Merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım var hemde yakın arkadaşım bu sene bir yaklaşım oldu ve biz ilk kez bugün seviştik kendisi yarın memleketen ayrılıyor bidaha hiç görüşemeyebiliriz hep yurt dışında çalışma gibi bi olanağı da olabilir neyse biz her seviştikten sonra bana sım sıkı sarılıp kokumu içine çektiğini fark ediyordum bazen sevişmek istemiyordu başımı omuzuna koyup sarılmak istiyordu saçlarımı kokluyordu gizliden bu sadece seks ilişkisi değil midir? 4 saat gibi bi süre yan yana kaldık sadece 3 kere yaptık kendisi aşırı derecede istekli biri oysa ki Lütfen yorumlarınızı düzgün yapın benim için önemli şimdi den teşekkür ederim 🙏🏻
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbence bu çocuğun kafası karışık seni sevmek istemekle becermek istemek arasında gidip geliyor ama anladığım bir şey varsa da sana değer veriyor hayatında bişeyleri etkilemek istemiyor ama senden de etkileniyor geleceğiniz olmayacağının farkında en azından şimdi bir kaç yıl sonra belki de 5 yıl yeniden karşılaşırsanız o zaman durum değişebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel söyledin kafası çok karışık beni seviyor sanki herkes bana seni seviyor sanki hep kıskanıyor nereye gitsem soruyor kiminle konuşsam görüşsem soruyor ama sevgili olalım dediğim zaman şiddetle karşı çıktı evlilik desen hiç sözünü etmek istemiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılyani aşık olabiilr ama seks yaptı diye aşık olmaz bence zor bir durum aşık olmak için ama bilemem bu karşındaki kişinin kişisel dünya görüşü ile de alakalı bir durum açıkcası
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
36Cevap
Dediğinden anladıgım arkadaşsınız ama seks yapıyorsunuz. Sevmiş olabilir ama olaylara gerçeci bakıyor bence görüşemeyeceginizin farkında ondan dolayı duygusal bag kurmak istememiş. Seka yapıyor sarılıyor kendince duygusal tatminede ulaşıyor. Dene sanaını kpnuş onunla bence
00 Yorumla
+1 yılSenden hoşlanmış olabilir
Seni seks objesi olarak görmemiş01 Yorumla
Soran+1 yılGörmediğine eminim hep benimle hayatını paylaşıyor yaptıklarını geleceğini kendisini sevdiği şeyleri anlatıyor
+1 yılHayır şehvet ile duygusal bağlar farklılık gösterir o bir ihtiyaç tır aşk ise bir tutkudur bir eylemdir
00 Yorumlabazen insan sadece sevdiği kişiyle yakınlaşmak istiyor sanırım o durum sizin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bana aşık olsun istemiyorum benim için ilkti oda biliyor bunu ayrı dünyaların insanıyız
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk seks yaptığı kişiye aşık olunur zaten insan sevdiğini begendiği kişiyle ilişki yaşar sana sarılması oksaması koklaması hep sevgiden hoşuna gidiyorsun
00 YorumlaGenelde aşık olduğu kızla seks yapar ama seks yaptığı kıza aşık olmaz :)
00 Yorumla
+1 yılsenden ciddi olarak hoşlanıyor hatta bi parça aşık ve aşıksa sevişmeyi çok istemesi de normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelliki çok güzel sevişiyorsun seni beğenmiş aşık olabilir. imkansız değil. ben de fuckbuddy arıyorum ama kız bakire korkuyor.
010 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez onunla seviştim oda bunu biliyor bugüne kadar kimseyle öpüşmedim herşeyi biliyor
Cevap sahibi+1 yılPeki bu ilişkiye nasıl cesaret ettin. ne umuduyla yatağa girdiniz. zevk için mi yaptın bunu yoksa ondan etkilendin diye mi. belki sen de o kişiye aşıksın haberin yok
Soran+1 yılÇok istedi bi kaç senedir uğraştı benle olmak için ben uzak durdum zaten seviştiğimiz zaman hala inanmıyorum deyip duruyordu çok süründürdün beni diyordu benim için deneyim olsun istedim sadece aramızda arkadaşımlıktan başka bişe yok kendisi de bende ihanete uğramıştık geçmişte o yüzden aşka kapılarımız kapalı
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni hem de çok iyi. Ben de sevgilimden ayrıldım artık aşk zor geliyor. İnsan duyguları körelince bu tür ilişkilerde deneyim istiyor normaldir bu. Ben de bir kızla konuşuyordum uzun süredir kabul etmedi bir türlü korkuyor. aşka dönüşse bile 1 2 sene iyi olursunuz sonra evliliğe gider sanma. unutmalısın onu ya da canın istediğinde gizlice yapmalısın. zevkine anlayacağın.
