+1 yılDüzgün diye çıktığın adamlar ne mal çıkıyor.burada güzel şeyler yazan biri bile düşünüyor seksi.yapma etme diyor .ben de bilmiyorum inan .kimisi diyor ben seks olmadan yaşayamam,sevemem ,kimisi diyor ,yok arkadaş seksle aşk mı olur.insan sevdiğine kıyar mı?yani bu konu artık tavuk mu yumurtadan çıkar ,yumurta tavuktan mı sorusuna döndü.burada 2 tip yorum oluyor genelde1)kullanır atar 2)birazcık yaşarsınız .uzaklaş uzaklaş .uzaklaşmak kolay olsa zaten vazgeçer .seven insan seks ister çünkü Allah insanların içine aynı zamanda o isteği de vermiş.istemeyen düşünmeyen yemesin yani.ha düşünür ama sevdiğine belli etmez o ayrı.28 yaşındayım demişsin buna aklınla ve kalbinle karar ver .kullanıcak atacak bla bla .olabilir ama dopru düzgün birinin bnu sana yapmayacağını kmse garanti edemez. erkeklere bi erkeği anlattığında genelde vah bilmem ne der.ben yapmam yok der öyle sevgi mi olur der ama onlar da seks ister .bak sana bi tavsiye eline kağıdı al ve sevişirsem ve benim kızlığımı alırsa ne olur diye yaz en kötüsünü ,bir de iyisini yaz.iyiyi önce yaz.bak bakalım hangisi iyi ...
ama yine de her sevişmenin bi risk taşıdığını unutma .bu riski göze alabiliyorsan yap.ahh şu erkekler .yaparsın bi dert yapmazsın bi dert.bi de yenisini bul diyorlar bu da sıktı artık .birini unutmak ne zor .zaten yenisi de çok farklı olacak ...
ama iyice düşün iyice.45 Yorumla
Soran+1 yılya ınan sen benım ıcım okudun ben 23 yasındayım o kısı 28 yasında.. ınan su yazıdkların benım kafamdakı seylerın aynısı herkez hemen unut dıyo ama unutmak okadar basıt olsa burda caresızce bunları yazmam..
- +1 yıl
aynı sorun bende de var .bi ben bilirim :(unutulsa zor oluyor sevişilse riski var .adama hadi benimle evlen diyemezsin .çook merak da ediyorum ama seviyem yeterli değil.böyle yapıp mutluluğu bulan var mı acaba ?devir çok değişti adama yok deyince o da benim ihtiyacım diyor. sevişmek istemeyen de çirkin oluyor asosyal oluyor .kim çıktıysa sevişmek sevişmek.yani demekki millet yapıyo ki azmış bu erkekler ,görmüş,duymuş.ben ankaradayım mesela ankaranın erkekleri böyle .yabancı bulucam valla :(
- +1 yıl
bir de şu kötü tarafı da var erkek hep daha fazlasını ister .ve gerçekten acıma yok .bahaneleri de hazır ;sen de beni seviyorsun istedin zorla mı yaptım.bi de ayda 1 mesele değil .O olacaksa olur.
Soran+1 yılbende istanbuldayım ıstanbulun erkeklerı daha fena benım karsıma cıkanların hepsıde boyle .. bıde rısk var sevısırsek kımseyede guvenemıyor ınsan.. hanı dıyorlarda seven ınsan seks ıstemez erkek gelıpte her zaman kuru kuru oturmuyor yanında.. ınan bende senın gıbı dusunuyordum sevıyemı dusurmıyeyım ama bazende dıyorum hamıle kalayımda zorla nıkahı bassınlar falan hep sorun hep sorun nasıl davranacafımı sasırdım
- +1 yıl
ben de şimdi istanbullu biriyle konuşuyorum ,bulgar gçöçmeniymiş .bana şöyle dedi;sana seks için yanaştığımı düşünüyorsan yazışmayalım daha dedi.ama ben de şüpheleniyorum .ben hamilelik riskini göze alamam zaten erkekler iş oraya gelince önlemini alır .ona sevişmek istemediğini söyledin mi peki?ya da böyle olursa ben istemeden ne olacak diye .inan kim çıktıysa aynısını dedi .ya bekliyeceğiz ,biri çıksın düzgün ya da :((ben de 24 yaşındayım
En İyi Cevaplar
+1 yılseks yerine aşkla sevgiyle sadakatle güvenle bağlamayı dene..daha kalıcı olur :)
demişsin zaten çapkın diye, ondan bi halt olmaz, geleceğiniz olmaz.
bence bekaretini kocana sakla, sana değer veren birisiyle yaşaman en doğrusu.zaten seni seviyorsa bekler.35 Yorumla
Soran+1 yılben kendımı ona teslım etmem lazım okdara aptal degılım ıstedıgını alırsa benım yuzume bıle bakmaz dozunda dıyorum
- +1 yıl
madem öyle bi insan neden hala onunla sevgilisin? görmüyo musun seni kullanıyo
Soran+1 yılasıgım:( ben bu cocugu duzeltmek ıstıyorum benı sevsın ıstıyorum..
