+1 yılilk değil ama ikinci buluşmada yakınlaştığım bir kadın oldu... Didim Altınkum'da gece plajda yürürken yakınlaştık.. sonrasında ayrıldı benden.. sana aşık olmak istemiyorum filan dedi, sırra kadem bastı.. tekrar kapısına dayansam mı diye düşünmüyor değilim ara sıra.. 😅😅
13 Yorumla- +1 yıl
hahaha, yalnız foto altı dipnota bayıldım "durmak yok, yola devam" 👍😅
- +1 yıl
😬💅 detaycı
- +1 yıl
şeytan detaylarda gizlidir 😈
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılKızın beni arzuladığını görmek güzel olur yani. Cinsellik, öpüşme, sarılma, elinden tutma, dokunma gibi şeylerin ilk buluşmaya göre değil aradaki muhabbete ve geçen zamana göre değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsun, zaten birçok şeyi konuşmuşsunuz ve birbirinizi deli gibi arzuluyorsunuz. Sırf ilk buluşmanız olacak diye birbirinizden uzak durmanızın bir anlamı yok.
10 Yorumla
+1 yılBir şey düşündürmez. O an beynime kan gitmez ki, nasıl düşüneyim? Devammmkeeee😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😈
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılSoru ateş ediyor😂😂😂😂ya diyelim ki üç senelik ilişki ama ilk buluşma olabilir ama bir aylık konuşma ilk buluşma saçma ama olaylar nasıl işler orası da muamma😂😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
😅katılıyorum.
- +1 yıl
Tabi katılcan başka seçeneğimiz mi var😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAmacının cinsellik olduğunu düşünürüm :D ve umurumda bile olmaz. yani uzak dururum
10 Yorumla Sapik oldugunu dusunurum tabi ki😂 kimse seffaf olmamış ya. Kendisine böyle bir yakınlaşma için yeltenecek her erkeğe sapık damgasını yapıştırır her kadin. Yuksekten atmaya bayılıyoruz ya. Türkiye burasi yalanınızı sevsinler yok normalmiş de falanmış da😂
20 Yorumla
+1 yılBen izin vermezdim. İlk buluşmada asla yapmazdım. Kalbine dokunmadığım bir kızın bedenine dokunmam ben. Beni tanıyacak, beni sevecek, bana âşık olacak. Benimle evlenmeyi düşünecek, belki o zaman yaparım. O da belki.
10 YorumlaMillet ilk buluşmada 3. çocuğunu yapıyor senin dediğin şeye bak hey yavrum hey asdddjdk
17 Yorumla- +1 yıl
Oha hangi millet ya 😅
- +1 yıl
shsh yalan dolan bunlar hep
- +1 yıl
ya hsjsh kahkaha attım, inanmış gibi yap 😬
- +1 yıl
😅😅
+1 yılbu adamin derdi sevişmekmiş zaten deyip kalkar giderim
zaten niyetini mesajlarda hissettirir o adam illa ki40 Yorumla
+1 yılEğer ben istekliysem karşımdaki kişide istekliyse birbirimizi önceden arzuluyorsak olucağı varsa olur zaten.
hiç bir şey düşünmeye gerek yok
20 Yorumla
+1 yılBasit, başka ne düşündürecek. Her şeyi Mart kedisi gibi her an yaşamak isteyen biri basittir. Akıllı, zeki ve karakterli kadınlar daha tercih edilesidir
10 Yorumla
+1 yılNoluyo be 😂
Önce bir konuşalım gezelim hele, acelesi yok cinselliğinde zamanı gelir.41 Yorumla- +1 yıl
Sonra konuşuruz ilk sevişelim 😂😂😂😂
benim de niyetim cinsellikse tek gecelik falan kabul ederim ama onun dışında uzaklaşırım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok farklı yönlere çekilebilir. Bu sizi daha da yakınlaştıra da bilir onun yerine yanlış bir izlenim bırakıp uzaklaştırabilir de ve hakkınızdaki düşüncesini çok etkiler. Tamamiyle sonrasındaki etkileşime bağlı.
10 Yorumlaİlk buluşmada böyle bir şey yaşanması güzel şeyler düşündürmez elbette. Hiç tanımadığım birine karşı cinsel çekim duyamam. Biraz zaman lazım
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada saçma olur.. Biraz muhabbet etmek tanımak gerek. Tinder'dan tanıştıklarımızda bile öyle yapmıyoruz. Ayılığın lüzmu yok :)
10 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamak için bir araya gelindiğini düşündürür. Yoksa kimse daha ilk görüşmede bunu düşünmez.
