Cinsellik engin deniz misali ve keşfedilecek o kadar çok yer var ki tarifi mümkün değil. Bir kadının vajinal ilişki dışında ilki olabilecek birçok ilişki türü var. Bir kadına vajinal ilişki dışında hangi ilişki türünde ilki olmak erkeğe zevk ve gurur hissettirir?İlkler mi yoksa, yoksa devamlılık mı daha çok keyif verir?
eski sevgilimin ilkiydim ilk öpüştüğü ilk kucağında uyuduğu erkek bendim ilk ilişkiye girdiği erkek bendim 4 yıl ilişkimiz sürdü güveniyordum evleneceğim kadın olarak görüyordum ailesiyle tanıştım haşlığı veriyordum kontörünü yüklüyordum ödevlerine yardımcı oluyordum cebimde para oldukça da hediye felanda alıyordum
ben aşık olduğumdan dolayı hatalarını görmüyormuşum annesi ayırdıktan sonra kızın hatalarını görmeye başladım
bir kızın ilki olmak çok güzel birşey güveniyorsun ama doğru kişi olduğundan emin olmak lazım :D bizimkisinin ne b. k olduğunu öğrendikten sonra bir soğudum o barışacak oldu z2ktir git mk zorspusu seni dedim barışmadım :D
43 yaşındayım ve ilki olduğum kadınlar oldu sonra ilki olmadığım son sevgilisi olduğum kadınlarda oldu. Sonuç olarak ilk ya da son önemli değil önemli olan gönüllerde bir hoş seda bırakabilmek. Ayrılsanda günün birinde bir yerde karşılaşınca gülümseyip o eski günlerin ne kadar güzel olduğunu ve o ilişkinin iyi ki yaşandığını hissedebilmek ve tabii ki geçmiş in tozlu sayfalarında takılıp kalmadan geleceğe doğru umutla yürüyebilmek. Bir kadının ilk sevgilisi ya da son sevgilisi olmak önemli değildir önemli olan aradan 20 sene geçse bile o kadın tarafından yeri geldiğinde gülümsenerek hatırlanabilmektir.
Bana göre vajinal ilişki dışında hiç bir ilişki onun ilki olduğumu hissettirmez bana. Anal seks zaten haram, günahı çok büyük. Oral falan ise zaten ilki hissettirmez. Hem ayrıca biriyle vajinal ilişkiye girmişse zaten o aşamaya gelen kız onla herşeyi yapmış demektir. Tutup kızlığını ona teslim ederken "ay ben ağzıma almayım, onu ilkim olacak erkeğe saklayım" diyecek hali yok herhalde Zaten bir kadının erkeğine saklaması gereken ilk şeyin onun bekareti olduğu için Allah bir tek oraya zar koyup işaretlemiştir. Kısacası vajinal olarak ilki olmayacağım tüm kızlara hayatlarında başarı ve mutluluk diliyorum ama benim evlilik açısından işim olmaz onlarla
Yani konu o taraftan alınırsa o kızın vajinasını bile ilk giren olmak çoğu erkek için bir utopyadir..Öte taraftan da tam zevk ile oral yapılırken Ahmet parmaklarinida kullanıyordu sözü bir erkekde nasıl bir etki yapar onuda bilmek gerekir..
O kızın ilki olup onu kız iken kadınlık mertebesine ulaştırmak bana aşırı gurur ve mutluluk verir.
Onum bilgisiz bir şekilde koynumda oluşuna rağmen onunla öpüşmek sevişmek ona oral seks ve anal seksi doya doya yaşatmak ve seksi de öğretmen çok hoşuma giden bir şey olur. Kısaca kızda bende o an bu durumda felaket zevk alırız
Ilkler asla unutulmaz, bu vajinal, oral, anal ya da başka birşey olabilir. Kadının ayakları ile erkeğini okşamasi bile ayrı güzeldir. Önemli olan kaçıncı olduğu değil de ne şekilde olduğudur. Severek hissederek mı yoksa zoraki ve mecburiyetten mı cinsel birlikteliğin yaşanmasıdır.
Bunun ne önemi var k! Bana kalırsa çok küçük düşünen ve, küçük işlerle meşgul olan insanların görüşleridir bu görüşler, negatif yönde olur her durumda taraflar, hepimiz insanız lütfen bu şekilde düşünelim, mutlu olalım da kafi.
Ben bakirim ve karsimdakinindr oyle olmasini isterim bu bana ayri bir tat verir tabiki ilki olmam ve ilkim olmasi gozunu benle acmasi kapamasi yeni seks dunyasina benimle dogmasi inanilmaz bir histir elbet evlilik sart ama :)
Yalama konusu benim için önemli oldugu için, gelip ilk defa penisimi hepsini hizli sert şekilde agzina alip ve boşalirkende bogazina kadar sokup o şekil bogazindan direk midesine boşalmak benim için bir ilk olur çünkü şimdide kadar yapabilen olmadi,
Günaydın hayırlı sabahlar ben devamlılık yönünde hakkımı kullanmak istiyorum devamlı iyi güzel gelişen ve süren bir ilişkide kadının vücudunun her santimetre karesini tanıma ve ona her türlü keyfi yaşatma imkanı olabilir.
Vajinal ilişki dışındaki ilişki türlerinde asla ilk olduğumuza inanmayız o yüzden bunu ilk seninle yaptım denildiğinde o kişinin yalan söylediği hissine kapılırız. Benim hissettiğim bu
Eğer kadın erkeğini başında dindik erkeği olduğunu her be olursa olsun iyi kötü bazı şeyleri kestirip atmadan kabullenerek yanında olursa işte ilki o zaman başlar ölünce de bitmez
Elbette ilki olmak erkeĝe olduĝu kadar kadına da ayrı bir mtluluk verir otelde çalışırken birlikte duĝum bir bayan bir hafra sonra tekrar geldi ve 8 ay ilişkimiz sûrdû ilkiymişim sonra başkasi keşfetmişki birdaha gelmedi
Anal yaptığım bir kadın ilişki sonrasında ilk defa yaptığını aslında anala karşı olduğunu ve asla yapmayacağını sadece o an yok diyemediğini ve hatta yapmamı istediğini söylemeye çekindiğini söylemişti. Kadının o samimiyeti çok hoşuma gitmişti
En İyi Cevaplar