- +1 yıl
unutmaya çalış..adam gibi birini bul.böyle adamlarla geçirilen zaman boş.
Soran+1 yıl:((
- Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek bir kadına sadece seksle bağlanır mı evet bağlanır.
Bu ne kadar doğrudur? bana göre yanlıştır. Bir erkeği seksle kendine bağlarsan duygusal açıdan aç kalır ve bunu dışarıda arar.
Bir ilişki değişik besin ve yiyeceklerden oluşan yemek gibidir. Siz beğendiğiniz insana her seferinde sadece bir yemek türünü önüne koyarsanız. Oda sadece
canı o yemeği istediğinde size gelecektir. Diğer yemek türleri için başka yerlere gidecektir.
Bir ilişkide hepsini dengede tutmasını bilmelisiniz. Seksle bağlarsın ama sana sadece seks için gelir.
Onu aç bırakmak ise gene aynı şekilde dışarı yönelmesini, açlığını dışarıda gidermeye çalışacaktır. O yüzden her çeşitten bir tadımlık ta olsa tattıracak sınız, bunu yaparken de dikkatli olmalısınız ki. Tek seferde hepsini tadarsa karnı çabuk doyar ve sofradan çabuk kalkmaya başlar.
Kendinizi risklere atmadan değişik alternatiflerle cinsellik ihtiyacını gidermesine yardımcı olabilirsiniz.
kızlığınızı bozmadan, bunu yapmanın bir çok yolu var.20 Yorumla
Sevgiline bağlı onu en iyi burda sen tanıyorsun. İlişki sonrası ilgisi azaladabilir daha çok isteyedebilir ^^ ayda birkez normal bence seninle ayda birde olsa bunu çok severse senle kalmayı hep isteyebilir ama sen 3-4 ay sonra yapmıycam dersen soğuyadabilir ^^
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Sen onun gozunde su anda bir gulsun ve oda senin cicegin. Seni ona ceken bir sey var onun yasamasi icin arada bir sulaman lazim eger istedigini verirsen suya doyarsa sana ihtiyaci kalmaz istedigini elde eder insan ulassamadigi seylere daha baglanir ama hic sulamasanda cicegin olur dengeyi iyi ayarlaman lazim ama istedigini tamamn asla vermiiyeceksin :)
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. zor yavrucum heleki yası gencse asık olacak adam capkın olmaz zaten belki dünya güzeli olacanda o nude halini görecekte ancak ona asık olacak e ama iç güzelliğin ne olacak
04 Yorumla
Soran+1 yıl28 yasında.. bu arada oldukca guzelım bu konuda kendıme cok guvenırım
Soran+1 yıloffffffff :((( ya hıcmı sansım yok
- +1 yıl
malesef ancak gerçek müslüman yapıp günahın sevabın ne oldugunu cennete gitmek istiyorsa baska kızlara bakmamasını zina dahil namaz kıldırıp bunlara yönelirse korkar ancak düzelir malesef aslında benim senin gibi soylediğine göre güzelsinde akıllıda oldugunu düşüniyorum baskasına niye bakıcam derim ölünceye kadar hatta kölesi olurum senden daha güzelini bulsada marilyn monroe oda öldü zaten :)
Kız, erkeğe cinsel ilişki ikram ederse öyle bir bağlanır ki... Pavlov ve köpeği gibi olur. O zil çalan deneyi anlatmaya gerek yok herhalde?
35 Yorumla
Soran+1 yıladam cok duskun asık olsada fark etmez.. ama benı sevmesını ıstıyorum
- +1 yıl
pavlov evet =) zekice
şartlanma olur artık ama bi türk erkeği için sevgi söz konusu değil - +1 yıl
evlilikte ise en tipik yapılan hata ise böyle yapılıyor. Bir bayanın kocasını cinsel ilişki ile kendisine bağlıyacağını sanması ve uygulaması sadece ahmaklık. O koca bununla tatmin olmaz. Genel evdeki kadın da cinsel ilişki ile bağlmasını diğer evli bayanlardan daha iyi bilir. Yani bir kere alıştırdı mı erkek sürekli onu ister. dediğim gibi Pavlov'un köpeğinin zil sesi alışkanlığı gibi olacak durum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMadem ki aramızda harika bir ten uyumu var diyorsun o halde nedir seni düşündüren. Gönlünce seviş işte. hesapsız kitapsız. Bu günler bir daha geri gelmeyecek.
20 Yorumla ilişkiniz sadece sevişmeden ibaret olmasın benim öyle oldu ve ayrıldık. birlikte yaptığınız şeyler başka paylaştıklarınız olsun seni sen olarak sevsin birbirinize zaman ayrıın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. Sen kendi aldığın zevke bak derim. Bırak adamı bağlamayı onun zevkini. Ne hoşuna gidiyorsa öyle devam et. Başkasına göre hareket etme. Kimse vazgeçilmez değildir.
00 Yorumlabence böyle birşey yapma, istedigini ona verme, hem kendine olan saygını ilerde yitirmezsin ve ne olur ne olmaz işte kendini teslim etme pişman olmadan önce
04 Yorumla
Soran+1 yılteslım etmem zaten ama bırseyler yasayalım nadırende dıyorum o sekılde belkı bana alısır sever yenı bır ılıskı sayılır
- +1 yıl
şöyle düşün diyelimki ayrıldın ve ileride başka biriyle evleniceksin o zaman vicdanında bir sızlama olmayacakmı karşıdaki erkek bunu ögrense bile vazgeçebilir, aşık erkek çapkın olmaz, çapkın erkek çok yalan atar elde etmek için işini görene kadar sana baktıgı amaç sadece seks olur aşk değil
Soran+1 yılcok asıgım:( yoksa yanlıs bende bılıyorum ..
- Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılten uyumuda bigün bitecek ve sen o hovarda sevgilini elde etmek uğruna kullanıldığınla kalacaksın:)
33 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
Evet malesef gün gelecek ten uyumuda ortadan kalkacak, yeni ten arayışları başlayacak. Neticede henüz aranızda nişan evlilik gibi birbirinizi bağlayıcı durum da yok. Sevgili olmak bu yolda atılan ilk adım ancak bu demek değildir ki ucu evliliğe gidecek, benim tahminim arkadaşımız kendisi vücudunu kullanarak erkeği kendisine bağlamak istiyor. Bugün sevişmek için başlarsınız bir anda bacak aranızda kanlar akmaya başlamış belki de sizi büyük bir pişmanlık içine sevkedecek keşke yapmasaydım
+1 yılŞöyle düşünün o zaman.Erkek arkadaşınızın organı işemeye mahsus olsaydı yine de onunla çıkarmıydınız?
Ben bir kadınla tabi ki cinsellik düşünerek çıkarım.Cinsellik aradaki bağı güçlendirir.00 Yorumlasevişmek sonu sex dir nasıl gittigini anlıayamazsın kayar gider buzlu yollasr unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılben kendıme guvenıyorumda karsımdakıne guvenmıyorum bu yuzden bıraz sıkıntı var evet
üzme arkadaşını az veren candan dersin azda olsa sevindir cok veripde maldan bıktırma :))
01 Yorumla- +1 yıl
sevindir sezerciği=))
+1 yılBir sonrakini kendine bağlamak için ne vereceksin, adam seni becerip sıradakine gidecek çünkü
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle bırseye ızın vermem zaten..sadece sevısmek dıyorum..
- +1 yıl
sarı öküzün hikayesini oku google da :))
Soran+1 yılmrk ettım dur bakım :D
- +1 yıl
özele gel anlatayım :))
+1 yılTabi baglanır Bu kısa süreli de olsa UZUN sürelide olsa seks le mutlaka baglanır ama Aşk la baglanırmı Bilemem
012 Yorumla
Soran+1 yılben kendıme oldukca guvenıyorum belkı zaman gecırırsek beraber benı sever
- +1 yıl
seks ile baglanma kısa süreli flörtlerde de Uzun süreli arkadaşlıklarda da olur
ama aşk la baglanma kısa süreli de olmaz uzun süreli de olabilir
seksle başlarsınız sen onu kendine baglarsın ama Çaba gerekiyor
Soran+1 yılseksle baslamadık aslında cok guzel zamanlarda gecırdık ılk etapta gezdık sahılde el ele yuruduk cok guzel romantık zamanlarda gecırdık
- +1 yıl
sonra seksle mi devam etti ?
Soran+1 yılevet 1 kez oldu .. ama normal sevgılıyız
- +1 yıl
Çok ileri gittiniz mi canım ?
Soran+1 yılsadece bırlesme olmadı okadar..
- +1 yıl
senin adına sevindim canım nasıl sen mi Aktif din seks de O mu ? kim Yönetiyor du ? Nasıl istediğin gibi oldu mu ?
