Bu sorum özellikle kadın arkadaşlara. Orta yaşa yakın bir erkeğin, cinsel ilişki yaşamamış olmasına nasıl bakarsınız? İlişkilerinizde cinsel tecrübe arar mısınız? Veya yyaşamamış olan birine bakışınız farklı mı olur? Pek toparlayamadım ama anlaşıldı sanırım.
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. Az da olsa içim rahatladı😂😂😂😂😂😂
Daha önce hiç cinsel ilişki yaşamamış erkeğe bakış açınız nedir?
Olabilir gayet normal hiç kimse annesinin karnından seks yaparak dünyaya gelmiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Asıl yaşayanlara bakış acim farkli. Benim midem baska kizlarla yatmislari kaldirmiyor zaten. Cocuklarima baba olarakta oyle birini yakistirmam, kendime eş diye de yakistirmiyorum. O yuzden benim icin bir artıdır bu mesela
Benim için umumi kadına gitmemiş olması cinsel takıntıları olmaması cinsel bulaşıcı hastalığı olmaması bir anomali olmaması önemli. Ex aşkıyla cinsellik yaşamışsa dert etmem kimseyle yaşamamişsa da dert etmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olabilir gayet normal hiç kimse annesinin karnından seks yaparak dünyaya gelmiyor
Asıl yaşayanlara bakış acim farkli. Benim midem baska kizlarla yatmislari kaldirmiyor zaten. Cocuklarima baba olarakta oyle birini yakistirmam, kendime eş diye de yakistirmiyorum. O yuzden benim icin bir artıdır bu mesela
Normal karşılarım bende yaşamadım evlendikden sonra hersey
Diğer şeyleri okeyde tip eğitim maddiyat bu sorun olmaz
Yani "tipine, eğitimine, maddi durumuna bakarım ama bu konuya bakmam" diyorsunuz. Foğru mu anladım?
Bu konuya da bakarım
Cinsel tecrübe arıyorsunuz o zaman?
Yo
Tamam şimdi oldu. Biraz geç anladım. Kusura bakmayın😅🙋🏻♂️
Benim için umumi kadına gitmemiş olması cinsel takıntıları olmaması cinsel bulaşıcı hastalığı olmaması bir anomali olmaması önemli. Ex aşkıyla cinsellik yaşamışsa dert etmem kimseyle yaşamamişsa da dert etmem
Anladım. Açıklama için de ayrıca teşekkür ederim.😊
👍🏻
Olabilir, gayet normal karşılarım
Ezik olduğunu düşünürüm
Tercih ederim
Yaşamamış olmasını mı?
Evet
Anladım, teşekkürler😊
Rica ederim
kalmadi ki oylesi
Bakirim
hic bisi yasamadin mi