Selamm,
Hala bir yerlerde deneyimsiz kadınlar / erkekler var. Siz de onlardan biri olabilirsiniz. Benim merak ettiğim ise hiçbir garantisi olmayan ilişkilerde, bunu ilk olarak bizimle yaşayan kadınların neler hissettiği...

Selamm,
Hala bir yerlerde deneyimsiz kadınlar / erkekler var. Siz de onlardan biri olabilirsiniz. Benim merak ettiğim ise hiçbir garantisi olmayan ilişkilerde, bunu ilk olarak bizimle yaşayan kadınların neler hissettiği...

Sen ilkin olan kişiye ne hissedersen onu hissederler.
İlki olduklarımız ifadesi narsistçe olmuş😂
İlk deneyim konusunda kadını erkekden ayıran tek şey zar. O da enfeksiyonu önlemek için bize yaşamın bahşettiği bir ayrıcalık.
Erkekler olarak kendinizi velinimetten, üstün cins olarak görmekten, bu cinsiyetçi ifadeleri kullanmaktan bir vazgeçin artık..
İlk cinsel deneyimim daha önce tecrübesi olan birisi tarafından olmuştu. Tecrübe derken 2-3 kere öncesinde yaşamıştı. Sanırım onun az da olsa tecrübesinden kaynaklı ben çok korkuyordum. Bunun zevkli bir şey olduğunu ve anın akışına bırakmam gerektiğinin farkındaydım ama bilmek ve yaşamanın farklı olduğunu o an öğrendim. O benim daha önce yapmadığımı bilmiyordu ve bilmediğinden kaynaklı benim korkucağımı ve endişelenicrğimi tahmin etmiyordu. En başlarda onun yoğun isteğinden kaynaklı bunu fark etmedi. İlerledikçe ve asıl mevzuya geldikçe ben yapamıyıcağımı söyledim o da sinirlendi. Nasıl yani niye kızdı ve ben daha önce yapmıyıcağımı söyliyince şaşırmakla beraber önce özür diledi sonra bunu yapmak isteyip istemediğimi sordu. Öyle sorunca mutlu ve güvende hissetmiştim çünkü düşünceme önem vermekle birlikte tercihi bana bırakıyordu. Aralarda mola verdik, güldük, eğlendik, sohbet ettik... Her seferinde nasıl hissettiğimi ve devam etmeli miyim diye sordu. En başlarda çok endişeli ve korkuyordum ama o an sadece mutluydum. Mutluluğumun yanı sıra zevk almayı da öğrenmiştim ve az da olsa hakimdim. O günün akşamında da ertesi gün de şu ana kadar hiçbir zaman pişman olmadım ve hep o kişiyle olan bağım başka olmuştur. Bu da böyle bir anı işte..
Ben ilk cinsel deneyimi evlendigim ilk gün yaşadım daha öncesinde hiç bir erkekle bedensel bir yakınlığım olmamıştı 20 yaşında görücü usulü evlilik yaptim hissettiğim tek şey endişe heyecan ve korkuydu oyuzden sanırım çok kendimi kastım bacaklarım titremeye başladı ve ağlıyordum eşim bu konuda çok anlayışlı bir insandı asla beni zorlamadi sürekli tamam biraz dinlen gel sigara içelim vss diyip sürekli destek olmuştu sohbet etmiştik vss üçüncü denememizde sonuca ulaştık hatta sabah kalkınca gülmüştü bana seni cokmu korkuttular bu kadar diye 😂 işte öyle ilk gecem benim için zor ve kötü geçmişti öyle anı olarak kaldı
tamam işte bende hissettiğim şeyi ayrıntılı yazdım 😂
🙏🙏🥰🌸🌸🌿🌷
Teşekkürler Bibot kardeş 😂😂
Bağlılık
Cevap
5Cevap
Yani ilk deneyimim de pek bir şey hissettiğim söylenemez ama sonra o kişiyle sevgili oldum zaten
evlendikten sonra yaşarım ve zaten aşık olduğum kadınla yaşamış olurum.
Kadınlar daha duygusal olduğu için ilk deneyimler hep özel oluyor, o kişiyle aranda özel bir bağ oluşuyor. önemli yani önemsiyoruz😄
O esnada mı yoksa sonrasında hissettiklerimiz mi?
İlk olduğu için korku endişe pişmanlık oluşuyor acaba doğru mu yaptım neden yaptım diye düşünüyor insan, en azından benim için böyleydi..
Erkek bir daha istememeli kadın kendini hazır hisedene kadar
Dinlemeli anlamalı
Rica ederim
Vallahi ilkim eşim oldu. 28 yaşına kadar durdum ondan sonra değiştim. Evlendikten sonra açıldım saçıldım 😂
Bilmiyorum, severdim çok daha sevgili yapamaya bile cesaretim yokken böyle özel bir şey yaşarsam evlen lan benle derim 😂
Özel bi bağ olur aranda sonuçta ve hiç bi zaman unutulmaz diye düşünüyorum
Şu an bir bağım yok o yüzden bir şey hissetmiyorum ama zamanında değer verdiğim, güvendiğim biriydi tabi
nasıl hissederim bilemiyorum. hissetmem bir şey sanirim
İlk ya da sonrakiler olmasının benim için bir önemi yok. Hepsi de aynı hissettirir
Kendisi benim için "keşke tanımasaydım" dediğim bir insan. 💅
Mutlu ve huzurlu hissederim evlenince bu olacak
İlk cinsel ilişkim aşık olduğum insan ile oldu.
Evlenince gelir yazarim
Heyecanlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?