Cinsel Yaşam İlk cinsel ilişkiniz hakkındaki düşünceniz nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İyi kötü heyecan gergin vb şeyler İlk cinsel ilişkiniz hakkındaki düşünceniz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Titremekten kasılmaktan robot gibi olmuştum heyecandan 😀 dokunmadan da boşaldım hiç unutmam 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kiminle olmustu Yorumla BayKastamonu 1 yıl Beni seven bi kız vardı onunla Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Heyecanlıydım ama yine de rahatlıkla yaptım 1 0 Yorumla
Serkozican34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Çok kötü geçmişti kadına hayvan gibi girmiştim🙈 1 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. heyecanlıydı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kimdi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Olmasa da olurdu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Titremekten kasılmaktan robot gibi olmuştum heyecandan 😀 dokunmadan da boşaldım hiç unutmam
Kiminle olmustu
Beni seven bi kız vardı onunla
Heyecanlıydım ama yine de rahatlıkla yaptım
Çok kötü geçmişti kadına hayvan gibi girmiştim🙈
heyecanlıydı
Kimdi
istekli boğa gibı
Olmasa da olurdu
Çok kötü geçti bı anlatmasam varya
Heycanlıydım