Ten uyumumuz çok yüksek ve birkaç kez teklif etti bana. Ben de duygular olmadan bunlara karşı biriydim. Bakireyim vs pek çok sebebi var. Ama bi yandan da inanılmaz arzuluyorum onu. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
uzak dur derim çünkü işini adeta kumara bırakmışın. Ya severse diye ama cinsellikten sonra sevene rastlayan kaç tanedir bilmiyorum. Duyguların aklının önüne perde olmasın
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence gayet normal kimini seversin arzulayamwzsin kiminide sevemezsin lakin her an her dakika onu arzularsin ben olsam arzularimin peşinden giderdim şimdi seni arzularinla baş başa bırakıyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Duygusuz sekse karşıyız işini bitirdi bitti kullanılmışlık psikolojisine girme ihtimalin yüksekt
132 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de bunu ona dedim. Sen de haklısın ozaman sadece uyuyalim dedi
Soran+1 yılO ne demek peki? Yani samimi gelmiyordu gerci kulağa
Soran+1 yılAma kullanilacakmisim gibi hissettiriyor dedikten sonra bunu demesi normal mi? Ya da o beni haklı bulduğunu söyledikten sonra? Ben bana özel söylüyormuş gibi hissettirmedigini söyleyince, o da neden özel gelmiyor, seninle uyumaya bile korkarım bağlanırım diye dedi
Soran+1 yılAma ben de onu arzuluyorum sorun orada:(yoksa umrumda olmaz:((
Soran+1 yılEvet artık kesmiyor ama sadece ona karşı böyle yoğun hissediyorum.
Soran+1 yılYani bi erkeğin yerini nasıl tutacak ki
Soran+1 yılEvet biraz yaptık zaten. Ondan sonra gerçeğini istedi. Ama mesela kahve teklifi etmişti haber bekliyorum hala bir şey yazmıyor.
Soran+1 yılAtmak da istedi atmamı da istedi. Ama o kadar tatlı tatlı söylüyordu ki kizamiyorum:(
Soran+1 yılHayir. Ondan da almak istemedim hazır değilim dedim haha
Soran+1 yılYok ya haha bunu kimlere yazdım hatırlamıyorum şimdi o yuzden tekrara düşebilirim ama bu kişi lisede platonik olduğum kisiydi. Yani ne bileyim güzel hatırlıyorum şimdi onu görmek falan whshshwh öyle resimden düşmem ayrıca. Belki bana dokunursa.. temasla kendimi kaybedebilirim sadece. Onunla yatmak isteyeyim diye mi göstermek istiyordu sizce?
Soran+1 yılLisedeki kız olmadığım kesin hahah ama ne bileyim herhalde böyle biri her kıza düşüyordur. Gerci ilk ben yazmış gibi oldum. Konusu açılmasa yazmazdı. Ben konuyu açınca şansını denemek istedi. Potansiyelim yüksekmiş bana öyle diyo jdhdh
Soran+1 yılİstekli biri olduğumu biliyor. Kelimeleri iyi kullanirim🤣 yatağı bilemiyorum ama özel bir insanla olsa keşke:(ama ona da böyle hissetmesem keşke:(
Soran+1 yılBenim ateşini bir tek o sondurebilir :( off keske:((
Soran+1 yılAdaya gitmek istiyormuş benimle🤣🤣
Soran+1 yılKalmak istiyordu orada 1 gece
Soran+1 yılAtsin isterdim
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ten uyumu varsa hersey daha zevkli gelir sana
122 Yorumla
Soran+1 yılAma duygular yok of:(
- +1 yıl
zevk mi duygu mu sende ön plan da?=
Soran+1 yılDuygu ama ikisi de önemli gibi geliyor. Birini birinden ayırmak istemiyorum
- +1 yıl
şimdi duygu var ama zevk almıyorsun o zaman ne yapacaksın
Soran+1 yılOna çok çekiliyorum bana zevk veremeyeceğini zannetmiyorum. Düşüncesi bile hosuma gidiyor.
- +1 yıl
yaşın kac? eger onu düşünerek mastürbasyon yapıyorsun Şu an duygularını geriye at
Soran+1 yıl26yiz ikimizde. mastürbasyon rahatlatmaya yetmiyor artik
- +1 yıl
işte o adamı artık cidden içinde istiyorsan bu iyi bişsey
Soran+1 yılHemde nasıl. Şu yasa kadar kimseye karşı böyle yoğun bir çekim hissetmemiştim. Aslında bizim geçmişimiz var. Liseden tanıyorum. O zamanlar da hoşuma giderdi. O sırasında uyurken ben saçlarını oksar ensesine kulaklarının arkasına falan dokunurdum. Teninin dokusunu bile hatırlıyorum. O zamandan bu zamana hiçbir şey olmadı aramızda ama şimdi çok yoğun hislerim. Onda duygular olsa neyse de böyle f*ck gibi doğru gelmiyor :((
- +1 yıl
iyide belki sonrasında duygu gelişir =?
Soran+1 yılYa bana da aynı şeyi söylüyor. Bir adam seksle nasıl aşık olsun ki? Bence elde etmek için böyle şeyler dedi:( denemeden bilemezsin falan dedi.
- +1 yıl
diyelimki aşık olmadı ne kaybediyorsun?
Soran+1 yılİlk deneyimimi en güzel duygularımı sevgilim olmayan bir adamla yaşamış olacağım:(
- +1 yıl
bu seni rahatsız ediyorsa cozum basit beraber olmayacaksın yaşın kaç bu arada?
Soran+1 yılIkimiz de 26yız. Ama onu çok arzuluyorum. Bu duygularla ne yapacağımı bilemiyorum
- +1 yıl
bak diyorum ya madem öyle ya beraber olacaksın ya da olmayacaksın
Soran+1 yılTüm sorun burada başlıyor hshshsh
- +1 yıl
konusalım mı belki cozum buluruz?
Soran+1 yılŞimdiye kadar konuştuk bulamadık ki
- +1 yıl
burada uluorta hersey konusulmuyor
Soran+1 yılKonusulmayacak bir şey yok ya
- +1 yıl
peki nasıl dersen
+1 yılHayat senin ama pişman olma ihtimalin çok yükseks. :d Âşık olduğun biriyle yapmalısın..
10 Yorumla
+1 yılYaşamak istiyorsan yaşa. Cinsel uyumunuz yüksek belli ki
22 Yorumla- +1 yıl
Nedenyazmiiyorsunbana
- +1 yıl
Yazmak zorunda değilim çünkü
Bakirelik gitti mi duramazssin
15 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
Soran+1 yılAranan kız zaten değilim ki. Uzun yıllardır ilişkim olmadı.
Soran+1 yılNeden olayım ki? Ben çekim hissetmediğim insanlara yaklasmam. Varken bile duygu arıyorum. Kadınları erkekler gibi düşünmeyin bence.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumunu yaşamadan anlayamazsınız ki. Neye göre ten uyumu var diyebiliyorsunuz
021 Yorumla
Soran+1 yılÇekim oluyor o insani beğenmekten öte. Zaten sevişmesek de yıllar önce ben ona dokunmuştum
Cevap sahibi+1 yılİşte o çekim. Ten uyumu değil.🤣
Soran+1 yılBaşkalarına hissettigim gibi bir çekim değil işte. Farklı olduğunu anlıyorsun. Biz 12 yıl önce tanıştık hala aynıyız.
Cevap sahibi+1 yılSevistiniz mi peki
Soran+1 yılSevismek denmez sanırım buna ama lisedeyken o uyurken ben her yerine dokunurdum🤣 orası hariç.. saçlarını kulaklarını ensesini sırtını falan okşardim. Elimde değildi inanılmaz yükseliyordum dokununca
Cevap sahibi+1 yıl12 yıl oldu hala sevgili misiniz
Soran+1 yılHic sevgili olmadık
Cevap sahibi+1 yılEe 12 yıldır onu mu düşünüyorsun
Soran+1 yılSürekli düşünmek gibi değil ama hayatım boyunca hep çekileceğim bir adam benim için. Konuştuğumuz dönemlerde elimde olmadan arzuluyorum onu
Cevap sahibi+1 yılCidden düşüne düşüne duyguların yoğunlaşıp aşka dönüşüyor 😂 ve kendini üzmek için çaba harciyorsun 😂 12 yıl bu nasıl bir saplantı takıntı
Soran+1 yılDüşünmediğimi söyledim ya? Ask vs yok. Lisedeyken hoşlanıyordum aslında ama bir şey yaşanmadan bitti gitti. Geriye o çekim kaldı. Ve dediğim gibi konuştuğumuz zamanlarda aklıma giriyor gibi oluyor.
Cevap sahibi+1 yıl12 senedir hayatında biri olmadı mi
Soran+1 yılHayir olmadı
Cevap sahibi+1 yılBoş zamanlarinda onu düşünmeyi bırak, ve iletişimi kopar. Bak bu senin hayatına birini almana engel oluyordur istemsizce de olsa
Soran+1 yılHayir onunla alakalı değil. Sevdiklerim oldu ama o aşamada kaldı. Ben de isterdim hayatımda biri olsun ama olmadı. Elimde olan bir şey değil.
Cevap sahibi+1 yılSevdiklerin hep tek taraflı platonik mi oldu
Soran+1 yılEvet çoğu öyle oldu. Ben de son birkaç senedir bıraktım. Kimse için uğraşmıyorum artık.
Cevap sahibi+1 yılİşte bu şekilde kendini kapatarak sadece kendini cezalandırırsin. Bu böyle devam ettikçe insanız sonuçta duygusal acligimiz artıyor ve sonra hiç olmayacak birinin ilgisine kendini kaptırır kendini uzersin. Birilerini tanımak için kendine şans vermelisin
Soran+1 yılBence hakkımda hiçbir sey bilmiyorsunuz. Kendimi kapattığım falan yok. Aksine kendimi fazlasıyla verdim sevdiklerime. Ve artık usandım. Vermemeye karar verdim. Yani hiç olmayacak birine kendimi kaptıracak psikolojide değilim artık. Umrumda bile değil. Ben değil onlar kaybeder. Ama zaten birilerinin de beni tanımaya isteği falan yok.
