadar kullanır
00 Yorumla
+1 yılaksine daha çok bağlanır organik bir bağ oluşur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Her ikisi de olabilir.
00 Yorumla
+1 yıleğer sevdiği kişiyle yapıyorsa soģumaz.
00 Yorumlaeğer maksadı sadece sahip olmaksa işi biter
02 Yorumla- +1 yıl
bazen karşılıklıdır ama
Bu mantıkla Dünya üzerinde evli çift kalmaz...
00 YorumlaEvet sevismeyin sogurlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha çok bağlanır kızım
00 Yorumla
+1 yılbir denemek lazım ilk sonra cevabını yazarım
00 Yorumlakişiden kişiye değişir bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmez ama kız veriyo diye bırakmazda
00 Yorumla
+1 yılerkek var soğur erkek var ısınr
00 Yorumla
+1 yılhiç bir kızla sevişmediğim için bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılAdamsa soğumaz.
20 Yorumla
+1 yılOluyormuş
00 Yorumla
+1 yılAdamına göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. soğur elbet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden soğusun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbağlanır bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem