Gizli Üye(36-45)+1 yılduygusu bile çok güzeldir... 3 kez yaşadığım bir duygu. bakire kızın vajina yapısı erkeğe çok çok daha fazla zevk hissettirir daha önce hiç girilmediği için aşırı dar oluşundan ötürü.. bakire kızın zevki heyecanı hazzı tadı daha tatlı daha güzel zevki daha fazla, sevişirken de daha zevkli ilk kez içine girerken ki his haz daha tatlı, ve kızın hal ve hareketleri vs aşırı hoş geliyor bana, hayatımda 3 bakire kız tecrübem var ve üçüyle de bambaşkaydı, farklı kadınlarla da ilişkim oldu ama bakire kızın ilk erkeği olmanın bekaretini almanın hazzı çok farklı bir his ve zevki daha yoğun, vajina iç yapısı daha farklı ve daha tatlı bir zevk hissi veriyor girerken... biraz zorlanıyor penis girmekte ve kendini bastırıyorsun kıza, o kendini bastırmanın penisteki hissi o kadar güzel ki, hiç bitmesin istiyorsun o an ve tekrar tekrar yaşıyorsun, penisin başını sokup biraz bekletip çekiyorum sonra yine kendimi bastırıyorum yine penisin başı giriyor, tam girerken kızın kendini sıkıp kasması penisi sımmsıkı sıkıştırıyor ve o sıkışma hissi çok tatlı bir zevk veriyor penise, bir çok tekrardan sonra artık penisin tamamının girme zamanı gelince yine önce kendini bastırıp başını sokuyorsun öylece beklerken kız çıkartacaksın zannederken kendini daha da bastırıyorsun zorlanarak köküne kadar giriyor penis çok tatlı bir zevk hissi eşliğinde, öylece kalıyorsun, içi daha sıcak ve aşırı dar olmasının verdiği zevk hissi de var ki muhteşem o hazlar... vajina en dibinde hafiften bir vakum hissi oluyor ve penisin başını emiyor adeta ama o emilme hissi öyle şiddetli zevk veriyor ki bir anda penisin başında olan o zevk sonra penisin tamamına ve t*şaklarda da oluyor ve sonrasında kalçalarda bacaklarda tüm belden aşağılarıma ılık ılık akıyor adeta... içinde hiç çıkartasın gelmiyor... o an kızın mayışık inleyişlerini dinlemek, altında kıvranmalarını seyretmek aşırı hoş geliyor kızın o anki halleri... bakire olmayan kadına girmek normal bir his zevk veriyor ama bakire kızla kıyaslanınca dörtte bir oranı... içine girerken fazla zorlanmaz bastırdın mı direkt girer çıkarken de çıkar.. bakire kızda girerken de zorlanır çok sıkıdır, penisi çıkartırken de sıkıdır içi çıkışı bile ayrı bir zevk verir sanki böyle penise oral yaparken emerek ağzından çeker penisi aynı öyle his oluyor peniste... daha bir sürü detaylar var anlatabileceğim ama okurken sıkılma ya da sırılsıklam olma diye özet geçtim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBirinin ilki olmak veya ilki olup ona hazı yaşatmak aynı şekilde bu hazı almak gerçekten çok tatlı bir duygu olsa gerek Düşünsene Çünkü her şeyi seninle öğreniyor Sen de yaşıyor tadıyor bundan daha güzel daha doğal bir şey aslında var mı Tamam bunlara günümüzde Gerçi çok takılmamak lazım ama yine de dediğim gibi yani İlkin verdiği heyecan çok başka Mesela ben bile ilk ilişkimi yaşadığımda yaşattığımda o kadar heyecanlıydım ki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenden iki yaş küçük bir sevgilim olmuştu o benim değil ama ben onun ilki olmuştum. Ben bu soruyu görene kadar unutmuştum ama o unutabilir mi bilmem hayatındaki en iyi cinselliği yaşattım ona daha da üstü gelmezzz
38 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl21
Soran+1 yılSen bakire misin
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Vayyyy
- +1 yıl
Sey ilkim gibi davranabilirjm aslında
- +1 yıl
İlkler eşlerle yaşansa harika olmazmıydı
- +1 yıl
Olmazdı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBuda sıkıcı çünkü korkusunu yendirip teselli edicen onun sınırlarında kalican şaka değmeden kacicak offf çekilmez yaa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmediğim kadının ilki olmam. 4 yıllık bakire sevgilim ilişki istedi reddettim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu zamana kadar hiç kimsenin ilki olmadım.. ama hoşuma giderdi açıkçası. 😇
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok bi önemi yok ama hiç seks yapmamış bir kızla sevişmek o kıza oral yapmak bence zevklerin en özelidir
03 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl39 ve nazı arzularıma yenilip inan sadece yüzeyselde yaşamak istediğim arzular inanılmaz baskın geliyor
Cevap sahibi+1 yılve o yaşayamamış kızda olan bazı özellikler inan sınırları kaldıran sevişmeleri yaşatırken zevklerin en özelini sunar ve yazılabilecek özelliklerde değil yaşanacak zevklerde değil
+1 yılAsla bir kızın bakireliğini almaya cesaret edemem
14 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi adam
- +1 yıl
Sen adam diyorsun ama kimileri adam yerine koymuyor
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Biraz uzun hikaye karışık bir durum bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlması gereken o zaten. Bende başkasının ilki olurum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlki olduğum hiç kimse olmadı yani ne hissettirir hiç bilemeyeceğim sanırım
00 Yorumla
+1 yılhıc yasamadım kı D:
10 Yorumla
+1 yılHarika bir duygu olmalı umarım ilkim ve sonum olur
00 Yorumla
+1 yılyani çok özel bir şey hissetirmez
00 Yorumlaözel birisi olur benim için
00 Yorumla
+1 yılBen bakirim daha kimse ilkim olmadi
00 Yorumlaİlk ve son olmak en güzeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇook güzel bir duygu olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kıymetli değerli hisetiriri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim olacak kadın ilkimi hissettirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Özel hissettirir.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey
00 Yorumla
+1 yılçok zevkli , bir çok kızın ilki oldum.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Müthiş duygu
00 Yorumla
+1 yılGururum okşanır
00 Yorumla
+1 yılzevk. parayla bulsam keşke
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Zevk aşırı derecede
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Cok sey
00 Yorumla