Cevap sahibi+1 yılMüneccim degilim 😂
Cevap sahibi+1 yılSadece varsayım tahminde bulunuyorum.. iyi sen nasıl istersen öyle yap. Mutluluklar
Gizli Üye(36-45)+1 yılPişman olmam asla diyorsan arzuladığın kişiyle yasa bunu
08 Yorumla
Soran+1 yılIste pişman olurum diye korkuyorum:/
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılAile yapın, toplumsal normlar ve inanç değerleri ile aran nasıl
Soran+1 yılOnlara dayanarak değil kendi degerlerime göre yaşamaya çalışıyorum hayatımı.
Cevap sahibi+1 yılKendi değerlerin, hayatı anlık yaşa demiyormu peki sana
Soran+1 yılHayatı sevdiğim sevildiğim kişiyle anlık yasayabilsem keşke:(
Cevap sahibi+1 yılBöyle birşeyden emin olabilse insan keşke, sohbet etmek istermisin biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılaynen bende oyle birsey hissetmeden yaptim
10 Yorumla
+1 yılAcik olum mu ilk deyimiminbir travesti yaptim
21 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeyi dene o zaman düzelir
023 Yorumla
Soran+1 yılDevamı gelir diye korkuyorum
- +1 yıl
Tutmayı bileceksiniz kendinizi. Devamı getirmeyeceksiniz
Soran+1 yılAma onu çok arzuluyorum:(
- +1 yıl
Tamam tutucaksin ve arzuna ulaşacaksın
Soran+1 yılOf bilemiyorum
- +1 yıl
Dene dene bişey olmaz
Soran+1 yılYa bana kahve içme teklifi falan etmişti ama yazmayınca bir daha ben yazdım hatırlattım. Haber bekliyordum ama 3 haftadır yok. Öyle hikayelerime girip bakiyor ama yazmıyor da :(
- +1 yıl
3 hafta olduysa daha da haber vermiyorsa bence o iş bitmiş zaten
Soran+1 yılO zaman neden teklif etti ki yani:(
- +1 yıl
Anlık seni götürmek istemiş işte olmayinca da salmış
Soran+1 yılÜzdü bu beni...
- +1 yıl
İyide senin amacın o zaten neden üzüldün ki
Soran+1 yılYani niyeti oysa bile en azından bi oturur kahve içersin ya. Hop diye yatmak nedir yani. Ben de arzulasam bile en azindan eski bir arkadaş olarak bunu yapabilirdi.
- +1 yıl
İşte yapmamis hop yatak istemiş:)
Soran+1 yılBana karşı duyguları olsaydı keşke.. :(
- +1 yıl
Var işte cinsel duygular oda bi duygu sonuçta
Soran+1 yılAma yatarsam kesin daha fazlasını isteyeceğim ondan..
- +1 yıl
Nasıl daha fazlası
Soran+1 yılDuygusal olarak yani.
Soran+1 yılAma o bana ufak bir deneyimlemeyle başlar sonra şiddetini arttiririz falan diyordu ya hahah
- +1 yıl
Rahmetli olmuş gibi konuştun 😂
Soran+1 yılHahaha benim kafamda rahmetli olsa keşke
- +1 yıl
Neyse çok gevezelik ettik yorumun altından başımıza iş almayalım iyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevis sende sadece
16 Yorumla
Soran+1 yılDevamı kesin gelir dayanamayız gibi geliyor :(
- +1 yıl
Durdurmayı bileceksin
Soran+1 yılAma onu çok arzuluyorum
- +1 yıl
Sen istekli birisindir ondandır baskasi da olsa arzularsin
Soran+1 yılHayir sadece ona karşı öyleyim şu an
- +1 yıl
Bilemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBeyza sen misin /(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişmede neler yaşandı?
08 Yorumla
Soran+1 yılSevişmedik hiç.
Cevap sahibi+1 yılTen uyumunu nereden biliyorsun?
Soran+1 yılÇok çekiliyorum ona karşı. Hiç birine karşı hissetmediğim kadar. Bi de aslında liseden bir arkadaşım. O zamanlar sırasında o uyurken dokunurdum ona. Saçlarına ensesine kulaklarına vs. Hala hatırlıyorum teninin dokusunu
Cevap sahibi+1 yılAnal mı düşünüyorsun?
Soran+1 yılHayir direkt vajinal ya
Cevap sahibi+1 yılOnu hayal edip orgazm oluyor musun?
Soran+1 yılDirekt onu istiyorum
Cevap sahibi+1 yılFantezilerin var mı?
+1 yılİnsan bazen 31ini çekip uyumalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakin yapma pisman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden frenliyorsun ki kendini
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe bu yasanack sende biliyorsun
Soran+1 yılPişman olmak istemiyorum:( duygularımız yok çünkü.
Cevap sahibi+1 yılAynısını yaşadım
Soran+1 yılNasıl yani?
+1 yılMantıklı değil
00 YorumlaAbla git ver bidaha
00 YorumlaBırak saplasın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk cinsel deneyimi sevgili olunmayan biriyle yaşamak hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat