ilk seks deneyimimi sevmediğim biriyle yaşayacağım bunu yaşayan oldu mu? pişman olduğunuz oluyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı olarak beklentiye girmeyeceğiniz ve birbirinize karşı sorumluluk hissetmeyeceğiniz, ayrıca "biz şimdi neyiz" gibi a*talca bir soruyu sormayacağınız için, ilk cinsel ilişkinin sevgili olmadığın biriyle olması daha iyi bile olabilir. Aklında sorular, kaygılar olmadan sekse odaklanırsın. Toplumun geneli gibi bekareti özel ve kutsal görmüyorsan pişmanlık da yaşamazsın. Pişman olanlar "eyvah ben ne yaptım, evlenirken ne diyeceğim, beni kim alır" diyerek pişman oluyor. E bacım, gelecekte evleneceğin ama kim olduğu belirsiz birine karşı bekaretinden sorumlu olduğunu düşünüyorsan niye seks yapıyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılaslında ben bekarete önem vermiyorum. bakire olarak evlensem bile benim geçmişimi soran biriyle asla evlenmem herkesin geçmişi de günahı da kendinedir. madem çok istiyor bakire birini seks dışında her şeyi yaşamış biriyle evlen deyip yol veririm
Soran+1 yılfakat ailemle çok zıt düşünüyorum. bekarete önem veren ve muhafazakar bir ailede büyüdüm bu biraz kafamı karıştırıyor
- +1 yıl
Genç kadınların en büyük çelişkisi bu işte... Muhafazakar ailede yetişmek, ama yetişkin olunca sorgulamak, tabuları yıkmak, dayatmaları kabul etmemek, özgür olmayı talep etmek... Anlıyorum seni...
Soran+1 yılaslında çok bir şey istemiyorum tek isteğim insanların birbirinin hayatına burnunu sokmadığı kendi hayatına odaklandığı bir hayat sürdürsek dünya daha yaşanılır bir hale gelebilir
En İyi Cevaplar
+1 yılSeviyor olsan bile ilerde sevmediğin birisi oluyor
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
+1 yılNeden sevmediğin biriyle böyle bir şey yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılbağlanmamak için yaptım
- +1 yıl
Nerden buldun böyle biriniki
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmiyorsan neden yapcan. Tehdit mi şantaj mı ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben sevmediğim biriyle yaşamak istiyorum
- +1 yıl
Anladım
Sevmiyor ya da hoslanmiyorsan ne alaka? Git mastürbasyon yap daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olsan yaşa derdim de kadın olunca işler değişiyor pek fazla zevk alamazsın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılSevip sevmemen beni ilgilendirmez de güvenmiyorsan yanaşma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilkse kesinlikle sevdiğin biri ile yap unutulmaz olur en azından
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsanız neden yapacaksınız? Evliyseniz o başka ama değilseniz yapmayın.
010 Yorumla
Soran+1 yılmerak ediyorum
- +1 yıl
İlerde sorun olur çünkü birini sevdiğinizde ve evlenmek istediğinizde bakire olmadığınız için reddedilirsiniz. Bu şey önemsiz olsaydı o kadar kız neden zarını diktiriyor?
Soran+1 yılbenim için önemsiz olması yeterli başkasının ne düşündüğü umrumda değil. sonuçta onu içime alınca karakterimden bir şey eksilmiyor ya da bambaşka biri olmuyorum
- +1 yıl
Şimdi böyle düşünüyor olabilirsiniz yaşınızın etkisiyle ama ilerde pişman olursunuz. Dediklerime güvenin. Başkası beni ilgilendirmez diyebilirsiniz ama ailenizin yüzünü kara çıkarırsınız namusunuzu kaybederseniz. İşin dini boyutuna gelmedim bile daha. Neyse eğer bunun önemsiz olduğunu düşünüyorsanız gidip babanıza söyleyin ben kendimi verdim diye.
Soran+1 yılne alaka babam bana söylüyor mu anneni yaptım diye çok saçmaladın şu an
- +1 yıl
Babanız ne ister? Kızının telli duvaklı gelin olup da eşiyle olmasını. İşte böyle olunca onun bu isteğini hiçe saymış oluyorsunuz. Bacak aranızdaki ateşe boyun eğip de ailenizi hiçe sayacaksanız bence sizin yeriniz bu topraklar değildir.
Soran+1 yılaz önceki yazını yeni fark ettim namusun iki bacak arasında olduğunu düşünen biriyle daha fazla muhattap olamıcam bb
- +1 yıl
Git babana, abine ya da bir aile büyüğüne sor bakalım namus neredeymiş diye.
Soran+1 yılben sana söyleyeyim namus nerede bir tane zar parçasını koruyup yemediği halt kalmayıp aşkım sen benim ilkimsin diyen kızda değil adam gibi yaptıklarının arkasında duran kız namusludur
dürüstlük namuslu yapar insanı vicdanı yapar ahlakı yapar
ama siz gerçeklere gözünüzü yumup inanmak istediklerinize inanabilirsiniz. en büyük isteğim sizin gibilerin neslinin tükenmesi. yeni nesile de canım saçma bilgiler yüklüyorsunuz- +1 yıl
İkisi de namuslu değildir. Bizim gibilerin nesli tükenirse namus kalmaz.
+1 yılEvet ne yazik ki
20 Yorumla
+1 yılNasil yani neden yapiyon ozaman
00 YorumlaHoşlandığım la oldu sevmdigimle olmadı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sevmiyorsan zaten sevişmezsin ki
00 Yorumla
+1 yılPeki neden
07 Yorumla
Soran+1 yıltekrar birini sevmek istemiyorum
- +1 yıl
Sırf zevk için yani
Soran+1 yılsırf merak için
Soran+1 yılbide eski sevgilimi unutmak için
- +1 yıl
Bulabildin mi
Soran+1 yılbuldum
- +1 yıl