Soran+1 yılEvliliğe gideceğini bende sanmıyorum o istese de olamaz ailem onunla olmamı kabul etmez
Cevap sahibi+1 yılailen isterse de yine kabul etme. bir iş nasıl başlarsa öyle gider. evlilik için uygun eş gerdek gecesinde olan ilişkidir. öncesi sıkıntıdır. hem de fuckbuddy tarzı. peki şu an devam ediyor musunuz ayrıldınız mı ilişkiden
Soran+1 yılşu an konuşuyoruz ama devam etmiyoruz kendisi tır şoförü olduğu için gelemiyor buraya hep yollarda
Cevap sahibi+1 yılo zaman seninle yaş farkı var. senin yaş tahminim ondan küçüktür. Güzel kızsan çok şanslıdır
Soran+1 yılBenden 4 yaş büyük
Cevap sahibi+1 yılyaş olarak ideal , Bu işi zevk için yapıyorsan helal olsun sana cesaretini taktir ediyorum. memleketin neresi.
bir daha görüşemeyecekseniz seks ilişkisi işte tek gecelik gibi olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk seksi degilse zor kokladi diye sevmiş olmuyor 4 saatte 3 seks hicte az değil her sekste aşk aramayı kesse hemcinsim ne güzel olurdu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir neden olmasın. kolunu çekmiş koklamış falan bunla bişeyi ifade etmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin bir şey yok ama ilk o kızla yaptıysa özel olur onun için
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim için ilkti oda biliyor bunu kendisi illa yapmıştır ama
Cevap sahibi+1 yılİlk değilse sırf seksten dolayı bağlanmaz
Yorumlari okudum, işci patron kızı ilişkisi, merak etme evlenme bile teklif eder unutma dediğimi sen. Agirligini koru bu kadar takma kafana, o kosa kosa gelir sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl100 den fazla kadınla yattım hiç biine aşık olmadım
00 Yorumla3 kere yaptık derken nasıl boşalttın
02 Yorumla
Soran+1 yılOrası seni alakadar etmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnun işi bitmiş seninle
06 Yorumla
Soran+1 yılHala konuşuyoruz her gece uyumadan önce veya gün boyu işinden fırsat buldukça konuşuyor benimle
- +1 yıl
Konuşmak değil mesele
Soran+1 yılNe mesela
- +1 yıl
Boşver ya uzun mesele
Soran+1 yılSende ne dediğini bilmiyorsun
- +1 yıl
Biliyorum açıklarım gayet kolay bir şekilde
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeyif için yaptıysan takma ama sevdiğin için için yaptıysan aşık olmuş olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılKeyif için yaptın ama ilk olduğu için bağlanma korkum var
Cevap sahibi+1 yılçocuğu sevmiyorsan neden bağlanasın ki
Soran+1 yılArkadaş olarak seviyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman ona belli et sadece arkadaşız diye yani belli ki cinsellik konusunda da bir şey istemiyorsun o zaman açık açık söyle
Soran+1 yılO benden daha çok beli ediyor bi yandan bana bütün hayatını anlatıyor herşeyini paylaşıyor ama aşk sevgi istemiyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman akışına bırak baktın her şey istedğin gibi gitmiyor konuşmayı kesersin
+1 yılArada konuşursunuz ama aşık olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHer gün konuşuyoruz her saniye
Hevesini alana kadar...
00 Yorumla
+1 yılaşık olacağını sanmam
00 Yorumla
+1 yılOlur şahit oldum hatta böyle bir olaya
03 Yorumla- +1 yıl
Kuzenim aşık oldu böyle birine ve evlendi kız bide kuzenimin bütün arkadaşlarıyla yatmış ona rağmen aşık oldu evlendi kuzenim kızla
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yaşlarınız kaç ? ne kadar zamandır birliktesiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşlarımız o 26 yaşında ben 23 fazla değil 3 senedir arkadaşız ilk kez bu sefer seviştik
Soran+1 yılEvet?