Soran+1 yılhayır o zorladı benı .. herseyıde o yaptı :p
- +1 yıl
nasıl dıı Senş tatmin edebildi mi ? Begen din mi canım ?
Soran+1 yılevet cok hosuma gıttı.. zaten cocuga asıgım..ve cok harıka sevısıyo ya cok duskun bırde ya
- +1 yıl
senin adına Çok sevindim canım
beni arkadaş olarak ekleye bilir misin ? senin için sakıncası yoksa ?
bağlanmaz. umarım kaçar gider normal makul mantıklı bi hatun bulur kendine.
10 Yorumla
+1 yılyıllar yıllar önce sevişen ancak bakire(?) olan bi kız vardı
- noldu ona annnecim
bol bol ayvayı yedi tatlım
- üzüldüm anne04 Yorumla- +1 yıl
Ayva mı yedi sadece Muz da yemiyor mu ?
- +1 yıl
yoo onu yemek için almıyor=(
- +1 yıl
hu nasıl muzları seviyorsun düz olanlar var ve bir de Egik olanlar var ?
- +1 yıl
ben Adana kebabını severim
+1 yılbaglanır bence sıkıldıkca gelir yanına ben öyle yapıyordum :D
00 Yorumla
+1 yılateşle barut yan yana durmaz girer öyle veya böyle kendini kaybedersin sevişirken. demedi deme
01 Yorumla
Soran+1 yılallah korusun ya:\
özelden mesaj at.ordan sunayım.dalga filan değil ciddi anlatayım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılgöster ama elletme metodu dediğin ,:)
01 Yorumla
Soran+1 yılee bıraz öyle sayılır:p
yanlış kartı oynuyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılee tamamda bana alıssın ıstıyorum..
Soran+1 yılbu öyle degıl ıste cok duskun ..ya zaten ılıskıye gırmıcem sadece sevısmekten bahsedıyorum
+1 yılbana yeterince aptal gibi geldin:/
10 YorumlaTen uyumu nedir birini beni aydınlatsın ltfen
12 Yorumla- +1 yıl
=) beni, dededede ded eded eedddee
+1 yılhayır aksine senden soğur
02 Yorumla
Soran+1 yılyatmıyacam sadece sevısmekten bahsedıyorum oda cok nadır..
- +1 yıl
fark etmezki
baglanır , senden hamileyim diye çık karşısına
08 Yorumla
Soran+1 yılbakıreyım nasıl hamıle kalıcamkı ondan..
Soran+1 yılhayır ona cesaret edemem.. bu adama cok asıgım ben evet ama yanı ılıskıye gırmeyı dusunmuyorum sadece sevısmekten bahsedıyorum
Soran+1 yılbırde hamıle kalsam benımle evlenecegı kesınmı ortada bırakma ıhtımalıde var :D
Soran+1 yılbakıre olarak hamıle kalmayı dusunmuyor degılım :D en azından hamıle kalmazsam bekaretım bozulmaz..
- +1 yıl
kendisinin yapamadıgını bebecikten mi beklesin
- +1 yıl
kız takmış bekarete
Annem bekaretin gitse nolucak ki sizleri anlayamıyorum.
Ver ver nereye kadar?
10 Yorumla
+1 yılsevişince teslim etmiş olmuyosun!
10 Yorumla
+1 yılbağlanmak derken aşkı mı kast ediyorsun anlamadım.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet benı sevsın ıstıyorum :(
- +1 yıl
yani erkeklerin %99 aşık oldugu kadına karşı sexi düşünmez.bence arkadaşın sadece sana ilgi duyuyor.
o eleman bu işin sonunda O KIZLIGINI ALIR
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten öyle bır tıp .. ama ben ızın vermedıkten sonra zorlamı yapıcak? tecavuz olur bu.. bazen bunu söyluyor tecavuz ederım dıyo tırsıyorum .. ama bır okadarda asıgım
Soran+1 yılhaklısın ..
oral da mı yapmazsın yani
04 Yorumla
Soran+1 yılhıc yapmadım ama yapabılırım
- +1 yıl
gitti gidiyor
modem açıksa şifresini biliosa bağlanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana seksle baglı olacak erkekle işin ne kızım !
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişkenim diyosun:)
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen.. ıstedıgını ona vermem allah korusun
- +1 yıl
Allah sevişeni (zina ise) korur
birleseni(zina ise) korumazmış =D
+1 yıl69
10 Yorumlasana göre normal mi?
04 Yorumla
Soran+1 yıldegıl ama ne yapım.. benı sevmesı ıcın benımle zaman gecırmelı belkı yakın olursak bana daha cok baglanır alısır
Soran+1 yılona ızın vermem ben kendıme guvenıyorum.. cok asıgım:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenden soğur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler