Ben 25 yaşındayım sevgilim 26 güzel bir ilişki yaşıyoruz aileler biliyor evlilik niyetimiz. İlişkiye girdik bakireyim çarşaf üzerim kan içinde kaldı. Sanki sevgilim o andan sonra değişti yani bir şey oldu bir dinginlik geldi bu neden olur bir erkekte ve kimseyle görüştüemüyor beni tek başıma kıskanıyor bu ilişkiden sonra daha net oldu bir kadının ilki olmak size ne hissettirir? Sahiplik duygusu mu artıyor merak ediyorum?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bazen olur öyle ewet. ben 3 kişinin ilkiydim. ilkini sevmiştim, maalesef ayrıldım, cins kızdı.2. yi harcadım :( vicdan azabımdıt. 3 ile evliyim
Onun kafada şu var evlenmeden benim oldu bakirelik gitti. ya başkasıyla yaparsa korkusuyla kimseyle gorusturmek istemiyo her adımını kontrol edecek artık bukadar korkuyosa aldatilmaktan yapmasaydi uckuruna sahip çıksaydı
yani bence geri kalmışlık bakireliği hiç önemsemiyorum
Evet sahiplenme duygumuz artıyor ama herkexde olmuyor bu senin ki seni seviyormuş anlasilan
Hiç bir anlamı yok. İlişki iyi geliyor insana sadece bu.
Bakire olmasaydın veya kan gelmeseydi demekki son görüşmeniz olacakmış.
hem sahiplik duygusu artıyor hemde özel hissediyor
Nasil degisti anlamadim ora6i
Adam olsa sahip çıkar ama. o. seni kullanıp ati
Yoo yüzük taktı ;)
Görürüz sonunu
Çarşaflı mısın
Nereden bulabiliriz çarşaflı temiz kızları
Madem evlencen niye zina yapıyorsun
İlişkiden önce soğuk mu davraniyordu
Esi olmussun artık
Evet Böyle diyor bana kendisi de gerçekten erkek için böyle mi
Şerefli namuslu bi erkek bunu yapar zaten başka şey beklenemez
Bu iş nereye gidiyor
Siz urd
Çok kan geldi mi
Evet
Canın yandı mı detay verir misin sorularım var lütfen
Kardeşim bilgi amaçlı anlatayım mesela benim ki çok zordu afedersin üçüncü ilişkide yırtıldı evet çok acıyor birkaçı gün hafif kanama oluyor bu.. ve bekâret kanının rengi çok güzel bir kırmızı nar çiçeği gibi..
Ya kardeşim olabilir ne alaka herkesin ki farklı. Bende de ilk pembemsi hafif kan geldi ama o zar yırtıldı mi kadında erkekte hissediyor resmen oradan bir şey ayrılıyor çünkü.. herkeste çok Kan gelecek diye bir şey yok benim ki çok zor oldu zaten herkesin farklı.