Hayir cesmesi mi bu daha ne olsun istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam olarak bir ilişki var mıydı yoksa sevişme mi
123 Yorumla
Soran+1 yılSevişme sadece
Cevap sahibi+1 yılHevesini alamamış olabilir o yüzden de böyle yapıyo olabilir. Erkeklere güvenilmez
Soran+1 yılHayır canım ondan değil onun ulaşıpta kazanamayacağı türden birisiyim kendisi aşırı çirkin aşırı herkes tarafından çirkinliği konuşulan birisi ben ego olsun diye demiyorum çok güzel bi kızım fiziğim olsun her konuda Buda onun farkında diye
- +1 yıl
Ozamn kesin iyi bi iş olanağı var gelecekte. Sende yerini yapiyosun 😂 parayı bulunca seni sallamaz bile bunu unutma 😀
Soran+1 yılBen nasıl yerimi yapıyorum pardon kendisi babamın yanında çalışıyor babamın emrinin altında çalışıyor kim kime muhtaç demiyeyim de neyse
- +1 yıl
Sonuç olarak yurt dışına gidecek diyosun? Ayrıca hem içinde aşk yok bide çirkin olduğunu kendin de kabul ediyosun ee birlikte imkanı gerektirecek durum ne onu anlamadım. Hani dersin çirkin ama ben seviyorum tamam sen öyle bişey de demiyosun amaç ne anlamadım
Soran+1 yılBak şimdi ben onun sohbetinden hoşlanıyorum çok kafa dengi öyle yaparak zaten beni ikna etti ama eğer birine şaka ile bile olsa onunla olduğumu söylersem kalpten giderler o kadar çirkin Allah vergisi ama benim gözüme batmıyor herkes aşırı çirkin buluyor onu ve yurt dışına şoför olarak gidecek şu an kendisi babamın şoförüdür eğer oda vizesi çıkarsa bunlar önemsiz şeyler benim için ilkti güzeldi onun için özel olmak isterdim belki de öyleyim herşeyini benimle paylaşıyor hayatını bana anlatıyor
- +1 yıl
Ya sen bununla sevgili değilsin aşıkta degilsin ama sohbeti falan iyi diye seviştin yani böyle mi durum sizin? Sen seviyomusun yok
Soran+1 yılEvet aynen durum bundan ibaret
- +1 yıl
Ne garip bi ilişki anasını satayım hayır yani zaten sende sevmiyomuşsun sana bağlansa ne baģlanmasa ne. Bunun ne önemi var? Keyfiye sevişmek gibi bisey olmuş bu zaten
Soran+1 yılGurur meselesi neden bana aşık olmuyor evliliği düşünmüyor diyorum
- +1 yıl
Sana niye aşık olsun ki? Sen adam duygusal olarak bişey belli etmemişsin ki sadece sevişmişsin. Zaten erkekler genelde böyle direk sevişen kadınlara duygusal olarak bişey hissetmez tam tersi kadınlara duygusal şeyler hisseder.
Soran+1 yılDirek teslim olmadım ki çook çabaladı çok hatta hep bana atar yapıyor neden o kadar süründürdün beni diye oda biliyor cinselikten uzak alakasız bi insan olduğumu
- +1 yıl
Ne için çabaladı ama? Sevişmek için diyosun bak amacı o yani adamın neden aşık olsun baģlansın ki
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Ahaha bu arada merak ettim baban ne iş yapıyo? Çocuk şoförü ya hani merak ettim
Soran+1 yılLojistik şirketi var ve çocuğun amacı seks olsaydı beli ederdi kendisi bi kaç kez üsten söyledi ben kabul ettim sebebi de 23 yaşına kadar bişe yaşamamış olmamdı merak ettim oda biliyor
- +1 yıl
Tamam da sonuçta ortada duygusal bisey yok diyorum hemde ikiniz tarafından da. Yani sevişme ilişkiye girme durumu olmuş bu kdr, aşık olmak öyle kolay bisey değil. Bu arada ben lojistik depolarda çalıştım şu an çalışmıyorum İstanbul'da yaşıyosan babana söyle de beni alsın işe :D
Soran+1 yılAramızda bağ yok ama beni kıskanıyor kimle konuşsam soruyor hatta dün kız arkadaşımın evine gittim kızın adı deniz di bana kız mı erkek mi diye iki kez sordu durgunlaştı
- +1 yıl
Sen aşık olması neyi değiştirir? Sen adama bişey hissetmiyosun kendine aşık ettikten sonra egon mu tatmin olacak bi nevi yani? Çünkü amaç bunu gösteriyo başka bi amaç yok gibi
Soran+1 yılEvet egom tatmin olacak kendimi iyi his edeceğim oldu mu
- +1 yıl
Hayır ben ciddi soruyorum amaç bu mu yani? Bu arada tek tek yazdırma burdan mesaj at ordan konuş ya. Korkma yemem seni
- +1 yıl
mesaj dedik ya hemen sus arkadaş ne kdr önyargılı tiplersiniz. Mesajdan yazmayı ne kdr abartıyosunuz anasını satayım sanki yicez seni ya :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olur mu bilmem de sadece onunla olurdum
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılBaşka birine bakmazdım yani
bugün bu sabah mı yaptınız
02 Yorumla
Soran+1 yılDetaylara takılma
100 tl seks yapmak neden asık olalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsen onun ilki isen bu ihtimal çok yüksek.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSahiplenmek istiyor da
03 Yorumla
Soran+1 yılSahiplenmek istiyor ama sevgili olalım evlenelim filan demiyor böyle takılalım istiyor anlamadım bişe
- +1 yıl
Yani belki daha etkendir diye söyleniyor
Soran+1 yılNasıl etken?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks ile bir erkeği kendine aşık edebilirmisin
00 YorumlaKişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılNe dememi bekliyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılSana değer veriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğer veriyor sadece evet
- +1 yıl