10 Yorumla
+1 yılNe amaçla buluştuğuna bağlı normal ciddi bi ilişki için buluşuyorsam konu cinselliğe giderse bi anlamı kalmıyor her şey yerinde güzel
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel şeyler düşündürür. Karşımda libidosu yüksek birisi var demek ki derim ve ilişkiyi devam ettirmek için elimden geleni yaparım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oncesi varsa birlikte sexting yaptıysak ilkinde uygulamada yapar daha iyi tanır atılacak adımı atarız
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada doğru bulmuyorum yaa iyi şeyler düşündürmeyeceği kesin sjdsj
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılilkinde sok olurum ilk buluşmada olmaz belli bir süre geçmeli
10 Yorumla Ortamdan tüymeyi düşünürüm bir daha da muhatap olmam
10 Yorumla
+1 yılBu kızla uzun süre takılırım ama evlenmem derim
10 Yorumla
+1 yılValla öyle bı kizndenk gelmedi. denk gelirse de sorun etmem
10 Yorumla
+1 yılPartner arayan biri icin guven olursa sorun olmaz derim
10 YorumlaCinselliği düşündürür 😄 ama ben direkt tepkimi koyarım evlenince olacak o iş diye ☝
10 YorumlaÖyle bir şeyin olmasına asla müsaade etmem. Bunu düşünen erkeğe de abazan gözüyle bakarım. 😬
10 Yorumla
+1 yılÇok erken tabi biz bahadır tanismiyorsak yani bazı kişiler buluşmadan yakınlaşır bu olabilir
10 Yorumla
+1 yılHer şey çok hızlı gitmişse çok hızlı biteceği işareti olduğunu gösteriyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Fazla rahat olduğunu düşündürür :D bana ters
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir... Olumlu veya olumsuz düşünmek için bir gerekçe değil.
10 Yorumla
+1 yılHer kadının tanımadığı biriyle ansızın sevişme fantezisi vardır
11 Yorumla- +1 yıl
Birkaç adet daha var çok uçuk ama her kadının hayali ve asla dile getiremedigi fanteziler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsimdiye kadar bir cok kez oldu.. bisey de dusunmedim. cunku yapisik ola biri yok. yaptik bitti gitti
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır demezdim sanırım ama işin bir de sağlık boyutu var !!! bir seferinde reddetmiştim daha iyi tanıyınca olabilir dedim anlayış gösterdi
10 Yorumla
+1 yılHerşeyin bi yolu yordamı adabı zamanı var genelde o gözle ilişkiye başlamam aşk sevgi duygusallık hoşgörü belli bi yaştan sonra yuva kurmak istiyo insan bunu göz önüne alarak ilişkiyi yaşamk isterim
10 YorumlaAyyhhh öldüresi var beni der kaçarım 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılBen yaşadım bir defa karşı tarafın niyetini sorguladım.
10 Yorumla
+1 yılAmacı sevgililik değil FB demektir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılKades uygulaması her kadının aktif olmalıdır.
20 Yorumla Cazibeme dayanamadı derim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. O ilişkiden evlilik çıkmaz. Vadesi de kısa olur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Hop hop hemşerim ne oluyoruz ağır ol derim hdhd
20 Yorumlaİki tarafta istiyorsa bir şey denemez 🥲
10 Yorumla
+1 yılKullanıldığımı. ama bu hoşuma gidiyor
10 Yorumlaolabilir yani iki taraf da isteyince
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılNiyeti farkli der tekme atarim kicina
10 Yorumla Karşı tarafın yolluk olduğu
10 YorumlaSık sık sevişirsin baştan böyleyse diyerek
10 YorumlaNiyeti belli der çeker giderim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu onu tanımak la alakalı genelde Ka ar derler
10 Yorumla
+1 yılBişeylerin doğru gittiğini gösterir
10 Yorumla
+1 yılhiç bir erkek yok demez
10 Yorumla
+1 yılİlişkinin belli bir müddet sonra biteceğini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılLibidom dahada yükselir
10 Yorumla
+1 yılKendinden emin biri olduğunu
10 YorumlaUyum varsa devamı gelir o ilişkinin.
10 Yorumla
+1 yılKalp krizi
23 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D görüşü açıkla
- +1 yıl
Neyini açıklıyım 😃
- +1 yıl
Niye kalp krizi 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstediysem olur
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTanıma fırsatı bulurum ve hoşuma gider.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk buluşmada yakınlaşmam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRegl dönemi öncesine denk geldiyse ver yansın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılher şey Olabilir
20 Yorumla
+1 yılSıcak ten kokusu deli eder düşün mem
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne